Iyi geceler herkese..
Bugün doktor randevumuz vardi suyum cokmus, oglusumun boyu normalinden uzunmus ve kendisi de büyükmüs kafasi asagi dönmedigi yetmez gibi bizim kuzu karnimda bagdac kurmus öylece oturuyormus popoyu rahme dayamis tamamen o yüzden sürekli sancim ve idrar kacirma durumun varmis.. Normalden büyük oldugu ve bu pozisyon da oturdugu icin bas asagi dönme ihtimali cok düsük dedi.. Hastaneye yönlendirdi haftaya ebeler masaj ve farkli yöntemlerle döndürmeye calisicsk olmazsa sezeryan oluyorumne kadar da hevesliydim normal dogurup ertesi gün evine gelmeye hayirlisi olsun artik
Onun disin da tüm gün ev temizligiyle ugrastik kocisimle allah razi olsun bürün pencereleri, kapilari, banyo tuvalet komple sildi evde ne kadar perde varsa hepsini yikadim yarisini bugün ütüledik diger yarisi artik yarin.. Halilarimi da yikamaya gönderdim birtek mutfak dolaplarim kaldi cok sükür bahar temizligini bitirmis oluyorum ama normal de hafif sis olan bacak ve ayaklarim 4-5 saat isin ardindan öyle bir sistiki ayak bileklerim veya ayagimdaki hic bir kemigi göremiyorum :2:
Gecmise hic bakamadim yorgunluktan umarim kimse de negatif bir durum yoktur bende durumlar böyle
Lohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz
Oh bee geçmiş bitti benimde moralim bozuk biraz saçma bir konu ama bozuk işte
bende su lohusa sekerinden getirdim ama nasil yapcam bilmiyorum ne kadar litre suya eklenecek bilmiyorum
annem dedim yapar hastanye getirsin diye o da hemencik kim gelcek sanki kim varda dedi
bende insanin sevkini kirmasan olmaz hemen kimse gelmezse ben icerim bebisime sut olur dedim
sende oyle yaparsin artik canim
bende sonunda bitirdim gecmisi oku oku bitmedinoldu canim neyin var neden bozuk moralin
cok gecmis olsun canim senin bebis bir tosuncuk olcak desene masallahh canim boyu ve kilosu fazla olabilir takilma resimlerinden anladigim kadariyla sende uzunsun babasida uzunsa bu gayet normal birsey. masallah keyfide pek yerinde bagdasi kurmus en rahat yere:)) belli olmaz canim daha dönebilir takla atabilir o sekildeyken ve dönebilir endiselenme hemen hayirlisi olsun artik sezeryan normal dogum fark etmiyor bebisler saglikli olsunlarda canim belki bende sezeryan olma riskim var daha henuz kesin birsey belli degil hastaneye gidip prfla konusacam o zaman belli olcak snairim :)) lütfen uzme kendini hemen daha cok zamanimiz var bebisler en son anda bile dönebiliyorbizim burda hastanede normal dogumda bile ertesi gun cikilmiyor canim 3 gun kadar yatiliyor sizin orda hemen cikiliyormu sezeryan olunca bir hafta kaliniyor.
masallahh bu arada her isi bitirmissin ohh rahatlamissindir biraz bizim daha cok yapilacak is var ya offf
bugun bende butun gun utu yapmakla gecirdim yarin yine devam edecem bebisim son aldiklarimi yikamamistim onlari yikadim yarijn utuleyecem daah sonrada nevresim ve cibinliklerini yikacam onlarida oyle gecirmistim tozlanir diye artik yavas yavas yikama zamani geldi galiba
Mikailesra; Canım ben sana dedim kendini o kadar çok normal doğuma hazırlama beynini şartlandırma diye
Sezeryan o kadarda kötü bir şey değilki.Bend eolacağım inşallah.seni bayıltıyorlar uyuyorsun o uyku öyle tatlıki
Hemşireler uyandırıyor Merve hanım Merve hanım diye valla onları bile azarlamışım ben rahat bırakın uyuyacağım diye
Kalkıyorsun ee haliyle biraz dikiş acın olur onada iğne vuruyorlar zaten.bence üzülme oğlişinede maşallah bu arada
Aynen canım valla bizdede durum aynı.Tadı nasıl acaba sen daha önce hiç bir yerde içtin mi:26:
Eşimle tartıştık gibide
sebebi ise çok komikDoğum hediyesi
Allah bize akıl fikir versin.beğendiğim bir kolye vardı biraz pahalısına geldi daha ucuz bir şeyler alsam dedi
Çünkü eğer o beğendiğimi alırsa doğum paramız kalmyacak ama bende istiyorum ne yap ne et al diyorum
benimki saçma biliyorum ama istiyorum öyle işte:26:
Saol teyzesi doktorumuz keyfi yerinde oturmus elinin biri de kulagin da esim diyor birazdan türkü söyleyecek :)) onun sagligi yerinde cok sükür canim ben kendimi normal doguma cok hazirlamistim haklisin taliaaya da söyledigim gibi ameliyattan hic korkmuyorum cünkü bundan 3-4 ay önce ameliyat masasina yatmistim farkli bir sebebten zaten sadece onun sonrasinda ki acidan biraz korkuyorum veya son siralar vücudum asiri hassaslasti esim parmagiyla dürtse oturup aglayasim geliyor belki de onun icin böyle vücut cok hassaslastigindan falan
evet canim daha önce ictim ben tadi cok guzel bildigin sekerli su karanfil kokulu sadece bir rengi kirmzii istebirde onun uzerine boyle findik gibi birseyler kavurup dökmuslerdi tadini biraz degistirmis ama fenada olmamisti. ya nisan sererbeti icmisindir mutlaka bizim oralarda yapilir nisanlarda ordaki serbetler gibi ayni ben cok severim
ay canim ya bunun icin moralini bozma esinde hakli sende haklisin seninde hakkin dogum hediyesi istemek tabiki ama esinininde durumu malum ortada gercekten dogum hastane ucerti cok fazla trde allah yardimciniz olsun canim benim
bir kac ay sonra alsa bari biraz daha beklemekten birseycik olmaz dimi ozaman almazsa iste basinin etini yiyebilirsin
Valla bitanem üzülmedim desem yalan olur doktor sezeryan deyince basta aslin da benim üzülme nedenim dogumdan hemen sonra bebegimi kucagima alip koklayamayacagim ve sezeryan sonrasi acidan korkmam.. Artik ne yapalim sagsalim dogsun da oglum bunada binkez sükür.. Doktor tam 3 kez dedi canim cok büyük bebek cok uzun diye artik haftaya hastane de belli olucak.. Burda hastane de ayni canim 3 gün kaliyorsun normal dogum da ama hani hersey yolun da olursa ertesi gün cikartabiliyorlar senin isteginle.. Sen ne zaman gidip konusucaksin prof. Ile tam ne zaman belli olucak seninki canim?
Cok sükür isi tamamen bitirdik sayilir canim sende artik kocan geldi izinden yavas Avas onun da yardimiyla halledersin dert etme., ben de senin gibi bebisin tüm kiyafetlerini falan yikayip kaldirmistim ne güzel ama esimin bekar arkadaslari simdiden yürümeye baslayinca 1 gün bana birakin bebegi falan gibi rekabete girmisler neymis oglusumu süsleyip disar da gezeceklermis kizlarin da oglum dikkatini cektiginden capkinlik yapicaklarmis :)) onun icin her biri birsey almis bizim tosuna yine bir sepet yikanicakta benim var
Canım aynı şeyi dün bende yazdım topiğe canım o kadar hassaslaşmışki anlatamam dediğin gibi eşim yanağımı sıksa bile
Sinirleniyorum çemkiriyorum adama.sonrada pişman oluyorum.hamilelikten olsa gerek
Son haftalara yaklaştık ya iyice hassaslaştık hepimiz:)
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nisap etsin ne diyelim yinede seninki belli olmaz umudunu kaybetme
Yoo nişan şerbetide içmedim canımAyy canım çekti valla
Sorma ya doğum ücreti o kadarda pahalı değil işte ama sıkıştık bu aralar
1.200 TL İMİŞ.Bide eşim ikinci üni okuyor onun kayıt parası cart curt derken açıldık iyice
Ama hakkım yani doğum hediyesi bide beni gıcıktırıyordiyorki bak doğum paramız eksilirse
bebeği rehin alırlar diyor hastanedehem sinirlendim hemde oturdum ağladım ben bebeğimi vermem diye
Allahım bu hamilelik nasıl bir şey ya:) Neyse orta yolu buluruz inşallah
Senin doğum hediyen ne bu arada
canim uzulme kismette ne varsa o olur artik hayirlisi neyse o olsun acisindanda korkma hic ben daha öncede anlatmistim kizimin dogumunu cok zor olmustuu ve kesik atilmisti bende birde benle dogum yapan arkadasim vardi ayni anda dogum yaptik o sezeryan oldu ben normal dogum yaptim guya ama kadin iki gun sonra ayaklandi beni ziyarete geldi ben hala yataktan kalkamiyordum
anladim canim ama normal dogum yapip istege bagli sakin cikma tavsiye etmem asla onu bebekte ve sende bir sorun olursa risk almis oluyorsun canim birak onlar cikabilrisin diyene kadar yat evde bekleyen benim gibi cocuklarinmi var sanki esinde gelir yanina aksama kadar durur zatenhaftaya canim ayin 7 de randevum var bakalim ne diyecek seker konusunu konusacagiz ve haliyle dogum seklide konusulacaktir bu sebebten dolayi simdilik hersey yolunda gdiyor sonradna bir degisiklik olmazsa normal dogum yapcam yinede prf ne diyecek tamm bilmiyorum ksimet bakalim artik
aaa ozaman mutlaka icmelisin ben cok seviyorum tadini insallah sende cok seversin ben simdiden yapsam icsemmi diye dusunmuyorda degilim hanielimde 3 kalip lohusa sekeri var sanirm birtanesi yarim kilo oluyor.
anladim canim esin icinde kolay degil gercekten bu durumda neyse insallah bir orta yol bulursunuz belki bakarsin supriz yapcaktir bu kadar usteleme bekle birazcik
aayyy canimya gercekten sok hassaslasmisin ya hic bebegi rehin alirlarmi parayi ödeyemediniz diye hic oyle sey olurmu olsa bile esin izin vermez buna asla merak etme, uzulup aglama bebiside uzme .)))
benim dogum hediyemde turkiyeye gidince alinca canim bende öyle ya yüzük yada kolye alcam artik ben bakar begenirimm
Doktordan sonra haber verirsin artik.. Bende de seker yok sükür ama yüksek tansiyon var her birimiz ayri bir dertle ugrasiyoruz..
Ben bu seferde kendimi sezeryana hazirlamaya basladim teselli veriyorum kendime ohh ne ara suyum patlayacak sanci cekecegim kaygisi yok uykunda dogurtsunlar cik falan gibi :)) bende bi anormallik haline geldi bu haftaya dönerse oglum bu defa normal dogum icin baslarim yine kendimi hazirlamaya :S
canim ben de o yuzden yikamadim daha bekliyorum oylesine gecirdim keske sede uzerine bir buyuk bir carsaf gcirseydin hic degilse tozlanmazdi simdi kaldirsan dogumada cok kalmadi saiylir tekrar sana is cikar utulemeyi glzun yiyorsa kadir yoksa buyukce carsaf gibi bir örtu gecir yatagi komple kaplasin ben oyle xapcam yikadikran sonra :))) gecen gun iyikide yikamamisim dedim gece yatarken yatagin kenarinda örumcek gördumKızlar ya ben cibinliği kaldırayım diyorum beşiğinde üstüne bi nevresim örteyim tozlanmasın diyorum
ne dersiniz cibinliği felan kaldırayımmı ama bidaha kim ütüleyecek annem ütülemişti ne güzel
canim bencede yap hic kimse icmesede sen icersin lohusa serbeti sütü artirmayada cok iyi geliyormus bende sirf bu yuzden cok istiyorum digerlerinde görmedim bunda yapcam vallaValla ben kafaya koydum bu kohusa şerbetini alacağım azıcıkta yapıp içeceğim ne olacak sanki demi:)
tamam canim haber verisim mutlaka :))) evet ya herkes bir farkli sebele ugrasiyor allah yardimcimiz olsun yuksek tansiyonda cok iyi degil ne yazikki hamilelikte dikkat et kendinecanim sen ikisinede hazirlikli ol bence birisine hazirlama kendi bekle daha gun dogmadan neler dogar canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :)))
canim ben de o yuzden yikamadim daha bekliyorum oylesine gecirdim keske sede uzerine bir buyuk bir carsaf gcirseydin hic degilse tozlanmazdi simdi kaldirsan dogumada cok kalmadi saiylir tekrar sana is cikar utulemeyi glzun yiyorsa kadir yoksa buyukce carsaf gibi bir örtu gecir yatagi komple kaplasin ben oyle xapcam yikadikran sonra :))) gecen gun iyikide yikamamisim dedim gece yatarken yatagin kenarinda örumcek gördumhavalar isinmaya basladiya hemen eve dolmaya baslamislar en nefret etigim seydir örumcek ya
canim bencede yap hic kimse icmesede sen icersin lohusa serbeti sütü artirmayada cok iyi geliyormus bende sirf bu yuzden cok istiyorum digerlerinde görmedim bunda yapcam valla
Kizlar benim cok uykum geldi ya aslin da 1 saattir var ama ayaklarim öyle sistiki sizlamasindan uyuyamiyordum,, bana müsade sizede iyi sohbetler cook öpüyorum ikinizide iyi geceler
bende öyle yap diyorum canimEn iyisi cibinliğnde üstüne gelecek şekilde nevresim örteyim yazık tozlanmasın kim yıkayacak kim ütüleyecek
Halı işini ne yaptınız
Kizlar benim cok uykum geldi ya aslin da 1 saattir var ama ayaklarim öyle sistiki sizlamasindan uyuyamiyordum,, bana müsade sizede iyi sohbetler cook öpüyorum ikinizide iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?