2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canm herkezi sardı bu grip bnde yeni yeni düzeliyorum sesim hala sey gibi çıkıyo :) masallah bebsinede sağlıklı olmanıza cok sevndm anne oğul :) ınsallah hersey planlandığı sekilde giderde normal doğum yaparsın canm

Kızlar nasılsiniz ben hastanedeyim muayene oldum idrar tahlili sonucumu bekliyorum . Kizim iyi cok cok parmağını emiyodu çok tatliydi tombis yanaklarını opesim geldi. Kilosu ve boyu geçen haftaki ölçüm le ayni 1900 küsür boy 43cm . Bendeki ödeme normal dedi çok aşırı su içicem diye zorlama kendini o da ödem yapabilir dedi idrar tahlili istedi. Tansiyon umu ölçüldü 9 a 6 çıktı böyle düşük olması çok iyi dedi. Tek sıkıntı rahim ağzı uzunluğu 2.5 cme düşmüş kizim kafasiyla baski yapa yapa kisaltmis, muhtemelen 36 37.hafta da dogurursun sana bunun için ilaç vermiycem çünkü bu ilaçlar dogum haftasini 40haftadan fazlaya uzatiyo dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi sık sık takip edicekmis beni. Bizden haberler böyle siz ne yapiyosunuz.

İkiside çok güzel canım, iyi günlerde sağlıkla kullanın..

Zeynocum üzülme, yedekleme yaptıysan içindekileri yeni bir telefona aktarmak kolay oluyor..
Ama gittiyse de ağlayacak kadar üzme kendini.. Sen pratik birisin hepsini yeniden toparlarsın sıkma canını

Ayy okudum ağladım, normal doğum yapanlara dayanamıyorum zaten şu bebeğinle ilk karşılaşma sahnesi falan bana çok dokunaklı geliyor, ben olsam ağlamaktan emziremem herhalde ki soğukkanlı biriyimdir..
Bu tecrübelere ihtiyacımız var, paylaşım için sağol

Çoğu arkadaş söylemiş sana moral olsun diye demiyorum kilosu hastaneye yatmayı gerektirecek kadar düşük gelmedi bana da..
benim de bebeğim eskisine göre daha az hareket ediyor iri bir bebek ama kontrolde gayet iyi diyorlar hatta ben neredeyse 1 aydır kilosunu da bilmiyorum.. kilo önemli değil de hareketleri aniden kesilmediyse azalması normal..
Yine de doktorun en iyisini bilir, moralini bozma, düşük kilolu bile olsa doğumdan sonra toparlıyor zıpırlar..

:)) Valla benim azıcık kalmış sanki :) Gerçi karnım da kocaman gerilmesin ne yapsın..

Ben kıyafetlerini 30 derecede narin de yıkadım,ilave durulama ve su da bekletme yaptım, uyku setlerini falan da 30 derece elde yıkama programına attım.. Hatta şimdi bir posta daha yıkadım asıp, kurutup, ütüleme yapıcam..

Benim bir arkadaşım bebek kıyafetlerini falan makinenin otomatik bebek programına atıp yıkamıştı tabii 90 derecelerde falan yıkıyor otomatik olarak..
Bebeğin bütün kıyafetleri bırak 2. eli 3.-4. el gibi olmuştu.. Çoğu da bozulmuştu..

Evet kişiye göre, yapılan müdahaleye göre çok değişiyor biraz yapı meselesi, hassas insanlar acıyı daha fazla hissediyor..
Umarım bize de nasip olur hemencicik toparlanmak..

Benim de eskiden beri kronik faranjitim var, hatta kuş gribi moda olduğunda doktorlar beni muayene bile etmediğinden neredeyse verem oluyordum.. Faranjit diyip geçme hemen zatürreye sonra da vereme çeviriyor öldürmez ama ciddi süründürür bir durum..
O yüzden dikkatli olmalısın fazla sallama bence sen atlatırsın ama bebeğe zararı olmaması lazım..

Benim eşim de sanırım doğum hediyesi alması gerektiğinden bir haber.. Söylesem olmaz benim için kıymeti kalmaz..
Gerçi masraflarımız çok oldu ev, bebek derken bir şey alabilecek bütçeyi yaratabilir mi.. sanmıyorum..
Ama önemli olan çaba göstermesi bir demet çiçek bile beni ziyadesiyle mutlu eder..

Ben de öyleyim az tuza alışmışım, eşimse bol tuzlu yerdi şimdi eskiye nazaran azalttı..
Zaten şeker kullanmam.. Az tuzlu yememe rağmen evde olmama rağmen ayaklarım fil gibi şişiyor aşırı decerede..
Birazcık da iş yapsam evde dayanılmaz oluyor ateş çıkıyor ayaklarımdan..

Gözün aydın izin de başlamış, daha zordur belki ama daha keyifli bir işle uğraşıyorsun
Kızına da maşallah Kocaman olmuş :) Bebeğini beslemişsin ne güzel..
Canım biz Nisan ayı başında 32. haftada yine kurula girdik böbrek büyümesi için, doğum sonrası takip edilecek dediler, şimdilik büyüme hızı yavaşlamış.. O yüzden biraz rahatladım.. Doğumdan sonra bakılacak artık.. doğumdan sonra 3-4. gün nefrolojiye gidip kontrollere başlamamız lazım.. Bunun dışında şimdilik her şey yolunda şükür.. Benim kanımla ilgili sonucu bekliyoruz bir de bakalım..

doktorun çok iyi demiş canım geçen ay bi arkadaşıma erken doğum riskin var diye doğumu geciktirici ilaç verdi doktoru ve 40 haftayı geçti doğum olmadı bebek 4 kiloyu geçti kızın karnında ödem oluştu çekmediği kalmadı zavallının o haftalarda zaten gelişmiş oluyolar yeterince.hem normal olur doğumun hemde rahat olursun inş.tabi herşeydden önce hakkında hayırlısı olsun

gecms olsn canm ınsallah tahlılın temz cıkar masallah size canım :)37 hafta çok erken sayılmaz uzulme sakın erken olucak dıye ozamana ıyıce buyur zaten kızın masallah suandada ıyıyms annesi nazar değmesin :)

Kızlar biz park yatak aldık ama kenar korumalık almadık ona cok gerek var mı sizce zaten bi kaç ay sonra alt kata inince kullanılmıyor kararsız kaldım

minikus ben ufak bi hatırlatma yaptım eşime. önümüzdeki her ay önemli bişi var unutmuorsundur inş dedim. bir tek mayıs da ne olduğunu bulamadı :) mayısda da anneler günü var :) diğerlerini hatırlıo. doğum hediyesi alınması gerektiğini tam bilmiordu. hafif çıtlatmış oldum :)

hmm demek olemıss:44:bir sey daha ogrenmıs oldum hehesagolasın cnm bende yavasdan bahar temıslıgıne baslıcam camlar kapılarr mutfakk pöffffffffffffffffff

hepsini 1-2 gün icinde yapayim deme kesinlikle canim ben dün esim her isi yaptigi yaptigi halde ona yardim ettim cok uzun ayakta durdum aksam oldugun da ayaklarim öyle bir sismistiki parmagimla üzerine bastigim zaman oyuk olusuyor cekince tekrar su toplayip sisiyordu sabaha kadar sizlamisindan kivrandim bugün de baldirlarima kadar vurmus yürüyemiyorum bile.. yavas yavas hergün bir kismini yaparsin acele etme hic

Umarım iyi sonuçları alırsın canım, ayy fotosu yok mu zıpırın biz de sevsek :))

Çok geçmiş olsun canım, umarım iyice toparlayıp kendini havuzluhanın sıcak sularına atarsın :)) Bol bol alışveriş kendine getirir seni :) Benim anladığım durumunuz gayet iyi, sen iyice toparlanınca bebişinde önden önden gider zaten..

Kızlar biz park yatak aldık ama kenar korumalık almadık ona cok gerek var mı sizce zaten bi kaç ay sonra alt kata inince kullanılmıyor kararsız kaldım

bence gerek yok canım dediğin gibi alt kata inince bi fonksiyonu kalmaz gibi.hazır park yatak alan birini bulmuşken soraym sana bende park yatak alcam ama gidip alıp görme şansım yok netten alcam içinin yatağının ölçüleri yatakla aynı mı olmalı biraz küçük mü? sen nasıl aldın? benim alacağım beşik 70 e 120 yatağın ölçüsü de bumu olcak?

Evet canım birebir aynısı olmalı

Mayıs da hem anneler günü var, hem de benim doğum günüm :) hatta 21 Mayıs doğum günüm gerçi hiç boş geçmez özel günleri mutlaka hediye alır ama doğum hediyesini ya anlamamazlığa gelecektir ya da ev aldım daha ne yapayım moduna girecektir :)

Gerçi ben bu sene Mayıs da en güzel hediyemi alacağım kucağıma o yüzden çok umursamıyorum ama olsa güzel olur :)

Bu arada sen bilirsin belki, bugün ev kredimiz onaylanmış onun haberini verdi eşim, krediyi eşim kendi adına çekti ama benden de imza istemişler yoğun olduğu için neden diye soramamış, neden istiyorlar acep sadece onun imzalaması yetmiyor mu?

merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve yine sancım çıktı ilaca rağmen. artık çok salamıyorum her geçen gün bize kar ama doğarsa da napalım geldik 35 e artık. dün nst de ki hemşireler baya bir korkuttu gözümüzü, yat dinlen yere düşeni alma, ayakta kalma vs vs yoksa erken doğurursun dedi. kendi dr.umda derya bir hafta daha dikkat sonra bıraktırcam hapları, gelirse de daha korkmayalım haftan güzel, dedi. suyum falan da çok zaten. haftaya çatı muayenesi var muayene sonrası da sancı durdurucu ilaçları kesicez sonrası Allah kerim... haftaya halıları vericem yıkatmaya, kadın gelir temizler kapıyı camı, tamam işte :)
çok da kasmayalım, 37 den sonra su azalıyor çocuk büyüyor çıkması daha zor, dedi dr. bana da bir rahatlık geldi hayırlısı bakalım :))

Biz hem ikea beşik aldık hem de annem kendi için park yatak aldı hem biz baktık hem de alırken sorduk gerek yok dediler, park yatak kullanan arkadaşlarıma sordum onlar da gerek yok korumaya dediler park yatak için uyku setleri var belki onlardan kullanırsın korumasız olanlardan..

slm annelerin en güzelleri.Ankarada olupta lohusa pijaması ve geceliği alan varmı? ben nerden alınır hiç bilmiyorum.Bide kısa bir süre için çok fazla para vermek istemiyorum.sizler aldınız mı cicilerinizi :)

Minikuss canım eşler kredi çekerken birine kefil olurken eşlerinin imzasını da almak zorunda. Çook yerinde bir uygulama yani haberimiz olmadan kredi çekemiyorlar kefil olamıyorlar

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun sende bebeğine,3400 kilo bence gayet iyi rahat doğum olur inşallah doktorun dediği gibi,alışverişde tamamlanacak ohhh benim daha çook eksiğim var, kıyafetler tamam ama çocuğun biberonu emziği bakım malzemeleri,benim geceliğim pijamam falan henüz yok bir an önce başlamam lazımm

Canım bnim kuzumda bir hafta geriydi.bana harnup pekmezi yememi tavsiye ettiler her akşam yatarken iki kaşık yiyorum.doktorumda hurma ye demişti hurmada yiyorum.pazartesi kontrolümüz var bakalım işe yaradımı yediklerim.benimde suyu az içtiğimde kızım yavaşlıyo.şimdi en az iki litre su içmeye çalışıyorum ve gün içerisinde mutlaka 3 hurma,2 incir ve en az bir meyve yemeye çalışıyorum.ozaman biraz hareketleniyo.sende dene istersen.inş kilo alır kuzucuklarımız.

bende aynı dertten mustaribim sadece su ile idare ediorum pazar kahvaltılarında 2 fincan çay içiorum sadece. şalgamıda çoook seviorum ama çok tuzlu die hamileliğimin başından beri içmiorum birde a vitamini var içinde. doğumdan sonra bol bol içeriz inş.

geçmiş olsun canım. bebeğin için endişelenme zaten haftasındaymış bu hafta güzelce beslenip öne geçersiniz yine. eksik bitmio bende ajandama yazmıştım alınacakları mağazada da işaretleye işaretleye yaptım alışverişi listeyi bitirdim. oh bitti demiştim ama hergün yeni bi eksik buluorum. ajandada 2 sayfa daha oluştu eksik listesi

ayyy parmağınımı emiodu ne tatlıdır o maşallah tahlil sonucunda ii çıkar inş.

hayırlısı olsun canım artık doktorlara güvenmek gerekio bi yerden sonra . geçenlerde bi sitede doğum hikayeleri okudum hemen hemen hepsi 35+ da doğurmuş ve bebekleri sağlıklıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…