2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimde salondaki koltuklarım komple krem, bana gelen abla sabunla temizliyor şaşırıp kalıyorum bembeyaz oluyor
benimde camlarım yere kadar büyük, o kadarını yapamayız malesef halıları ben de vericem yarın bakalımmm bitsede kurtulsak

hamileliğin baışnda eşimle bi cam silmye kalktım. olmadı beceremedi. tabureye çıkıp ben yaptım o da yardım etti. cam silebilseydi en azından diğerlerini azar azar yapardım belki. başkasının işine güvenemiorum ben pek. kendim çok temizmişim gibi pasaklı titizlerdenim ben

canım bencede artık seninki bitse iyi olurr senin şurda 4haftan varr normal düşünüyosan 38den sonra gelir dahada erken olablir baya az kalmışş ne güzelll hazır ve nazır ol arkadaşımm...

benim eşim hiç anlamaz temizlikten, ama bibloları aksusuarları çok özene bözene siler bi tek onu yapabiliyor
bende temizligi çok seviyorum ama yapmayı degilll bende temizlik yapmayan titizlerdenizm galiba

kız ev akşama kadar kapalı oluyor işdeyiz sonuçta yinede leş gibi oluyor nasıl oluyor anlamıyorum :26:

canım seninki tozdur sadece ne yaparsan yap o tozdan kurtulamıyon zaten sankii oldukları yerde türüyolar lanet tozcuklarrrsen benm evin kirlenmiiş halini bii görr ayyyy berbattt bütün duvarlar parmak iziiii kağanın imzalarııııyani nasa gelse uzayda bulamadığı yeni yaşam biçimlerini benmde evde bulurlar yaniii

canım bencede artık seninki bitse iyi olurr senin şurda 4haftan varr normal düşünüyosan 38den sonra gelir dahada erken olablir baya az kalmışş ne güzelll hazır ve nazır ol arkadaşımm...

canım zaten benim işlerim bu cumartesi komple bitmiş oluyor, halıları yarın versem cumartesi teslim ederler.. cumada temizlik biter.. cuma günü önce oğluşumun odasını temizletirim, sonra diger odalar temizlenirken ben orayı yerleştirmeye başlarım, ohhhh missssssssssss bitiyor yaaaa, darısı başınıza tatlımmm

ay bizim bebişler de büyüdügü zaman aynı durumda olcazzz yerim onların parmak izleriniiii

amin canımmm ya allahım şu hamilelğimi hayırlısıyla sonucuna kavuştursun istiyorum artıkkk hepimizi inşalahhhh

merhaba kızlar
bugün ani bir kararla doktora gittim.
Dün biliyorsunuz gerekli gereksiz bir çok iş yapmıştım. cam sildim perde yıkadım astım, çamaşır yıkadım astım, 2 oda süpürdüm,ortalığı topladım,indirdim kaldırdım. yani bir ayda yapmadığım işi bir günde yaptım.dün gece normalde saat 11 gibi bebek durmaz bir yana bir buyana dönerdi. dün gece hiç hareket olmadı. sabah kahvaltıda yine tık yok. daha önce gündüzleri de 1-2 arası çok hareket ederdi
yine olmadı hareket. bekledim, süt içtim, sağa döndüm yattım kalktım yine yok. hareket etmiyor.
ben de yürüyüş yapayım da belki hareket eder dedim.sonra hastane yoluna düştüm, dünkü yaptığım işleri düşündükçe içimi bir korku kapladı. doktorun kapısında buldum kendimi. doktora dedim benim bebek kıpırdamadı, birkaç hareket hissettim ama kendi damar atımım gibi zayıftı dedim. bakalım dedi. bebek iyi dedi, suyunda iyi, ayaklar aşağıda baş yukarıda dedi. cuma günü nasıldı dedi, ben de baş aşağıdaydı dedim. (dönmüş benim sıpa idrar torbamı tepikliyormuş demek ki)baksana o kadar büyük bir hareketi yapmış dedi. sanırım hareketli olduğunu söylemek istedi
sen yorulduysan bebek enerji bulamadığı için fazla hareket etmez dedi. bebeğin yağ dokusu şu an ve doğduktan sonra da 40 güne kadar enerji üretemez dedi.
o yüzden 40 gün bebek üşür diye sıkı giydirirler dedi.
detaylı ultrasonu ve diğer tahlilleri normal olan bir bebeğe genelde bişey olmaz korkma dedi.
nst ye gönderdi (normalde 36. haftaya kadar nst ye göndermezlermiş)ve nst ile tanışmış oldum. nst den önce açtım ve bişeyler yedim. gittim yattım . ilk önce az hareket etti sonra bir çoştu. oradaki hemşireler oooo maşallah dediler
sonucu götürdüm.doktor demek ki senin hastaneye gelmen gerekiyormuş dedi. bizim oğlan bizi bugün korkuttu anlayacağınız. şakacı

kızlar ben hergün istisnasız evi süpürüp siliyorum ev 180 m2 kullandığım yatak odam hol ve mutfak.diğer odalara hiç girmiyorum girdiğim yerlerde sanki otuz kişi beraber yaşıyormuşuz gibi tozlanıyo :26: sanki evin içinde inşaat var artık temizlik yapmaktan gına geldi arkalı önlü kocamaaan iki balkon var artı boş buldukları heryere de cam koymuşlar camlara hiç dokunamıyorum zaten artık halim elvermiyo burda kadın tutma imkanımız da yok camlar koltuklar eşimin ellerinden öpcek ama oda ne zaman bilmiyorumtemizlik yapmayı çok seviyorum ve takıntı derecesinde bu alışkanlıklar...annem de yok ki burda gelsin yapsın
üç günde mutfağın işini ancak bitirdim ve hergün bel ağrısıyla yattım ama artık cesaret edemiyorum inş minik adam sürpriz yapmaz da erken gelmeye kalkmaz biraz daha zamana ihtiyacımız var

haklısın da tatlım bu tutturdu yatağını ben alayım hiçbişey alamadım diye
eşim de çağrmış artık biz bugün bakıcaz geliceksen gel diyeee
ama dilim yandı artık bişey beklemiyorum yorum da yapmasın ya

hangi hastaneye gidiorsun. dr. un nasıl. doğum fiyatları nasıl .

ayy canım yaa kıyamam hem duramıyoruz hemde bebişler için korkuyoruzz allahtan bişi yokkkmuşş sevindimm bununla geçmiş olsunnn
valla benim evde han gibi 5 odalıı camdan balkondan geçilmiyoo balkonlar zaten hak getire ne zamandır yüzüne bakmıyommm....ama camlarımı siliyodum yakın zamana kadar artık onuda yapamıyomm aman umrumdada diil seninde olmasın arkadaşım boşverrrr

canm boyle pozitif konusabiliyorsan helal olsun sana baska solycek bsey yok :)

zeyynocm bukdr yorulmadan sonra inşallah bu gece doğurmazsın

canım ben 4 yaşındaki oglumada bişey alamıyorum .kızları bişey alınca övünüyor biz alınca laf ediyo anlamıyorum bide görümcemin oglunun eskilerini getiriyor oglum giysin diye.pantolonların pacası yıtık dizi yırtık.çingene bile giymez.
Doguma kadar sabrediyorum yemegimi yapıyor işimi yapıyor diye dilimi tutuyorum eşime sevgimden napayım

aynısı 2 gün önce de benim başıma geldi.2gece uykusuz kalmıştım.hiç hareket etmedi bebiş ne yaptıysam.dru aradık ve gelin nstye bağlayalım dedi.hemşire aleti bağlar bağlamaz hareket etmeye başladı sıpa ve hiç durmadı 40 dk boyunca.hemşire ilk dakikada çok yaramaz bi bebek dedi zaten:) çok korktuk neyse ki geçti.yorgunluk,stres,uykusuzluk haeketlerde azalmaa neden olabiir dediler.artık daha temkinliyim aynı tedirginliği tekrar yaşamak istemiyorum.

ay canım aynılar ya bizimkiler yaaaa
bizimki de onu alma, görümcenden var, bunu alma ben de var deyip duruyor
ben alıyorum ama onu dinlemeyip , cevap da vermiyorum

Aynı olayı görümcemde bana yaptı bebegin beşigini alalım dedi baktık almıyor aldık. Bebek arabasını biz alalaım dedi baktık onuda almadı arabayıda aldık.yürütecini ben alayım dedi e baktık yürütecide almadı
dedik bu bizle dalga geciyor.cocuk 1 yaşına geldi hediyesini hala almadı.dogum günü yaptık pazarda satılan 5 milyonluk pjemalar varya onlardan alıp gelmişti.
Bir kaç ay sonra oda ev aldı bende o gibi yaptım halını ben alayım dedim almadım.ev kuranı yaptı bende 5 milyonluk bi fincan takımı götürdüm...kötüye karşı kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…