üzüldüm tabi canım ya sabah sabah ağlattı beni neye uğradığımı şaşırdım bende allah bılsın ne diyim
Bu haftalar bana uzak geliyordu hep. Meğer ne kadar yakınmışborelis , acemiperi teşekkürederim kızlar ama ne yapsam yinede ödem oluyo sanırım benim sıfır tuz kullanmam lazımama okadar da yapamıyorum. bu arada acemiperi 36. haftana girmişsin süper yaaaaaaa tebrik ederim imrendim şimdi sana
Ben kullanmıyorum canımuffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
borelis , acemiperi teşekkürederim kızlar ama ne yapsam yinede ödem oluyo sanırım benim sıfır tuz kullanmam lazımama okadar da yapamıyorum. bu arada acemiperi 36. haftana girmişsin süper yaaaaaaa tebrik ederim imrendim şimdi sana
uffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
Bu haftalar bana uzak geliyordu hep. Meğer ne kadar yakınmış
Ben kullanmıyorum canım
Günaydın canlar balık yağı hapı kullananlar günde kaç kez hangi zamanlarda içiyorsunuz
kızlar biliyorsunu bende ne agrılar ne sancılar cektim nts de bile sancım gözüküyordu erken dogum hapları içiyordum.
doktorum bebek catına yerleştigi için agrıların demişti
şimdi 2 gündür agrım sancım yok çok hafifim çünkü 2 gün önce kontrole gitttigimde bebek dogum kanalına tamamen yerleştigini söylemişti.ve agrıolarımda bitti.
yani agrıdıgına sevinin bebeginiz dogum şeklini alıyor ne güzel
cok guseller gule gule kullan cnm darıs bıze hayırlısı lee
eskıler dogumun yaklasıtıg ıcın bebek asagı ınmız tabırını kullanılar bunu sende anlarsın bacaklarına deger merdıven cıkarkene fılan rahatsz edr senı ama ınsl öle degıldrı esınınde dedıgı gıbı ıse kadının abartmasıdır cnm benımm
maasallah sızee canım benım ınsl hayırlısı ıle kucagımız almak nasıp olur cok guzelmıs kg sı fılann evet ne olur ne olmaz koyy sen bavulunaa heheh
bende 29+4 de gıtmıstım o zaman 1555 gr dı sımdı ne kaa oldu acabaaa:44:bu arada hıckırıgını bende hep kasık da hıssedıyorumm benım paşamdamı dogum pozızyonundamı arada bır acabaaaa
Iyi geceler herkese..
Bugün doktor randevumuz vardi suyum cokmus, oglusumun boyu normalinden uzunmus ve kendisi de büyükmüs kafasi asagi dönmedigi yetmez gibi bizim kuzu karnimda bagdac kurmus öylece oturuyormus popoyu rahme dayamis tamamen o yüzden sürekli sancim ve idrar kacirma durumun varmis.. Normalden büyük oldugu ve bu pozisyon da oturdugu icin bas asagi dönme ihtimali cok düsük dedi.. Hastaneye yönlendirdi haftaya ebeler masaj ve farkli yöntemlerle döndürmeye calisicsk olmazsa sezeryan oluyorumne kadar da hevesliydim normal dogurup ertesi gün evine gelmeye hayirlisi olsun artik
Onun disin da tüm gün ev temizligiyle ugrastik kocisimle allah razi olsun bürün pencereleri, kapilari, banyo tuvalet komple sildi evde ne kadar perde varsa hepsini yikadim yarisini bugün ütüledik diger yarisi artik yarin.. Halilarimi da yikamaya gönderdim birtek mutfak dolaplarim kaldi cok sükür bahar temizligini bitirmis oluyorum ama normal de hafif sis olan bacak ve ayaklarim 4-5 saat isin ardindan öyle bir sistiki ayak bileklerim veya ayagimdaki hic bir kemigi göremiyorum :2:
Gecmise hic bakamadim yorgunluktan umarim kimse de negatif bir durum yoktur bende durumlar böyle
owww mayis anneleridemi dogurmaya baslamis masallahhhbu arada zaten bizim topik coktan acildi canim :)))
canim cok gecmis olsun annene allah acil sifalar versin daha önce duymamistim nesi vardi anneNIN(
insalalh sonuclar iyi cikar. seninde gözun aydin cok az gunun kalmis hadi hayirlisi artkik alisverisede cikarsin annenin iyi haberlerinide alirsin insalllah :))
canim oturken migde kisminda bor bosluk bir rahatlama olustuysa bebek asagiya inmis demektir yani dogum pozisyonunna gemic demektir. ama bu seni endislendirmesin hemen yarin bugun dogum olcak diye birsey yok daha zamani var asagi inmis olsa bile hemen dogmaz :)))
canim senin doktorun biraz abartmis bence bebeginin kilosu biraz az ama endiselenecek kadarda degil biraz besylenme dikkat et bazi arkadaslar keciboynuzu pekmezini tavsiye ediyor haftasini bile ileriye alabilyormus bebisin ben de seker oldgu icin yiyemiyorum malesef( birde muz haslanmis yumurta ye bol bol su ic canim en önenlisi su zaten :))) insalah bebisin daha yii olur.
hareket etmemeside cok takilacak birsey degil canim bazi bebisler az hareket ediyor korkma bundan dolayi :))
borelis , acemiperi teşekkürederim kızlar ama ne yapsam yinede ödem oluyo sanırım benim sıfır tuz kullanmam lazımama okadar da yapamıyorum. bu arada acemiperi 36. haftana girmişsin süper yaaaaaaa tebrik ederim imrendim şimdi sana
ben kullanmıyorum şimdi balık zamanıda geçti haftaya dr a sorucam bende kullanayım mı dieuffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
üzüldüm tabi canım ya sabah sabah ağlattı beni neye uğradığımı şaşırdım bende allah bılsın ne diyim
Bu haftalar bana uzak geliyordu hep. Meğer ne kadar yakınmış
Canım bende odem sorunu hıc olmadı ve hala yok sırf bebegın suyu fazla oldugu ıcın doktor tamamen tuzu yasakladı bana hıcbı sekılde kullanmıyorum.tuzsuz peynır zeytın yıyorum bıldıgın dıyet usulu.basta zor oldu ama alısıyosun zamanla.bence sende tamamen bırak rahat edersın canım o sekılde zor olur calısıyosun bıde dınlenme sansın da az.dene derım bu sekılde beslenmeyı ıns cozum olur
Ben bebek aspirini kullandığım için içmiyordum doktorum da iç demedi sen bilirsin dedi . Ben aspirin ve balık yağını aynı anda içmenin mantıken zararlı olabileceğini düşündüm çünkü balık yağı hapının da kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum. Aspirini gece yatarken içiyordum dün gece bıraktım onun yerine balık hapını içip yattım. Dün misafirlikte bir bayan arkadaşının sağlık için hamileyken 6- 7 tane balık hapını içtiğini söyledi de garip geldi bana bir sorayım dedim. 12 tane içen bile varmış. Yok artık dedim:)
bende coraspin kullanıorum . gündemi 12 adet içiolarmışherşeyin çoğuda zarar bence
Ben de kullanmıyorum canım...doktorum bana günde 5 ceviz ve 5 badem yersen kullanmana gerek kalmaz demişti....Kızlar bir cevap verin ne olur
Günaydın kızlarr ay sinirlerim nasıl boşaldı ya işyerinde bır abla var markete iniyordu soğuk su alırmısın dedim migrosda soğuk su yok dedi neyse ya tamam dedim ben sonra bakarım dedim kastettiğim şeyde dışarı çıkar baska yere bakarım maksataında söyledim ben sana yalanmı söylicem diyor üfleyipte ben bakarım demenin bır anlamı yok dıyor ay neye uğradığımı şaşırdım ya anlatmaya çalışıyorum sana bırsey demedimki ben dedim hala nasıl böle hırslı hırslı konuşuyor elim ayağım boşaldı yaa ne oluyor dedim kendı kendime neye uğradığımı şaşaırdım sankı uzerıne gıttım böle utanmasa dövcek beni birsey desem tavır yapsam trip yapsam tamam gam yemicem ay nasıl üzüldüm bırde bu halde olunca ınsanın duyguları daha da yogun oluyor halıyle
gÜZEL GÜNEŞLİ BİR günden merhaba kızlar , ben bugün doktora gidicem malum 32+0 olduk çalışabil,r raporu alcam inşallah, sabah kalktım bütün heryerim sızlıyo, ellerim ayaklarım sızlıyo , sonra farketteim ki şişmiş heryerim ödem toplamış ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum içine göçüyo ve öyle kalıyo kızlar , zaten el ve ayaklarım da acıyo şişlikten ödemdenne yapabilirim bana bi fikir v rin nasıl atabilirim dün neredeyse 3 litre su içtim hergün içiyorum bolsu ama niye böyleyim, rezene de içiyorum, tuzu da az kullanıyorum ne yapayım bu ödemi atmak için. Zaten bugün doktorum idrar tahlilide yapacak ödem sebebiyle
Sipariş verdiğin ablaya kızdım bende.Hamilesin sonuçta,hatun ya muayyen gününde yada menapoz teyze falanmış desene.Takma,önemseme dicem ama üzülmüşsündür yinede.İlişkini asgari tutmaya bak derim.Ben şahsen öyle yapıyorum.İş arkadaşlarımın çoğunla minimum ilişki ne kadar çok samimiyet o kadar eziyet.Unutmaya çalış lütfen atttt gitsin.
Günaydın kızlar cibinliği bende yıkamadım uyku setinide yıkamadım.Yıkayanlar uyku setlerini falan kaç derecede ykadı?Bebek programında falan mı yıkamalıyız.Yoksa kısa program yeterlimi dersiniz?Yastıklarını falanda atsam bozulur mu sizce?Herşeyi ama herşeyi dezenfekte etmek istiyorum
Kızlar kuzenim hamile iken istanbulda gittiği bir profesör dimdik durup göbeğine doğru baktığında göbek deliğinin tam ortasını gördüğün gün doğurursun demiş:))) haydi herkes ayağa, göbekler foraaaaaaaaa, başlar aşağaaaa, ohhh görünmüyor daha var demekkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?