bende öyle yap diyorum canimsonradan ugrasmak hic kolay degil . daha birsey yapmadim bakalim hafta sonu esimin keyfine kalcak gibi aman zaten kucuk hali cok ugrastirmaz iki dk da yikar atar kim arayacak firma fln bir tek hali icin
iyi geceler canim allah rahatlik versin ay benim ayaklarda cok sisti bugun ya kizim bile fark etmis anne ayaklairn sismis diyor
sanirim artik bedenler agir gelmeye basladi ayaklara. bizde seni öpüyoruz hayirli geceler
Acaba o şişlik neden oluyor ki?
Ödemden kaynaklı diye düşünüyordum ama:26:
Benimde kütük gibi oldu bacaklarım ellerim bile tombiş tombiş
sende durumlar nasıl
zaten ödemden oluyor canim sislikler bazilarinki cok erken basliyor bazilarinda hic olmayada biliyor bendede yoktu simdiye kadar olmamisti ama bugun sistim evde giydifgim terlik ayagimi kesmeye basladi bugun son gunlerde cekirdek cok yedim tuzlu oldugu icin acaba ondanmi oldu diyorum bende:26:ama haliyle artikm iyice agirlastik ayaklar ne yapsin sismeyipte ayakta fazla kalmak cok yorulmak bunlari tetikliyor
Doğru valla yükümüz ağırlaştı iyicemaşallah yavrulara
Bende o yeşil meyveyi tuza banıp yiyorum ondan sanırım
çekirdek fena şişiriyor valla davul gibi
siz orda kiradamısınız şimdi talıaa yoksa kendi eviniz mi:26:
evet baya agirlastik cnm artik masallahh
o halde ben cekirdegi sende tuza banmayi birakiyorsun yoksa sismeye devam ediyoruz
evet canim kiradayiz nerdee ev almak kim biz kim yaevden tasinmam gerekiyor aslinda ama ne ev bulmak kolay burda nede annemi birakmayi icim el veriyor bize cok yakin suan birsey olsa hemen kosuyorum ben ama tasinirsam buralardan ev bulamiyacam istedigim gibi o yuzden uzaga gitmeyide gözum yemiyor 3 cocuklar tek 3 odasi olan evde ne yapcaz bilmiyorum
Ben bugün bıraktım valla:)Sende yarından tezi yok bırak hemen
Orada zor galiba şartlar felan demi?bide çocuk sayısına göre mi ev veriyorlar
K.validem öyle diyordu
ay dün aradı zaten sinir etti beni inanmıyor bana hem nasılsın diye soruyor
bende ağırlaştım diyorum isyan etmeeeee diye bağırıyor bana
ben tarlada çalışıp ertesi günde doğurdum diyor banane ayol
herkesin hamileliği bir mi deli mi ne
Talıaa bu arada uykun geldiyse sen git yat canım benim bugün hiç uykum yok
Akşam 3 saat uyumuşum
iyi gceler canimm aminnnn cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin raabim insallahiyi geceler kızlar....allah bebeklerinize sağlıkla kavuştursun...
tamam bende birakirim artik yarin yada daha az yerim:26:
evet canim cocuk sayisina göre merte karesi artiyor evin buraya oturken bile cok zor ikna etmistim sana kucuk burasi demislerdi simdi cokn pismanim ne diye ugrastiysam okadarev bulasi cok zor canim burda firmasi var oraya yaziliyorsun ordan artimk ne zaman ev bosalirsa uygun birtane sana veriyorlar bunu icinde ayda bir kac kez gidip sorman gerekiyor yoksa haberimizde olmuyor
ay bende sinir oluyorum öyle diyenlere sanki onun zamaniyla benim zamanim birmis gibi yaaa sen dogustan alismisin o sarta birde eskiden yiyecekler fln hersey orjinaldi topraktan cikip sofraya geliyordu direk ne horman vardi ne katkili kimyasalar kadinlarda erkeklerde tas gibi oluyor hastalanmiyorlardi kolay kolay ee haliyle dogumlarida kolay oluyordu bizim zamanimiz oylemi simdi ne yersek hormonlu yada orjinal degil katkili buda bizim herseyimizi etkiliyor tabiki dogumuda zorlastiriyor butun gun evde yatiyoruz cogumuz calisanlar haric tabiki ee tembeligide alisiyoruz birsey yapmya kalsak hemen yoruluyoruz kayin validen bilmiyormu diyecem bunlari aam ne yazikki bilmiyorlar simdiki gelinler naylon gelinler diyorlar ancakbenim kaynana ( yani annemde ) ayni seyi diyor bana takma kafana benim annem kizina bunu diyorsa kaynanalardan farkli birsey ebklemek sacma olur
ay geçmişi okuyayım derken uykum geldi canlar
yarım bıraktım ben de size bir selam vereyim dedim
bugün kızımı gördüm 2.380 gr 45 cm olmuş
eli de ağzındaydı yine aç kızım benim
doktoruma normal doğum istediğimi söyledim tebrik etti beni
aferin sana dedi
bebeğin pozisyonu vs şu an için uygunmuş
her şey yolunda çok şükür
benim relaks doktor bir ay sonra gelebilirsin dedi
ben de sanıyorum iki hafta sonra çağıracak
kiloma da kızmadı gayet iyi dedi şaştım kaldım
68 olmuşum resmen oha
neyse bugün de arkadaşımdayım burada kalıyorum
öyle işte canlar
ay geçmişi okuyayım derken uykum geldi canlar
yarım bıraktım ben de size bir selam vereyim dedim
bugün kızımı gördüm 2.380 gr 45 cm olmuş
eli de ağzındaydı yine aç kızım benim
doktoruma normal doğum istediğimi söyledim tebrik etti beni
aferin sana dedi
bebeğin pozisyonu vs şu an için uygunmuş
her şey yolunda çok şükür
benim relaks doktor bir ay sonra gelebilirsin dedi
ben de sanıyorum iki hafta sonra çağıracak
kiloma da kızmadı gayet iyi dedi şaştım kaldım
68 olmuşum resmen oha
neyse bugün de arkadaşımdayım burada kalıyorum
öyle işte canlar
hosgeldin canimmm sanada iyi aksamlar
ooo saat kac oldu kiz bu saate ne gecmisi okuyorsun bosver yarin bakarsin artik
masallahhhh kizin kocaman olmuss kilosuda boyuda cok iyi
bende tebrik ederim seni en guzel karari vermisin norma dogumla insallah kismet olur normal dogurmak sana ve isteyen herkese :))
kiz kilonda ne varkii 68 olmusum diyorhey allahimm buda kilomu yani simdiii masallah mallahh doktorun kizsaydi eger onun aklindan suphe ederdim demeki akilliymiski kizilacak birsey olamdiginin farkindaymis
bende diyorum bugun mervenin hic sesi cikmiyor masalalh diyehain seni uykunu aldin demek
saka saka bende bugun cok gec kalktim canim gerci dun gece saat 5 di uyudugum burdan ciktiktan sonra biraz temizlik yapim dedim bitmeyi bilmedi yarim birakip yattim en sonunda eee haliylede gec kalktimama birazdna yatarim uykum gelmeye basladi yavs yavas . birazda bugun cok kasilmam oluyor ya benim kiz asagimi inmeye casliyor acaba yada cok yoruldum bugun ondan oluyor.
ay bende bir dokun bin ah isit gibi yaziyorumda yaziyorum:26::26:
iyi gceler canimm aminnnn cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin raabim insallah
Haklısın valla çok güzel açıklamışsın şimdi yediğimiz içtiğimiz her şeyde katkı maddesi var
Böyle olduğunu düşününce insanın yaşayası gelmiyoır valla
Naylon gelin mi hahaçok güldüm annene
Ev meselesi çok karışıkmış valla.en iyisi sen otur oturduğun yerde
Canım sen bana deseydin ben sana özet geçerdim valla boşuna yormuşsun kendini
1 Ay fazla değilmi canım ya kontrol için 2 haftaya bir düşmesi lazım bence:26:
34. haftadasın zaten 38. haftada gitmiş olacaksın bir dahaki kontrole ben olsam duramazdım
Maşallah kızına bu arada büyümüş minnoşunyerim ben onun elini oy oy
Ohh ohh kız kıza şimdi ne çene çalarsınız siz
tsk ederim canim hak verdigin ve aciklamami begendigin icinn
aynen dogru birde bizi dusun burda en sevdigimiz yiyecek icinde katki oldugun u ögreniyoruz yani ya alkohol yada domuk kemigi kullanildigini(( ne berbat bir durum bi bilsen bu bunu surekli duyunca kendimi camdan atasim geliyor inann
hehe naylon gelini sen hic duymadinmi canim bir sarki var öyle annemin lafi degil bu yani o da duymustur bi yerden öyle diyor
ee mecbur simdilik oturuyoruz ama cok uzun surmeyecek gibi bakalim artik nasip kismet :)))
hoş bulduk tatlım
ay evet inşallah bir aksilik çıkmazsa normal doğum çok istiyorum
kız 68 kilo oldum ama boyum 1.60 zaten
adile naşit gibi geziyorum ufacık boy koca göbek ve popo
Benim kız gene yukarı çıktı valla Talıaa öyle bir sıkıştırıyor ki midemi üst tarafımı anlatamam o ağrıyı
İki günlükte olsa azıcık rahatlamıştı üst tarafımNeyse canı nerede istiyorsa orada takılsın annesinin pamuk kızı
Anlat tabi canım anlatacaksın bende meraklı melahat gibi her şeyi soruyoryum
Kız senin bebek zaten aşağıdaydı dur daha da inmesin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?