kızlar ya canım birşeyler içmek istiyor, su çok içemiyorum midemi bulandırıyor. Süt ayran cinsi de sadece akşamları içebiliyorum, çay kahve hazır m.suları yasak. Şalgam almıştım çok iyi gelmişti, annemle eşim tutturdular o da zarar diye. Neler içiyorsunuz? Fikir olsun
kızlar ya canım birşeyler içmek istiyor, su çok içemiyorum midemi bulandırıyor. Süt ayran cinsi de sadece akşamları içebiliyorum, çay kahve hazır m.suları yasak. Şalgam almıştım çok iyi gelmişti, annemle eşim tutturdular o da zarar diye. Neler içiyorsunuz? Fikir olsun
bizim ütü masası öyle alçaltılmıyor, öyle bir seçenek varsa onu yap süpermiş.
bu geç kalınca koşma, hızlı yürüme işini ben de yapıyorum bazen. Sanki dünyayı kurtarıcaz iki insanı bekletmeyince ama anlıyorum seni, insanın içi rahat etmiyor..beni arkadaşlar tembihliyor koşma, sakin gel diye artık
aras veya ares var, enesle fonetik uyumlu ama tercih eder misin bilmem canım..ben seviyorum iki kardeşin benzer adları olma durumunukızlar ogluma isim aıyorum ya hala kararsızız biz büyük oglumun adı enes
ama buna çok kararsızız
çay kahve kafein-tein var diye eşime yalvara yalvara binbir pazarlıkla içebiliyorum artık, annemle voltran oluşturdular herşey yasak banaçay kahve niye yasak canım, ben 2 si bir aradayı 3 e, yada 2 ye bölüp içiyorum canım çok istediğinde
yani yarsını bugün yarısını yarın giibi
gebeliğin başlangıcında su içemiyodum hiç mide bulantısı yapıyodu
kayısı, kuru erik, üzüm ne varsa kaynatıp içeçek yapıyodum kendime
soğutup içiyodum güzel oluyor
hatta varsa bir de çubuk tarcın içine, ohh miss
biz de efe diyoruz cinsiyetini öğrendiğimizden beri eşim istedi daha doğrusu cinsiyetini öğrenmeden daha efe diyordu, ben de eymen ismini beğeniyorum eymen efe olsa diyorum ama soyadımız çok uzun 11 harfEymen Efe
yada
Eren Efe de güzel
merhaba arkadaslar her gun yenı seyler ogrenmeye basladık ve nedense sorunlar hıc bıtmıyor neysekı genede sukredıyoruz halımıze bu seferde tromsıt plt degerım 80 lere ınmıs kanpıhtılasması var dedı doktor pazartesı tekrar kantestı verıcem ne olacak bılemıyorum dogum esnasında sorun olabılır dedı doktorum kanama olursa kan kaybını durduramayız gıbı laflar soyledı bılmıyorum ne yapacagımı sadece dua edıyorum sorun olurmu boyle bır sey yasayan varmı sızlerde
merhaba arkadaslar her gun yenı seyler ogrenmeye basladık ve nedense sorunlar hıc bıtmıyor neysekı genede sukredıyoruz halımıze bu seferde tromsıt plt degerım 80 lere ınmıs kanpıhtılasması var dedı doktor pazartesı tekrar kantestı verıcem ne olacak bılemıyorum dogum esnasında sorun olabılır dedı doktorum kanama olursa kan kaybını durduramayız gıbı laflar soyledı bılmıyorum ne yapacagımı sadece dua edıyorum sorun olurmu boyle bır sey yasayan varmı sızlerde
çay kahve kafein-tein var diye eşime yalvara yalvara binbir pazarlıkla içebiliyorum artık, annemle voltran oluşturdular herşey yasak banatarçın da yasak kasılma yapıyor diye, ama o komposto iyiymiş bak unutmuşum onu ben
canım neyine bakıldı da belli oldu bu değerin düştüğü?
kan sayımına mı bakıldı yoksa bişeylerden şüphelenildi de detaylı bi kan ölçümü mü yapıldı?
duymadım ama erken farkedilmiş sonuçta, bunun için iğne yada ilaç vs. kullanırsın canım denegelrsinz heemen telaşlanma.
Yavrum alsın alsın da ıste ben kadın oyle dıyınce hemen dogurcam moduna gırdımbu kadınlar ne hos ya tabı kendı 5 cocuk dogurmus benden de o metanetı beklıyo herhalde :) neyse ben uzulme modundan sevınme moduna gecıyorum o zaman
Kocaman gobegım var zaten artık kestıremıyorum da asagıda mı yukarıda mı :) doktor amcaya danısalım bız bu durumu gıdınce.
Ayrıca benım bebıste kasıklarda hıckırıyodu canım ama doktorumuz ters demıstı donmemıs olabılır.
Canım benım bebıs te ters ve suyum cokmus doktorumuz su cok oldugu ıcın bebegın donmesı kolay olur demıstı ıns senın de oyle olur uzmez annecını
Arkadaslar da oyle dedıler bakalım ıns oyle olur canım.agrım sancım yok olsa dırek doktora atardım kendımı bu kadar takılmaya ama ıcımı rahatlattınız tsk edıyorum hepınıze:)
Canım bende odem sorunu hıc olmadı ve hala yok sırf bebegın suyu fazla oldugu ıcın doktor tamamen tuzu yasakladı bana hıcbı sekılde kullanmıyorum.tuzsuz peynır zeytın yıyorum bıldıgın dıyet usulu.basta zor oldu ama alısıyosun zamanla.bence sende tamamen bırak rahat edersın canım o sekılde zor olur calısıyosun bıde dınlenme sansın da az.dene derım bu sekılde beslenmeyı ıns cozum olur
HAYIRLI GUNLER NASILSNIZ BAKALIM BGN 32.DEN GUN ALDIK PŞAM IN KEYFI YERINDE SUKRULER OLSUNKII
CUMA st deyız dua larda bulusmak dılegımızle paşam laaaaa
sabahın 5 den berı sag kalcadan asagı kramp gırdı halen de cıkmadı yaaaaaaaa:18::18:cok acıyor ya hayırlısı bunada sukur beterın beterı vardırr paşam ıyı olsunda ınsll
canım bulgur pılavı ve ayran ıkılısı super kg yapıyor bebege super yarıyor akınd aolsun bız haftada ıkı gun yıyoruz ve herseyımız ıı sukurrr tavsıy eederım eskıler sırf bulgur la besler 4 den asagı zor dogurrularmıss
uzulme bundan sonra sıl kg alıcak ınsll ama hareketlere dıkat ett bundan sonra onlara dıkkat etnemıs gerekk:13:
ınsl doner canım benım bende cok ıztıyorumm sölekı dr kanlada fılan demedıydı 29+4 de gıtmıstımde bu gıttıgımde 34 hatalık olcaz ınsl o zmn der sanırm ama kısların dedıgıne gore hıckıttgını hep kasıkda hıssedıyorum o vakıt dogum pozızyonualmıs oluyormus ınsl öledr dua ıle ınsl normal dogumlar yparızzzzzz
ödem neden cok olusuyor bende cok ayaktayım sureklı ev ısı durumu ama sukru yok bende oo dr sıslıkle ılgılı bırsey dedıımı
ve esının elne saglık hesnı ben tek yapıcam hayırlıs ıle ınsll
benimde bebeğim şu an ters. normal doğum yapmış bi arkadaşıma , normal istiodum hemen ayaklanmak için dedim. o da kendisinin de hemen ayaklanamadığını söledi. onun çocuğu 4 kilo doğmuştu. ondan zor olmuş. en iyisi hayırlısını dilemek sanırım. boş yere üzmeyelim kendimizi. en rahat ne şekilde olacaksa o şekilde olur inş.
hayırlı haberle gelın ınslmAşaallah cnm sana da göbişe de içindekine deçok seviml, gözüküyo göbüş, bide ne güzel sadece göbeğe almışsın kiloyu işte başka yerlerin büyümemiş benim gibi ben komple şiştim yarmagülleştim...
Kızlar biz doktor teyzemize gidicez öptüm hepinizi baaaayyyyyyyyyyyy
aynen vuduc yapısı ıle alakalı bırde dr el tıtızlıgı sanırımmo ayaklanma ve doğum sonrasını rahat geçirme işi biraz şans benim anladığım, normal yapıp günlerce oturamayan ve sezeryan olup ertesi gün ayaklanan insanlar biliyorum. ;Şansımıza artık,bakalım nasıl olacak
sorma ya beni buldu adiler. ya sadece boğazım ağrısa razıyım. faranjit çok sık olurumda sanırım bu sefer alt solunum yollarımda sıkıntı var. öksürüp duruyorum. akşam üstü zor nefes alıyorum. dün korktum ilerlicek de ölcem diye :)
e oturarak yapmandada sana yazık olur batıyor cunku artık cucukler canımm yanı bana ole yere oturarak ıs gormek ıskence gıbımm:26:şu ana kadar aldıklarım bi makine etmez gibi gelior. o yüzden bşlamadım ben daha. gerçi artık kıyafet almıcam. ütü masası büyük mü gelior. ben eskidende yorulduğumda masayı alçaltıp oturarak yapıodum. gene öle yapsam olurmu. :)
belki yıl olmuştur toplu ütü yapmayalı
hayılrısı ı-olsun cnm benım bebgınle olucaksın ne gusell yaparsın ınsll bende bu gobısden dolayıı ertelıyorum ınsl dogum vaktınde yakalanmayızOkulda son günümdü bugün
ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Pazar günü genel veli toplantısı yapılcak, ona da gtcem ama
ay bi boşluktayım gibi şuan, dr.a pazartesi gitcem
hem raporumu alcam hem de kontrol
bugün gtcektm aslında ama hiç halim yok , elim kolum dökülüyo
aslında itiraf ediyorum, bikini bölgemi filan temzleyemedm
yani acıycak biliyorum, bi türlü yapamadım kaç gündür, yarın yapcam da artık pazartesi de doktor...
maden suyu enn ıyısı ve su hem kalsıyumm bebeısde faydalı ama ben maden suyu ıcınce wc ye daha cok cıkıyorum neden seee:44::44:kızlar ya canım birşeyler içmek istiyor, su çok içemiyorum midemi bulandırıyor. Süt ayran cinsi de sadece akşamları içebiliyorum, çay kahve hazır m.suları yasak. Şalgam almıştım çok iyi gelmişti, annemle eşim tutturdular o da zarar diye. Neler içiyorsunuz? Fikir olsun
ohh maasallah sızee darısı bıse ınsl yaaaHerkese selam. Çok uzun zamandır topiğe giremedim. İşten ayrıldım evdeyim. Evde olmak daha zor ya hiç iş bitmiyor. Miniğimin eşyalarıyla, odasıyla uğraşıp duruyorum. Yıkama,ütüleme işim bitti gibi çok az kaldı. Geçen hafta cumartesi doktora gitmiştim kızım 2.5 kiloydu. doktor iyi dedi. Ama bana biraz kilo almam gerektiğini söyledi. Şuan 57 kiloyum. Mide sorunları yüzünden alamıyorum ki. Bir hap verdi mide yanmam tamamen geçti. Ama bulantılar bir türlü geçmek bilmiyor. Şimdilik normal doğum uygun görünüyor. Kısmetse normal doğum istiyorum.
Sizler nasılsınız, hepinizi çok merak ediyorum. Minikuss varmı bir gelişme oğlunla ilgili. Nisan ayı içerisinde kontrolün vardı sanırım.
insallah döner bir an önce canim ama benim prof. cok umutsuz konustu bu defa haftaya persembe günü bebegi döndürmek icin bana bayagi bir eziyet ederler hastane de gibi geliyor bakicaz artik insallah seninki de döner bir an önce
saol canim aynen allah esimden razi olsun diside agriyordu okadar dis agrisiyla bütün bahar temizligini neredeyse o yapti..
bebegin hickirik durumunu ben doktora sordum cünkü ben sürekli rahmimde hissediyordum okadar asagi da ama bebek ne zaman ultrason da bakilsa hep kafasi yukarda, doktorun dedigine göre ya sürekli yer degistiriyor yada bebek hickirirken vücudu sarsilirmis poposu veya ayagiyla falan da oraya captigi ni hissediyor da olabilirmisiz.. yani hickirigini nerede hissediyorsan kafasi orada deyimi yanlis sanirim... hepimize kolay dogumlar nasip etsin rabbim sunun surasin da birkac haftamiz kaldi allahin izniyle
insallah canim haftaya döndermeye calisicaklar iste olmazsa yine bir randevu verirler tahminimce yine olmazsa artik sezeryan randevusu.. tek saglikli dogsunlar da buna da cok sükür.. doktor benim kuzuya da hem boyu normalden uzun hemde bebek bübük normale göre dedi sanirim selvi boylu bir tosun geliyor bize deseninki de bir an önce döner insallah
işteyim tatlım yatamıorum malesefeve gider gitmez dinlenicem ama. inş. akşama kadar geçer. kocam aradı biraz önce ona söyledim böle böle die hemen dr gidelim dior. daha çok o panik yapıor beni sakinleştirceğine
tarçın sanamı yasak hamişleremi:26::26:
bi tadilat işlerim var bugün. az balkonu boşaltmaya çalıştım aceleyle. hemen belim ağrıdı ya. hemen stres yaptım.
birde bu işleri hiç sevmiorum. yamuk yaparlarsa, istediğim gibi düzgün olmazsa diye endişeleniorum
Cnm seninde karnının durumu normaldir inşallah, sen bakma milletin ne dediğine doktoruna danış dediğin gibi o ne durumda olduğunu daha iyi söyler.
Cnm ben de öyle yapıcam bu gidişle herşeyi diyet usulü alıcam ama bizim eve yakın olan markette yok sanırımbilmiyorum artık migrosa falan bakıcam kendim için peynir, zeytine. Bugün doktora gidicem doktora da sorucam ne yapabilirim diye, bide doktor zaten bu hafta için tahlil yapalım demişti bugün idrar tahlilide olucam inşallah protein falan çıkmaz,
Kızlar kuzenim hamile iken istanbulda gittiği bir profesör dimdik durup göbeğine doğru baktığında göbek deliğinin tam ortasını gördüğün gün doğurursun demiş:))) haydi herkes ayağa, göbekler foraaaaaaaaa, başlar aşağaaaa, ohhh görünmüyor daha var demekkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm kızlar... geçmişi okuyayım dedim ama bugün bi bunalımlardayım sıkıntı var içimde.. kocam yarında çalışacakmış moralim bozuldu bir de zaten hava izmirde çok güzel sürekli yatıyor olmak 1-2 gündür bunalıma soktu beni.. halime şükrediyorum ama ne yalan söliim çok sıkıldım allah hastalıktan yatanların yardımcısı olsun... bilmiyorum işte bi fenayım nefes falan da zor alıyorum bugün.. oğlum a sakin benim sıkıntım ona da yansıyo zaten bütün gecede kabus gördüm.. ayy dua edin şu içim bi ferahlasın nolur geçmiyo zaman....
herkese merhabalar canlarım :) çok özledim topiğimide sizleride 4 gündür felaket hastaydım bgn ayaklandım ve anneme geldim doktora tabii kide görüş günümüz vardı bgn.Bizim sıpa 1 nisanda 1 hafta öndeydi bu hafta uyumlu çıktı haftasıyla.1810 gr olmuş yavru 2000i göremedik anlıycağınızdoktora söyledim herşey normal doğumda normal görünüyor suyu iyi bebek çok hareketli buda iyi dedi.2 ay var dedi doğuma normal doğurtucam inş 40 haftaya sarkabilir dedi bebeğin kilosu 3300 3400 anca olurmuş doğuma rahat doğum yaptırırım sana dedi grip olmamda etkilemiş bebeği beslenemedim 4 gündür 1 bardak süt içemedim bile dedim 4 gün önemli bir dilim bebek beslense 1 hafta öne atardı toplarsın dedi durumu bu hafta.Beni öyle sizlerin dediği gibi 2 haftada 1 çağırmadı mayıs ayına çağırdı 20 25 gn snraya yani.Sıkıntılı bi durum yok sık gelmene de gerek yok kanaman suyun olmadığı taktirde gelme dedi.Suyu anlarsın dedi bacaklarına aşağı iner dedi idrar gibi gelir dedi.Artık önemli bi sürece girdiğimi bu andan itibaren bebeği midesi büyüdüğü için daha rahat beslenicekmiş bizden daha hızlı büyüycekmiş 64 kilo olmuşum bnde kilomu çok beğendi iyi dedi şuandA bi sıkıntımız yok yani teyzeler gelişimi geri olmasında normal olsun problem yok.Pazartesi kısmetse havuzluhandayım bende yengelerim ve annemle ciciler alıcaz oğluma 2 dosya kağıdı eksik çıkardım yandık yandık eksikler sıfırlanıcak ama allahtan.Sizler nasılsınız geçmişi okuyamıycam çnkü çok yorgunum daha tamda atamadım hastalığı herkes iyimi bebeklerin durumları nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?