Off kızlar off... Normalde aşerme ilk aylar olur ben 8. ayımda aşermeye başladım. Limonlu portakal suyuna ve kiraza aşeriyorum. Portakal suyu tamam her gün bardak bardak içiyorum da ah şu kiraz... Kızlar kiraz daha çıkmadı değil mi? Eşimede söylemedim amma böyle buram buram kokusu burnuma geliyor. Çok fena istiyorum. Bugün bütün günümü kiraz düşünerek geçirdim. İnternetten fotoğraflarına bakıp duruyorum :)
kuzum keyifler nasıl eşnle aranız nasıl, herşey yolunda mı?
31+4 olduk, kocamanız artık
CANIM SEN VE BI KAC ARKADASDA SORMUSSUNUZ COK SAGOLUN
ben takıptryım ama benım yerıme bı arkadas geldı ona ıs ogrettıgım ıcın yazamıorm pek
annem 29 nisan pazartası gunu kolonoskopı olcak
beklıorz sımdılık hele bı ıyı cıksın sonuclarrrr
hemen lokma doktrcrm 2 mayısda
bu arada salı gunu son ıs gunum benım
canım bana suni sancı vermişlerdi dayanılmaz bi agrıydı yanımda eşim vardı acılmam olana kadar odaya vermişlerdi.o acıdan eşimin hep kollarını sıkıp ısırıyordum duvara flan yumruk vurdugumu hatırlıyorum ama yarım saatlik bi sancıydı yarım saat sonra o kadar rahatlamıştımki bebek dogunca kuş gibi haiifif ve huzurluydum
park yatağımız ve arabamız geldi kızlar
ben ikisini de çok beğendim
23 nisan kampanyasından aldığım için park yatağın yatak , arabanın da anne çantası hediyesi vardı.
anne çantası biraz küçükmüş ama günlük dışarı çıkmalarda kullanmak için kullanılabilir.
nihayet geldiniz. topik ilerlemiordu bi kaç zamandır.sıkıntıdan patlıyorum. eşimde gelmedi hala.
bi kilo çok gelmez mi zaten. şimdiden alınır mı ki o?
park yatağımız ve arabamız geldi kızlar
ben ikisini de çok beğendim
23 nisan kampanyasından aldığım için park yatağın yatak , arabanın da anne çantası hediyesi vardı.
anne çantası biraz küçükmüş ama günlük dışarı çıkmalarda kullanmak için kullanılabilir.
morelim çok bozuk,
kayınpederim telimi akşam bana bırakmak için iş yerine götürmüş ve şu an bulamıyor kaybetmiş
oda çok üzülmüş isteyerek yapmamış tabi ama ben yinede ister istemez çok üzülüyorum
yiyebilirsin.dolapta olduğu için sorun olmaz.ama daha fazlada tutma.özellikle ıspanak gibi yiyecekler pişirilir pişirilmez yenmesi gerekir vitamini kaçmadan.pazartesi akşam ıspanak yapmıştım. yapınca hiç yemeden dolaba koydum. ondan sonra da hiç ısıtmadım, yemedim. şimdi yesem olur mu
morelim çok bozuk,
kayınpederim telimi akşam bana bırakmak için iş yerine götürmüş ve şu an bulamıyor kaybetmiş
oda çok üzülmüş isteyerek yapmamış tabi ama ben yinede ister istemez çok üzülüyorum
morelim çok bozuk,
arzu_mu benide yez madem eksik kalmayayım
yaş 26 ikinci çocuk.erkek bebek bekliorum
ikisini de beğendim. güle güle kullan. park yataklara sıcak bakmayan biri olarak bu modeli çok beğendim. çok şık duruyor.
araba şimdilik almıyacağım ama araban da güzelmiş. kaça aldın
teşekkürler kızlarçok güzelmiş fiyatları ne kadar? travel sistmein ve park yatağın?
ikiside çok güzel duruyo çok beğendim
ayyy canım belki bulabilir hala iyice bi düşünsün
bende tel. kaybettiğim için o acıyı iyi bilirim
inşallah pahalı son model felan bişi değildir
yiyebilirsin.dolapta olduğu için sorun olmaz.ama daha fazlada tutma.özellikle ıspanak gibi yiyecekler pişirilir pişirilmez yenmesi gerekir vitamini kaçmadan.
oyyy o zaman kayınpederin doğum hediyesinin yanına birde cep telefonunu sıkıştırsın:)
canımm uzulme ınsl bulunur yaa yazık adamda cok uzulmustur yardm edeyım derken:26:uzulme ınsll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?