2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Valla ben de bekliyorum canım çıkmasını aranıyorum sürekli her meyve çıktı bir o çıkmadı..

kuzum keyifler nasıl eşnle aranız nasıl, herşey yolunda mı?

Şimdilik iyiyiz daha iyi eskiye nazaran da bazı şeyleri yiyip yutuyorsun işte..

31+4 olduk, kocamanız artık

Sen kocaman göbek görmemişsin :) Beni şu an görsen ikiz üçüz sanırsın :)) Taşıyamıyorum bile..
Sen yine iyi görünüyorsun maşallah

Seni göremeyince merak ediyoruz canım, bizi de habersiz bırakma inşallah güzel haberler alacaksınız.. Allah şifa versin..

ayy bu doğumunda öyle olur inşallah.allah bizede böyle kolay doğumlar versin inşallah.o zaman senin dikiş falanda olmamıştır.

park yatağımız ve arabamız geldi kızlar
ben ikisini de çok beğendim
23 nisan kampanyasından aldığım için park yatağın yatak , arabanın da anne çantası hediyesi vardı.
anne çantası biraz küçükmüş ama günlük dışarı çıkmalarda kullanmak için kullanılabilir.

Eklentiler

• $mavi prego.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $pierre cardin ps112.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 23
nihayet geldiniz. topik ilerlemiordu bi kaç zamandır.sıkıntıdan patlıyorum. eşimde gelmedi hala.

ikisini de beğendim. güle güle kullan. park yataklara sıcak bakmayan biri olarak bu modeli çok beğendim. çok şık duruyor.

araba şimdilik almıyacağım ama araban da güzelmiş. kaça aldın

çok güzelmiş fiyatları ne kadar? travel sistmein ve park yatağın?
ikiside çok güzel duruyo çok beğendim

kızlar tchibonun geçen haftasında nevresim takımı yorgan felan varrr
bakanlar oldu mu
sipariş etsem mi fena görünmüyo

pazartesi akşam ıspanak yapmıştım. yapınca hiç yemeden dolaba koydum. ondan sonra da hiç ısıtmadım, yemedim. şimdi yesem olur mu

morelim çok bozuk,
kayınpederim telimi akşam bana bırakmak için iş yerine götürmüş ve şu an bulamıyor kaybetmiş
oda çok üzülmüş isteyerek yapmamış tabi ama ben yinede ister istemez çok üzülüyorum

ayyy canım belki bulabilir hala iyice bi düşünsün
bende tel. kaybettiğim için o acıyı iyi bilirim
inşallah pahalı son model felan bişi değildir

pazartesi akşam ıspanak yapmıştım. yapınca hiç yemeden dolaba koydum. ondan sonra da hiç ısıtmadım, yemedim. şimdi yesem olur mu
yiyebilirsin.dolapta olduğu için sorun olmaz.ama daha fazlada tutma.özellikle ıspanak gibi yiyecekler pişirilir pişirilmez yenmesi gerekir vitamini kaçmadan.

oyyy o zaman kayınpederin doğum hediyesinin yanına birde cep telefonunu sıkıştırsın:)

merhabalr hanımlarr nasılsınız dunden berı pc bozukdu dr gıttı ıylestıde geldı hayırlısı ıleeesizleri cok ozledım yahuu bagımlıklık yaptı bızee hayırlısı bakalım ee ne var ne yok??
umarım erken dogum yapan yoktur daha mayısa gırelımm yahuuu aman dıyım kendınıze dıkkat edın kızlarrr artık cok da yormayın ı nsll

nurgulum ıyısındır ınsll gezmelerde artıkın askıya hopp bende haftaya turlayım sonra benımde askıya alınacak ınsl... :26:

bu arada oglusum artık dısardan cok bellı hareketler yapıyor cerısı cok daraldı sanırm catlama ya az kaldı dr nerde

canımm uzulme ınsl bulunur yaa yazık adamda cok uzulmustur yardm edeyım derken:26:uzulme ınsll

Kızlar merhaba :)
Bebeğim 31 haftayı doldurduğumuzda, 2070 gr ve 43,5 cm uzunluktaydı. 18. haftadan itibaren 2 hafta önden gitti. Ben de merak ediyorum, acaba doğum tarihinde sapma olur mu? Hatta konu bile açtım :) Kendisi ya da yakını tecrübe eden varsa yazabilir mi acaba?

ayyy canım belki bulabilir hala iyice bi düşünsün
bende tel. kaybettiğim için o acıyı iyi bilirim
inşallah pahalı son model felan bişi değildir

canımm uzulme ınsl bulunur yaa yazık adamda cok uzulmustur yardm edeyım derken:26:uzulme ınsll

hat kapalı muhtemelen çaldırmış oda çok üzgün tabi. ben onu telefonda sağlık olsun baba üzülme diye teselli ettim ama kapatınca direk ağlamaya başladım... oda ben alıcam sana üzülme dedi ama içindekiler gitti yaa içim acııdıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…