2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

turk marketleri var canim etimizi ve diger ihtiyaclarimi karsilayabiliyoruz ordan ama herseyde turk marketinden alinmiyor birde cok kazikci oluyorlar yaa en basiti bir biskuvi.cikolata hatta ekmek almaya kalksak ya alkol var icinde yada baska sey bunlarin hepsinide turk markten alamiyorsun cocuklar var he göördugunu istiyorlar. valla cok zor canim hepimizin yardimcisi olsun aslinda cok incelenirse turkiyedeki gidalarin icindede ne yazikki artik bunlardan cikabiliyor sizlerinde dikkat etmeis gerekiyor artik ne yazikki ((

kizlar ben cikiyorum size iyi sohbelet hayirli geceler allah rahatlik versin hepinize öpüyoruz sizleri kocaman byeee

pdnk canım ben bu doktoruna kıl oldum valla
Rahatlık ayrı şey tedbir ayrı şey.biz pazartesinden sonra haftada 1 gideceğiz kontrole inşallah
Arkadaşını boşver işi gücü varmış onun ne yapacaksın sıkılırsın tek başına
Sen en iyisi kuzu kuzu dön babişkonun evine

Günaydın canlar balık yağı hapı kullananlar günde kaç kez hangi zamanlarda içiyorsunuz

bende doğum hediyesi istiyorummmm ama böyle bişeyden eşimin haberinin olduğunu sanmıyorum biri bunu eşime söylemeliii

canım ben cibinliği kaldırmadım ama hepsinin üstüne nevresim örttüm toz olmasın diye, henüz yıkamadım amayinede beşik kurulu dursun dedim ara sıra gidip odasına bakmak hoşuma gidiyor sende öyle yapabilirsin bi daha yıka ütüle yapmamış olursun

Sağol canım cevabın için:))) maşallah bebişine hepsini güle güle giysin inşallah...

Saol canım bence de dediğin gibi çok mantıklı parça parça alıp kombinlemek...ben de sanırım bir iki alt ve üst daha alıp bitiricem olayı:))))

Çok teşekkür ederim canımmmm

31+4 olduk, kocamanız artık

Maşallah size çokkk tatlısınız:)))) bi de ne güzel inceciksin yaaaaa:))))

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi çıkar...

Geçmiş olsun zeyyynocum...(((

Günaydın kızlarr ay sinirlerim nasıl boşaldı ya işyerinde bır abla var markete iniyordu soğuk su alırmısın dedim migrosda soğuk su yok dedi neyse ya tamam dedim ben sonra bakarım dedim kastettiğim şeyde dışarı çıkar baska yere bakarım maksataında söyledim ben sana yalanmı söylicem diyor üfleyipte ben bakarım demenin bır anlamı yok dıyor ay neye uğradığımı şaşırdım ya anlatmaya çalışıyorum sana bırsey demedimki ben dedim hala nasıl böle hırslı hırslı konuşuyor elim ayağım boşaldı yaa ne oluyor dedim kendı kendime neye uğradığımı şaşaırdım sankı uzerıne gıttım böle utanmasa dövcek beni birsey desem tavır yapsam trip yapsam tamam gam yemicem ay nasıl üzüldüm bırde bu halde olunca ınsanın duyguları daha da yogun oluyor halıyle

Senin doğuma baya az kalmış. bende 34. haftadayım ve bebeğin hareketleri özellikle ayakları canımı yakabiliyor. Senin haftalara gelince halim ne olacak bilmiyorum:44:
Doğum yaklaştıkça biraz sıkınıtılar da artıyor işte. Aramızda iki hafta var zaten. Ama emin ol bir hafta diğerini tutumuyor. Bu hafta göbeğim birden büyüdü

merhaba kızlar komşu topikten geldim ben benim bebeğim 2 hafta geriden geliyo boyu 35 kilosu 1250 böyle bi durumu duyan var mı çevresinde sizce ne yapmam gerekli inşallah yine de aranızda yaşayan yoktur
Doktorun bir sıkıntı görmediyse sorun yok. HEr bebeğin gelişimi farklı çünkü. Süt,muz, ceviz tüketmeni tavsiye ederim

Allah şifa versin canım

Korku filmi gibi anlatıp sonunu güzel bağlamışsın. Bebeğin çıktığını falan nasıl gördün anlamadım. Normalde belden aşağını örtmüyorlar mı? Hem sen yatar vaziyette oluyorsun ayna falan mı tutup izlettiler :44:

Ama biraz anlayış gösterseymiş o da. Sanırım o bayan bugün eşref saatinde. Sinirlenme boşver. Akşama kalmaz anlar hatasını

gÜZEL GÜNEŞLİ BİR günden merhaba kızlar , ben bugün doktora gidicem malum 32+0 olduk çalışabil,r raporu alcam inşallah, sabah kalktım bütün heryerim sızlıyo, ellerim ayaklarım sızlıyo , sonra farketteim ki şişmiş heryerim ödem toplamış ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum içine göçüyo ve öyle kalıyo kızlar , zaten el ve ayaklarım da acıyo şişlikten ödemden ne yapabilirim bana bi fikir vrin nasıl atabilirim dün neredeyse 3 litre su içtim hergün içiyorum bolsu ama niye böyleyim, rezene de içiyorum, tuzu da az kullanıyorum ne yapayım bu ödemi atmak için. Zaten bugün doktorum idrar tahlilide yapacak ödem sebebiyle

Sipariş verdiğin ablaya kızdım bende.Hamilesin sonuçta,hatun ya muayyen gününde yada menapoz teyze falanmış desene.Takma,önemseme dicem ama üzülmüşsündür yinede.İlişkini asgari tutmaya bak derim.Ben şahsen öyle yapıyorum.İş arkadaşlarımın çoğunla minimum ilişki ne kadar çok samimiyet o kadar eziyet.Unutmaya çalış lütfen atttt gitsin.

Günaydın kızlar cibinliği bende yıkamadım uyku setinide yıkamadım.Yıkayanlar uyku setlerini falan kaç derecede ykadı?Bebek programında falan mı yıkamalıyız.Yoksa kısa program yeterlimi dersiniz?Yastıklarını falanda atsam bozulur mu sizce?Herşeyi ama herşeyi dezenfekte etmek istiyorum

Ama biraz anlayış gösterseymiş o da. Sanırım o bayan bugün eşref saatinde. Sinirlenme boşver. Akşama kalmaz anlar hatasını[/QUOTE]

UMARIM ANLAR AĞLATTI YA SABAH SABAH BENİ BAŞKA DİCEK HİÇBİR SÖZÜM YOK ONA

Dün anneme gittim. Yemek yap-bulaşık topla-çay yap derdi yoktu. Ohhh mis.İyi ki anneler var. Akşam da yattım iki günlük uykusuzluğun acısını çıkardım.Sabah da tam tekmik bir kahvaltı yaptım. Bugün enerjik ve keyifliyim Bebeğime de bol enerji yollamışım ki oynayıp duruyor.

Eşim bebeğin hareketleri için "oyun oynuyor" diyor. Tekmeleme falan yok ona göre o orda oynuyor. "Anneyi üzmeden oyna oğlum" diyor çocuğa

Bu sabah ilk defa yalancı kasılmalarımın başladığını farkettim. İğne batırmış gibi gelen bir sancı ve adet ağrısına benzer kasık ağrısı oldu. Sanırım doğumuma az kaldı

üzüldüm tabi canım ya sabah sabah ağlattı beni neye uğradığımı şaşırdım bende allah bılsın ne diyim

CAnım benimde ödemle başım dertte.Bacaklarım ayaklarım heleki bilekler ufff hamur gibi oldu.İncecik bileklerim oldu bir odunAma son 2-3 gündür daha iyi durumda eşim öyle dedi.Naptım bilemiyorum gene oldukça şişler ama eskiye göre daha iyi..3 litre süpermiş ben 2 ye anca tamamlayabiliyorum onuda ite kaka.

Geçici bir çözüm olarak oturduğunda ayaklarını yukarıda tut. Tabure kullan bunun için. Su çok içip tuzu azaltmışsın zaten

UMARIM ANLAR AĞLATTI YA SABAH SABAH BENİ BAŞKA DİCEK HİÇBİR SÖZÜM YOK ONA
Ağlama ama lütfen. Biraz hava falan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…