2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kizlarrr gececilerr nerdesinizz ben birazdan yatarim size bisey sorayim,hastane cikislarimin icinde kilotda var minnacik,yeni dogan bebisler kilot giyermiki koyalimmi onuda cantanin icine ne dersiniz

iyi aksamlar kızlar moralim çok bozuk
2gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum bu aksam doktora gittk hersey normal ama bebeğim zayıfmış
1791 gram doktor zayıf dedi besleyemiyorum onu ne yemem gerekiyor nasıl beslenmeliyim bilmiyrum
eğer yarında kıpırdamasını az hissedersen gel dedi hastaneye yatırıp hareketleri takip etmem lazım dedi sizinde basınıza böyle bişey geldmi hareketleri azaldımı bebeğimin başıda ayaklarıda yukarıda önceden karnım sarsılırdı kıpırdarken ama şimdi tık diye atıp kalıyor cok üzülüyorum

canım geçmiş olsun üzülme cana geleceğine mala gelsin telefonun yenilenmiş olur içindekileri de halledersin bir şekide

burda bebeği 2-3 hafta geriden gelirken iyi bir beslenme sonrası gününü yakalayan bir çok arkadaş var canım.benim kızımda çok iri değil.biraz protein ağırlıklı beslenmeye çalış bu aralar.

gayet tiyi aslında okadarda zayıf değil doktor niye öyle demişki 31 in içinde gittim 1500 dü yani normaldedi kaç olmasını istiyroki acaba 34 ün içinde gidicem bakalım benimki nekadar oldu 2 olsa diyorum yani

gayet tiyi aslında okadarda zayıf değil doktor niye öyle demişki 31 in içinde gittim 1500 dü yani normaldedi kaç olmasını istiyroki acaba 34 ün içinde gidicem bakalım benimki nekadar oldu 2 olsa diyorum yani

2000gr olmasını beklerdim dedi kilodan cok hareketlerini takıyorum doğuncada kilo alır diye düşünüyorum hareket etsin karnım oynasın

peki ya kıpırdaması neden yavasladı

34. haftadasın sanırım yeri daralmış olabilir mi?belki ondan daha az hareket ediyordur.bazı çocuk daha hareketli bazısı daha durgun olabiliyor.belki o yüzdendir.çikolata tarzı bişeyler yiyip sol tarafına yatsana sessiz bir odada.hatta internette karnınıza kulaklık dayayarak müzik dinletin falan diyor.eğer halen hareket etmezse yarın zaten doktora gidecekmişsin.ihmal etme.

yok canım 32+5deyim bugün

2000gr olmasını beklerdim dedi kilodan cok hareketlerini takıyorum doğuncada kilo alır diye düşünüyorum hareket etsin karnım oynasın
bazen etmiyor öyle bazende çok ediyor onlarda yoruluyor heralde iyiyse okadar takma kafana hele takınca sanki etmedikçe etmiyor inat ediyor

süt içme canım ya, bakteri toplar, umarım toparlarsın artık, aklım sende kaldı çok çok geçmiş olsun

o durur mu ki o kadar zaman, öyleyse ben de alacağım:44:

çok güzel ikisi de güle güle kullanın

tatlım kusura bakma ama doktorun biraz saçmalamış, bebeğin biraz zayıfça ama normal kiloda, o kadar farklılık gayet normal. 2 kg olsa yine normal ama az biraz tosun bir bebek olurdu. Sonuçta bünye vs. de önemli. Sakın stres yapma, stresin zaten faydası yok zararı var. Aşırı omega,B12 tüketme, o da kiloyu aşağı çekiyor. Ben keçiboynuzundan çok faydalandım. Vitamine devam ediyorsundur zaten. Hareketlere gelince bebişler dönem dönem yapıyor öyle, yine de say hareket takibi yap, canını sıkarsa gidiver hastaneye sonuçta streslenmek daha kötü, için rahatlar ama bence sen o doktoru değiştir canım.

Iyi geceler herkese..
Bugün doktor randevumuz vardi suyum cokmus, oglusumun boyu normalinden uzunmus ve kendisi de büyükmüs kafasi asagi dönmedigi yetmez gibi bizim kuzu karnimda bagdac kurmus öylece oturuyormus popoyu rahme dayamis tamamen o yüzden sürekli sancim ve idrar kacirma durumun varmis.. Normalden büyük oldugu ve bu pozisyon da oturdugu icin bas asagi dönme ihtimali cok düsük dedi.. Hastaneye yönlendirdi haftaya ebeler masaj ve farkli yöntemlerle döndürmeye calisicsk olmazsa sezeryan oluyorum ne kadar da hevesliydim normal dogurup ertesi gün evine gelmeye hayirlisi olsun artik

Onun disin da tüm gün ev temizligiyle ugrastik kocisimle allah razi olsun bürün pencereleri, kapilari, banyo tuvalet komple sildi evde ne kadar perde varsa hepsini yikadim yarisini bugün ütüledik diger yarisi artik yarin.. Halilarimi da yikamaya gönderdim birtek mutfak dolaplarim kaldi cok sükür bahar temizligini bitirmis oluyorum ama normal de hafif sis olan bacak ve ayaklarim 4-5 saat isin ardindan öyle bir sistiki ayak bileklerim veya ayagimdaki hic bir kemigi göremiyorum :2:

Gecmise hic bakamadim yorgunluktan umarim kimse de negatif bir durum yoktur bende durumlar böyle

Canım bizde ıkeadan aldık beşiği fakat yatağını başka bir marka aldım ikinci kademeye değilde
en alt kademeye kurdurdum beşiği çokta güzel oldu sende illa ikinci kademe olsun demiyorsan alt kademeye kurun yatak yüksek zaten bebeği alıp koyarken zorlanmazsın
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hastane çantanız
Ay o ne be şuna bak ne hakla bu kadar müdahale eder canım
Sen neden bu kadar taviz veriyorsun.benim k.validemde bebeğe çok şey alma büyüyorlar hemencicik israf olmasın dedi
Pehh pehh onu mu dinleyeceğim ona neki.Ben yavrum için her şeyin en iyisini alırım ona mı danışiacağım

Zeynoom; Çok çok geçmiş olsun üzülme tatlım cana geleceğine mala gelsin doğumdan önce bir bela savuşturmuş oldun
O açıdan bak şekerim.Allah can sağlığı versin sana bebeğine ve eşine

Rezene; Tekrar hayırlı uğurlu olsun aldıkların.Arabanızı çok beğendim
Dilca; Canım ya senin aldığın bebek arabası kraft mıydı markası neydi?ve kaça aldınız beni bilgilendirirsen sevinirim

Lohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz

Kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum çok ağladım yaaa darısı hayırlısı ile başımıza inşallah... Bizim hikaye topiğimiz ne zaman açılacak:))
owww mayis anneleridemi dogurmaya baslamis masallahhh bu arada zaten bizim topik coktan acildi canim :)))

canim cok gecmis olsun annene allah acil sifalar versin daha önce duymamistim nesi vardi anneNIN(
insalalh sonuclar iyi cikar. seninde gözun aydin cok az gunun kalmis hadi hayirlisi artkik alisverisede cikarsin annenin iyi haberlerinide alirsin insalllah :))
canim oturken migde kisminda bor bosluk bir rahatlama olustuysa bebek asagiya inmis demektir yani dogum pozisyonunna gemic demektir. ama bu seni endislendirmesin hemen yarin bugun dogum olcak diye birsey yok daha zamani var asagi inmis olsa bile hemen dogmaz :)))

canim senin doktorun biraz abartmis bence bebeginin kilosu biraz az ama endiselenecek kadarda degil biraz besylenme dikkat et bazi arkadaslar keciboynuzu pekmezini tavsiye ediyor haftasini bile ileriye alabilyormus bebisin ben de seker oldgu icin yiyemiyorum malesef( birde muz haslanmis yumurta ye bol bol su ic canim en önenlisi su zaten :))) insalah bebisin daha yii olur.
hareket etmemeside cok takilacak birsey degil canim bazi bebisler az hareket ediyor korkma bundan dolayi :))

Oh bee geçmiş bitti benimde moralim bozuk biraz saçma bir konu ama bozuk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…