2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

heheh kendisde öyle diyor benim canim daha cok cekmis demeki sen okadar yemedin diyor bende dedim ye annecim afiyet olsun yarasin diyee ee normal yillar gecti biz o meyveyi yemeyeli :)) en son kizima hamileyken yemistim ozaman turkiyede oldugum icin bir dahada yiyeemdim annemde sanirim o kadar olmustur özluyor insan habar geldimi istr hamile ol istersen olma insanin burnunda tutmeye basliyor (( tadini sevmedim galiba ben dedigin gibi kutur kutur degildi neyse artik saglik olsun evet birde yol gelince haliyle mahvolmustur ((

Vayy Bornoz takımıda almış ohh ohh sende az değilsin haa seni gidi seni
Olsun yinede öyle demeseydin eşinin şevkini kırmasaydın bir daha getirmezde siparişlerini
Kız hani ölüm döşeğindeydi bu kadın demekki oğlunu görünce kadına can gelmiş
Erzağıda şey diye sordum hani yurtdışında bulunmuyor ya bide bulsan bile ahh bizim oralarınki gibi lezzetli doğal oluyormuki
En çok onlara sevindim ben yani senin adına

bir de selam vermeden girdim, kusura bakmayın..annem hala bizde, bugün sabahtan akşama kadar ev düzenledik çok komikti, bir odayı düzenliyoruz diğeri bozuluyor sonra tekrar düzenliyoruz akşama da şekerlere giriştik az biraz ilerledi,bende durum budur..umarım herşey yolundadır, bebişler sağlıklıdır..hepinizi öpüyorum göbüşteeeen

Kolay gelsin canım ahh ne güzeldir şimdi anneciğinle geçirdiğin vakit
Valla kıymetini bil.Kolay gelsin size.İyi geceler

cok tsk ederim canimm cok sükür iyiz bir sorun yok :)) senin icinde üzüldüm canim bütün planin alt üst olmus görümcende sadece kendisini dusunmus ya cok ayip etmis oruc bahane edilirmi hic boyle bir duurmda allah sabir versin sana . esinin planida guzel ama bebisle git gel okadar yol nasil olcak bilmiyorum hic kolay olmayacagi kesin birsey tabiki surekli hava degisikliigide bebis icin iyi gelmeye bilir esinde bir yandna hakli bebekten uzun sure ayri kalmak onun icinde cok zor olcak insallah bir cözum bulabilirsiniz :))

hehehe napim canim zaten benim kullandigim eskimisti iyice yenisine ihtiyacim vardi hastaneyede mecbur alcaktim yeni bari birtane guzel birsey olsun dedik ama malesef burdakilerden daha berbat birsey getirmis ( sustum sustum ama duramadim napim sonunda gcelikten acilinca laf icimde onun acisida patlayi verdimyok o alinmaz yine getiri istedigimi getirmese basina ne gelcegini bilir cunkuayy evet canim erzak tabiki burdaki markettede hepsi var ama nasil birsey anlamyiorum turkiyedekinin tadini hic birsey tutmuyor ( ne tadi olur ne lezzeti neyse cok sukur ki getirmis birazda ben gidince getirimm artik uzun sure idare eder bizi.

kiz bende anlamadim öyle diyorlardi sabaha cikmiyacak gibi anlatiyorlar zaten bende o yuzden dayanamadim gönderdimya bilmsem iyi oldugunu gönderirmiyim bir suru masraf olduu yaza nasilsa gidecegiz ne kaldi sura temmuza neyse yinede saglik olsun belli olmaz belki eceli gedligi icin boyle olmustur yatalak olupta son aninda yaga kalkanlar cok duymutum buda öyledir belki

allah kolaylik versin canim . o nasil oluyor anlamadim niye bozuluyor digerini siz duzeltirken:)) ohh ohh ne guzel ya herkesin annesi yardimci oluyor her konuda :)) bizde sizi öpüyorzu canim iyi gecelerr

Yeni gördüm yazını.
Benim bildiğim ilk önce ev sahibine danışılır şu tarihte geleceğiz müsait misiniz diye o nasıl iş ya
Bırak sende vicdan yapma allahını seversen hamilesin diye hassas düşünüyorsun ama ben çok kızdım görümcene
Ne demek ya kırkını benim annem çıkarır yalnız kalmazsın seninde hakkın değil mi kendi annenin yanında olmak
Sıkıntını biliyorum eşimle meslektaş olduğunuz için ne bayramımız var ne yaz tailimiz senede 20 gün onu bile doyasıya kullanamıyoruz sıra gelmiyor.Hayır canım bu tatil senin hakkın hiç deme öyle ayıp olur ah vah yapma
Eşinde seni destekliyormuş bunun kıymetini bil fırsatı değerlendir derim bence

Talıaa ben rahatsız olmaya başladım çıksam iyi olacak
Öpüyorum seni canım sende git eşine sarıl mışıl mışıl uyu

günaydın güzel anneler tatlı bebeler :) bu gün mutluyuz enerjiğiz ve buralardayız ..

herkese güzel sağlıklı günler diliyorum..

Günaydın kızlar dün geceki performansınızı düşük gördüm :) ben daha çok beklerken 4-5 sayfa çıktı karşıma :) neyse bunalımlı arkadaşlarıma söylüyorum: beni de aranıza kabul edin bugün, ben de dün akşam eşime kızdım bıktım işkolikliğinden. Akşam 10buçukta gelip bi de sabah geç gidince bütün herşey sarkıyor böyle demez mi.. Sanki ben her sabah işe giderken erken çıktığımızda o da akşam 7de evine geliomuş gibi konuşmuyomu.. Sonra da aşkım nooldu niye ağlıyosun? Geç geldim ondan mı, oda hazır diil ondan mı? Sarılır, öper, oy ben seni yalnız mı bıraktııım diye...Eben yüzünden

Ya bu arada bizim bebişin odasında. Modemi tvyi filan taşıdık modem çalışmıyor şu an, dünden beri telefondan giriyorum. Alıntı yapamıyorum çoklu, bişeyler söylemek istediğim çok konu var. Bugün modemim hallolsun inşallah ama hallolana kadar bilin ki okurken üzüntünüzle üzüldüm sevincinizle sevindim. İyi ki burda hep beraberiz seviyorum bizi

Sana da günaydin canim sen hala calisiyormuydun ki? Ya benim esim de ayni bu siralar aksam eve geliyor yemegini yedigi gibi sizip kaliyor cok yorgun oluyor birde kac gündür dis agrisi cekiyor garibim onun icin nazda yapamiyorum birsey de söyleyemiyorum kiyamadigimdan ama aksama kadar bekliyorsun kocisi oda gelince böyle...

Buarada herkese günaydin kizlar bu gün pasam uyandirdi beni yarim saattir icerde bir rahat edemedi kuzum i hareketli diye heyecandan devam uyuyamadim da ne güzel bir duygu bu ya artik son haftalar tadini cikarin kizlaaar

günaydın kızlar ; herkesler iyi mi , geçmişi okumadım umarım keyifler yerindedir

dün evdeydim koca gün temizlik yaptık kocişleee , camlar , perdeler , tüller oooo misler gibi oldu birazda çınarımın odasına el attık , bayaa toparlamış oldum vlaaa kızlar çok mutluyum haftasonu annem gelebilirmiş , hastane cantasını hazırladım mı tamamdır ama hala bikaç eksiğim var onları da tamamlamam lazım
neyse su bikaç gün cabucak bitsin haftasonu gelsin yaaa bugun hiç çalısasım yok felakette işim varrrrr

Talia canim gece tam ben ciktim sen yazmissin kacmis gibi olmadin canim tam istedigin gibi birsey almada da bak yine bornoz takimini alip getirmis saolsun senin tam istedigin gibi almasini bekleyemezdin zaten ancak bukadar anliyorlar malesef ben o yüzden benimkine kiyafet konusun da hic bir sey istedigimi söylemem normal corap desem gidip kilotlu corap alir
Hic yoktan erzaklarin gelmis canim o yesil dedigin seyden bende dün arat arat buldurup aldirdim esime sonun da ama tadi tr deki gibi degil tuaf seninde söyledigin gibi nefsimi körelttim az bucuk okadar iste..

DENIZKIZI: canim misafirin konusun da simdi kabul edip kendin eve mahkum kalicaksin birde üstüne lohusa halinle misafir agirlayacaksin.. Yarin görümcen gittikten sonra cok pisman olursun ben senin yerin de olsam hazir esinde raziyken gider ailenin yanin da kalirdim hem kisa bir süre sonra ise döneceksin moral olur sana ki bu senin cok dogal bir hakkin.. Belki icin rahat etmez evine görümceni birakip gitmeyi ama oda zaten sen olmayinca annesinin evine gecer tahminimce, tamam yegenini sevmek ister ama önce bir arayip sorsaydi bir planin varmi suan tamamen onun keyfine göre zaman kaybetmektense git kendi planini hic degistirme derim.. Bu benim düsüncem sahsen sinir oldum sormadan etmeden cat kapi olmazki

İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin

bana da oluyor.

kızlar ben iyice kötüleştim ya. dün yatıp dinlenmediğim ve misafir kabul ettiğim için hepten pişmanım. inş oğlum hastalığımdan etkilenmez. onun için korkmaya başladım şimdi. ilaç alsam da almasam da o etkilencek diye üzülüyorum. nasıl üşüttüm ben böle ya nerden oldu bu hastalık. hastalık olacağı varmış olmuş ona eyvallah da dün neden dinlenmedim. yatmam gerekirdi

bana doktorum ilaç vermedi. zencefil normalde iyi gelir. içeyim mi dedim. ne etki yapar bilemeyiz dedi. ama içeceğim bugün. içim hırıl hırıl. ilerlemesinden korkuyorum

canım ben daha önce içtim, komşumda hamile sürekli içiyor hasta olsun olmasın sen bilirsin yinede tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…