2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayran iç dicektim akşam içiyormuşsun. ya bende dün farkettim hiç su içmedim dün. ama sıvı şeyler çok içtim. bugünde daha ağzıma su koymadım. off off

neyse sana önerim ne olabilir. hoşaf falan mı yapsan acaba. vişne suyu mesela. annem yazdan atmış buzluğuna. ben oraya gittiğimde hem yapıo komposto gibi. hazır meyve suyu gibi oluyor.

soda falan olabilir belki bir de

çay kahve niye yasak canım, ben 2 si bir aradayı 3 e, yada 2 ye bölüp içiyorum canım çok istediğinde
yani yarsını bugün yarısını yarın giibi
gebeliğin başlangıcında su içemiyodum hiç mide bulantısı yapıyodu
kayısı, kuru erik, üzüm ne varsa kaynatıp içeçek yapıyodum kendime
soğutup içiyodum güzel oluyor
hatta varsa bir de çubuk tarcın içine, ohh miss

hadi koşuyorum neyse de o yaptığım stresi bi görsen. arkadan kız gelior birde. onu zaten beklicekler. nasıl bi mantık kaybı oluyorsa artık bende :)

Herkese selam. Çok uzun zamandır topiğe giremedim. İşten ayrıldım evdeyim. Evde olmak daha zor ya hiç iş bitmiyor. Miniğimin eşyalarıyla, odasıyla uğraşıp duruyorum. Yıkama,ütüleme işim bitti gibi çok az kaldı. Geçen hafta cumartesi doktora gitmiştim kızım 2.5 kiloydu. doktor iyi dedi. Ama bana biraz kilo almam gerektiğini söyledi. Şuan 57 kiloyum. Mide sorunları yüzünden alamıyorum ki. Bir hap verdi mide yanmam tamamen geçti. Ama bulantılar bir türlü geçmek bilmiyor. Şimdilik normal doğum uygun görünüyor. Kısmetse normal doğum istiyorum.

Sizler nasılsınız, hepinizi çok merak ediyorum. Minikuss varmı bir gelişme oğlunla ilgili. Nisan ayı içerisinde kontrolün vardı sanırım.

çay kahve kafein-tein var diye eşime yalvara yalvara binbir pazarlıkla içebiliyorum artık, annemle voltran oluşturdular herşey yasak banatarçın da yasak kasılma yapıyor diye, ama o komposto iyiymiş bak unutmuşum onu ben

Eymen Efe
yada
Eren Efe de güzel
biz de efe diyoruz cinsiyetini öğrendiğimizden beri eşim istedi daha doğrusu cinsiyetini öğrenmeden daha efe diyordu, ben de eymen ismini beğeniyorum eymen efe olsa diyorum ama soyadımız çok uzun 11 harf
şimdilik efe ama kime söylesem efeler çok yaramaz olur diyo. ama napalım artık onun adı efe diyorum ben de

merhaba arkadaslar her gun yenı seyler ogrenmeye basladık ve nedense sorunlar hıc bıtmıyor neysekı genede sukredıyoruz halımıze bu seferde tromsıt plt degerım 80 lere ınmıs kanpıhtılasması var dedı doktor pazartesı tekrar kantestı verıcem ne olacak bılemıyorum dogum esnasında sorun olabılır dedı doktorum kanama olursa kan kaybını durduramayız gıbı laflar soyledı bılmıyorum ne yapacagımı sadece dua edıyorum sorun olurmu boyle bır sey yasayan varmı sızlerde

benim de düşmüştü canım kanamam falan olmuştu onunla mı alakalıydı bilmiyorum ama kanamadan sonra test yaptı düşük dedi.. ama 1 ay sonra gittiğimde normale dönmüş dedi doktor.umarım senin de çıkar yukarı değerlerin. bi daha da düşmez inşallah kimseninki

canım neyine bakıldı da belli oldu bu değerin düştüğü?
kan sayımına mı bakıldı yoksa bişeylerden şüphelenildi de detaylı bi kan ölçümü mü yapıldı?
duymadım ama erken farkedilmiş sonuçta, bunun için iğne yada ilaç vs. kullanırsın canım denegelrsinz heemen telaşlanma.

d vitamınıme bakıldı bırde rutın kan testı ıstedıler onda bellı oldu oncesı 110 du sımdı ıse 80 e dusmus 100 degerını 2 ay oldu yaptıralı gecen gunde yaptırdıgım 80 cıktı bende mıtral kapak darlıgı oldugunda her hafta kontroller yapılıyor parmaklarımda uyusma var dıye fizik tedavı doktoruma gıttım orada soyledı ıgne verdı bakalım sımdılık erken dedıgınde doguma ne kaldı 20-25 gun kaldı ınsallah yukselırde sorun kalmaz hayırlısı allahdan artık

insallah döner bir an önce canim ama benim prof. cok umutsuz konustu bu defa haftaya persembe günü bebegi döndürmek icin bana bayagi bir eziyet ederler hastane de gibi geliyor bakicaz artik insallah seninki de döner bir an önce

saol canim aynen allah esimden razi olsun diside agriyordu okadar dis agrisiyla bütün bahar temizligini neredeyse o yapti..
bebegin hickirik durumunu ben doktora sordum cünkü ben sürekli rahmimde hissediyordum okadar asagi da ama bebek ne zaman ultrason da bakilsa hep kafasi yukarda, doktorun dedigine göre ya sürekli yer degistiriyor yada bebek hickirirken vücudu sarsilirmis poposu veya ayagiyla falan da oraya captigi ni hissediyor da olabilirmisiz.. yani hickirigini nerede hissediyorsan kafasi orada deyimi yanlis sanirim... hepimize kolay dogumlar nasip etsin rabbim sunun surasin da birkac haftamiz kaldi allahin izniyle

insallah canim haftaya döndermeye calisicaklar iste olmazsa yine bir randevu verirler tahminimce yine olmazsa artik sezeryan randevusu.. tek saglikli dogsunlar da buna da cok sükür.. doktor benim kuzuya da hem boyu normalden uzun hemde bebek bübük normale göre dedi sanirim selvi boylu bir tosun geliyor bize de seninki de bir an önce döner insallah

selamlar
hnmlarr
hayırlı haberle gelın ınsl

aynen vuduc yapısı ıle alakalı bırde dr el tıtızlıgı sanırımm

kızlar every haber varmı yaa ne yaptı acaba cücügüyleeeeeeeedarısı bıze ınsll yakınolsada gıtsekk gormeye dımı ama

aay allah sıfa versın bende 20 gun surdu ama bıtırdı benıı ve suanda yok sukur
e oturarak yapmandada sana yazık olur batıyor cunku artık cucukler canımm yanı bana ole yere oturarak ıs gormek ıskence gıbımm:26:

hayılrısı ı-olsun cnm benım bebgınle olucaksın ne gusell yaparsın ınsll bende bu gobısden dolayıı ertelıyorum ınsl dogum vaktınde yakalanmayız

maden suyu enn ıyısı ve su hem kalsıyumm bebeısde faydalı ama ben maden suyu ıcınce wc ye daha cok cıkıyorum neden seee:44::44:
ohh maasallah sızee darısı bıse ınsl yaaa

hmm demek olemıss:44:bir sey daha ogrenmıs oldum hehesagolasın cnm bende yavasdan bahar temıslıgıne baslıcam camlar kapılarr mutfakk pöffffffffffffffffff

herkese merhabalar canlarım :) çok özledim topiğimide sizleride 4 gündür felaket hastaydım bgn ayaklandım ve anneme geldim doktora tabii kide görüş günümüz vardı bgn.Bizim sıpa 1 nisanda 1 hafta öndeydi bu hafta uyumlu çıktı haftasıyla.1810 gr olmuş yavru 2000i göremedik anlıycağınız doktora söyledim herşey normal doğumda normal görünüyor suyu iyi bebek çok hareketli buda iyi dedi.2 ay var dedi doğuma normal doğurtucam inş 40 haftaya sarkabilir dedi bebeğin kilosu 3300 3400 anca olurmuş doğuma rahat doğum yaptırırım sana dedi grip olmamda etkilemiş bebeği beslenemedim 4 gündür 1 bardak süt içemedim bile dedim 4 gün önemli bir dilim bebek beslense 1 hafta öne atardı toplarsın dedi durumu bu hafta.Beni öyle sizlerin dediği gibi 2 haftada 1 çağırmadı mayıs ayına çağırdı 20 25 gn snraya yani.Sıkıntılı bi durum yok sık gelmene de gerek yok kanaman suyun olmadığı taktirde gelme dedi.Suyu anlarsın dedi bacaklarına aşağı iner dedi idrar gibi gelir dedi.Artık önemli bi sürece girdiğimi bu andan itibaren bebeği midesi büyüdüğü için daha rahat beslenicekmiş bizden daha hızlı büyüycekmiş 64 kilo olmuşum bnde kilomu çok beğendi iyi dedi şuandA bi sıkıntımız yok yani teyzeler gelişimi geri olmasında normal olsun problem yok.Pazartesi kısmetse havuzluhandayım bende yengelerim ve annemle ciciler alıcaz oğluma 2 dosya kağıdı eksik çıkardım yandık yandık eksikler sıfırlanıcak ama allahtan.Sizler nasılsınız geçmişi okuyamıycam çnkü çok yorgunum daha tamda atamadım hastalığı herkes iyimi bebeklerin durumları nasıl ?

onlar bizden daha panik zaten sen eve gidince yat dinlen geçmezse gidersin panik yapma canım

tarçın sanamı yasak hamişleremi:26::26:

son aylarda tarcın, zencefıl ve bıtkı caylarının cogu, nane gıbı bazı baharatlar sakıncalı
en ıyısı bunlara dıkket etmek gerek
cunku rahım kasılmalarını tetıklıyor
ancak bu tetıklemenın olması ıcın cıddı boyutta tuketılmesı gerek nurgu

yahu sen de benım gıbısın, bu ne stress
bıraz sakınles
her konuda kendını fazla yıpratıyormuşsun gıbı gelıyor bana

ben bol bol su ıcıhyorum, gunde en az 3 lıtre
o zararlı, bu cok sekerlı, o cok katkı maddelı derken pek secenek kalmıyor
ben sana yenı cıkan sulu taze meyvelerden tavsıye ederım
yaz gunu kompostodan daha cok
taze taze meyvelerı yemek bana daha mantıklı gelıyor
afıyet olsun. :))

sorcaz bakalım benim kuruntum mu yoksa gerçekten aşaıda mı benim göbiş :44:doktorun da sana tuzu azalt veya kullanma dicektir sırf ödem için bile olsa canım.heryerde bulunmuyo hele burda hiçbişey yok ama Allahtan bim var yakınında varsa sende ordan alabilirsin canım.biraz tatsızlar ama alışıyo insan zamanla

ay bende aynaya bakınca anlamışım ödüm koptu okuyorum okuyorum bi daha okuyorum yeni dank etti bakalım ne zaman görcez deliğimizi

canım seni çok çoook iyi anlıyorum ne yazık kı 1 aydır hastane harici dışarıya çıkmadım bunalım takıldım uzun süre ama bu son gittiğimizde doktorum serbestsin artık dedi şimdi de ne yazık ki havalar buz.evin içinde bile donuyorum bi türlü ısınmadı şu memleket sende gittiğinde sor inş müsade eder bi zararı olmaz canım insan kendine geliyo hava alıp insan yüzü görünce

Allah şifa versin canım bikaç gün düzenli beslenmeyle açığı kapatır fark bile atarsıınız bence aman iyi ol da ayda bir git canım ben aylardır iki haftada bir gidiyorum şu son iki gidişim hariç ağlaya zırlaya dönüyodum eve sağlıklı ol doğuma kadar otur evinde ohh sağlık gibi var mı inş bebişinde doktorunun dediği kiloda doğar bebiş ne kadar küçükse doğum o kadar kolay oluyo başından beri bunu istiyorum bende 3 buçuğu geçmesin oğlum kolayca normal yoldan doğsunlar inşş yormasınlar anneciklerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…