2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bana perdeci tülleri kısa programda yıka demişti. Bir çevirsin yeter demişti hatta. Özellikle güneşlikleri çok sıktırma da demişti. TÜlün cinsine göre de değişebilir bilmiyorum.

Ben de bir iki haftaya kadar temizlikçi çağırıcam. Bebeğin mobilyalarının gelmesini bekliyorum. Gelip dip köşe temizlesin.Ertesi gün de ben perdeleri yıkarım. O bana 2-3 ay gider.

eVET GÜNDE 12 ADET BALIK HAPI İÇEN VARMIŞ ÇOOK SAĞLIKLILARMIŞ. sEN DE 32 HAFTAYA GİRMİŞSİN KESMEYECEK MİSİN ASPİRİNİ. DOKTORUNA SOR Bİ 32 DE KESİYORLAR ÇÜNKÜ.

haftaya kontrolum var belki içme artık der dr. doğrusu geçen hafta başka bi dr gitmiştim o da içmeye devam et demişti ve 1 ay sonra gel tekrar demişti ona gitmeye devam etsem 35 haftaya kadar içmiş olurum coraspini bi sakınca görmüolar demekki

canım bende yıkamadım henüz, bebek programının derecesi çok yüksek benim makinede 95 derece onda yıkarsam mahvolur bebişimin cicileri diye o programda yıkamıcam, 30 derece yeterli bence zaten hiç kullanılmamış olduğu için 30 iyi sanki

kIZLAR EMZİRME YASTIKLARI VAR YA KÜÇÜK DİKTÖRTGEN OLANLAR BİLEĞE GEÇMELİ BEN ONDAN ALDIM DA HASTAHANEYE GÖTÜRSEM Mİ BİLEMEDİM

Neye uğradığımı şaşırdım ya nevrim döndü resmen benide çok iyi tanır daha bu zamana kadar tek bır saygısızlığım olmamıştır kendisine şimdi yemeğe çıkan herkesede anlatır olayı herkeste ne oldugunu bılır onun benide bilirler şurda 1 haftam kaldı kimseyle kötü gitmek istemem amann hiç kafama takamam onu şimdi biraz ağladım bebişimin harekteleri azaldı :2:

Lohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz
yap canım, biz de kimse gelmez diyorduk sonra hiç beklemediğimiz insanlar "geleceğiz" dediler. Olmadı hemşirelere dağıtırsınız, kendiniz içersiniz

Günaydın canlar balık yağı hapı kullananlar günde kaç kez hangi zamanlarda içiyorsunuz

off bu anlayışsız bencil insanlar, ilişme sen bu kadına canım, uzak olsun hiç lazım değil şu sıra öylesi

geçmiş olsun canım, yediklerine de dikkat et belki onlar tuzludur?

yuhhh, o kadarı zararlı canım, sakın haaa ben günde bir içtim çok uzun süre, sonra doktor bi kongreye gitmiş, oradaki yeni araştırmalar diyormuş ki B12 fazlası bebekte kilo kaybına vs. neden oluyormuş, o nedenle kestik haftada bir balık yesen olur dedi, öyle yapıyorum ben de

makinede speed diye ayar var onu yapıyorum canım ben, azıcık da olsa kısalıyor,sen ihtiyacın olduğu hızda yıka bence bişi olmaz

Evet canım bende öyle düşündüm hiç kullanmadan bozulsun istemem tabi.

yuhhh, o kadarı zararlı canım, sakın haaa ben günde bir içtim çok uzun süre, sonra doktor bi kongreye gitmiş, oradaki yeni araştırmalar diyormuş ki B12 fazlası bebekte kilo kaybına vs. neden oluyormuş, o nedenle kestik haftada bir balık yesen olur dedi, öyle yapıyorum ben de

aYYY BEN BEBEK KİLO ALIR DİYE DÜN GECE BAŞLADIM DAHA NE YAPSAM ŞİMDİ((

ayy doktoruna sorduğunda bizle de paylaşırmısın ne yapmak gerekiyormuş canım....bende de başlıyacak gibi duruyor sanki...çorap iz yapıyor hergün artık(((
Tabiki cnm doktordan dönünce yazarım buraya cnm.

Amaaaan dediğin doğru salla gitsin zaten en az 4 ay görmeyeceksin bidaha o arakadaşcığını ... Bebişi üzme bi çikolata ye sevinsin yavrucak

bu arada arkadaşlar bendede ödem başladı.ödem tuz yedikçe artar.yalnız yeni öğrendim.bildiğimiz maden suları varya onlarda çok fazla tuz olduğu için ödem yapıyormuş.aklınızda olsun.

bu arada arkadaşlar bendede ödem başladı.ödem tuz yedikçe artar.yalnız yeni öğrendim.bildiğimiz maden suları varya onlarda çok fazla tuz olduğu için ödem yapıyormuş.aklınızda olsun.

Cnm ben soda içmiyorum zaten bayağı uzun zamandır, çünkü miğdem yanıyo diye bırakmıştım 6. ayda soda içmeyi.Bugün itibarıyle çok az tuzlu yiyeceğim ve diyete başlıyorum kararlıyım bakalım inşallah yapabilirim. Yani diyet konusunda en azından ekmek, pilav ve aakşam yemeklerini dikkatli yiyerek yapıcam yoksa yanlış anlamayın aç falan kalamam zaten çok saçma olduğunu da biliyorum...

onu ben de duymuştum, uzun zamandır içmiyorum ben onlardan zaten. Hiç ummadığımız şeylerde çıkıyor bu tuz

onu ben de duymuştum, uzun zamandır içmiyorum ben onlardan zaten. Hiç ummadığımız şeylerde çıkıyor bu tuz

şu haftalardan sonra tuzu en asgariye indirmemiz lazım bencede.tuzsuzda hiçbişey yenmiyor ki.domates yumurta salatalık ıyyyy çok fena oluyor valla

Kızlar bu akşam kontrole gitcez de ben cok temiz degilim yani bikini bölgesi..Bi kaç hafta sonra gidecektim kuaföre ama doktor alttan muayene yapar mı onu da düşündüm rezil olmayayım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…