Hehe Annene çok güldüm valla kadının canı çekmiş demekki bırak yesin afiyet şeker olsun teyzeme
Olsun hiç yoktan iyidir.valla benim amcamın önderdikleri kütür kütür tüh sizinki niye öyleymiş ya
Bide yol geldi tabi bavulda havasızlıktan felan iyice kendinden geçmiştir gariban yeşiller
evet canim cocuklarda özlemisti baya ama dedigim gibi getirdigi seylerle daha cok ilgilendiler
evet ne yazikki olmadibirde bornoz takimi istemistim internette cok guzel takimlar görmustum bunlardan bulursan al dedim gitmis bana siradan bornoz almis ben onun aynisi burdan daha iyisini hatta daha ucuzunu alabilrdim ona canim sSIKILDI keske almasaydin bari onuda dedim markali birsey almis ama hic guzel degil neyse artik mecbur kullanacaz kendi cezam oldu resmen sanki burdan alamazdim ne diye istediysem bu internet yokmu hersey cok guzel glzukuyor bende imreniyorum istiyorum
diger istediklerimide almis zaten baska birsey istememistim yiyecek disindaonlarida bazilari haric almis erzagimida almis cok sukur. valizi bosaltinca hic birsey almamis gibi geldi bana 30 kiloyu gcmis yku nasil is ya anlamdim gitii
kv de iyimis simdilik bir sorun yok diyor sadece yeme icme sorunu yasiyormus o da duzelse zaten böbrekler calisabilirmis hayirlisi artik :)))
bir de selam vermeden girdim, kusura bakmayın..annem hala bizde, bugün sabahtan akşama kadar ev düzenledik çok komikti, bir odayı düzenliyoruz diğeri bozuluyor sonra tekrar düzenliyoruzakşama da şekerlere giriştik az biraz ilerledi,bende durum budur..umarım herşey yolundadır, bebişler sağlıklıdır..hepinizi öpüyorum göbüşteeeen
cok tsk ederim canimm cok sükür iyiz bir sorun yok :)) senin icinde üzüldüm canim bütün planin alt üst olmus görümcende sadece kendisini dusunmus ya cok ayip etmis oruc bahane edilirmi hic boyle bir duurmda allah sabir versin sana . esinin planida guzel ama bebisle git gel okadar yol nasil olcak bilmiyorum hic kolay olmayacagi kesin birsey tabiki surekli hava degisikliigide bebis icin iyi gelmeye bilir esinde bir yandna hakli bebekten uzun sure ayri kalmak onun icinde cok zor olcak insallah bir cözum bulabilirsiniz :))Kızlar bugün bir uyuşukluk vardı üstümde ara ara okumaya çalıştım ama tam adapte olamadım o yüzden cvp da yazamadım çogunlukla yattığım yerden tv izledim bugünsizlerde iyisinizdir inşallah Talıaacım düşmüşsün ama iyiymişsin cnm geçmiş olsun dikkat et kendine, geridönüşümkutusu sende iyileşemedin, e bakanın yok sende haliyle kendine bakamıyosun bide üstüne misafir ağırlamışsın ve bekletmiş seni off kızlar ya ağzınızı açın ve şu misafirleri ağırlamayın ,benimde dün eşimin arkadaşları geldiler nişanlısıyla ama ben hiç bişey yapmadım sadece ortalığa çeki düzen verdim, eşim dışardan söyledi yemeği, misafirler de yardımcı oldular çay servisinde falan, bana yük olmadılar, böyle olursa başım üstüne tabi bu gelenler pek yabancı sayılmaz halimi de görüyolardı karnımı tuta tuta yürüyorum. benim eşim gibi sizin eşleriniz çağırıyosa da kılınızı kıpırdatmayın eşiniz yaptığının farkına varsın misafir ağırlamak kolay değil hiç acımayın onlara onlar bize acıyomu hiç? yemeği de dışardan söylesin de görsünler... Nasıl olsa herkaşam dışardan yemek söylenmez o yüzden bidaha düşüncesizcede çağaramazlar.
Hastane çantaları da hazırlanmaya başlamış , ben biraz aceleci davrandım 10 gün önce hem kendi çantamı hem kızçemin çantasını hazırladım şimdi rahatım yatak odasında beşiğin yanında hazır duruyolar.
Kızlar benim esas canımı sıkan başka derdim var. benim gözümcem muş ta oturuyo kocası orada polis, kayınvalidemler izmitte oturuyolar, görümcemde yılda birkere yazları geliyo, bu yaz da gelecek tabi bebişimizi de görmek istiyo hakkı tabi yeğeni olacak ve yılda bir kere gelebiliyo buraya kadar herşey tamam, aramızda iyi ama geçen aradı 30temmuza uçak bileti almış bize gelecekmiş, evimizi de daha hiç görmedi, önceki yazlar hep direk annesigilin yanına gidiyodu, gelsin tabi ama 30temmuzu duyunca şok oldumyani benim planım bebiş bir ayını doldurunca eşim bizi sinoba memleketime yollayacaktı çünkü İstanbuldaki bütün akrabalarım yazın memlekete gidiyolar kimse kalmıyo, eşimde 3 günde bir gece çalışıyo, diğer günler de akşam geliyo işten yorgun argın, e ben eve kapanmayayım minicik bebekle tek kalmayayım hem de yaz tatili yapabileyim diye beni memlekete annemlerin yanına bırakacaktı , temmuz 15-20 gibi gitmeyi planlıyodum şimdi ne yapıcam ben 30 temmuza kadar gidemıycem 40ımıda annem çıkartacaktı sinopta , ben anlamam çünkü Görümceme dedim böyle böyle ben yalnız kalmayayım diye beni sinopa yollayacaktı abin dedim sen niye hem bukadar geç geliyosunki dedim daha erken gelsen olmazmı dedim ?benim gibi çalışmıyosun ki ev hanımısın dedim.
Diyo ki yalnız kalmazsın annem gelir diyo o kalır sizle diyo, annesi peşinde eşimin abisinin oğlunu da getirecek ve kayınpeder de gelecekben daha çok bunalıcam loğusa sendromlarıyla nasıl başedecem, yatsam yatamam, rahat oturamam...ve neden 30 temmuzmuş ???? Muş'ta günler daha kısaymış orucu daha rahat tutarmış ,İzmitte tutamazmışya ben işte bu yüzden kızım 2 aylık olana kadar İstanbula çakılacam Ya hepsini çok seviyorum ama ben yaz sıcağında bu sıkıntıyla uğraşmak istemıyodum kendimi memlekete gitmeye okadar hazırlamıştım ki annemlerle oh deniz kenarlarında gezecektim , 3 yıldan sonra ilk defa bukadar çok memleketimde kalabilecektim malum polis olduğum için bizde tatil hayal yılda bir- iki kere belki bir haftalığına gidebiliyodum bu yaz doğum yaptıktan sonra ne güzel memleketime gidecektim doya doya kalacaktım şimdi ağustosun ilk haftasını bulur bağıra bağıra ğlamak istiyorum.
Eşim diyoki onlar bize sorarakmı plan yaptılar herkesin planı programı ayrı ben seni bırakırım diyo gidersin sinoba diyo ama ben nasıl orda içim rahat ederek kalim şimdi kızcağız yılda bir geliyo ve yeni doğmuş yeğenini, abisinin evini görmek istiyo çok ayıp oluriçim hiç rahat etmez. offffffff kızlar ne yapim ben ne yapim yaaa
Vayy Bornoz takımıda almış ohh ohh sende az değilsin haa seni gidi seni
Olsun yinede öyle demeseydin eşinin şevkini kırmasaydın bir daha getirmezde siparişlerini
Kız hani ölüm döşeğindeydi bu kadın demekki oğlunu görünce kadına can gelmiş
Erzağıda şey diye sordum hani yurtdışında bulunmuyor ya bide bulsan bile ahh bizim oralarınki gibi lezzetli doğal oluyormuki
En çok onlara sevindim ben yani senin adına
bir de selam vermeden girdim, kusura bakmayın..annem hala bizde, bugün sabahtan akşama kadar ev düzenledik çok komikti, bir odayı düzenliyoruz diğeri bozuluyor sonra tekrar düzenliyoruzakşama da şekerlere giriştik az biraz ilerledi,bende durum budur..umarım herşey yolundadır, bebişler sağlıklıdır..hepinizi öpüyorum göbüşteeeen
Kızlar bugün bir uyuşukluk vardı üstümde ara ara okumaya çalıştım ama tam adapte olamadım o yüzden cvp da yazamadım çogunlukla yattığım yerden tv izledim bugünsizlerde iyisinizdir inşallah Talıaacım düşmüşsün ama iyiymişsin cnm geçmiş olsun dikkat et kendine, geridönüşümkutusu sende iyileşemedin, e bakanın yok sende haliyle kendine bakamıyosun bide üstüne misafir ağırlamışsın ve bekletmiş seni off kızlar ya ağzınızı açın ve şu misafirleri ağırlamayın ,benimde dün eşimin arkadaşları geldiler nişanlısıyla ama ben hiç bişey yapmadım sadece ortalığa çeki düzen verdim, eşim dışardan söyledi yemeği, misafirler de yardımcı oldular çay servisinde falan, bana yük olmadılar, böyle olursa başım üstüne tabi bu gelenler pek yabancı sayılmaz halimi de görüyolardı karnımı tuta tuta yürüyorum. benim eşim gibi sizin eşleriniz çağırıyosa da kılınızı kıpırdatmayın eşiniz yaptığının farkına varsın misafir ağırlamak kolay değil hiç acımayın onlara onlar bize acıyomu hiç? yemeği de dışardan söylesin de görsünler... Nasıl olsa herkaşam dışardan yemek söylenmez o yüzden bidaha düşüncesizcede çağaramazlar.
Hastane çantaları da hazırlanmaya başlamış , ben biraz aceleci davrandım 10 gün önce hem kendi çantamı hem kızçemin çantasını hazırladım şimdi rahatım yatak odasında beşiğin yanında hazır duruyolar.
Kızlar benim esas canımı sıkan başka derdim var. benim gözümcem muş ta oturuyo kocası orada polis, kayınvalidemler izmitte oturuyolar, görümcemde yılda birkere yazları geliyo, bu yaz da gelecek tabi bebişimizi de görmek istiyo hakkı tabi yeğeni olacak ve yılda bir kere gelebiliyo buraya kadar herşey tamam, aramızda iyi ama geçen aradı 30temmuza uçak bileti almış bize gelecekmiş, evimizi de daha hiç görmedi, önceki yazlar hep direk annesigilin yanına gidiyodu, gelsin tabi ama 30temmuzu duyunca şok oldumyani benim planım bebiş bir ayını doldurunca eşim bizi sinoba memleketime yollayacaktı çünkü İstanbuldaki bütün akrabalarım yazın memlekete gidiyolar kimse kalmıyo, eşimde 3 günde bir gece çalışıyo, diğer günler de akşam geliyo işten yorgun argın, e ben eve kapanmayayım minicik bebekle tek kalmayayım hem de yaz tatili yapabileyim diye beni memlekete annemlerin yanına bırakacaktı , temmuz 15-20 gibi gitmeyi planlıyodum şimdi ne yapıcam ben 30 temmuza kadar gidemıycem 40ımıda annem çıkartacaktı sinopta , ben anlamam çünkü Görümceme dedim böyle böyle ben yalnız kalmayayım diye beni sinopa yollayacaktı abin dedim sen niye hem bukadar geç geliyosunki dedim daha erken gelsen olmazmı dedim ?benim gibi çalışmıyosun ki ev hanımısın dedim.
Diyo ki yalnız kalmazsın annem gelir diyo o kalır sizle diyo, annesi peşinde eşimin abisinin oğlunu da getirecek ve kayınpeder de gelecekben daha çok bunalıcam loğusa sendromlarıyla nasıl başedecem, yatsam yatamam, rahat oturamam...ve neden 30 temmuzmuş ???? Muş'ta günler daha kısaymış orucu daha rahat tutarmış ,İzmitte tutamazmışya ben işte bu yüzden kızım 2 aylık olana kadar İstanbula çakılacam Ya hepsini çok seviyorum ama ben yaz sıcağında bu sıkıntıyla uğraşmak istemıyodum kendimi memlekete gitmeye okadar hazırlamıştım ki annemlerle oh deniz kenarlarında gezecektim , 3 yıldan sonra ilk defa bukadar çok memleketimde kalabilecektim malum polis olduğum için bizde tatil hayal yılda bir- iki kere belki bir haftalığına gidebiliyodum bu yaz doğum yaptıktan sonra ne güzel memleketime gidecektim doya doya kalacaktım şimdi ağustosun ilk haftasını bulur bağıra bağıra ğlamak istiyorum.
Eşim diyoki onlar bize sorarakmı plan yaptılar herkesin planı programı ayrı ben seni bırakırım diyo gidersin sinoba diyo ama ben nasıl orda içim rahat ederek kalim şimdi kızcağız yılda bir geliyo ve yeni doğmuş yeğenini, abisinin evini görmek istiyo çok ayıp oluriçim hiç rahat etmez. offffffff kızlar ne yapim ben ne yapim yaaa
Talıaa ben rahatsız olmaya başladım çıksam iyi olacak
Öpüyorum seni canım sende git eşine sarıl mışıl mışıl uyu
Günaydın kızlar dün geceki performansınızı düşük gördüm :) ben daha çok beklerken 4-5 sayfa çıktı karşıma :) neyse bunalımlı arkadaşlarıma söylüyorum: beni de aranıza kabul edin bugün, ben de dün akşam eşime kızdım bıktım işkolikliğinden. Akşam 10buçukta gelip bi de sabah geç gidince bütün herşey sarkıyor böyle demez mi.. Sanki ben her sabah işe giderken erken çıktığımızda o da akşam 7de evine geliomuş gibi konuşmuyomu.. Sonra da aşkım nooldu niye ağlıyosun? Geç geldim ondan mı, oda hazır diil ondan mı? Sarılır, öper, oy ben seni yalnız mı bıraktııım diye...Eben yüzünden
İyi geceler kizlar bu karin agrisi gibi gün icinde 4-5 kez sancisi olan tek benmiyim? Özellikle gece daha fazla oluyor adet sancisi gibi 5-10 fk sürüp bitiyor bu yalanci dogum sancisi dedikleri sey olmasin
canım doktora gitmedim bulunduğum mevkide değil doktorum uzak biraz daha bu halde yola çıkamam bitkisel şeyleri kullanıyorum c vitamini falan işte söylediğinide deniycem mutlaka tşkrler
bana doktorum ilaç vermedi. zencefil normalde iyi gelir. içeyim mi dedim. ne etki yapar bilemeyiz dedi. ama içeceğim bugün. içim hırıl hırıl. ilerlemesinden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?