Bana perdeci tülleri kısa programda yıka demişti. Bir çevirsin yeter demişti hatta. Özellikle güneşlikleri çok sıktırma da demişti. TÜlün cinsine göre de değişebilir bilmiyorum.kızlar konuyla alakasız olucak ama bişi sorucam .şimdi ben bahar temizliğimi hep kendim yapardım 2 gün felan sürerdi en az. tüllerimi hep önyıkama programında yıkıodum. en az 1 saat 40 dakka felan sürüo. e şimdi abla gelicek temizliğe 1 günde bitirsin istiorum e bi tülü 2 saatte yıkarsam bide fonları var 50 dakkada onları yıkarsam bitmez bu temizlik bir günde. :44: siz tüllerini hangi programda ve kaç derecede yıkıosunuz acaba
eVET GÜNDE 12 ADET BALIK HAPI İÇEN VARMIŞ ÇOOK SAĞLIKLILARMIŞ. sEN DE 32 HAFTAYA GİRMİŞSİN KESMEYECEK MİSİN ASPİRİNİ. DOKTORUNA SOR Bİ 32 DE KESİYORLAR ÇÜNKÜ.
Sipariş verdiğin ablaya kızdım bende.Hamilesin sonuçta,hatun ya muayyen gününde yada menapoz teyze falanmış desene.Takma,önemseme dicem ama üzülmüşsündür yinede.İlişkini asgari tutmaya bak derim.Ben şahsen öyle yapıyorum.İş arkadaşlarımın çoğunla minimum ilişki ne kadar çok samimiyet o kadar eziyet.Unutmaya çalış lütfen atttt gitsin.
Günaydın kızlar cibinliği bende yıkamadım uyku setinide yıkamadım.Yıkayanlar uyku setlerini falan kaç derecede ykadı?Bebek programında falan mı yıkamalıyız.Yoksa kısa program yeterlimi dersiniz?Yastıklarını falanda atsam bozulur mu sizce?Herşeyi ama herşeyi dezenfekte etmek istiyorum
uffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
bende coraspin kullanıorum . gündemi 12 adet içiolarmışherşeyin çoğuda zarar bence
elis23 cnm böyle dengesiz insanlar hepimizin etrafında var malesef. Gerizekalılar karşılarındakinin hamile olduğunu unutup çok kırıcı konuşabiliyolar lafı biyerlerinden anlayıpkeşke sen de deseydin ben kendim gidip başka yerden alırım demek istedim bu tavrın da nedemek oluyo diyip küçük düşürseydin terbiyesizi, aLLAHIM YAA çok kızdım , cnm böylelerine hiç altta kalma çünkü terbiyesizli,ği ele almış insanlar böyle herkese herşeyi diyebileceklerini sanıyolar....
yap canım, biz de kimse gelmez diyorduk sonra hiç beklemediğimiz insanlar "geleceğiz" dediler. Olmadı hemşirelere dağıtırsınız, kendiniz içersinizLohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz
Günaydın canlar balık yağı hapı kullananlar günde kaç kez hangi zamanlarda içiyorsunuz
off bu anlayışsız bencil insanlar, ilişme sen bu kadına canım, uzak olsun hiç lazım değil şu sıra öylesiGünaydın kızlarr ay sinirlerim nasıl boşaldı ya işyerinde bır abla var markete iniyordu soğuk su alırmısın dedim migrosda soğuk su yok dedi neyse ya tamam dedim ben sonra bakarım dedim kastettiğim şeyde dışarı çıkar baska yere bakarım maksataında söyledim ben sana yalanmı söylicem diyor üfleyipte ben bakarım demenin bır anlamı yok dıyor ay neye uğradığımı şaşırdım ya anlatmaya çalışıyorum sana bırsey demedimki ben dedim hala nasıl böle hırslı hırslı konuşuyor elim ayağım boşaldı yaa ne oluyor dedim kendı kendime neye uğradığımı şaşaırdım sankı uzerıne gıttım böle utanmasa dövcek beni birsey desem tavır yapsam trip yapsam tamam gam yemicem ay nasıl üzüldüm bırde bu halde olunca ınsanın duyguları daha da yogun oluyor halıyle
geçmiş olsun canım, yediklerine de dikkat et belki onlar tuzludur?gÜZEL GÜNEŞLİ BİR günden merhaba kızlar , ben bugün doktora gidicem malum 32+0 olduk çalışabil,r raporu alcam inşallah, sabah kalktım bütün heryerim sızlıyo, ellerim ayaklarım sızlıyo , sonra farketteim ki şişmiş heryerim ödem toplamış ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum içine göçüyo ve öyle kalıyo kızlar , zaten el ve ayaklarım da acıyo şişlikten ödemdenne yapabilirim bana bi fikir v rin nasıl atabilirim dün neredeyse 3 litre su içtim hergün içiyorum bolsu ama niye böyleyim, rezene de içiyorum, tuzu da az kullanıyorum ne yapayım bu ödemi atmak için. Zaten bugün doktorum idrar tahlilide yapacak ödem sebebiyle
yuhhh, o kadarı zararlı canım, sakın haaaBen bebek aspirini kullandığım için içmiyordum doktorum da iç demedi sen bilirsin dedi . Ben aspirin ve balık yağını aynı anda içmenin mantıken zararlı olabileceğini düşündüm çünkü balık yağı hapının da kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum. Aspirini gece yatarken içiyordum dün gece bıraktım onun yerine balık hapını içip yattım. Dün misafirlikte bir bayan arkadaşının sağlık için hamileyken 6- 7 tane balık hapını içtiğini söyledi de garip geldi bana bir sorayım dedim. 12 tane içen bile varmış. Yok artık dedim:)
makinede speed diye ayar var onu yapıyorum canım ben, azıcık da olsa kısalıyor,sen ihtiyacın olduğu hızda yıka bence bişi olmazkızlar konuyla alakasız olucak ama bişi sorucam .şimdi ben bahar temizliğimi hep kendim yapardım 2 gün felan sürerdi en az. tüllerimi hep önyıkama programında yıkıodum. en az 1 saat 40 dakka felan sürüo. e şimdi abla gelicek temizliğe 1 günde bitirsin istiorum e bi tülü 2 saatte yıkarsam bide fonları var 50 dakkada onları yıkarsam bitmez bu temizlik bir günde. :44: siz tüllerini hangi programda ve kaç derecede yıkıosunuz acaba
coraspini ne den kullanıyorsun peki?
canım bende yıkamadım henüz, bebek programının derecesi çok yüksek benim makinede 95 derece onda yıkarsam mahvolur bebişimin cicileri diye o programda yıkamıcam, 30 derece yeterli bence zaten hiç kullanılmamış olduğu için 30 iyi sanki
uffff yaaaa balık yağı hapı kullanan yok sanırım
Tabiki cnm doktordan dönünce yazarım buraya cnm.ayy doktoruna sorduğunda bizle de paylaşırmısın ne yapmak gerekiyormuş canım....bende de başlıyacak gibi duruyor sanki...çorap iz yapıyor hergün artık(((
Neye uğradığımı şaşırdım ya nevrim döndü resmen benide çok iyi tanır daha bu zamana kadar tek bır saygısızlığım olmamıştır kendisine şimdi yemeğe çıkan herkesede anlatır olayı herkeste ne oldugunu bılır onun benide bilirler şurda 1 haftam kaldı kimseyle kötü gitmek istemem amann hiç kafama takamam onu şimdi biraz ağladım bebişimin harekteleri azaldı :2:
bu arada arkadaşlar bendede ödem başladı.ödem tuz yedikçe artar.yalnız yeni öğrendim.bildiğimiz maden suları varya onlarda çok fazla tuz olduğu için ödem yapıyormuş.aklınızda olsun.
onu ben de duymuştum, uzun zamandır içmiyorum ben onlardan zaten. Hiç ummadığımız şeylerde çıkıyor bu tuzbu arada arkadaşlar bendede ödem başladı.ödem tuz yedikçe artar.yalnız yeni öğrendim.bildiğimiz maden suları varya onlarda çok fazla tuz olduğu için ödem yapıyormuş.aklınızda olsun.
Cnm ben soda içmiyorum zaten bayağı uzun zamandır, çünkü miğdem yanıyo diye bırakmıştım 6. ayda soda içmeyi.Bugün itibarıyle çok az tuzlu yiyeceğim ve diyete başlıyorum kararlıyım bakalım inşallah yapabilirim. Yani diyet konusunda en azından ekmek, pilav ve aakşam yemeklerini dikkatli yiyerek yapıcam yoksa yanlış anlamayın aç falan kalamam zaten çok saçma olduğunu da biliyorum...
onu ben de duymuştum, uzun zamandır içmiyorum ben onlardan zaten. Hiç ummadığımız şeylerde çıkıyor bu tuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?