2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar sizcede aşagıdamı karnım ?

sanırıö senle ben hamilelikte aynı sorunları yaşamışız. ağrılar, sancılar. fotoğrafta bebeğin aşağıda gözükmüyor. bana da aynı şeyler söyleniyor. bebek aşaığda doğum yaklaşmış diye ki doktor bana erken riskin var demişti.insan ister istemez etkileniyor. ama her şeyin hayırlısı ne zaman doğacaksa o zaman gelsin sağlıkla, sıhhatle inşallah.

slm canım yok facede msj yok baktım ama 3 tane ögretmen takipçim var isim vermeyim
3 takipçiden birrisin o zaman ögretmen misin

EVET :)) SARI SAÇLI OLAN BEN:))

Dilca; Canım ya senin aldığın bebek arabası kraft mıydı markası neydi?ve kaça aldınız beni bilgilendirirsen sevinirim
evet canım kraft, henüz gelmedi, 60/110 olması tercih etme sebeplerimdendi
ben küçük istiyodum canım, yatak odamda olcağı için.
yatağyla birlkte 300 e aldık.

Lohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz

canım niye gelen olmasın ki, olmaz mı
ben o zamanı düşünemiyorum bile ya

işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim

aynen ya bana neler dediler ilk 3 ay düşük riski ile yaşadım şimdide son 3 ay erken dogum riskiyle yaşıorm.yok bebek dogmadan ciger geliştirici ignesi flan vurundum.erken dogum hapları flan mahfoldum ya.ama kızlar gercekten agrılarım bitti demekki bebek çatıya yerleşene kadar agrı cekiyormuşun benimki yerleşmiş o yüzden agrılarımda bitti.
inş canım ya herseyin hayırlısı artık 8.ayımızı doldurdukya artık dogsalarda saglıklı olurlar

slm canım yok facede msj yok baktım ama 3 tane ögretmen takipçim var isim vermeyim
3 takipçiden birrisin o zaman ögretmen misin

EVET :)) SARI SAÇLI OLAN BEN:))

tamam 2 gün sonra arkadaş ekleme engelim kalkcakmış niye engelliyse ben eklerim sizi.tanıştıgıma memnun oldum hocam

bebek arabasını katlayıp almam gerekiordu balkondan. katlayamadım bi türlü ya

bi tadilat işlerim var bugün. az balkonu boşaltmaya çalıştım aceleyle. hemen belim ağrıdı ya. hemen stres yaptım.

birde bu işleri hiç sevmiorum. yamuk yaparlarsa, istediğim gibi düzgün olmazsa diye endişeleniorum

evt ya. yenileyip yenileyip duruyorum :) ütü yapmadım dahaç sen?
benim yarı yarıya bitti, annemle beraber yaptık. Ütülemesi değil de kurutması dert oldu, polen çok diye dışarı sermedik, içeride de kurumak bilmediler. Ütüyü ben yaparken büyükçe bir kitabı temizleyip ütü masası olarak kullandım, tv karşısında fln. Sana da tavsiye ederim, ayakta zor oluyor, oturarak gayet rahat oldu. Gerçi çoğunu annem yaptı. Şimdi son makine var, kurumasını bekliyoruz.

kızlar ogluma isim aıyorum ya hala kararsızız biz büyük oglumun adı enes
ama buna çok kararsızız

markası neydi canım, internetten bak istersen

kraft. başkası vermişti bize. eşime göstermişlerdi ama ben sormamıştım nasıl diye. youtube dan baktımda çok kolay katlanır dio , anlık bi görüntü var. anlamadım katlanışını. gelenlere kaldırttım kapının dışına olduğu gibi. inş çalınmaz

canım sana mı kaldı balkonu boşaltmak, dikkat et lütfen. Eşin yapsın, k.valide yapsın

tamam 2 gün sonra arkadaş ekleme engelim kalkcakmış niye engelliyse ben eklerim sizi.tanıştıgıma memnun oldum hocam

peki ben ne yaptım: dün sen linki atar atmaz takip ettim şimdi bulamıyorum enes yazıyorum sibel yazıyorum yok :) ben de esmer, profil fotosu kocasıyla olan müzik örtmeniyim :)

şu ana kadar aldıklarım bi makine etmez gibi gelior. o yüzden bşlamadım ben daha. gerçi artık kıyafet almıcam. ütü masası büyük mü gelior. ben eskidende yorulduğumda masayı alçaltıp oturarak yapıodum. gene öle yapsam olurmu. :)
belki yıl olmuştur toplu ütü yapmayalı

Okulda son günümdü bugün
ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Pazar günü genel veli toplantısı yapılcak, ona da gtcem ama
ay bi boşluktayım gibi şuan, dr.a pazartesi gitcem
hem raporumu alcam hem de kontrol
bugün gtcektm aslında ama hiç halim yok , elim kolum dökülüyo
aslında itiraf ediyorum, bikini bölgemi filan temzleyemedm
yani acıycak biliyorum, bi türlü yapamadım kaç gündür, yarın yapcam da artık pazartesi de doktor...

canım sana mı kaldı balkonu boşaltmak, dikkat et lütfen. Eşin yapsın, k.valide yapsın

sadece arabayı katlayıp almaya çalıştım olmadı. eşime demiştim aslında sabah katla al ordan diye ama. geç kaldık işlere o ara unuttu sanırım. gelen ustalara aldırdım. başka bişi almadım ordan da stres oldum hemen belim ağrıdı ya. benim kadar stres olan başka kim vardır acaba.

mesela servise binioruz diyelim. benim arkamdan genç bi atletik bi kız bile tıngır tıngır gelior, ben servisi bekletme stresi ile hamile halimle hem stres yapıp hem koşmaya çalışıorum. bu ara koşamıorum tabi ama hızlı hızlı yürüorum falan. ne manyakım. oğluma üzülüorum valla ya. ne çekti benden

kızlar ya canım birşeyler içmek istiyor, su çok içemiyorum midemi bulandırıyor. Süt ayran cinsi de sadece akşamları içebiliyorum, çay kahve hazır m.suları yasak. Şalgam almıştım çok iyi gelmişti, annemle eşim tutturdular o da zarar diye. Neler içiyorsunuz? Fikir olsun

bizim ütü masası öyle alçaltılmıyor, öyle bir seçenek varsa onu yap süpermiş.

bu geç kalınca koşma, hızlı yürüme işini ben de yapıyorum bazen. Sanki dünyayı kurtarıcaz iki insanı bekletmeyince ama anlıyorum seni, insanın içi rahat etmiyor..beni arkadaşlar tembihliyor koşma, sakin gel diye artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…