2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
üzüldüm tabi canım ya sabah sabah ağlattı beni neye uğradığımı şaşırdım bende allah bılsın ne diyim

Üzülünmez mi yaa ben olsam bide ağlayıverirdim.Öyle ya Allah görüyor ,verir ilahi adalet cezasını..Kafanı boşaltmaya çalış aç güzel bi müzik dinle

borelis , acemiperi teşekkürederim kızlar ama ne yapsam yinede ödem oluyo sanırım benim sıfır tuz kullanmam lazım ama okadar da yapamıyorum. bu arada acemiperi 36. haftana girmişsin süper yaaaaaaa tebrik ederim imrendim şimdi sana

Bu haftalar bana uzak geliyordu hep. Meğer ne kadar yakınmış

uffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
Ben kullanmıyorum canım

sıfır tuz çok zor canım vücudunda az da olsa bir tuz ihtiyacı oluyor neticede..

Yavrum alsın alsın da ıste ben kadın oyle dıyınce hemen dogurcam moduna gırdım bu kadınlar ne hos ya tabı kendı 5 cocuk dogurmus benden de o metanetı beklıyo herhalde :) neyse ben uzulme modundan sevınme moduna gecıyorum o zaman

Kocaman gobegım var zaten artık kestıremıyorum da asagıda mı yukarıda mı :) doktor amcaya danısalım bız bu durumu gıdınce.
Ayrıca benım bebıste kasıklarda hıckırıyodu canım ama doktorumuz ters demıstı donmemıs olabılır.

Canım benım bebıs te ters ve suyum cokmus doktorumuz su cok oldugu ıcın bebegın donmesı kolay olur demıstı ıns senın de oyle olur uzmez annecını

Arkadaslar da oyle dedıler bakalım ıns oyle olur canım.agrım sancım yok olsa dırek doktora atardım kendımı bu kadar takılmaya ama ıcımı rahatlattınız tsk edıyorum hepınıze:)

Canım bende odem sorunu hıc olmadı ve hala yok sırf bebegın suyu fazla oldugu ıcın doktor tamamen tuzu yasakladı bana hıcbı sekılde kullanmıyorum.tuzsuz peynır zeytın yıyorum bıldıgın dıyet usulu.basta zor oldu ama alısıyosun zamanla.bence sende tamamen bırak rahat edersın canım o sekılde zor olur calısıyosun bıde dınlenme sansın da az.dene derım bu sekılde beslenmeyı ıns cozum olur

günaydın kızlar
enerjik bi gün diliorum busefer herkese çünkü benim acaip ihtiyacım var enerjiye. bahar yorgunluğunda mıdır , ay tutulmasından mıdır bir halsizlik, bir uyku hali, bir depresiflik, bir gelecek kaygısı.... daha sayayıyım mı ayyy şiştim kaç gündür kendime gelemiorum. hafta sonu abla gelicek evimi temizlemeye nasıl yapıcaz temizliği bilemiorum bu isteksizlikle . doğrusu çikolata yiyemiorum 1.5 aydır endorfin salgılayamıyorum ondan oldum ben böyle galiba

uffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
ben kullanmıyorum şimdi balık zamanıda geçti haftaya dr a sorucam bende kullanayım mı die

üzüldüm tabi canım ya sabah sabah ağlattı beni neye uğradığımı şaşırdım bende allah bılsın ne diyim

ayyy okuyunca ben bile sinir oldum kadına. canım bırak allahından bulsun ağlama sen başkası yüzünden bebişini üzme

Bu haftalar bana uzak geliyordu hep. Meğer ne kadar yakınmış

bana hala 35 çoook uzakmış gibi gelio maşallah size

Ben bebek aspirini kullandığım için içmiyordum doktorum da iç demedi sen bilirsin dedi . Ben aspirin ve balık yağını aynı anda içmenin mantıken zararlı olabileceğini düşündüm çünkü balık yağı hapının da kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum. Aspirini gece yatarken içiyordum dün gece bıraktım onun yerine balık hapını içip yattım. Dün misafirlikte bir bayan arkadaşının sağlık için hamileyken 6- 7 tane balık hapını içtiğini söyledi de garip geldi bana bir sorayım dedim. 12 tane içen bile varmış. Yok artık dedim:)

Cnm seninde karnının durumu normaldir inşallah, sen bakma milletin ne dediğine doktoruna danış dediğin gibi o ne durumda olduğunu daha iyi söyler.
Cnm ben de öyle yapıcam bu gidişle herşeyi diyet usulü alıcam ama bizim eve yakın olan markette yok sanırım bilmiyorum artık migrosa falan bakıcam kendim için peynir, zeytine. Bugün doktora gidicem doktora da sorucam ne yapabilirim diye, bide doktor zaten bu hafta için tahlil yapalım demişti bugün idrar tahlilide olucam inşallah protein falan çıkmaz,

Son düzenleme:

bende coraspin kullanıorum . gündemi 12 adet içiolarmış herşeyin çoğuda zarar bence

elis23 cnm böyle dengesiz insanlar hepimizin etrafında var malesef. Gerizekalılar karşılarındakinin hamile olduğunu unutup çok kırıcı konuşabiliyolar lafı biyerlerinden anlayıp keşke sen de deseydin ben kendim gidip başka yerden alırım demek istedim bu tavrın da nedemek oluyo diyip küçük düşürseydin terbiyesizi, aLLAHIM YAA çok kızdım , cnm böylelerine hiç altta kalma çünkü terbiyesizli,ği ele almış insanlar böyle herkese herşeyi diyebileceklerini sanıyolar....

Son düzenleme:
Kızlar kuzenim hamile iken istanbulda gittiği bir profesör dimdik durup göbeğine doğru baktığında göbek deliğinin tam ortasını gördüğün gün doğurursun demiş:))) haydi herkes ayağa, göbekler foraaaaaaaaa, başlar aşağaaaa, ohhh görünmüyor daha var demekkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende coraspin kullanıorum . gündemi 12 adet içiolarmış herşeyin çoğuda zarar bence

eVET GÜNDE 12 ADET BALIK HAPI İÇEN VARMIŞ ÇOOK SAĞLIKLILARMIŞ. sEN DE 32 HAFTAYA GİRMİŞSİN KESMEYECEK MİSİN ASPİRİNİ. DOKTORUNA SOR Bİ 32 DE KESİYORLAR ÇÜNKÜ.

kızlar konuyla alakasız olucak ama bişi sorucam .şimdi ben bahar temizliğimi hep kendim yapardım 2 gün felan sürerdi en az . tüllerimi hep önyıkama programında yıkıodum. en az 1 saat 40 dakka felan sürüo. e şimdi abla gelicek temizliğe 1 günde bitirsin istiorum e bi tülü 2 saatte yıkarsam bide fonları var 50 dakkada onları yıkarsam bitmez bu temizlik bir günde. :44: siz tüllerini hangi programda ve kaç derecede yıkıosunuz acaba

Kızlar bir cevap verin ne olur
Ben de kullanmıyorum canım...doktorum bana günde 5 ceviz ve 5 badem yersen kullanmana gerek kalmaz demişti....

ayy sinir oldum ben de o kadına... saçını başını yolasım geldi...zaten normalde hoşlanmam hiç o tür şeylerden bi de hamile bayana yapıyo bunu...boşver canım sen hiç takma o kadını

ayy doktoruna sorduğunda bizle de paylaşırmısın ne yapmak gerekiyormuş canım....bende de başlıyacak gibi duruyor sanki...çorap iz yapıyor hergün artık(((

Ben de hassas programda 30 derecede yıkamayı düşünüyorum...benim de en son bir uyku seti kaldı yıkanacak....

aaa süpermiş benim de daha var o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…