Kızlar bu akşam kontrole gitcez de ben cok temiz degilim yani bikini bölgesi..Bi kaç hafta sonra gidecektim kuaföre ama doktor alttan muayene yapar mı onu da düşündüm rezil olmayayım sonra
evet içindeki resim ve numaralar değerlidir tabi.neyse geçmiş olsun.arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin canım.
oyyy sen anlatırken fena oluyorum.şu son haftalarda nedense bir doğum korkusu sardı ki beni çok fenabenim canım çok kıymetlidir.canım yanınca hemen tansiyonum düşer midem bulanır falan.bakalım nasıl katlanıcam o sıkıntıya.allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar bu akşam kontrole gitcez de ben cok temiz degilim yani bikini bölgesi..Bi kaç hafta sonra gidecektim kuaföre ama doktor alttan muayene yapar mı onu da düşündüm rezil olmayayım sonra
kızlar bebek mevlüdüne ne hediye götürülür bi de başımıza tülbent vs. bişi götürmek gerekir mi?
kızlar bebek mevlüdüne ne hediye götürülür bi de başımıza tülbent vs. bişi götürmek gerekir mi?
işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
tulbent kendın ıcın gotr
bıde bebıse kucuk bı hedıye al
genelde kıyafet getırırler
teşekkürler kızlar, bebek hayırlamasını yapmıştım zaten bi de kıyafet alırım o zaman,tülbent de beyaz olur galiba..bakalım o beyaz tülbentler dolabın hangi köşesindebebeğe kıyafet ya da yakın ise altın. örtü ya da tülbent götür bence oradan kim verecek ki sana o telaşta
işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
canım bulgur pılavı ve ayran ıkılısı super kg yapıyor bebege super yarıyor akınd aolsun bız haftada ıkı gun yıyoruz ve herseyımız ıı sukurrr tavsıy eederım eskıler sırf bulgur la besler 4 den asagı zor dogurrularmıssiyi aksamlar kızlar moralim çok bozuk
2gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum bu aksam doktora gittk hersey normal ama bebeğim zayıfmış
1791 gram doktor zayıf dedi besleyemiyorum onu ne yemem gerekiyor nasıl beslenmeliyim bilmiyrum
eğer yarında kıpırdamasını az hissedersen gel dedi hastaneye yatırıp hareketleri takip etmem lazım dedi sizinde basınıza böyle bişey geldmi hareketleri azaldımı bebeğimin başıda ayaklarıda yukarıda önceden karnım sarsılırdı kıpırdarken ama şimdi tık diye atıp kalıyor cok üzülüyorum
ınsl doner canım benım bende cok ıztıyorumm sölekı dr kanlada fılan demedıydı 29+4 de gıtmıstımde bu gıttıgımde 34 hatalık olcaz ınsl o zmn der sanırm ama kısların dedıgıne gore hıckıttgını hep kasıkda hıssedıyorum o vakıt dogum pozızyonualmıs oluyormus ınsl öledr dua ıle ınsl normal dogumlar yparızzzzzzIyi geceler herkese..
Bugün doktor randevumuz vardi suyum cokmus, oglusumun boyu normalinden uzunmus ve kendisi de büyükmüs kafasi asagi dönmedigi yetmez gibi bizim kuzu karnimda bagdac kurmus öylece oturuyormus popoyu rahme dayamis tamamen o yüzden sürekli sancim ve idrar kacirma durumun varmis.. Normalden büyük oldugu ve bu pozisyon da oturdugu icin bas asagi dönme ihtimali cok düsük dedi.. Hastaneye yönlendirdi haftaya ebeler masaj ve farkli yöntemlerle döndürmeye calisicsk olmazsa sezeryan oluyorumne kadar da hevesliydim normal dogurup ertesi gün evine gelmeye hayirlisi olsun artik
Onun disin da tüm gün ev temizligiyle ugrastik kocisimle allah razi olsun bürün pencereleri, kapilari, banyo tuvalet komple sildi evde ne kadar perde varsa hepsini yikadim yarisini bugün ütüledik diger yarisi artik yarin.. Halilarimi da yikamaya gönderdim birtek mutfak dolaplarim kaldi cok sükür bahar temizligini bitirmis oluyorum ama normal de hafif sis olan bacak ve ayaklarim 4-5 saat isin ardindan öyle bir sistiki ayak bileklerim veya ayagimdaki hic bir kemigi göremiyorum :2:
Gecmise hic bakamadim yorgunluktan umarim kimse de negatif bir durum yoktur bende durumlar böyle
kıııızlaaaarherkes geçmişi mi okuyor
kızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?
canım alttan muayene olmayacagını söyle ben alttan muayene olunca 1 hafta kanamam oldu.1 cm anca acılmıştır zaten.işkence etttirme kendine
ayyy canım aynısını ben dün akşam yaşadımm, sağ tarafımda bir nokta ayağa kalkarken otururken sanki kesiliyormuş gibi acıyordu ama sabaha geçmişti ne olduğunu anlamadım bende :26: sende yat dinlen bakalım canım geçer belki
Iyi geceler herkese..
Bugün doktor randevumuz vardi suyum cokmus, oglusumun boyu normalinden uzunmus ve kendisi de büyükmüs kafasi asagi dönmedigi yetmez gibi bizim kuzu karnimda bagdac kurmus öylece oturuyormus popoyu rahme dayamis tamamen o yüzden sürekli sancim ve idrar kacirma durumun varmis.. Normalden büyük oldugu ve bu pozisyon da oturdugu icin bas asagi dönme ihtimali cok düsük dedi.. Hastaneye yönlendirdi haftaya ebeler masaj ve farkli yöntemlerle döndürmeye calisicsk olmazsa sezeryan oluyorumne kadar da hevesliydim normal dogurup ertesi gün evine gelmeye hayirlisi olsun artik
Onun disin da tüm gün ev temizligiyle ugrastik kocisimle allah razi olsun bürün pencereleri, kapilari, banyo tuvalet komple sildi evde ne kadar perde varsa hepsini yikadim yarisini bugün ütüledik diger yarisi artik yarin.. Halilarimi da yikamaya gönderdim birtek mutfak dolaplarim kaldi cok sükür bahar temizligini bitirmis oluyorum ama normal de hafif sis olan bacak ve ayaklarim 4-5 saat isin ardindan öyle bir sistiki ayak bileklerim veya ayagimdaki hic bir kemigi göremiyorum :2:
Gecmise hic bakamadim yorgunluktan umarim kimse de negatif bir durum yoktur bende durumlar böyle
ah canım ya, ben de İzmir'deyim. Hava güzel ama polenler fena. Aç bi film izle, kafan dağılsın..slm kızlar... geçmişi okuyayım dedim ama bugün bi bunalımlardayım sıkıntı var içimde.. kocam yarında çalışacakmış moralim bozuldu bir de zaten hava izmirde çok güzel sürekli yatıyor olmak 1-2 gündür bunalıma soktu beni.. halime şükrediyorum ama ne yalan söliim çok sıkıldım allah hastalıktan yatanların yardımcısı olsun... bilmiyorum işte bi fenayım nefes falan da zor alıyorum bugün.. oğlum a sakin benim sıkıntım ona da yansıyo zaten bütün gecede kabus gördüm.. ayy dua edin şu içim bi ferahlasın nolur geçmiyo zaman....
bir kaç defa streslenip yorulduğumda bana da oldu sonra dinlenince geçti.Umarım geçiverir seninki dekızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?
süt bakteri toplar canım, bol bol gargara yap suyla, boğazın temizlensin. Buhar yap, nefesin açılır. Ay geçiverse şu hastalık, gelip de seni mi buldu bu adi mikroplarben okuyorum :) süt zararlı mı olur ki. bol bol ballı süt içtim fayda olsun die. dün akşam gene kötü oldum. nefes zor aldım. gece 1 de anca uyumuşumdur.
sabah işe gittim gene. öksürdüm falan ama en azından açık hava iyi geldi. güneş de var evden ii gelior iş. şimdi geldim eve. ilerlerse die korkuyorum ya. solunum yollarımla ilgili sıkıntı var çünkü. önemli ..
2.hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?