2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ay inşallah bekler vaktini ama bir taraftan okuyunca da heyecan yaptım ilk bebiş geliyor mu diye :)) Olsa da sevsek şimdi :)

Minikuss canım eşler kredi çekerken birine kefil olurken eşlerinin imzasını da almak zorunda. Çook yerinde bir uygulama yani haberimiz olmadan kredi çekemiyorlar kefil olamıyorlar

Süpermiş :) Zaten ben varken mümkün değil birine kefil olabilmesi :) Neler duyuyoruz sonuçta..
Eğer durum böyleyse seve seve giderim tabi ki imzaya Sağol canım öğrendiğim iyi oldu ..

dediğim gibi kilodan cok bebeğin hareketlerinin azalmasına üzülüyorum cok su içiyorum ben zaten 3litreyi geçiyor
bu aksam gene gidicem doktora bebeğin kilosu az olduğu için hastaneye yatırmayacak doktor hareketleri azaldığı için takip edelim diye yatırcak inşallah bi sorun olmaz kan akışı vs normal dedi ama karnım sallanırdı önceden kıpırdarken şimdi hiç öyle seyler yok

Çok geçmiş olsun canım. Hastalandığın için bebek az beslenmiştir merak etme hemen toparlar.

36-37.doğum yaparsın dedi ha, heyecanlanmadın mı? Ödem de çok önemli ddeğilmiş bak sevin işte. Minik prensese maşallah

Ben nst ye girmediğim için sancı çıktı durumlarını tam kavrayamıyorum. Sende hiçbir belirti yokken nstde sancı mı çıkıyor :44:
Kendini yorma, dinlen bol bol.

slm annelerin en güzelleri.Ankarada olupta lohusa pijaması ve geceliği alan varmı? ben nerden alınır hiç bilmiyorum.Bide kısa bir süre için çok fazla para vermek istemiyorum.sizler aldınız mı cicilerinizi :)
Adı lohusa pijaması olunca fiyatlar ikiye üçe katlıyor malesef. Outletlerde bakabilirsin. Koray mağazalarına 15 liraya pijama takımları gelmiş önden düğmeli. Bunun dışında onur çarşısı, moda çarşısı ve kocabeyoğluna bakabilirsin

Unuttuklarım varsa affola. Hasta anneciklere şifa diliyorum. Herkes güzel bir haftasonu geçirir inşallah

üff ufak tefek eksikler çıkıyorr çıkmakta emzik kutusu,zinciri ,emzirme yastığı,mama kaşığı

evet canım eksiklerin ufakları kaldı artık ben de emzik aldım bunu nasıl koycaz çantaya diye düşündüm kaldım emzik kutusu şart...

canım eş muvafakatı diye bir evrak var bankanın huzurunda alınması gerekiyor ondan çağırmışlardır.. krediniz de hayırlı olsun...

valla ben 5-36 yı göreyim bende kasmıycam.. ahhh valla çok özeniyorum.rtık hayırlısı olsun canım dinlen tabi ama takma kilosu nasıl bebişin.. birde nidilat mı kullanıyosun sende

bugün nstye bağlandım ve ultrasona girdim.çok şükür hiçbir sıkıntı yok.2 kg olmuş bizimki:).32.hafta iznimi yazdırdım bugünden itibaren artık ev hanımıyım:))
bu arada gittiğim hastane herşey dahil normal doğuma 4000 tl, sezeryana 4600 dedi..şok oldum çok abartmışlar özel sağlık sigortam olmadığından paşa paşa ödeyeceğim artık..

slm annelerin en güzelleri.Ankarada olupta lohusa pijaması ve geceliği alan varmı? ben nerden alınır hiç bilmiyorum.Bide kısa bir süre için çok fazla para vermek istemiyorum.sizler aldınız mı cicilerinizi :)

ben lcwaikiden aldım hem modern desenleri var hem de penyeleri güzel .memnun kaldım ben hem de uygun fiyatlı oldu:)

Teşekkür ederim canım, inşallah hayrını görürüz.. Bir şey daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim..

kızlar demin bi tehlike atlattım. ustaların plastik kesmek için kullandığı aletin metal kısmı parçalandı. o ara ben onlara bakıordum. bana çarptı. neyseki koluma geldi. kolum acıdı hafif kanadı ama ucuz atlattım. daha kötüsü olabilirdi . karnıma falan gelmedi iyi ki

minikuss, kızlar yazmışlar zaten
konut kredilerinde "eş muvafakatnamesi" imzalatılıyor.
bunun kefalet durumunda esten onay alınması ıle alakası yok
cunku esın bırıne kefıl olmuyor kendı adına kredı alıyor
evlılıkte edınılen malların ortaklıgı dıye bır durum var
yanı o ev esının uzerıne olacak ama
evlılık sonrası edındıgı ıcın yarı yarıya senın evın
ve bu ev kredılı oldugunda banka uzerıne ıpotek koyuyor
sen de bu evın %50 sahıbı olarak bu ıpotek koyma ıslemıne muvafakat etmıs oluyorsun
bu belge olmazsa ılerıde kredının odenmemesı durumunda
banka o ıpotege dayanarak alacagını talep edemeyebılır
cunku evın kanunı acıdan dıger ortagı olan es, ben bu ıpotege razı olmamıştım,
dıyıp ıpotege dayanarak alacak takıbının yapılmasına engel olabılır

kımlıgını yanına almayı unutma
ayrıca bankadan ımzaladıgınız sozlesmelerın bır ornegını de mutlaka ısteyın
ayrıca sıze yapılacak ev sıgortalarını da ısteyın
hayat sıgortası zorunlu degıl ama bence fıyatı uygunsa yaptırın ve yıne polıce ornegını ısteyın
kredı tahsılat hesbaından hesap ısletım ucretı alınacak mı sorun
konut kredısı uzun vadelı bır borclanma
bastan ısı sıkı tutmanızda fayda var

hayırlı olsun evınız ve kredınız bu arada :))
o kadar cok konut kredısı verdım kı
musterıye anlatır gıbı hıssettım kendımı :)))

Son düzenleme:

benim eşim imzalamışmıydı hatırlamıyorum. krediyi ben çekmiştim. ama kefil olarak eşim gözükmüştü sanırım. o yüzden imzası gerekmiş olabilir. sizde de sen kefil gözüküorsundur ondan imza olabilir.

cok gecmis olsun dikkat et kendine allah korusun bosver ustalari falan onlar kendi isini yapiyor nasilsa durma yanlarin da

cok gecmis olsun dikkat et kendine allah korusun bosver ustalari falan onlar kendi isini yapiyor nasilsa durma yanlarin da

yok başında durmadım aslında. son kısımda gittim yanlarına. artık işlerini bitirmişlerdi, yolcu etcektim. o ara olan oldu

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın dikkat et kendine sakın biraz, onlar çalışırken yanlarında durma bari.. Allah esirgemiş sizi..

Canım ya çok teşekkür ederim..
Çok açıklayıcı oldu.. detayları öğrenmem iyi oldu pazartesi imza atmaya gidiyoruz, söylediklerini mutlaka isteyip kontrol ederim.. Bu kadar detaylı bilmediğimiz için eşim de incelememiştir bunları..
Umarım hayırlı olur oğlumun kısmeti diyorum artık..

testere kirildi demistin sanirim tamda kirilmak icin seni beklemis ozaman sanki bununla gecmis olsun canim yüzüne veya göbegine gelmemis allahtan

evt sanki beni beklemiş gibiydi ya. koca metal şey nasıl kırıldı anlamadım. bi ara sıcaklık oldu kolumda. yerde de o metal parçayı görünce kanama oldu sandım. çokk ucuz atlattım. az ötede karnım vardı. çok şükür bişi olmadı. bu kaza olayları bi anlık zaten. bi anda insanın başına neler gelebilior ya

sağol canım cümlemize grip çok salgın travesti gibi çıkıo sesim tövbe tövbe çok doğru söylüyosun sıkıntısız sorunsuz olduktan snra hamilelik bebişlerde sıkıntısız doğuyor ne kan ilacı ne vitamin ilacı içtim bu hafta pekmezde yemedim epeydir düzeltiriz oğluşla aramızı biz teyzesi hayırlısı olsun hangisi hayırlıysa hakkımızda o doğum olsun

sağol tatlım inş :)

ayy inş canım bi gidimde paşanın son hazırlıklarını bitirip ciicleri ekliycez tetelerine :) durum iyi sıkıntılı hiçbişey yok tatlım inş tek isteğim 3300 3200 doğması hayırlısıo olsun hepimiz için inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…