2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar bakın internetten ne buldum, sizinle de paylaşayım dedim;
LOĞUSA ŞERBETİ

Malzemeler:
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
1. Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
2. Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
3. Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
4. Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
5. Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
6. Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.

ben 10 cm kendi yatağını aldım. diğer yataklar yüksek gelir die. eve gelince yatak çok ince geldi gözüme. ama paketlemedenmiş. zamanla açıldı. şimdi iyi görünüyor gözüme

Son düzenleyen: Moderatör:

canım geçmiş olsun inş hayırlı sonuçlar alırsınız

sizinkileri de görelim kızlar eklesenizee
sağol canım ama 11 kilom var , ve daha da alırız, asıl şmdi alıcaz sanırım hattta

bende 11 kilo almışım canım ve evet aslı bundan sonra diyolar ama bakalım bizi neler bekliyo

iznin hayırlı olsun canım artık gönül rahatlığıyla yatıp göbişini büyütebilirsin
bebişine de maşallaah inş belirlediğiniz tarihte sağlıklı bir bebiş dünyaya gelir ve kolay bi doğum olur senin için de
bizde daha doğum tarihi belli olma durumları yok siz böyle yazınca fena heycan yapıyorum

ayyy canııım keşke bana da birileri gelse de böyle mamalar yapsa getirsee misafire hasretim şu mahrumiyet bölgesinde

gecmisi daha okuyamadim. az once doktordan geldim. oglum 2 kilo 260 gram olmus. oysa ben 10 haftadir 1 gr bile almadim. doktorum biraz buyuk bir bebek olacak dedi ama sorun olarak gormedigini soyledi. 4 kilo yada uzeri dogabilir dedi sadece. diyet falan vermedi cunku zaten hem istahin yok hemde diyetin faydasi olmaz o kilo almaya devam eder sen enerjisiz kalirsin dedi. bu durumda hastane bavuluma bir boy buyuk hastane cikisida koycam ne olur ne olmaz yeni dogana sigmayabilir velet. bu arada basi asagidaydi dogum pozisyonunu almis cok sukur. gerci tahmin ediyordum cunku hickirik tuttugunda baya bir asagida hissediyorum. Allahtan hayirlisini diliyorum insallah zor bir dogum olmaz. onun disinda hersey normaldi cok sukur. esimin dudaklarina benzeyen kocaman dudaklari var. resimler cok net degildi malesef ama zaten cumartesi gunu 4 d de daha net gorucez oglumuzu insallah

canım nasıl oldun? umarım iyileşmişsindir biraz?

bugün işe gittim. 5 gündür yatıodum. işe gitmek iyi geldi. açık hava aldım falan. ders anlattığım için boğazlarım zorlandı ama süt ıhlamur falan içtim durmadan. eve gelince gene kötü oldum sanki biraz. akşam üstü kötü oluyorum genelde. hava serinliyor onunla ilgili sanırım

bu kırmızı pembe şeyler nedense hep bana pis gibi gelmiştir :) hiç aklımda yoktu ama bende alıp ikram edeyim. paylaşım için teşekkürler

bikaç gün öncesinde gün boyu kalça kemiğim ağrımıştı ve ertesi gün uyandığımda farkettim.önceden böyle göğsüm ve göbeğimin arasında rahatça kolumu koyabliyodum şimdi göbeğim aşağıda kalıyo acaba korkulacak bişey mi gerçekten doğum yaklaşınca mı olur tedirgin oldum şimdi:18: ağrım sancım olsa korkardım ama arada olan ufak sancılar dışında bişy yok uff çok merak ettim neden ola ki :26:

Merhba bebeğiniz kaç haftalık bu kiloda acaba?

Canım korkma bence.. Senin doğum yapma bir durumun söz konusu değil bence, benim o bahsettiğim arkadaşın zaten son günleriydi... karnı burnunda 9 ayındaydı yani...Dediğim gibi bebişin duruş şeklindendir o... Yarına kadar değişir, karnın tekrar eski haline gelir.. Benimde oluyor çünkü... Hem doğum olacak olsa sancın olması gerekir... Çünkü bebek doğum kanalına girmesi gerekir, bu da çok sancı yapar... Mutlaka fark edersin yani...Öyle hafif sancılar değil daha sık olan sancılar olur.. Sen gönlünü ferah tut...

ohhh çok iyi yapmışsın benim burda içimin yağları eridi valla oh olsun ona

ben gayet rahattım da işte komşu hanım sağolsun içime kurt düşürdü sancım ağrım falan olmadığı için bebek doğum pozisyonu almıştır diye tesbitte bulunmuştum kendi kendime..belki de öyledir neyse bakalım ptesi kontrol var gidince soralım doktor amcaya neymiş bizim göbişin hali :44:

sayenizde bütün gün dondurma düşündüm en sonundada şimdi gittik kocişle hem yürüyüş yaptık hemde 2 kiloluk dondurma aldık her ihtimale karşı:)

canım sen normal doğum yapmıştın galiba.dayanılmayacak gibi bir ağrı mı sancıları tarif etsene bir:18:

canım bana suni sancı vermişlerdi dayanılmaz bi agrıydı yanımda eşim vardı acılmam olana kadar odaya vermişlerdi.o acıdan eşimin hep kollarını sıkıp ısırıyordum duvara flan yumruk vurdugumu hatırlıyorum ama yarım saatlik bi sancıydı yarım saat sonra o kadar rahatlamıştımki bebek dogunca kuş gibi haiifif ve huzurluydum

geri dönüşüm kutusu

geçende mısır çarşısına gittim kilosu mısır çarşısında 10 tl haberiniz olsun ben yarım kilo aldım ama nasıl yapılcanı bilmiodum tabi:)
öğrenmiş oldum tabi bana sanki biraz pahalı geldi ama :)

kızlar biliyorsunu bende ne agrılar ne sancılar cektim nts de bile sancım gözüküyordu erken dogum hapları içiyordum.
doktorum bebek catına yerleştigi için agrıların demişti
şimdi 2 gündür agrım sancım yok çok hafifim çünkü 2 gün önce kontrole gitttigimde bebek dogum kanalına tamamen yerleştigini söylemişti.ve agrıolarımda bitti.
yani agrıdıgına sevinin bebeginiz dogum şeklini alıyor ne güzel

bi kilo çok gelmez mi zaten. şimdiden alınır mı ki o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…