- 30 Aralık 2012
- 85
- 20
- 98
kızlar sizcede aşagıdamı karnım ?
ben burdayımsayfa ilerlemiyor, arada gidip başka şeyler bakıyorum sonra geri dönüyorum bebeğin ütülerini yaptın mı canım sen*
evet canım kraft, henüz gelmedi, 60/110 olması tercih etme sebeplerimdendiDilca; Canım ya senin aldığın bebek arabası kraft mıydı markası neydi?ve kaça aldınız beni bilgilendirirsen sevinirim
Lohusa şerbeti; Görünce çok heyecanlandım bende yapacağımda kimse yokki kim gelecek kime ikram edeceğim
Oturur artık annem ben k.valide hep beraber içeriz
işte bizim gece göbişimiz 45 kilo ile hamile kalmıştım şuan 58 klioyum sadece top var karnımda ne yüüm şişti ne kalçam .nede gögüslerde büyüme
2.hamileligim
sanırıö senle ben hamilelikte aynı sorunları yaşamışız. ağrılar, sancılar. fotoğrafta bebeğin aşağıda gözükmüyor. bana da aynı şeyler söyleniyor. bebek aşaığda doğum yaklaşmış diye ki doktor bana erken riskin var demişti.insan ister istemez etkileniyor. ama her şeyin hayırlısı ne zaman doğacaksa o zaman gelsin sağlıkla, sıhhatle inşallah.
slm canım yok facede msj yok baktım ama 3 tane ögretmen takipçim var isim vermeyim
3 takipçiden birrisin o zaman ögretmen misin
EVET :)) SARI SAÇLI OLAN BEN:))
bebek arabasını katlayıp almam gerekiordu balkondan. katlayamadım bi türlü ya
benim yarı yarıya bitti, annemle beraber yaptık. Ütülemesi değil de kurutması dert oldu, polen çok diye dışarı sermedik, içeride de kurumak bilmediler. Ütüyü ben yaparken büyükçe bir kitabı temizleyip ütü masası olarak kullandım, tv karşısında fln. Sana da tavsiye ederim, ayakta zor oluyor, oturarak gayet rahat oldu. Gerçi çoğunu annem yaptı. Şimdi son makine var, kurumasını bekliyoruzevt ya. yenileyip yenileyip duruyorum :) ütü yapmadım dahaç sen?
markası neydi canım, internetten bak istersen
canım sana mı kaldı balkonu boşaltmak, dikkat et lütfen. Eşin yapsın, k.valide yapsınbi tadilat işlerim var bugün. az balkonu boşaltmaya çalıştım aceleyle. hemen belim ağrıdı ya. hemen stres yaptım.
birde bu işleri hiç sevmiorum. yamuk yaparlarsa, istediğim gibi düzgün olmazsa diye endişeleniorum
tamam 2 gün sonra arkadaş ekleme engelim kalkcakmış niye engelliyse ben eklerim sizi.tanıştıgıma memnun oldum hocam
benim yarı yarıya bitti, annemle beraber yaptık. Ütülemesi değil de kurutması dert oldu, polen çok diye dışarı sermedik, içeride de kurumak bilmediler. Ütüyü ben yaparken büyükçe bir kitabı temizleyip ütü masası olarak kullandım, tv karşısında fln. Sana da tavsiye ederim, ayakta zor oluyor, oturarak gayet rahat oldu. Gerçi çoğunu annem yaptı. Şimdi son makine var, kurumasını bekliyoruz.
canım sana mı kaldı balkonu boşaltmak, dikkat et lütfen. Eşin yapsın, k.valide yapsın
kızlar ogluma isim aıyorum ya hala kararsızız biz büyük oglumun adı enes
ama buna çok kararsızız
bizim ütü masası öyle alçaltılmıyor, öyle bir seçenek varsa onu yap süpermiş.şu ana kadar aldıklarım bi makine etmez gibi gelior. o yüzden bşlamadım ben daha. gerçi artık kıyafet almıcam. ütü masası büyük mü gelior. ben eskidende yorulduğumda masayı alçaltıp oturarak yapıodum. gene öle yapsam olurmu. :)
belki yıl olmuştur toplu ütü yapmayalı
bu geç kalınca koşma, hızlı yürüme işini ben de yapıyorum bazen. Sanki dünyayı kurtarıcaz iki insanı bekletmeyince ama anlıyorum seni, insanın içi rahat etmiyor..beni arkadaşlar tembihliyor koşma, sakin gel diye artıksadece arabayı katlayıp almaya çalıştım olmadı. eşime demiştim aslında sabah katla al ordan diye ama. geç kaldık işlere o ara unuttu sanırım. gelen ustalara aldırdım. başka bişi almadım ordan da stres oldum hemen belim ağrıdı ya. benim kadar stres olan başka kim vardır acaba.
mesela servise binioruz diyelim. benim arkamdan genç bi atletik bi kız bile tıngır tıngır gelior, ben servisi bekletme stresi ile hamile halimle hem stres yapıp hem koşmaya çalışıorum. bu ara koşamıorum tabi ama hızlı hızlı yürüorum falan. ne manyakım. oğluma üzülüorum valla ya. ne çekti benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?