2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bu akşam kontrole gitcez de ben cok temiz degilim yani bikini bölgesi..Bi kaç hafta sonra gidecektim kuaföre ama doktor alttan muayene yapar mı onu da düşündüm rezil olmayayım sonra

Bence git temiz dursun ne olur ne olmaz.Bende gittim ama bikini bölgem acayip hassaslaşmış.Kanadı morardı mecburen çok değişmiş çokk.Minikken tüyler hallettirmek lazım bide.1.5 ay olmuştur gideli ben gene gitmek lazım benimde yarın kontrolüm

aynen ya aynı şeyi bende düşünüyorum, alttan muayene yaparmı acaba
bende doğuma yakın gidecektim kuaföre.

gerçi doktorlar alışıktır bu durumlara, sonuçta adamlar neler görüolar

Kızlar bu akşam kontrole gitcez de ben cok temiz degilim yani bikini bölgesi..Bi kaç hafta sonra gidecektim kuaföre ama doktor alttan muayene yapar mı onu da düşündüm rezil olmayayım sonra

canım alttan muayene olmayacagını söyle ben alttan muayene olunca 1 hafta kanamam oldu.1 cm anca acılmıştır zaten.işkence etttirme kendine

işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim

Eklentiler

• $Fotoğraf0237.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
tulbent kendın ıcın gotr
bıde bebıse kucuk bı hedıye al
genelde kıyafet getırırler

bebeğe kıyafet ya da yakın ise altın. örtü ya da tülbent götür bence oradan kim verecek ki sana o telaşta
teşekkürler kızlar, bebek hayırlamasını yapmıştım zaten bi de kıyafet alırım o zaman,tülbent de beyaz olur galiba..bakalım o beyaz tülbentler dolabın hangi köşesinde

canım alttan muayene yani çatı kontrolunu 37 haftada yapıcak benim dr . daha bakmaz heralde seninkide çok kısaysa haftaya git epilasyona bence

işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim

ne tatlı bi göbiş maşallah 13 kg göbişte toplanmış ozaman

slm kızlar... geçmişi okuyayım dedim ama bugün bi bunalımlardayım sıkıntı var içimde.. kocam yarında çalışacakmış moralim bozuldu bir de zaten hava izmirde çok güzel sürekli yatıyor olmak 1-2 gündür bunalıma soktu beni.. halime şükrediyorum ama ne yalan söliim çok sıkıldım allah hastalıktan yatanların yardımcısı olsun... bilmiyorum işte bi fenayım nefes falan da zor alıyorum bugün.. oğlum a sakin benim sıkıntım ona da yansıyo zaten bütün gecede kabus gördüm.. ayy dua edin şu içim bi ferahlasın nolur geçmiyo zaman....

kızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?

HAYIRLI GUNLER NASILSNIZ BAKALIM BGN 32.DEN GUN ALDIK PŞAM IN KEYFI YERINDE SUKRULER OLSUNKII

CUMA st deyız dua larda bulusmak dılegımızle paşam laaaaa
sabahın 5 den berı sag kalcadan asagı kramp gırdı halen de cıkmadı yaaaaaaaa:18::18:cok acıyor ya hayırlısı bunada sukur beterın beterı vardırr paşam ıyı olsunda ınsll

canım bulgur pılavı ve ayran ıkılısı super kg yapıyor bebege super yarıyor akınd aolsun bız haftada ıkı gun yıyoruz ve herseyımız ıı sukurrr tavsıy eederım eskıler sırf bulgur la besler 4 den asagı zor dogurrularmıss
uzulme bundan sonra sıl kg alıcak ınsll ama hareketlere dıkat ett bundan sonra onlara dıkkat etnemıs gerekk:13:
ınsl doner canım benım bende cok ıztıyorumm sölekı dr kanlada fılan demedıydı 29+4 de gıtmıstımde bu gıttıgımde 34 hatalık olcaz ınsl o zmn der sanırm ama kısların dedıgıne gore hıckıttgını hep kasıkda hıssedıyorum o vakıt dogum pozızyonualmıs oluyormus ınsl öledr dua ıle ınsl normal dogumlar yparızzzzzz
ödem neden cok olusuyor bende cok ayaktayım sureklı ev ısı durumu ama sukru yok bende oo dr sıslıkle ılgılı bırsey dedıımı

ve esının elne saglık hesnı ben tek yapıcam hayırlıs ıle ınsll

kıııızlaaaarherkes geçmişi mi okuyor

ben okuyorum :) süt zararlı mı olur ki. bol bol ballı süt içtim fayda olsun die. dün akşam gene kötü oldum. nefes zor aldım. gece 1 de anca uyumuşumdur.

sabah işe gittim gene. öksürdüm falan ama en azından açık hava iyi geldi. güneş de var evden ii gelior iş. şimdi geldim eve. ilerlerse die korkuyorum ya. solunum yollarımla ilgili sıkıntı var çünkü. önemli ..

kızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?

ayyy canım aynısını ben dün akşam yaşadımm, sağ tarafımda bir nokta ayağa kalkarken otururken sanki kesiliyormuş gibi acıyordu ama sabaha geçmişti ne olduğunu anlamadım bende :26: sende yat dinlen bakalım canım geçer belki

işteyim tatlım yatamıorum malesef eve gider gitmez dinlenicem ama. inş. akşama kadar geçer. kocam aradı biraz önce ona söyledim böle böle die hemen dr gidelim dior. daha çok o panik yapıor beni sakinleştirceğine

benimde bebeğim şu an ters. normal doğum yapmış bi arkadaşıma , normal istiodum hemen ayaklanmak için dedim. o da kendisinin de hemen ayaklanamadığını söledi. onun çocuğu 4 kilo doğmuştu. ondan zor olmuş. en iyisi hayırlısını dilemek sanırım. boş yere üzmeyelim kendimizi. en rahat ne şekilde olacaksa o şekilde olur inş.

ah canım ya, ben de İzmir'deyim. Hava güzel ama polenler fena. Aç bi film izle, kafan dağılsın..

bir kaç defa streslenip yorulduğumda bana da oldu sonra dinlenince geçti.Umarım geçiverir seninki de

süt bakteri toplar canım, bol bol gargara yap suyla, boğazın temizlensin. Buhar yap, nefesin açılır. Ay geçiverse şu hastalık, gelip de seni mi buldu bu adi mikroplar

2.hamileligim

mAşaallah cnm sana da göbişe de içindekine de çok seviml, gözüküyo göbüş, bide ne güzel sadece göbeğe almışsın kiloyu işte başka yerlerin büyümemiş benim gibi ben komple şiştim yarmagülleştim...
Kızlar biz doktor teyzemize gidicez öptüm hepinizi baaaayyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…