o ayaklanma ve doğum sonrasını rahat geçirme işi biraz şans benim anladığım, normal yapıp günlerce oturamayan ve sezeryan olup ertesi gün ayaklanan insanlar biliyorum. ;Şansımıza artık,bakalım nasıl olacakbenimde bebeğim şu an ters. normal doğum yapmış bi arkadaşıma , normal istiodum hemen ayaklanmak için dedim. o da kendisinin de hemen ayaklanamadığını söledi. onun çocuğu 4 kilo doğmuştu. ondan zor olmuş. en iyisi hayırlısını dilemek sanırım. boş yere üzmeyelim kendimizi. en rahat ne şekilde olacaksa o şekilde olur inş.
hadi güzel haberle gel canıımmAşaallah cnm sana da göbişe de içindekine deçok seviml, gözüküyo göbüş, bide ne güzel sadece göbeğe almışsın kiloyu işte başka yerlerin büyümemiş benim gibi ben komple şiştim yarmagülleştim...
Kızlar biz doktor teyzemize gidicez öptüm hepinizi baaaayyyyyyyyyyyy
ah canım ya, ben de İzmir'deyim. Hava güzel ama polenler fena. Aç bi film izle, kafan dağılsın..
bir kaç defa streslenip yorulduğumda bana da oldu sonra dinlenince geçti.Umarım geçiverir seninki de
süt bakteri toplar canım, bol bol gargara yap suyla, boğazın temizlensin. Buhar yap, nefesin açılır. Ay geçiverse şu hastalık, gelip de seni mi buldu bu adi mikroplar
Deme öyle şeylersorma ya beni buldu adiler. ya sadece boğazım ağrısa razıyım. faranjit çok sık olurumda sanırım bu sefer alt solunum yollarımda sıkıntı var. öksürüp duruyorum. akşam üstü zor nefes alıyorum. dün korktum ilerlicek de ölcem diye :)
kızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?
ah canım ya, ben de İzmir'deyim. Hava güzel ama polenler fena. Aç bi film izle, kafan dağılsın..
bir kaç defa streslenip yorulduğumda bana da oldu sonra dinlenince geçti.Umarım geçiverir seninki de
süt bakteri toplar canım, bol bol gargara yap suyla, boğazın temizlensin. Buhar yap, nefesin açılır. Ay geçiverse şu hastalık, gelip de seni mi buldu bu adi mikroplar
o ayaklanma ve doğum sonrasını rahat geçirme işi biraz şans benim anladığım, normal yapıp günlerce oturamayan ve sezeryan olup ertesi gün ayaklanan insanlar biliyorum. ;Şansımıza artık,bakalım nasıl olacak
Yoo nişan şerbetide içmedim canımAyy canım çekti valla
Sorma ya doğum ücreti o kadarda pahalı değil işte ama sıkıştık bu aralar
1.200 TL İMİŞ.Bide eşim ikinci üni okuyor onun kayıt parası cart curt derken açıldık iyice
Ama hakkım yani doğum hediyesi bide beni gıcıktırıyordiyorki bak doğum paramız eksilirse
bebeği rehin alırlar diyor hastanedehem sinirlendim hemde oturdum ağladım ben bebeğimi vermem diye
Allahım bu hamilelik nasıl bir şey ya:) Neyse orta yolu buluruz inşallah
Senin doğum hediyen ne bu arada
sorma ya beni buldu adiler. ya sadece boğazım ağrısa razıyım. faranjit çok sık olurumda sanırım bu sefer alt solunum yollarımda sıkıntı var. öksürüp duruyorum. akşam üstü zor nefes alıyorum. dün korktum ilerlicek de ölcem diye :)
Deme öyle şeylerbak hafifledi azıcık, bakarsın kendine dikkat edersin..Sen doktora gittin mi canım bu arada?
bi daha doktoruna danışsan ilaç falan verse olmaz mı acaba?
o ayaklanma ve doğum sonrasını rahat geçirme işi biraz şans benim anladığım, normal yapıp günlerce oturamayan ve sezeryan olup ertesi gün ayaklanan insanlar biliyorum. ;Şansımıza artık,bakalım nasıl olacak
ben bu şekilde hasta olunca antibiyotikle falanda 1 haftada anca iyileşiorum. o yüzden az daha bekleyeyim diorum. bi kaç güne iyileşmezsem, bi dahiliyeciye yada göğüs hastalıklarına muayene olucam
Ben bebek aspirini kullandığım için içmiyordum doktorum da iç demedi sen bilirsin dedi . Ben aspirin ve balık yağını aynı anda içmenin mantıken zararlı olabileceğini düşündüm çünkü balık yağı hapının da kan sulandırıcı özelliği var diye biliyorum. Aspirini gece yatarken içiyordum dün gece bıraktım onun yerine balık hapını içip yattım. Dün misafirlikte bir bayan arkadaşının sağlık için hamileyken 6- 7 tane balık hapını içtiğini söyledi de garip geldi bana bir sorayım dedim. 12 tane içen bile varmış. Yok artık dedim:)
kızlar konuyla alakasız olucak ama bişi sorucam .şimdi ben bahar temizliğimi hep kendim yapardım 2 gün felan sürerdi en az. tüllerimi hep önyıkama programında yıkıodum. en az 1 saat 40 dakka felan sürüo. e şimdi abla gelicek temizliğe 1 günde bitirsin istiorum e bi tülü 2 saatte yıkarsam bide fonları var 50 dakkada onları yıkarsam bitmez bu temizlik bir günde. :44: siz tüllerini hangi programda ve kaç derecede yıkıosunuz acaba
evet onu ben de biliyorum, tüp ve kayıplı gebeliklerde doktorlar "kıymetli bebek" diyor ve sezeryanı tercih ediyorlarmış-doktor ne derse o canım, hayırlısıyla yapalım şu doğumlarıbende de oluyor canım büyüme ağrısı sanıyorum..
sağol canım öyle yapıcam artık.. salı günü doktorumuza gideceğiz izin istiycem azcık evin önündeki parka falan gitmek için..
tamamen şans canım benim arkadaşım sezeryan yaptı akşamına hastaneye gittim çok rahat hareket ediyordu 2 güne de ayaklandı.. normal doğum yapıp 15 gün yürüyemeyen de biliyorum ertesi gün ayağa kalkanda nasip artık doğal akışa bırakmak lazım.. benim tüp bebek zaten doktorlar pek normal doğuma yanaşmıyorlar.. sezeryan olacak allah nasip ederse ama hep dua ediyorum rabbim hayırlısını ver diye allahtan gelen neyse o hayırlısıdır bence...
oyy iyi iyi maşallah, hastalık bebişe değiyor olsa doktor bişi söylerdi zaten. Aman geç geçsin ama bebiş iyi olsun canım ya, boş verhastalık için gitmedim. ama rutin muayenem sırasında hastaydım zaten. kendi dr. uma sordum. bişi vermed. vştamin yeter dedi. boyunu kilosunu söledi. tersmiş onu dedi. diğer şeyler normalmiş.
offfKatılıyorum canım. Biraz da kişinin kendisiyle alakalı sanırım.
2 hafta önce eltim sezeryanla bebişini kucağına aldı.
Doğumdan 1 hafta sonra gittiğimde ütü yapıyordu.Dün 13 günlük lohusa haliyle ev temizleyip 10 kişilik bir misafir grubu ağırladı. Bulaşıklarını kendi yıkadı servisi kendi yaptı.
Kilo konusunda da toplamda 22 kilo aldı. Hastaneden çıkıp eve geldiğinde 2 gün sonra 10 kilosu gitmişti.
şu haftalardan sonra tuzu en asgariye indirmemiz lazım bencede.tuzsuzda hiçbişey yenmiyor ki.domates yumurta salatalık ıyyyy çok fena oluyor valla
ya herkesin mi göbeği küçük olur. isyan edecem ama benimki kocamannnnn :)))
canım alttan muayene yani çatı kontrolunu 37 haftada yapıcak benim dr . daha bakmaz heralde seninkide çok kısaysa haftaya git epilasyona bence
ne tatlı bi göbişmaşallah 13 kg göbişte toplanmış ozaman
seni face den ekledim hayatım mesaj da gönderdim gördün mü:)))
slm canım evet malesef hiç bi yerim büyümedi çok zayıfım 45 klioydum düşün ilk hamileligimdede 1 grm kalmadı bundada kalmıycak belli yani.kilo almayı çok istiyorum ama olmadı ama kız dogursaydım kalırmış herkes öyle söylüyomAşaallah cnm sana da göbişe de içindekine deçok seviml, gözüküyo göbüş, bide ne güzel sadece göbeğe almışsın kiloyu işte başka yerlerin büyümemiş benim gibi ben komple şiştim yarmagülleştim...
Kızlar biz doktor teyzemize gidicez öptüm hepinizi baaaayyyyyyyyyyyy
ben burdayımee kızlar nerdesiniz :)
işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?