2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum çok ağladım yaaa darısı hayırlısı ile başımıza inşallah... Bizim hikaye topiğimiz ne zaman açılacak:))

merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur

canım çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin inşallah. Benim kuzenimin bebeği olmuştu hep 2 hafta geriden gitti suyu çok azaldığı için de 36. Haftada sezeryanla dünyaya geldi. 2450 gr dı boyunu hatırlamıyorum. Sonrasında bir bebek oldu tam kartpostallık tosun gibi. 2 hafta geriden gelen bebek oldu bir azman:)) şimdi ilkokul 1. Sınıfta ve yaşıtlarından 2 yaş önde gidiyor ve çook zekiii:))) sıkma canını bitanem rabbime emanetsiniz allah yar ve yardımcın olsun:))

Kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum çok ağladım yaaa darısı hayırlısı ile başımıza inşallah... Bizim hikaye topiğimiz ne zaman açılacak:))

Bizim doğum hikayeleri topiğimiz çoktaaaan beri açık ...
Topiğin ilk sayfasından ulaşabilirsin linkine...

sağol canım inşallah ben de hayırlısı ile büyüdüğü görürüm

sonunda bitti
geçmiş yedin beni yedin, ne çektikkkk beee sendeeennn .

Geçmişi okudum geldim
Hehe
Canım ne zaman izne ayrılıyorsun bu cuma son mu şimdi:26:

canım sen bunları sorduğunda ben saati farkettm , ışık hızıyla yatağa gittim
çok korktum, sabah da çok zorlandım, yatakda da hemen uyuyamadım
yarın son tatlım evet çok şükür inşallah

İyi bari eşinde anlayışlıymış bizimkisi onuda diyemez annesine
Eee bir şeylerde aldı mı peki bebeğe bu kadar çeneye rağmen

canım işte beşiğinin parasını verdi, ay vermiyeydi de gelmiyeydi
bebişimi de gerdim boştan yere , yavrruumm

canım 10 kilo almışsın ama çok değil ki
gayet idealll

Amanın şimdide afedersiniz cır cır olmuşum
Boyuna wcye gidiyorum karnımı kıvırıyor yarın pattis haşlayıp yiyeyim en iyisi

ay çok kötü oluyor ya, ben de çektim , şimdi yavaş yavaş iyiyim
canım kahve yiyebilrsin, beyaz leblebi, kayınvaldem limon tuzu verdi ağzıma ,o fena yapıyor mideyi ama iyi geliyormuş haberin olsun
ha bide yatmadan, yada sabah aç karna muz

canım onlar çok minik ama zaten, ben 4 yesem de doymuyorum
2 tanecik yiyosun, kendini dana ilan etmeee lütfen
ikisi bi adam etmiyor ki onları, bi magnum yani
ay ye kuzum ya , en haffif tatlı, bebişlerimize kan can olsun inşallah

Dondurma dondurma dediniz yedirdiniz bana bu saatte dondurmayı :))
Eşim dün almıştı unutmuşuz yemeyi iki gündür, bugün kanıma girdiniz valla :)
Allahtan dolapta vardı yoksa uyuyamazdım :)

ay bunlar konuşulurken iyi ki yoktum bi dondurma canavarı olarak
kızlar ben kıştan beri, 4.ayımdan beri her gece büyük 1 kilolk alıyoruz biz , iki güne bölüyorum onu
sonra bi daha alıyoruz.
Deli gibi dondurma yiyorum anlıycağınız, çoğunlkla da gece

İyi geceler canım, benimki de yoklar birazdan :) Ben de kaçayım iyi geceler...

kuzum keyifler nasıl eşnle aranız nasıl, herşey yolunda mı?

bi gelişme yok mu canım ilerleme

canım Türkiyede hangi il? nereye gitceksn

çok geçmiş olsun canım, dinlen ya çok yorma kendini
sen artık sonlara yaklaşıyosun bizlerden büyüksün
daha çok dikkatli olmalısın

Kızlar bugün işyerinde yoğundum sizi de hep merak ettim arada okumaya çalıştım ama tam okuyup yorum yapıcam bi iş çıktı yada tel çaldı , zaten telden girdiğimden yorum yapamadım... yarın doktora gidicem çok mutluyum kızım bakalım bir haftada büyümüşmü buaralar haftada bir gitmiş oluyorum çok süper oldu, yarın 32+0 oluyorum çalışabilir raporumu almaya gidicem keşke izne ayrılabilsem ama doğum sonrasına da ozaman bişey kalmıyo o yüzden az daha sabretcem mayıs sonunda izne ayrılcam inşallah. bakalım yarınki muayeneden sonra birdaha kaç hafta sonraya çağırıcak doktor teyzemiz .

cnm ben de lazere gidiyodum şimdi bitti gibi ama genital bölgede yine çıktı oyüzden jilet yapıyorum haftada bir görmeden yapabildiğim kadar jiletle temızlıyorum hep ani durumlar için, banyodan çıkınca da bebe yağıyla yağlanınca jilet yaptığımyerlere de sürüyorum kaşıntı fazla olmuyo zaten artık nerdeyse hergün yağlanıyorum çatlak olmasın diye ama göbüş dışında her yerim haritaya dönmüş cnm senin doktora ben gitsem heralde şoka girer benim boy 170 ve bugün itibarıyla 92 oldum zaten hamile kalmadan önce de fazla kilo almıştım 78 kilo ile hamile kaldım 14 kilo aldım . bence senin kilon gayet iyi tabi kaç kiloyla hamile kaldığını bilmıyorum ama boya göre iyi bence...Benim doktorda geçen hafta kilo alma artık dedi ama esas kilo alınan aya geldik nasıl almayayım boğazıma dur diyemıyorum, sadece ekmeği azalttım ama arada aburcubur atıştıyorum buaralar çok karnım kazınıyo hep açım sanki veeee bir kilo aldım doktor yarın kızacak :18:

Antalya canim evimiz orada doktorum da hemen evin karsisindaydi ama yalan oldu

bı konuda fıkrınızı almak istiyorum bebeğimin gelişimi 2 hafta onde görünüyor acaba bu tahmını doğum tarıhını one alıyor mu ?

merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur

canm beslenmene dıkkat et bebeğe kılo aldırıcı seyler ye bnm erken doğum rıskım olduğu ıcın besıye cekmıstm masallah one bıle gectm oğlusum
mutlaka sabah aksam kecıboynuzu pekmezi 3 5 tatlı kasığı en az 2 bardak sut 1 tane haslanmış yumurta cevız bunları mutlaka ye toplar

31+4 olduk, kocamanız artık

Eklentiler

• $31+4..webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $31+4.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 32
Canım annenle ilgili bir gelişme var mı?

CANIM SEN VE BI KAC ARKADASDA SORMUSSUNUZ COK SAGOLUN
ben takıptryım ama benım yerıme bı arkadas geldı ona ıs ogrettıgım ıcın yazamıorm pek
annem 29 nisan pazartası gunu kolonoskopı olcak
beklıorz sımdılık hele bı ıyı cıksın sonuclarrrr
hemen lokma doktrcrm 2 mayısda
bu arada salı gunu son ıs gunum benım

Kızlarr.. Merhabalar... Umarım herkesler ve bebişler çok çok iyidir... Önce yazıyım sonra geçmişi okuyayım olur mu? Yoksa geçmişi okumaktan hiçbir şey yazamıyorum...
-Evet kızlar bugün doktordaydık... Bugün itibariyle, 31+5'te doğum iznine ayrılmış bulunuyorum.. Beni tebrik edin bakimm... :) Darısı izne ayrılmayı bekleyenlerin olsun inş...
-Oğluşum 43 cm boyunda ve 1850 gr ağırlığında... Gelişimi iyi dedi doktor... Bir hafta önden gidiyoruz... Şükürler olsun rabbime...
-Doktorum sezeryanı 8 yada 10 haziranda yaparız demişti daha önce... Eşim de bugün 6 haziran olsun dedi, o da fark etmez olabilir dedi... Oğlum daha önce gelmeye kalkmazsa şayet doğum tarihimiz 06-06-2013 olacak...
-Erken doğumu önlemek için haftada bir prolutan iğnesine devam edeceğiz... Yani 4 tane daha iğne olacağım... Yine nidilata devam edeceğiz...
-Kasık ağrılarım arada bir şiddetlenerek devam ediyor... Aynı adet sancısı gibi...
-Dün gece uyurken ters bir hareket mi yaptım bilmiyorum ama karnıma kramp girdi, kıpırdayamadım, çok ağrıdı, yarım saat ovduktan sonra hareket edebildim, bebeğe birşey oldu diye çok korktum... Sonra kalktım biraz pekmez yedim sonra soluma yattım ve bebeğin hareketini dinledim, şükürler olsun ki bebeğim hareket etti ve çektiğim ağrıyı sızıyı bile unuttum sevinçten... Bugünde çok hareketliyiz teyzeleri...
Benden şimdilik bu kadar...

31+4 olduk, kocamanız artık

Ayy maşallah canım pek tatlısınız.. Bizde öyle olduk ayrıca popişimizde büyümesine devam ediyoo
Kızlar yine bi görünüp kaçmış gibi olmayayım . misafirlerim geliyo amcam, yengem ve kuzenlerim Yengem aradı hiçbişey yapma sana sürpriz yemekler yaptım geliyorum dedi şimdice gelirler çay koy demişti çayı demleyeyim ben böyle olunca misafirlerin başım üstünde yeri var kızlar bidaha belki onlar gidene kadar giremem ayıp olur, şimdilik ben kaçıyorum hepinizi öpüyorum, ben gizli gizli cepten okurum yine de

kızlar biz geldik size bi sorumuz olcak soralım sonra da biraz geçmişe dönelim diyoruz
bugün benim alt komşu geldi ve karnımın aşağıda olduğunu,bununda doğuma yakın olduğunu söyledi.açıkçası çok anlayamadım kadının tükçesi çok iyi değil ama aklıma takıldı.gerçi bende farkındayım bikaç gün öncesinde sanki daha dik duruyodu.hatta dün eşime sordum karnım aşağı mı inmiş diye ama eşim her zaman kı gibi demişti.sizce bu bir sorun mu gerçekten doğuma yakın mı olur bi bilginiz var mıı :44:

Canım şöyle söyliyim, bebişin duruşuna göre değişebilir... Bazen bebiş çok mu kıvrılıyor bilmiyorum ama benimde karnım bazı günler küçülüyor gibi, bazı günler daha büyüyor... Ama aşağıda olmasını bilemiyorum.. Ancak seni korkutmak da istemem canım ama karnın üst tarafı boşaldığı zaman yani göğüslerin hemen altı boşalırsa ve karın bayağı bir aşağıda olursa o zaman doğum yakın oluyor... Ben bekarken hamile birininkini öyle görmüştüm, üstü boş gibiydi, altından her an çıkacak gibi duruyordu, ona demiştim ki kız dedim bebek çıkcak gibi duruyor doğum mu olacak yoksa demiştim o da yok dur daha ne yapıyorsun demişti bana ama iki gün sonra doğum yapmıştı... Ancak belki tesadüftü bu... Doğum yakın olsa başka daha önemli belirtileri olur diye düşünüyorum yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…