Canım evinize yakın türk marketi felan yok mu yada helal gıda satan marketler
Ay öylede insan gerçekten üzülür ya zaten memleketinden uzaktasın bi ezan sesine bile hasretsin
Bide yediklerinin içinden böyle şeyler çıkıyor olması gerçekten çok üzücüAllah yardımcınız olsun
Yok canım hiç öyle bir türkü duymamıştım
kizlar ben cikiyorum size iyi sohbelet hayirli geceler allah rahatlik versin hepinize öpüyoruz sizleri kocaman byeee
iki kişi eklemiş biri müzik ögretmeni digeri anaokulu ögretmeni hangisisin canım.ben seni takp edemiyorum ama
Aynen canım valla bizdede durum aynı.Tadı nasıl acaba sen daha önce hiç bir yerde içtin mi:26:
Eşimle tartıştık gibide
sebebi ise çok komikDoğum hediyesi
Allah bize akıl fikir versin.beğendiğim bir kolye vardı biraz pahalısına geldi daha ucuz bir şeyler alsam dedi
Çünkü eğer o beğendiğimi alırsa doğum paramız kalmyacak ama bende istiyorum ne yap ne et al diyorum
benimki saçma biliyorum ama istiyorum öyle işte:26:
Kızlar ya ben cibinliği kaldırayım diyorum beşiğinde üstüne bi nevresim örteyim tozlanmasın diyorum
ne dersiniz cibinliği felan kaldırayımmı ama bidaha kim ütüleyecek annem ütülemişti ne güzel
Sağol canım daha iyisi senin olsun. Ben aslında tulum almadım 2 ya da 3 tane tulum var. Bir tane fenerbahçeli, biri bu, bir tanesi de patiksiz. AYaklı tulumu giydiremiycem gibi geliyor çünkü yaz bebeği ya. Bu funnababy tulum da 6-9 aylık zaten. Bugün eklediklerim hep 6-9 aylık. Sonbahar-kış döneminde anca giyer dedim ve uzun kollu aldım. Yazın kısa kollu ve kolsuz body giyecek inşallah. Bir de kardeşim bir iki tane ince penye şortlu takım alacak. Dışarı çıkartırken de onları giyer.
Ben 6'lı ve 10'lu iki tane hastane çıkışı aldım, 0-3 ay iki tane de uzun kollu patikli takım aldım, yedek olsun diye 2 tane de patikli tek alt. 0-3 aya çok yüklenmedim. 3-6, 6-9 ve 9-12 ay aldım kıyafetlerini. Çabucak büyüyorlarmış zaten.
Bir de benim yeğenimin küçülenleri var, lazım olursa onları kullanacağım. Eldiven hiç almadım mesela. İç zıbın almıştım ama almasam da olurmuş. Yeğenimden kalanlar yetermiş.
Canım ben de çıtçıtlı body aldım bolca ama ilk bir ay üşür diye o bodylerle uyumlu ayaklı ayaksız tek alt aldım, ayrıca üzerine de zıbın tarzı yandan bağlamalı ya da çıtçıtlı uzun kollu üstler aldım.. Ne kadar sıcak ne kadar serin olur bilmediğim için kısa kollu ya da askılı kollu bodylerin üzerine böyle çözümler buldum.. Bir kaç tane de uzun kollu ayaklı ve şortlu tulum var.. Ayaksızlar için de çorap aldım.. Yenidoğan pek almadım benim ki iri bebek diye.. Genellikle 0-3 ay aldım.. Kısa kollu bodylerin üzerine penye yelek ya da hırka da alabilirsin ben bir kaç tane aldım.. Ben hastane çıkışı için hazırladıklarımı bile kendim kombinledim takım olayından çok hoşlanmadığım için, birbirleriyle uyumlu olacak parçalar aldım daha kullanışlı olur diye..
Çok teşekkür ederim canımmmmcanim ilk aylar icin bende uzun kollu body hic almadim zaten zibinlar uzun kollu göbegi dusene kadarda zibin giyecek. göbegi dustukten sonrada zibinlari giydirmeye devam etmistim body ustune zibin ve onun uzerinede dis giysisini giydriiyorum ama tabi benim bebeisler kis bebegiydi ama yinede bunlardada ilk aylarda boyle yapilabilir :)) ilerki aylar icin uzun kollu body almak daha akillica canim :))
31+4 olduk, kocamanız artık
CANIM SEN VE BI KAC ARKADASDA SORMUSSUNUZ COK SAGOLUN
ben takıptryım ama benım yerıme bı arkadas geldı ona ıs ogrettıgım ıcın yazamıorm pek
annem 29 nisan pazartası gunu kolonoskopı olcak
beklıorz sımdılık hele bı ıyı cıksın sonuclarrrr
hemen lokma doktrcrm 2 mayısda
bu arada salı gunu son ıs gunum benım
morelim çok bozuk,
kayınpederim telimi akşam bana bırakmak için iş yerine götürmüş ve şu an bulamıyor kaybetmiş
oda çok üzülmüş isteyerek yapmamış tabi ama ben yinede ister istemez çok üzülüyorum
oyy popo yok göğüs yok bacak yok birtek karın var yaaa ne güzel bir hamiş olmuşsunn maşallahh sanaaa
Doğum yaklaştıkça biraz sıkınıtılar da artıyor işte. Aramızda iki hafta var zaten. Ama emin ol bir hafta diğerini tutumuyor. Bu hafta göbeğim birden büyüdüSenin doğuma baya az kalmış. bende 34. haftadayım ve bebeğin hareketleri özellikle ayakları canımı yakabiliyor. Senin haftalara gelince halim ne olacak bilmiyorum:44:
Doktorun bir sıkıntı görmediyse sorun yok. HEr bebeğin gelişimi farklı çünkü. Süt,muz, ceviz tüketmeni tavsiye ederimmerhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur
Allah şifa versin canımCANIM SEN VE BI KAC ARKADASDA SORMUSSUNUZ COK SAGOLUN
ben takıptryım ama benım yerıme bı arkadas geldı ona ıs ogrettıgım ıcın yazamıorm pek
annem 29 nisan pazartası gunu kolonoskopı olcak
beklıorz sımdılık hele bı ıyı cıksın sonuclarrrr
hemen lokma doktrcrm 2 mayısda
bu arada salı gunu son ıs gunum benım
Korku filmi gibi anlatıp sonunu güzel bağlamışsın. Bebeğin çıktığını falan nasıl gördün anlamadım. Normalde belden aşağını örtmüyorlar mı? Hem sen yatar vaziyette oluyorsun ayna falan mı tutup izlettiler :44:ilk kez normal dogum yapacaklar size tek tavsiyem sakın bagırıp çagırıp aglamayın.bagırmak yerine derin nefes alıp verin ve ıkının.
ben büüyük oglumda anca anneeeee diye bagırıp aglıyordum ebe bana kızdı sen napıosun bebegini öldüreceksin dedi.20 dakika dişlerini sıkıp ıkın bitcek dedi.derin derin nefes al verki bebegine oksijen gitsin dedi
bende dogru söylüyosun dedim dişerim kırılcak ggibi birbirine gecirip sıkıp dşimi ıkınyodum. zaten catalda dogurdugunuz için eelleriniz ve bacaklarınızı kilitliyorlar.
normal dogum gibi güzel bişey yok inanaın korkmayın sakın.bebeginizi çıkana kadar izliyorsunuz benim oglum dogdugunda ilk kafası gelmişti baktım 2 elinide agzına basmış emiyor oy dedim agladım sonra vücudu cıktı sonra ayaklar derken kordonu kesiverdi doktor.
o kadar ac dogmuştuki oglum doktor bir yandan dikerken bir yandanda ebe gögsüme dayayaıp emziriyordu.o an aglamayıda bırakıp gülüyordum.
Ama biraz anlayış gösterseymiş o da. Sanırım o bayan bugün eşref saatinde. Sinirlenme boşver. Akşama kalmaz anlar hatasınıGünaydın kızlarr ay sinirlerim nasıl boşaldı ya işyerinde bır abla var markete iniyordu soğuk su alırmısın dedim migrosda soğuk su yok dedi neyse ya tamam dedim ben sonra bakarım dedim kastettiğim şeyde dışarı çıkar baska yere bakarım maksataında söyledim ben sana yalanmı söylicem diyor üfleyipte ben bakarım demenin bır anlamı yok dıyor ay neye uğradığımı şaşırdım ya anlatmaya çalışıyorum sana bırsey demedimki ben dedim hala nasıl böle hırslı hırslı konuşuyor elim ayağım boşaldı yaa ne oluyor dedim kendı kendime neye uğradığımı şaşaırdım sankı uzerıne gıttım böle utanmasa dövcek beni birsey desem tavır yapsam trip yapsam tamam gam yemicem ay nasıl üzüldüm bırde bu halde olunca ınsanın duyguları daha da yogun oluyor halıyle
Günaydın kızlarr ay sinirlerim nasıl boşaldı ya işyerinde bır abla var markete iniyordu soğuk su alırmısın dedim migrosda soğuk su yok dedi neyse ya tamam dedim ben sonra bakarım dedim kastettiğim şeyde dışarı çıkar baska yere bakarım maksataında söyledim ben sana yalanmı söylicem diyor üfleyipte ben bakarım demenin bır anlamı yok dıyor ay neye uğradığımı şaşırdım ya anlatmaya çalışıyorum sana bırsey demedimki ben dedim hala nasıl böle hırslı hırslı konuşuyor elim ayağım boşaldı yaa ne oluyor dedim kendı kendime neye uğradığımı şaşaırdım sankı uzerıne gıttım böle utanmasa dövcek beni birsey desem tavır yapsam trip yapsam tamam gam yemicem ay nasıl üzüldüm bırde bu halde olunca ınsanın duyguları daha da yogun oluyor halıyle
sipariş verdiğin ablaya kızdım bende.hamilesin sonuçta,hatun ya muayyen gününde yada menapoz teyze falanmış desene.takma,önemseme dicem ama üzülmüşsündür yinede.ilişkini asgari tutmaya bak derim.ben şahsen öyle yapıyorum.iş arkadaşlarımın çoğunla minimum ilişki ne kadar çok samimiyet o kadar eziyet.unutmaya çalış lütfen atttt gitsin.
Günaydın kızlar cibinliği bende yıkamadım uyku setinide yıkamadım.yıkayanlar uyku setlerini falan kaç derecede ykadı?bebek programında falan mı yıkamalıyız.yoksa kısa program yeterlimi dersiniz?yastıklarını falanda atsam bozulur mu sizce?herşeyi ama herşeyi dezenfekte etmek istiyorum
gÜZEL GÜNEŞLİ BİR günden merhaba kızlar , ben bugün doktora gidicem malum 32+0 olduk çalışabil,r raporu alcam inşallah, sabah kalktım bütün heryerim sızlıyo, ellerim ayaklarım sızlıyo , sonra farketteim ki şişmiş heryerim ödem toplamış ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum içine göçüyo ve öyle kalıyo kızlar , zaten el ve ayaklarım da acıyo şişlikten ödemdenne yapabilirim bana bi fikir v rin nasıl atabilirim dün neredeyse 3 litre su içtim hergün içiyorum bolsu ama niye böyleyim, rezene de içiyorum, tuzu da az kullanıyorum ne yapayım bu ödemi atmak için. Zaten bugün doktorum idrar tahlilide yapacak ödem sebebiyle
Geçici bir çözüm olarak oturduğunda ayaklarını yukarıda tut. Tabure kullan bunun için. Su çok içip tuzu azaltmışsın zatengÜZEL GÜNEŞLİ BİR günden merhaba kızlar , ben bugün doktora gidicem malum 32+0 olduk çalışabil,r raporu alcam inşallah, sabah kalktım bütün heryerim sızlıyo, ellerim ayaklarım sızlıyo , sonra farketteim ki şişmiş heryerim ödem toplamış ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum içine göçüyo ve öyle kalıyo kızlar , zaten el ve ayaklarım da acıyo şişlikten ödemdenne yapabilirim bana bi fikir v rin nasıl atabilirim dün neredeyse 3 litre su içtim hergün içiyorum bolsu ama niye böyleyim, rezene de içiyorum, tuzu da az kullanıyorum ne yapayım bu ödemi atmak için. Zaten bugün doktorum idrar tahlilide yapacak ödem sebebiyle
Ağlama ama lütfen. Biraz hava falan alUMARIM ANLAR AĞLATTI YA SABAH SABAH BENİ BAŞKA DİCEK HİÇBİR SÖZÜM YOK ONA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?