2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o ayaklanma ve doğum sonrasını rahat geçirme işi biraz şans benim anladığım, normal yapıp günlerce oturamayan ve sezeryan olup ertesi gün ayaklanan insanlar biliyorum. ;Şansımıza artık,bakalım nasıl olacak

hadi güzel haberle gel canıım

sorma ya beni buldu adiler. ya sadece boğazım ağrısa razıyım. faranjit çok sık olurumda sanırım bu sefer alt solunum yollarımda sıkıntı var. öksürüp duruyorum. akşam üstü zor nefes alıyorum. dün korktum ilerlicek de ölcem diye :)

Deme öyle şeyler bak hafifledi azıcık, bakarsın kendine dikkat edersin..Sen doktora gittin mi canım bu arada?

kızlar benim bugün sağ kasığımda bi sancı var ayağa kalkınca felan artıyo . bide ayağa kalkınca içim kesiliyomuş gibi acıyo. nedendir acaba. böyle bişi yaşayan oldu mu aranızda?

bende de oluyor canım büyüme ağrısı sanıyorum..

sağol canım öyle yapıcam artık.. salı günü doktorumuza gideceğiz izin istiycem azcık evin önündeki parka falan gitmek için..

tamamen şans canım benim arkadaşım sezeryan yaptı akşamına hastaneye gittim çok rahat hareket ediyordu 2 güne de ayaklandı.. normal doğum yapıp 15 gün yürüyemeyen de biliyorum ertesi gün ayağa kalkanda nasip artık doğal akışa bırakmak lazım.. benim tüp bebek zaten doktorlar pek normal doğuma yanaşmıyorlar.. sezeryan olacak allah nasip ederse ama hep dua ediyorum rabbim hayırlısını ver diye allahtan gelen neyse o hayırlısıdır bence...

ben eşimi hediye alma vakitlerinde özellikle uyarıyorum pahalı alma diye. hiç ayarı yok çünkü. ona göre en pahalı şey her zaman en iyisidir. bi kere gitmiş bisiklet almış. hemde baya pahalısından. dağ bisikleti falan gibi bişi almış. ben bisiklet kullanmayı bilmiorum bile. sanki profesyonel biskletçiyim.

bütçemiz bir olmasa pahalı hediye alsın ama bizim bütçemizi etkilediği için ben hep alacaklarına korkuyla bakıorum. kendim söylesem de hediyenin kıymeti kalmıor. ucuz al diye bastırdığım zamanlarda da gidior 2 milyonluk bişi alıor. hiç ayar yok hiç. eşimden hediye almak benim için zulümle eşdeğer

bi daha doktoruna danışsan ilaç falan verse olmaz mı acaba?

Deme öyle şeyler bak hafifledi azıcık, bakarsın kendine dikkat edersin..Sen doktora gittin mi canım bu arada?

hastalık için gitmedim. ama rutin muayenem sırasında hastaydım zaten. kendi dr. uma sordum. bişi vermedi. vitamin yeter dedi. boyunu kilosunu söledi. tersmiş onu dedi. diğer şeyler normalmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
bi daha doktoruna danışsan ilaç falan verse olmaz mı acaba?

ben bu şekilde hasta olunca antibiyotikle falanda 1 haftada anca iyileşiorum. o yüzden az daha bekleyeyim diorum. bi kaç güne iyileşmezsem, bi dahiliyeciye yada göğüs hastalıklarına muayene olucam

Katılıyorum canım. Biraz da kişinin kendisiyle alakalı sanırım.
2 hafta önce eltim sezeryanla bebişini kucağına aldı.

Doğumdan 1 hafta sonra gittiğimde ütü yapıyordu. Dün 13 günlük lohusa haliyle ev temizleyip 10 kişilik bir misafir grubu ağırladı. Bulaşıklarını kendi yıkadı servisi kendi yaptı.

Kilo konusunda da toplamda 22 kilo aldı. Hastaneden çıkıp eve geldiğinde 2 gün sonra 10 kilosu gitmişti.

ben bu şekilde hasta olunca antibiyotikle falanda 1 haftada anca iyileşiorum. o yüzden az daha bekleyeyim diorum. bi kaç güne iyileşmezsem, bi dahiliyeciye yada göğüs hastalıklarına muayene olucam

öyle yap canım ihmal etme ama korkmada yani enkötü birkaç gün sonra gider antibiyotik alırsın gerekiyorsa 3-5 güne toplarsın.

günde mi nerde okudum bilmiorum ama balık yağı hiperaktif yapar çocukları falan diye okumuştum. ben haftada birkez balık yemeğe çalışıyordum ama 10 günü geçti sanırım yemedim. havalar ısındı artk, zor yiyordum zaten, artık hiç yiyemem sanırım. ben de balık yağımı içsem acaba?

bende bütün çamaşırlarımı uzun uzun yıkıyorum. beyazları 4 saatte, renklileri 2,5 -3 saatte yıkıyorum. tülleri hatırlamıyorum ama ben de birini çağırmayı planlıyorum. tülleri ben ayrı yıkar eşime taktırırım diye planlıyorum

evet onu ben de biliyorum, tüp ve kayıplı gebeliklerde doktorlar "kıymetli bebek" diyor ve sezeryanı tercih ediyorlarmış-doktor ne derse o canım, hayırlısıyla yapalım şu doğumları

hastalık için gitmedim. ama rutin muayenem sırasında hastaydım zaten. kendi dr. uma sordum. bişi vermed. vştamin yeter dedi. boyunu kilosunu söledi. tersmiş onu dedi. diğer şeyler normalmiş.
oyy iyi iyi maşallah, hastalık bebişe değiyor olsa doktor bişi söylerdi zaten. Aman geç geçsin ama bebiş iyi olsun canım ya, boş ver

offf umarım biz de öyle oluruz

şu haftalardan sonra tuzu en asgariye indirmemiz lazım bencede.tuzsuzda hiçbişey yenmiyor ki.domates yumurta salatalık ıyyyy çok fena oluyor valla

alışınca iyi oluyor aslında. ben katmam mesela. önceden de katmazdım. çok eskiden bol tuzlu olmayan birşeyi yemekten zevk almazdım. sonra babam sağolsun , o dönem tv de izlediklerinden etkilenmiş. zararlı zararlı diye bize tuz yedirmezdi. öle öle alıştım. şimdi çoğu şeyi tuzsuz yiyorum. yemeklere az katıyorum. benim yediklerim eşime tuzsuz gelior. salataya bile yeri gelir tuz atmadan yerim. tuzsuz sebzenin tadını alıyorsun daha güzel aslında. alışınca iyi.

ya herkesin mi göbeği küçük olur. isyan edecem ama benimki kocamannnnn :)))

canım erkek bebek göbegi hep böyle oluyor eger bebegin kız ise cinsiyeti kız karnı büüyük oluyor

canım alttan muayene yani çatı kontrolunu 37 haftada yapıcak benim dr . daha bakmaz heralde seninkide çok kısaysa haftaya git epilasyona bence

ne tatlı bi göbiş maşallah 13 kg göbişte toplanmış ozaman

canım doktorda bebek suyuyla birlikte 13 kilo olmalı dedi.yani bana kalan hiç bi kilo yok bebek suyu eşi kanı zarı şişligi vs hepsi 13 demekki

seni face den ekledim hayatım mesaj da gönderdim gördün mü:)))

slm canım yok facede msj yok baktım ama 3 tane ögretmen takipçim var isim vermeyim
3 takipçiden birrisin o zaman ögretmen misin

slm canım evet malesef hiç bi yerim büyümedi çok zayıfım 45 klioydum düşün ilk hamileligimdede 1 grm kalmadı bundada kalmıycak belli yani.kilo almayı çok istiyorum ama olmadı ama kız dogursaydım kalırmış herkes öyle söylüyo

benim bebek erkek ama karnım kocamaaan, görenler senin doğum yakın diyor..sanırım alınan kilolarla da görüntü değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…