2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım normal doğum düşünüyosan zaten 41. haftaya kadar yolu var
ama benim ki sezaryen ama doktorum önden gittiği tarihi baz almıyo
doğumu yine SAT a göre planlıyo bu yönünü de çok seviyorum aksi bir durum olup kızım
erken gelmeye kalkmazsa sat a göre gircem doğuma 39. haftamda
bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi çok yakınlarımda bu önden gittiği tarihi baz alıp bebeğin
gelişimi kilosu iyi diye doğuma alıp minnacık bebekler doğdu
böyle 3 tane tanıdığım var hatta 38. haftada sezaryenle doğan ama emmeyi bile beceremeyen bebek var
ama zaten 31. haftada bu kilo normal değil mi çok abartılı değil çünkü zaten sapmalar olabiliyor +- 250 gr kadar

cok guseller gule gule kullan cnm darıs bıze hayırlısı lee
eskıler dogumun yaklasıtıg ıcın bebek asagı ınmız tabırını kullanılar bunu sende anlarsın bacaklarına deger merdıven cıkarkene fılan rahatsz edr senı ama ınsl öle degıldrı esınınde dedıgı gıbı ıse kadının abartmasıdır cnm benımm

maasallah sızee canım benım ınsl hayırlısı ıle kucagımız almak nasıp olur cok guzelmıs kg sı fılann evet ne olur ne olmaz koyy sen bavulunaa heheh
bende 29+4 de gıtmıstım o zaman 1555 gr dı sımdı ne kaa oldu acabaaa:44:bu arada hıckırıgını bende hep kasık da hıssedıyorumm benım paşamdamı dogum pozızyonundamı arada bır acabaaaa

72.5'tum hamile kaldığımda tatlım. benimki zaten kiloya takık ilk aylarda demişti ki 8 kilo ile bitirelim mi? dedim kusura bakma ben ebru şallı değilim, hiç kasamam. bugün de işte bayapı afra tafra yaptı. hatta eşim dikkat etmeye çalışıyor aslında falan dediğinde yapmayın efendim bu dikkat etmiş halimi, dikkat etmese nolcaktı yine anca bu kadar olacaktı dedi. ay böyle yazınca daha iyi farkettim ben bayağı azar işitmişim :))

Sadece kilo açısından değil, kemik yapısı, boy olarak da 2 hafta önden gidiyormuş. Ayrıntılı ultrason vs, farklı doktorların söylediği bu. Hatta bi ara baş 3 hafta önde, beden 2 hafta öndeydi. en son gittiğimde dengelendi dediler. Ben de doğum acaba 2 hafta erken mi olur diyordum :) Teşekkürler cevabın için. Hakkımızda hayırlısı olsun.

ayy bu doğumunda öyle olur inşallah.allah bizede böyle kolay doğumlar versin inşallah.o zaman senin dikiş falanda olmamıştır.

canım malesef 4 dikişim vardı.artık dikişi olmayan yokki eskidenmiş o 2 gün sancı cekip pırt diye dikişssiz dogurmak.ama dikiş önemli degil ya kendiliginden atıyo ipligi sen sadece pedin üzerine ilaçlı bez koyuyordun

acır elbette ama uzulme bebeıgnı dusunn gıden paralı olsun tabı hafıza kartındakılere ınsl baskasından ulasırsınn

bende dun pc mız bouldu ıcınde hamıslık fotolarımı esım tam har dıske atarkene pc gene gıtttı dunden berı dua ettım kı ınsll urtarmısızdır dıe sımdı pc geldıı hemen baktımkı ne duruyorrrrrrrr

ilk kez normal dogum yapacaklar size tek tavsiyem sakın bagırıp çagırıp aglamayın.bagırmak yerine derin nefes alıp verin ve ıkının.
ben büüyük oglumda anca anneeeee diye bagırıp aglıyordum ebe bana kızdı sen napıosun bebegini öldüreceksin dedi.20 dakika dişlerini sıkıp ıkın bitcek dedi.derin derin nefes al verki bebegine oksijen gitsin dedi
bende dogru söylüyosun dedim dişerim kırılcak ggibi birbirine gecirip sıkıp dşimi ıkınyodum. zaten catalda dogurdugunuz için eelleriniz ve bacaklarınızı kilitliyorlar.
normal dogum gibi güzel bişey yok inanaın korkmayın sakın.bebeginizi çıkana kadar izliyorsunuz benim oglum dogdugunda ilk kafası gelmişti baktım 2 elinide agzına basmış emiyor oy dedim agladım sonra vücudu cıktı sonra ayaklar derken kordonu kesiverdi doktor.
o kadar ac dogmuştuki oglum doktor bir yandan dikerken bir yandanda ebe gögsüme dayayaıp emziriyordu.o an aglamayıda bırakıp gülüyordum.

desty ben deli olcam galiba. şu e bebek in sitesinden bir daha deneyeyim iki taneye indirim oluyor mu diye dedim. olmuyor. 1 taneden fazla kabul etmiyor

evet içindeki resim ve numaralar değerlidir tabi.neyse geçmiş olsun.arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin canım.

oyyy sen anlatırken fena oluyorum.şu son haftalarda nedense bir doğum korkusu sardı ki beni çok fenabenim canım çok kıymetlidir.canım yanınca hemen tansiyonum düşer midem bulanır falan.bakalım nasıl katlanıcam o sıkıntıya.allah hepimizin yardımcısı olsun.

sagolasın bılgılerın ıcın cnm benım
kızlar bakarmsınız bbek zarı ile dogmuş
ayyy canım benım sımdı komsum anlatıyorduu aynı seyı basına gelmıs aylık dogurmus kızını aynı skeılde fotoyu gosterdım aynısı

Kızlar 2 gün girmedim oku oku başım döndü yaa
ahanda yoruldum yatmaya gidiyorum ben hepinizi öptük oğluşumla..

yahu bunlar bizimle dalga mı geçiyor... bu ne böyle??? tam plan yapmışız tamam demişiz. hey allahımmm

yarın arıcam hırsımı onlardan çıkarcam. tam plan yapıoruz kampanya yok. plandan vazgeçioruz kampanya var. nedir bu anlamadım bende

canım inşallah korkularından kurtulursun bol dua edip "SÜMME SEBİLE YESSERA" AYETİNİ EZBERLE BU KOLAY DOGUM AYETİDİR
BİRDE ŞUNLARI OKU

Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur

İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)

Meali :

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah`tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O`nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A`arf suresi, 54)

ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

teşekkürler canım.arkadaşlarda söylemişti bunu.okuycam inşallah.

biz cıkıoyruz bgn yoruldum uykuda geldııı
yarıngorusmek uzereeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…