- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur
Kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum çok ağladım yaaa darısı hayırlısı ile başımıza inşallah... Bizim hikaye topiğimiz ne zaman açılacak:))
canım çok geçmiş olsun rabbim şifanızı versin inşallah. Benim kuzenimin bebeği olmuştu hep 2 hafta geriden gitti suyu çok azaldığı için de 36. Haftada sezeryanla dünyaya geldi. 2450 gr dı boyunu hatırlamıyorum. Sonrasında bir bebek oldu tam kartpostallık tosun gibi. 2 hafta geriden gelen bebek oldu bir azman:)) şimdi ilkokul 1. Sınıfta ve yaşıtlarından 2 yaş önde gidiyor ve çook zekiii:))) sıkma canını bitanem rabbime emanetsiniz allah yar ve yardımcın olsun:))
enesibel
bu arada face de arkadaş ekle paneli kapalı bacım
takipteyim
Geçmişi okudum geldim
Hehe
Canım ne zaman izne ayrılıyorsun bu cuma son mu şimdi:26:
İyi bari eşinde anlayışlıymış bizimkisi onuda diyemez annesine
Eee bir şeylerde aldı mı peki bebeğe bu kadar çeneye rağmen
ne dalı kız kütük gibi oldum
dedim ya resimde daha ince çıkmışım ne hikmetse
boyum zaten 1.60 küsür
miniğim yani boy fakiriyim biraz
55 le hamile kalmıştım, en son bir ay önce 65 olmuştum düşün
inşallah doğuma kadar 70 i geçmem
bir de benim yağ hücreleri çok uyuz hayatım
kilo aldığımda hepsi popoma üşüşüyorlar
demiyorlar ki şöyle dengeli dağılalım, biraz da bacaklara kollara filan gidelim
yok ille hepsi popoya
Amanın şimdide afedersiniz cır cır olmuşum
Boyuna wcye gidiyorum karnımı kıvırıyor yarın pattis haşlayıp yiyeyim en iyisi
inşallah canınız çekmesin de ben magnumun şu miniklerinden var ya 6 lı paket, onlardan alıyorum kutu kutu
bir seferde de en az iki tane yiyorum dana gibi
onun için artık başka çeşit alayım diyorum bir seferde beni kesecek olanlardan
Dondurma dondurma dediniz yedirdiniz bana bu saatte dondurmayı :))
Eşim dün almıştı unutmuşuz yemeyi iki gündür, bugün kanıma girdiniz valla :)
Allahtan dolapta vardı yoksa uyuyamazdım :)
İyi geceler canım, benimki de yoklar birazdan :) Ben de kaçayım iyi geceler...
Günaydın canlar dün gece rüyamda doğum yapmıştım normal doğumla bir erkek çocuk. Doğurmuştum açıp pipisinde bakıyorum benim kızım olacaktı diyorum pembe kıyafetleri ben nasıl giydireceğim diyorsun ama yine de çok güzel bir duygu kızlar inanılmazsınız hala etkisindeyim:)) moralim hala kötü;(
Canım çok sıkıldı ya
Malum ben başarabilirsem inşallah 35. haftamda Türkiyeye geleceğim ve doğum da orda olacak.
Burada bir sürü sistem problemi var ve doğru düzgün bakmıyorlar. Kanım düşük ona bile 36. Haftaya kadar izleyip sonra müdahale edecekler falan filan.
Ben de kendimi Türkiyedeki doktoruma adapte etmiştim çok güveniyordum bir de extrası evin önünde hastane mutlu mesut gidince o bni kendime getirir sonra da bir güzel doğurtuverir diye yaşayıp gidiyordum ki bugün acı gerçekle karşılaştım doktor hastanenin sitesinde yok muhtemelen ayrılmış yerine başkası gelmiş. Arayıp bi sorucam ama çok moralim bozuldu ya şaka gibi şuana kadar burada benimle ilgilenen doktorlar hemşireler falan hiçbiri bir öncekiyle aynı değildi şimdi de aynı şekilde değişik biri olacakve ben o doktora çok güveniyordum..
Sabahtan beri belim ve sırtım ağrıyor karnım da gergin. Birkaç saattir süren bir ağrım var karnımda. Kasılma mı anlamadım ki.Bir gerilme, kaburgaa baskı hissi... Yürürken bile acıyor canım. Dinlenemediğim için mi oluyor acaba :44:
tatlım benim beşik ikeadan. yatağı yataştan almayı düşündüm önce ancak yataşın 4 modeli var 4'ü de 17-21 cm aralığında ve ikeanın üst kademesi için yüksek. ikeanın yatakları da hiç içime sinmedi. ben de yatağımı işbirden aldım hem üst kademe için yeterli incelikte, hem de özel bebek için üretim. öneririm :) iade hakkın varsa tabi
ağda, jilet vs.. ben hamile kalmadan önce epilasyona başlamıştım ve yarıda kaldı tabi. bir de acayip tüylüyümdür öyle sakız makız hak getire. yine jilet yapıyorum. kaşıntı sorunu yaşyan arkadaşlara bir önerim var üzerinde özel banyo yazan jiletten alıp duşta sabunlu ve ıslak üzerine yapıyorum çıkarken hiç kaşınmıyor. bi kere acelem vardı doktora gitmeden önce sadece kasığımı kuru permatikle aldım valla tüyler çıkana kadar uyuz kedi gibi kaşındım. ayrıca ben eşime yaptırmam bazı şeylerin özel kalması gerektiğini düşünüyorum. evet bu işi yaptığımızı biliyorlar ama görmeseler daha iyi. mahremle falan bağdaştırdığım için değil, ilişkide zaman ilerledikçe bazı şeyler laçkalaşmasın diye. tabiki herkesin kendi fikri. sonsuz saygı duyarım. ben tercihimi belirttim.
kilo : doktorum bugün çok kızdı. 1.75 boyum var 87 kilo geliyorum tartı da. yuhhhhhh sana dedi(((
merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur
Canım annenle ilgili bir gelişme var mı?
31+4 olduk, kocamanız artık
iki kişi eklemiş biri müzik ögretmeni digeri anaokulu ögretmeni hangisisin canım.ben seni takp edemiyorum ama
ayy canm cok fıtsın ya masallah sadece göbek biz aldk basımızı gdyorz :)
kızlar biz geldik size bi sorumuz olcak soralım sonra da biraz geçmişe dönelim diyoruz
bugün benim alt komşu geldi ve karnımın aşağıda olduğunu,bununda doğuma yakın olduğunu söyledi.açıkçası çok anlayamadım kadının tükçesi çok iyi değil ama aklıma takıldı.gerçi bende farkındayım bikaç gün öncesinde sanki daha dik duruyodu.hatta dün eşime sordum karnım aşağı mı inmiş diye ama eşim her zaman kı gibi demişti.sizce bu bir sorun mu gerçekten doğuma yakın mı olur bi bilginiz var mıı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?