2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
çok yoğun çalışıyorum enesibel çoookkk :) yazamıyorum her zaman.. Buraya da iyice alışmışım, şimdi farkettim. Takip etmeden duramıyorum :)

dogum iznine hala çıkmadınızmı

dogum iznine hala çıkmadınızmı

Yok canım doğum iznine çıkmadım. Sağlığım imkan verdiği kadar çalışayım diyorum. doğumdan sonra bebişimle inşallah zaman geçirmeyi planlıyorum. Çok yoğun işim çok da yoruluyorum ama ileride günleri daha güzel değerlendiririm diye avutuyorum kendimi..

Allah iyiliginizi versin gece uyandim yine ve sayenizde bu saatde dondurma yiyorum ne iyi geldi ama yalniz simdi uyuyabilmem daha zor

Afiyet olsun şekerim benim de aklıma kızlar düşürdü valla :))

Gunaydin kizlar, yarim saat yiruyus yaptim geldim. Hava cik guzel ankara da:))

Canımcım nerelerdesin? görünmüyorsun bebiş nasıl?

evde yataga patlarsa kokmuyormuki acaba ya onun yıkanmasıda olmuyo silsen bile iç süngerine gecer çok tuhaf ya.inş yataga gelmezde dışarda gelsin

Benim yatağımda koruyucu ped var ayrıca sürekli alez kullanıyorum, su geçirmez alezlerden serebilirsiniz bence..
Ben bebeğimin yatağı için de almıştım su geçirmez alezlerden..

Evet canım ikea beşiklerde öyle bir sorun olabiliyor, ölçüsüne göre yatak almak gerekiyor.. Biz beşiği ikeadan aldık yatağı da beşikle uyumlu olanlardan ikeadan aldık ince olduğu için sorun olmayacak gibi..

Canım iyi günlerde sağlıkla giymek nasip olsun hepsi çok güzel..
Bu arada Gaviscon şurup için Allah razı olsun :) Doktora sordum kullanabilirsin dedi ve artık rahatça uyuyabiliyorum..

Canım ben de çıtçıtlı body aldım bolca ama ilk bir ay üşür diye o bodylerle uyumlu ayaklı ayaksız tek alt aldım, ayrıca üzerine de zıbın tarzı yandan bağlamalı ya da çıtçıtlı uzun kollu üstler aldım.. Ne kadar sıcak ne kadar serin olur bilmediğim için kısa kollu ya da askılı kollu bodylerin üzerine böyle çözümler buldum.. Bir kaç tane de uzun kollu ayaklı ve şortlu tulum var.. Ayaksızlar için de çorap aldım.. Yenidoğan pek almadım benim ki iri bebek diye.. Genellikle 0-3 ay aldım.. Kısa kollu bodylerin üzerine penye yelek ya da hırka da alabilirsin ben bir kaç tane aldım.. Ben hastane çıkışı için hazırladıklarımı bile kendim kombinledim takım olayından çok hoşlanmadığım için, birbirleriyle uyumlu olacak parçalar aldım daha kullanışlı olur diye..

Eki Görüntüle 695268 Eki Görüntüle 695268 buda benim ogluşumun 15 gün önceki fotosu maşşallahh kuzuma

Maşallah bebeğine Sarılmış anneye uyuyor sanki kuzu :)

Ne zamandır göremiyordum seni merak etmeye başlamıştım, maşallah bebeğine ikinizinde iyi olmasına sevindim..

Maşallah Kocaman olmuş bebeşin :)

merakımın kusura bakmayın ne iş yapıyorsunuz acaba

Sabahtan beri belim ve sırtım ağrıyor karnım da gergin. Birkaç saattir süren bir ağrım var karnımda. Kasılma mı anlamadım ki.Bir gerilme, kaburgaa baskı hissi... Yürürken bile acıyor canım. Dinlenemediğim için mi oluyor acaba :44:

evet canım dinlenmedigin için özellikle temizlik yapıp koşturuyorsan heryerin agrıyor...benim allaha şükür neden bilmiyorum ama 2 gündür agrım sızım yok o kadar enerjigimki hep iş yapasım geliyor.ben kurtuldum o rahim agrısından flan ama belki içtigim ilaçlarında etkisi olabilir nidilat zaten agrı ve sancı kesiici.eger yakın bi zamanda doktora gitceksen nidilat ilçaı yazması söyleyebilirsin dinlendiriyo yani

bende kapının önüne cıkcam ama oglum inat etti 12 den beri ögle uykusundan uyanamadı.uyanmasını bekliorum kapıya çıkmak için.gezmeyi çok istiyorum ama bana yürüryüş ve gezinti yasak canım ya...benim yerimede gezin tozun

acemiperi sen hepimizden öndesin...
bu ağrılar normal gibi...
çok az kalmış, ne güzelll..... :)))

merhaba hanımlar sohbetinize yetişilmiyor valla ama iyki var bu topik yoksa evde sıkıntıdan patlıycak duruma geliyorum
sekerler annemle hastane cantaımızı hazırladık neler koyduğumuzu yazım hazırlamayanlara fikir olur
bebek için
1 tam takım hastane cıkısı
2 tane 5 lı takım
bebek çorapları
nohut battanye penye battanye
ağız mendilleri
pişik kremi,bebek bezi,bıberon,slikon kaşık,emzik,unıbaby yenıdoğan ıslak mendil
kendim için

2 tane lohusa pijama biri sabahlıklı
emzirme sütyeni,terlik,iç çamasırı,çorap,göğüs pedi,ped,
esime ve kendime diş fırcası,tarak,kasık ve catal ( annem hastanedekileri hijyenik bulmuyor ) :)
ince penye hırka, kucuk havlu,kağıt havlu,kolonya giderkende düzleştiricimle makyaj malzemelerimi alıp giderim artık :)

canım terligi unutmuşun terlikte koy cantana.hastanede kocaman ayagına hemşire terliigi veriiyorlar
bide herkes kullanıyor o terlikleri.

canım terligi unutmuşun terlikte koy cantana.hastanede kocaman ayagına hemşire terliigi veriiyorlar
bide herkes kullanıyor o terlikleri.

terliği koydumda yazmayı unutmusum canm :)
aa baktımda smdı yazmısımda :) genede sağol canm :)

Son düzenleme:
merakımın kusura bakmayın ne iş yapıyorsunuz acaba

canım estağfirullah, ben bankacıyım.. 2 saatte bir 10 dk kadar molalarla akşama kadar çalışıyorum. çok yoruyor bu beni. beynım devamlı insanlara laf anlatmaya çalışmaktan karışıyor, yoruluyor. Şube gibi de değil farklı bir bölümdeyim, Allah bi şekilde yardım ediyor. Diğer işlere yetişmeye çalışırken bir gözüm de forum sayfalarında oluyor. Burayı okurken kendimi rahatlatıyorum.

inanırmısın ben kaynanamın dırdırından cantamı bile hazırlayamadım kadın bana pjema bile aldırtmadı zaten kan oluyo evdekileri koy diye.evdeki pjemalarımı koydum artık.terligim yok diye 1 aydır söylüyorum gitmiş kendine terlik almış pazardan bana almamış ona kalırsa evde kullandıgın terliigi koy diyor inanın kafayı yiycem.büyük olup o bana kızım şunu koy bunu koy bu eksik bunu alalaım diyecegi yere böle yapması sinirlerimi bozuyor
ah anam garip anam anam gelse kendi parasıyla çıkar alır gelirdi ama kaynanam cıktı geldi işte inanıın dogumdan çok ben kaynanamın gidecegi günü hesap ediyorum

Benim bu haftaya kadar hissettiğim o toplanma hissinin yerini bu hafta yeni bir şey aldı. Sanırım tarif ettiğin şeye benziyor. Belimde tuhaf bir ağrı oluyor. Sanki tonlarca ağırlık bağlamışsın gibi tuhaf bir his. Çok kısa süre sonra aynı his karnıma da geliyor. İkisi birden gerim gerim geriyor beni. Karnım sert oluyor bu zamanlarda. 1 dk kadar sürüyor ve geçiyor. Geçtiğinde de müthiş bir rahatlama hissi.

Bugün sabah uyandığımda oldu. Birde az önce. Düzenli değil onun için panik yapmıyorum ama sanırım bu yalancı doğum sancısı dedikleri şey.

Dursun minnak durduğu yerde daha.

Son düzenleme:

kızlar minosette içebilirsiniz öyle agrılarınız oldugunda yada ılık duşa girin öyle rahatlatıyorki

ahh suu kaynanalar canm ne karısırlar ki bilmiyorum sınır oluyorm köklerini kazıyasım geliyo :) üzülme canm sen ne takıyosun onu esıne soyle git al bırak kendı kendıne homurdansın dursun sende hıcc takmadını goster umursama canm

2013 Haziran Annelerinin fotoğraf topikleri:

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eleri-bebislerinin-cicileri.html#post28480819

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.html[/QUOTE]

bende istiyorum
burda neden benim adım yok acaba herkes kendimi yazıyor yoksa adminmi yazıyorrrrr

Doktora söylüycem canım. Gerçi o şimdi normal bunlar der ama olsun Sana da maşallah doping etkisi yapmış ilaç

acemiperi sen hepimizden öndesin...
bu ağrılar normal gibi...
çok az kalmış, ne güzelll..... :)))
Az kaldı ve sıkıntılar da başgösterdi. Aslında benden daha az kalanlar var, sezeryan olacaklar benden önce doğum yapacak
Bugün eve gidip dinlenmeyi yan gelip yatmayı düşünüyorum. Programlarımı iptal edip anneme gidicem. Başka türlü toparlayamıycam ben

arzu_mu yazıyor tatlım.. ben de yaşımı (28 oldum ben yaa ) ve erkek evlat beklediğimin yazılmasını istiyorum iyi hatırlattınn..arzuuu yaz bizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…