2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende ikeadan aldm beşigimi,
yataşın yatakları cook yuksek geldı bana o yuzden işbirden aldım 12 cm fln sanırım yüksekliigi
gayet güzel oldu bence düşünen olursa işbire baksın derim

Aynen öyle karnıma kilolarca ağırlık bağlanmış top gibi, pranga gibi, ben de onu taşıyormuşum gibi. Seninki kadar net öçemiyorum aralıkları ama arasıra çok gerginleşme, arasıra da rahatlama oluyor. Bebek elini ayağını karın derime sürterek hareket etmeye çalışıyor.Sıkıştığını çok iyi anlıyorum, sadece olduğu yerde ileri geri yapabiliyor artık

arzu_mu yazıyor tatlım.. ben de yaşımı (28 oldum ben yaa ) ve erkek evlat beklediğimin yazılmasını istiyorum iyi hatırlattınn..arzuuu yaz bizi :))

arzu_mu benide yez madem eksik kalmayayım
yaş 26 ikinci çocuk.erkek bebek bekliorum

merhaba kızlar
eşim yok bir süredir bende annemdeydim bugün sıkıldık eve geldik
cevap yazamadım ama sürekli cepten takipteydim :))

hullly canım anneni merak ettim belki yazmışındır ama kaçırdım
bizde geçen yıl aynı şeyi yaşadık
hatta annemin ciddi sıkıntıları vardı ve sonucun temiz çıkacağını hiç beklemiyorduk
günlerce annemden gizli gizli ağlamıştım
ama sonuçları çok iyi geldi
sonra anneminde hayatı ve bakışı değişti
umarım sizde de aynı olur
sağlıklı kal cnm

bu arada izne ne zaman ayrılıyosun şafak kaç bacım

tatlım benim beşik ikeadan. yatağı yataştan almayı düşündüm önce ancak yataşın 4 modeli var 4'ü de 17-21 cm aralığında ve ikeanın üst kademesi için yüksek. ikeanın yatakları da hiç içime sinmedi. ben de yatağımı işbirden aldım hem üst kademe için yeterli incelikte, hem de özel bebek için üretim. öneririm :) iade hakkın varsa tabi

ağda, jilet vs.. ben hamile kalmadan önce epilasyona başlamıştım ve yarıda kaldı tabi. bir de acayip tüylüyümdür öyle sakız makız hak getire. yine jilet yapıyorum. kaşıntı sorunu yaşyan arkadaşlara bir önerim var üzerinde özel banyo yazan jiletten alıp duşta sabunlu ve ıslak üzerine yapıyorum çıkarken hiç kaşınmıyor. bi kere acelem vardı doktora gitmeden önce sadece kasığımı kuru permatikle aldım valla tüyler çıkana kadar uyuz kedi gibi kaşındım. ayrıca ben eşime yaptırmam bazı şeylerin özel kalması gerektiğini düşünüyorum. evet bu işi yaptığımızı biliyorlar ama görmeseler daha iyi. mahremle falan bağdaştırdığım için değil, ilişkide zaman ilerledikçe bazı şeyler laçkalaşmasın diye. tabiki herkesin kendi fikri. sonsuz saygı duyarım. ben tercihimi belirttim.

kilo : doktorum bugün çok kızdı. 1.75 boyum var 87 kilo geliyorum tartı da. yuhhhhhh sana dedi (((

Canlarım valizimizi hazırladım çok şükür destek olanım olmadığından aklıma gelenleri koydum eksiğim varsa hatırlatın ne olur kardeşleri
kendim için

1 adet pijama
1 adet sabahlıklı gecelik takımı
4 adet atlet 4 adet kilot
1 emzirme sütyeni, çorap
sırtıma koymak için 3 adet küçük havlu
terlik, lohusa tacı, göğüs pedi, 1 adet bardak ve tatlı kaşığı
ıslak mendil, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, sabun, normal havlu

( penye yeleğim yok benim yün var o da terletir diyorum alsam mı bilemedim:))

bebek için
2 adet hastahane çıkışı
ağız mendili
yüz örtüsü
boncuk alt açması
boncuk battaniye
hastahaneden çıkarırken kullanmak için taşıma çantası

( bezi, biberonu, ıslak mendili, pişik kremi, memesi henüz alınmadı)

Aynen canım yerleri iyice daraldı artık. Benimkinin göbek deliğimin sağ tarafında ayakları var. Göbek deliğimin sağı deyince yanı anlaşılmasın epey sırtıma doğru uzanmış duruyor patileri beyefendinin. İttirince kendini yumurta gibi çıkıyor patisi bende seviyorum, çekiyor hemen.

Hiç değişmiyor yeri. Bazen kaburgama doğru dikiyor ama yine indiriyor. Poposunu azıcık ittirip kaktırıyor. Dün ayaklarının olduğu yerin az üstünde minnak yumru gibi bir şeyini sürtüyordu habire. Eltimle anlamaya çalıştık izledik neresi diye, sanırım diziydi.

2013 Haziran Annelerinin fotoğraf topikleri:

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...aziran-bebislerinin-ultrason-goruntuleri.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...eleri-bebislerinin-cicileri.html#post28480819

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.html[/QUOTE]

arkadaşlar bu konuya değindiğinize nasıl sevindim anlatamam. Benim de bilgilerimi ekleyebilirse konu sahibi çook mutlu olacağım :)

Yaşım: 28
kaçıncı çocuk : ilk
tahmini doğum tarihi: 18/6/2013
kalp atışı duyulma tarihi : 27/10/2012

Ağrılar geçti sanırım daha iyiyim şimdi. Sütümü içiyorum bir yandan da bebeğime ninni dinletiyorum. Bugünü de bitiriyoruz şükürler olsun

Tokoyay ben bakıyorum o kadar ne el göebildim ne ayak. Sadece yükseltip alçalttığını görebiliyorum. Zaten benim paşa saklan saklan bir hal oldu. Bu sefer de göstermeyecek sanki pek umudum yok. Şöyle poz verse, gülse bir ne güzel olurdu

evde yataga patlarsa kokmuyormuki acaba ya onun yıkanmasıda olmuyo silsen bile iç süngerine gecer çok tuhaf ya.inş yataga gelmezde dışarda gelsin
canim bende 2 dogum yaptim suyumun geldigini hic bilmiyorum galiba ikiside dogumda geldi daha önce gelmedi hatta kizimda 3 gece sanci cekmistim yinede gelmemisti: ))) yatak islanirmi acaba diye endise ediyorsan yataklar icin su gecirmeyen carsaflar var onlardan al kullan canim bende devamli serili durur bizim ve cocuklarin yataginda var cok iyi olur benim regli dönemi cok kanam oldugu icin yataga gecebiliyordu bu yuzden sermistim simdi yatagim cok iyi terzemiz duruyor :))

aaa neden acaba bu saate dondurma cekti canim :26::26::26: bende esime ismalarladim birazdan alip gelcek bende yiyecem ohh

canim ilk aylar icin bende uzun kollu body hic almadim zaten zibinlar uzun kollu göbegi dusene kadarda zibin giyecek. göbegi dustukten sonrada zibinlari giydirmeye devam etmistim body ustune zibin ve onun uzerinede dis giysisini giydriiyorum ama tabi benim bebeisler kis bebegiydi ama yinede bunlardada ilk aylarda boyle yapilabilir :)) ilerki aylar icin uzun kollu body almak daha akillica canim :))

Eki Görüntüle 695268 Eki Görüntüle 695268 buda benim ogluşumun 15 gün önceki fotosu maşşallahh kuzuma
ayyyy masallahh canimmm senin bebisinde gözleri acik gülümsüyor gibi duruyor masalahhhhh
arzu_mu benide yez madem eksik kalmayayım
yaş 26 ikinci çocuk.erkek bebek bekliorum
canim arzumuya özel mesaj atin yoksa arzumu devamli girmedigi icin gecmisi kacirabiliyor göremeyebiliyor mesaj atarsaniz kesin görur ve ekler :)))

ben yine acıktım bu kadar enerji açlığı normal mi acaba nerdeyse hiç doymuyorum desem yeridir
gelsin kilocuklar

arkadaşlar bu konuya değindiğinize nasıl sevindim anlatamam. Benim de bilgilerimi ekleyebilirse konu sahibi çook mutlu olacağım :)

Yaşım: 28
kaçıncı çocuk : ilk
tahmini doğum tarihi: 18/6/2013
kalp atışı duyulma tarihi : 27/10/2012[/QUOTE]

canim sende arzumuya özel mesaj gönder biraz öncede dedigim gibi arzumu devamli girmiyor gecmiside sanirim herzaman okuma sansini bulamayabiliyor en grantisi mesaj göndermek :))

canim sende arzumuya özel mesaj gönder biraz öncede dedigim gibi arzumu devamli girmiyor gecmiside sanirim herzaman okuma sansini bulamayabiliyor en grantisi mesaj göndermek :))[/QUOTE]

ah canım ah aklıma gelmez mi benim. yalnız belli bir mesajın altında olduğum için özel mesaj gönderemiyorum. belki farklı arkadaşlar da yazdığı için dikkat çeker diye düşündüm. İmkanı olan arkadaşlar da özel mesaj atıp dikkat çekerlerse çook iyi olur :)

hatta bu listeye doğum tarihi bile eklense süper olur :) eklenir zaten heralde doğumlar yaklaşıyo

Off kızlar off... Normalde aşerme ilk aylar olur ben 8. ayımda aşermeye başladım. Limonlu portakal suyuna ve kiraza aşeriyorum. Portakal suyu tamam her gün bardak bardak içiyorum da ah şu kiraz... Kızlar kiraz daha çıkmadı değil mi? Eşimede söylemedim amma böyle buram buram kokusu burnuma geliyor. Çok fena istiyorum. Bugün bütün günümü kiraz düşünerek geçirdim. İnternetten fotoğraflarına bakıp duruyorum :)

arkadaşlar hemen hepinizin iyi olduğunu yakın sayfalar üzerinden okudum.. Çok şükür! çook uzun zamandır girmeye ne zamanım oluyo ne de haliim.. şu hayal gibi görünen haftalara ulaştıımıza inanamıyorum Rabbime hamd olsun.. ben iyice ağırlaştım ve şiştiimm bebişimin hareketleri dee acaip sert ve zaman zaman canımı yakacak tarzda :) kızımda kiyle hiç alakası olmayan bi hamilelik oldu benim için..

Senin doğuma baya az kalmış. bende 34. haftadayım ve bebeğin hareketleri özellikle ayakları canımı yakabiliyor. Senin haftalara gelince halim ne olacak bilmiyorum:44:

merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…