merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve yine sancım çıktı ilaca rağmen. artık çok salamıyorum her geçen gün bize kar ama doğarsa da napalım geldik 35 e artık. dün nst de ki hemşireler baya bir korkuttu gözümüzü, yat dinlen yere düşeni alma, ayakta kalma vs vs yoksa erken doğurursun dedi. kendi dr.umda derya bir hafta daha dikkat sonra bıraktırcam hapları, gelirse de daha korkmayalım haftan güzel, dedi. suyum falan da çok zaten. haftaya çatı muayenesi var muayene sonrası da sancı durdurucu ilaçları kesicez sonrası Allah kerim... haftaya halıları vericem yıkatmaya, kadın gelir temizler kapıyı camı, tamam işte :)
çok da kasmayalım, 37 den sonra su azalıyor çocuk büyüyor çıkması daha zor, dedi dr. bana da bir rahatlık geldi hayırlısı bakalım :))
Minikuss canım eşler kredi çekerken birine kefil olurken eşlerinin imzasını da almak zorunda. Çook yerinde bir uygulama yani haberimiz olmadan kredi çekemiyorlar kefil olamıyorlar
Çok geçmiş olsun canım. Hastalandığın için bebek az beslenmiştir merak etme hemen toparlar.herkese merhabalar canlarım :) çok özledim topiğimide sizleride 4 gündür felaket hastaydım bgn ayaklandım ve anneme geldim doktora tabii kide görüş günümüz vardı bgn.Bizim sıpa 1 nisanda 1 hafta öndeydi bu hafta uyumlu çıktı haftasıyla.1810 gr olmuş yavru 2000i göremedik anlıycağınızdoktora söyledim herşey normal doğumda normal görünüyor suyu iyi bebek çok hareketli buda iyi dedi.2 ay var dedi doğuma normal doğurtucam inş 40 haftaya sarkabilir dedi bebeğin kilosu 3300 3400 anca olurmuş doğuma rahat doğum yaptırırım sana dedi grip olmamda etkilemiş bebeği beslenemedim 4 gündür 1 bardak süt içemedim bile dedim 4 gün önemli bir dilim bebek beslense 1 hafta öne atardı toplarsın dedi durumu bu hafta.Beni öyle sizlerin dediği gibi 2 haftada 1 çağırmadı mayıs ayına çağırdı 20 25 gn snraya yani.Sıkıntılı bi durum yok sık gelmene de gerek yok kanaman suyun olmadığı taktirde gelme dedi.Suyu anlarsın dedi bacaklarına aşağı iner dedi idrar gibi gelir dedi.Artık önemli bi sürece girdiğimi bu andan itibaren bebeği midesi büyüdüğü için daha rahat beslenicekmiş bizden daha hızlı büyüycekmiş 64 kilo olmuşum bnde kilomu çok beğendi iyi dedi şuandA bi sıkıntımız yok yani teyzeler gelişimi geri olmasında normal olsun problem yok.Pazartesi kısmetse havuzluhandayım bende yengelerim ve annemle ciciler alıcaz oğluma 2 dosya kağıdı eksik çıkardım yandık yandık eksikler sıfırlanıcak ama allahtan.Sizler nasılsınız geçmişi okuyamıycam çnkü çok yorgunum daha tamda atamadım hastalığı herkes iyimi bebeklerin durumları nasıl ?
36-37.doğum yaparsın dedi ha, heyecanlanmadın mı? Ödem de çok önemli ddeğilmiş bak sevin işte. Minik prensese maşallahKızlar nasılsiniz ben hastanedeyim muayene oldum idrar tahlili sonucumu bekliyorum . Kizim iyi cok cok parmağını emiyodu çok tatliydi tombis yanaklarını opesim geldi. Kilosu ve boyu geçen haftaki ölçüm le ayni 1900 küsür boy 43cm . Bendeki ödeme normal dedi çok aşırı su içicem diye zorlama kendini o da ödem yapabilir dedi idrar tahlili istedi. Tansiyon umu ölçüldü 9 a 6 çıktı böyle düşük olması çok iyi dedi. Tek sıkıntı rahim ağzı uzunluğu 2.5 cme düşmüşkizim kafasiyla baski yapa yapa kisaltmis, muhtemelen 36 37.hafta da dogurursun sana bunun için ilaç vermiycem çünkü bu ilaçlar dogum haftasini 40haftadan fazlaya uzatiyo dedi ve 10 gün sonraya randevu verdi sık sık takip edicekmis beni. Bizden haberler böyle siz ne yapiyosunuz.
Ben nst ye girmediğim için sancı çıktı durumlarını tam kavrayamıyorum. Sende hiçbir belirti yokken nstde sancı mı çıkıyor :44:merhaba kızlar :)
dün dr.daydık ve yine sancım çıktı ilaca rağmen. artık çok salamıyorum her geçen gün bize kar ama doğarsa da napalım geldik 35 e artık. dün nst de ki hemşireler baya bir korkuttu gözümüzü, yat dinlen yere düşeni alma, ayakta kalma vs vs yoksa erken doğurursun dedi. kendi dr.umda derya bir hafta daha dikkat sonra bıraktırcam hapları, gelirse de daha korkmayalım haftan güzel, dedi. suyum falan da çok zaten. haftaya çatı muayenesi var muayene sonrası da sancı durdurucu ilaçları kesicez sonrası Allah kerim... haftaya halıları vericem yıkatmaya, kadın gelir temizler kapıyı camı, tamam işte :)
çok da kasmayalım, 37 den sonra su azalıyor çocuk büyüyor çıkması daha zor, dedi dr. bana da bir rahatlık geldi hayırlısı bakalım :))
Adı lohusa pijaması olunca fiyatlar ikiye üçe katlıyor malesef. Outletlerde bakabilirsin. Koray mağazalarına 15 liraya pijama takımları gelmiş önden düğmeli. Bunun dışında onur çarşısı, moda çarşısı ve kocabeyoğluna bakabilirsinslm annelerin en güzelleri.Ankarada olupta lohusa pijaması ve geceliği alan varmı? ben nerden alınır hiç bilmiyorum.Bide kısa bir süre için çok fazla para vermek istemiyorum.sizler aldınız mı cicilerinizi :)
üff ufak tefek eksikler çıkıyorr çıkmakta emzik kutusu,zinciri ,emzirme yastığı,mama kaşığı
Mayıs da hem anneler günü var, hem de benim doğum günüm :) hatta 21 Mayıs doğum günüm gerçi hiç boş geçmez özel günleri mutlaka hediye alır ama doğum hediyesini ya anlamamazlığa gelecektir ya da ev aldım daha ne yapayım moduna girecektir :)
Gerçi ben bu sene Mayıs da en güzel hediyemi alacağım kucağıma o yüzden çok umursamıyorum ama olsa güzel olur :)
Bu arada sen bilirsin belki, bugün ev kredimiz onaylanmış onun haberini verdi eşim, krediyi eşim kendi adına çekti ama benden de imza istemişler yoğun olduğu için neden diye soramamış, neden istiyorlar acep sadece onun imzalaması yetmiyor mu?
merhaba kızlar :)
slm annelerin en güzelleri.Ankarada olupta lohusa pijaması ve geceliği alan varmı? ben nerden alınır hiç bilmiyorum.Bide kısa bir süre için çok fazla para vermek istemiyorum.sizler aldınız mı cicilerinizi :)
canım eş muvafakatı diye bir evrak var bankanın huzurunda alınması gerekiyor ondan çağırmışlardır.. krediniz de hayırlı olsun...
valla ben 5-36 yı göreyim bende kasmıycam.. ahhh valla çok özeniyorum.rtık hayırlısı olsun canım dinlen tabi ama takma kilosu nasıl bebişin.. birde nidilat mı kullanıyosun sende
Ay inşallah bekler vaktini ama bir taraftan okuyunca da heyecan yaptım ilk bebiş geliyor mu diye :)) Olsa da sevsek şimdi :)
Süpermiş :) Zaten ben varken mümkün değil birine kefil olabilmesi :) Neler duyuyoruz sonuçta..
Eğer durum böyleyse seve seve giderim tabi ki imzayaSağol canım öğrendiğim iyi oldu ..
Mayıs da hem anneler günü var, hem de benim doğum günüm :) hatta 21 Mayıs doğum günüm gerçi hiç boş geçmez özel günleri mutlaka hediye alır ama doğum hediyesini ya anlamamazlığa gelecektir ya da ev aldım daha ne yapayım moduna girecektir :)
Gerçi ben bu sene Mayıs da en güzel hediyemi alacağım kucağıma o yüzden çok umursamıyorum ama olsa güzel olur :)
Bu arada sen bilirsin belki, bugün ev kredimiz onaylanmış onun haberini verdi eşim, krediyi eşim kendi adına çekti ama benden de imza istemişler yoğun olduğu için neden diye soramamış, neden istiyorlar acep sadece onun imzalaması yetmiyor mu?
peki ben ne yaptım: dün sen linki atar atmaz takip ettim şimdi bulamıyorum enes yazıyorum sibel yazıyorum yok :) ben de esmer, profil fotosu kocasıyla olan müzik örtmeniyim :)
kızlar demin bi tehlike atlattım. ustaların plastik kesmek için kullandığı aletin metal kısmı parçalandı. o ara ben onlara bakıordum. bana çarptı. neyseki koluma geldi. kolum acıdı hafif kanadı ama ucuz atlattım. daha kötüsü olabilirdi . karnıma falan gelmedi iyi ki
cok gecmis olsun dikkat et kendine allah korusun bosver ustalari falan onlar kendi isini yapiyor nasilsa durma yanlarin da
kızlar demin bi tehlike atlattım. ustaların plastik kesmek için kullandığı aletin metal kısmı parçalandı. o ara ben onlara bakıordum. bana çarptı. neyseki koluma geldi. kolum acıdı hafif kanadı ama ucuz atlattım. daha kötüsü olabilirdi . karnıma falan gelmedi iyi ki
yok başında durmadım aslında. son kısımda gittim yanlarına. artık işlerini bitirmişlerdi, yolcu etcektim. o ara olan oldu
minikuss, kızlar yazmışlar zaten
konut kredilerinde "eş muvafakatnamesi" imzalatılıyor.
bunun kefalet durumunda esten onay alınması ıle alakası yok
cunku esın bırıne kefıl olmuyor kendı adına kredı alıyor
evlılıkte edınılen malların ortaklıgı dıye bır durum var
yanı o ev esının uzerıne olacak ama
evlılık sonrası edındıgı ıcın yarı yarıya senın evın
ve bu ev kredılı oldugunda banka uzerıne ıpotek koyuyor
sen de bu evın %50 sahıbı olarak bu ıpotek koyma ıslemıne muvafakat etmıs oluyorsun
bu belge olmazsa ılerıde kredının odenmemesı durumunda
banka o ıpotege dayanarak alacagını talep edemeyebılır
cunku evın kanunı acıdan dıger ortagı olan es, ben bu ıpotege razı olmamıştım,
dıyıp ıpotege dayanarak alacak takıbının yapılmasına engel olabılır
kımlıgını yanına almayı unutma
ayrıca bankadan ımzaladıgınız sozlesmelerın bır ornegını de mutlaka ısteyın
ayrıca sıze yapılacak ev sıgortalarını da ısteyın
hayat sıgortası zorunlu degıl ama bence fıyatı uygunsa yaptırın ve yıne polıce ornegını ısteyın
kredı tahsılat hesbaından hesap ısletım ucretı alınacak mı sorun
konut kredısı uzun vadelı bır borclanma
bastan ısı sıkı tutmanızda fayda var
hayırlı olsun evınız ve kredınız bu arada :))
o kadar cok konut kredısı verdım kı
musterıye anlatır gıbı hıssettım kendımı :)))
testere kirildi demistin sanirim tamda kirilmak icin seni beklemis ozaman sanki bununla gecmis olsun canim yüzüne veya göbegine gelmemis allahtan
Allah şifa versin canım bikaç gün düzenli beslenmeyle açığı kapatır fark bile atarsıınız benceaman iyi ol da ayda bir git canım ben aylardır iki haftada bir gidiyorum şu son iki gidişim hariç ağlaya zırlaya dönüyodum eve sağlıklı ol doğuma kadar otur evinde ohh sağlık gibi var mı inş bebişinde doktorunun dediği kiloda doğar bebiş ne kadar küçükse doğum o kadar kolay oluyo başından beri bunu istiyorum bende 3 buçuğu geçmesin oğlum kolayca normal yoldan doğsunlar inşş yormasınlar anneciklerini
çok geçmiş olsun canm herkezi sardı bu grip bnde yeni yeni düzeliyorum sesim hala sey gibi çıkıyo :) masallah bebsinede sağlıklı olmanıza cok sevndm anne oğul :) ınsallah hersey planlandığı sekilde giderde normal doğum yaparsın canm
Çok geçmiş olsun canım, umarım iyice toparlayıp kendini havuzluhanın sıcak sularına atarsın :)) Bol bol alışveriş kendine getirir seni :) Benim anladığım durumunuz gayet iyi, sen iyice toparlanınca bebişinde önden önden gider zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?