2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım ya bu arada sirkeli suyu nasıl kullanıyosunn?
oranı nasıl ayarlıyosun yani?
ve sonrasında bidaha duruluyomusun sirkeli mi bırakıyosun?

Ben eczaneden enjektor almistim biraz suyun icine cok az sirke koyup fiskirtmistim 2 yada 3 gun yaptim sonra sifir akinti falan hicbirsey kalmamisti temizliyormus.

ben 3 aylık hamile olduğumda bıraktım işi çok zorlandım bulantıdan gözümü açamadım o zamandan beride evdeyim ailemden memleketimdende çook uzaktayım alıştınmı evde olmaya dersen alışamadım keşke dayansaymışımda çalışsaymışım diyorum ama zor ve bebiş için radyasyonlu bir ortamdı yüzlerce bilgisayar vardı bende ayrıldım evde vakit geçmiyor bugün hava çok güzel temizlik yaptım yoruldum ama yinde dışaarı çıkmak için can atıyorum, en azından markete kadar gitsem iyi olacak galiba duramıyorum yerimde

Ben eczaneden enjektor almistim biraz suyun icine cok az sirke koyup fiskirtmistim 2 yada 3 gun yaptim sonra sifir akinti falan hicbirsey kalmamisti temizliyormus.

kızlar o zaman oran neredeyse yarı yarıya denebilir mi?
yani mesela 500 mllik bi pet şişeye hazrlasam
yok ben oranı anlamadım yine, çok olmaz mı yarı yarıya

çok olur kıızzz o, çay bardağına 5-6 damla sirke damlat üstüne bardağın yarısına kadar su koy o bile çok olacak dökeceksin zaten, 2-3 defa yıka oranı parmağınla yeter

nerde oturuyosunuz canım?
ben de market market gezicem sanırım, sabah bi posta gittim, eşim de şaşırdı, hiç yapmadığım şey yürüyerek markete gitmek
kayınvaldemler çok ısrar ediyor illa bize kalmaya gelin diye de tereddüt ediyorum
ama haftaiçi gideym de diyorum 3-4 gün kalalım bakalım nasıl olcak
evde yalnız olmaktan daha iyi olur mu acabaa, daha mı kötü olur bilmiyorum...

çok olur kıızzz o, çay bardağına 5-6 damla sirke damlat üstüne bardağın yarısına kadar su koy o bile çok olacak dökeceksin zaten, 2-3 defa yıka oranı parmağınla yeter

tamam
böle pet şişeye yapıp tuvalete koyuversem diye düşündüm
ama oranı anladım şmdi, az sirke çok su

orduda oturuyoruz canım, kv de sıkılabilirsin bence en azından hafta içi bir iki gün dene bakalım nasıl olacak,sıkılmazsan kalırsın, benim kv de ilk hamile olduğumda evinizi kapatında hep burda kalın demişti hafta sonu gidersiniz demişti yok artıkkkk diye bir tepki vermiştim hem aşeriyodum bulantılar kusmalar falan, kayınpederde evde sürekli emekli ne yatabilirdim ne kalkabilirdim rahat rahat, şimdi haftada bir eşimle gidiyorum bir kaç saat oturup geliyorum, sıkılıyorum onların yanında

Dilca canim sirke olayini yaptiktan sonra eski camasirlarini giyme onlari kaynatmak gerekiyormus bildigin 100 derecede kaynamasi gerekiyormus, utu falan ise yaramiyormus bilgin olsun.Bana acibademde bir kadin dogumcu soylemisti kaynatman gerekiyor diye, pirde o bolgeye sabun degmeyecek yikanmicakmis sadece duru su,gunluk ped kullanmicakmisiz onun yerine yanimizda fazladan kulot bulundurup islanirsa gun icinde degistirecekmisiz.Asla nemli ve islak kalmamiliymis islak ve nemli ortam enfeksiyon ve bakterinin olusmasina neden olurmus.
Birde benim onerim dove sabun ile vucudunu yika, yigenimin doktoru bebegi dove sabunla yika, kafasini sebamed ile sadece hafta bir defa yika istedigin zamanda duru su ile yika demis.Bebege bile dove onerdigine gore dove cildin ph dengesini bozmaz diye dusunuyorum en azindan vucudunu yikarken gidecek gayri ihtiyari giden sabunlu su o bolgenin ph nida bozmaz.

bizimkilere kalsa bizde keşke beraber yaşasak ama ben de kayınpederimden rahat edemiyorum.
şimdi yatak odaası hazırlamış bize kayınvaldem, iki odaya da , hem onlarınkine hem bizimkine tv koymuş.
hani herkes odasında rahat eder diye
bu kadar heveslenmiş kırmayım diyorum 3-4 gün gidiverelim de geliriz napalım.

canım ya onları neyde kaynatcaz ay
kullanmadığımız bi tencere olmalı, kaynatrken içine bişey koymuyoruz deil mi
normal beyazlarla yıkadıktan sonra sadece suyla kaynatıyoruz?

canım ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu olduğum için hamileliğin başından beri ve mantar olduğu için hep böyle bir akıntım oluyor sendede ufak bir enfeksiyon olmuş olabilir

Enfeksiyon bende de var canim ama akintim 3-4 aydir hic yoktu uzun zamandan sonra ilk bugün geldi ama cogumuz da var anladigim kadariyla normalmis

sohbet güzel de kızlar ben bi de mutfağa gireyim
derin değil de şöle bi yüzeysel toz filan alayım, yeri süpürüp sileyim
sonra ara vernce gelicem yine
zaten hemen yoruluyorum ara veriyorum.

tabi canım 3-4 gün dene bakalım iyi gelirse kalırsın gelmezse eşine söylersin rahat edemiyorum diye o halleder sanada değişiklik olmuş olur, ben dayanamam kendimi biliyorum çünkü, benim kv hep yönetmek istiyor oturuşuma bile şöyle otursan daha rahat edersin der yolda yürürken gel şurdan yürü der, kötülüğünden söylemiyor tabi ama bende öyle şeylere hiiçç gelemem o yüzden mesafeli duruyorum yüz göz olunca işler karılıyor, böyle oluncada sen soğuksun diyor her türlü bişey söylüyor yani olsun napalım

sohbet güzel de kızlar ben bi de mutfağa gireyim
derin değil de şöle bi yüzeysel toz filan alayım, yeri süpürüp sileyim
sonra ara vernce gelicem yine
zaten hemen yoruluyorum ara veriyorum.

bende markete gideyim baarrrii kolay gelsin canımm

Canim sancin varmis gecmis olsun senin haftalar bize göre cok ilerde dikkat et kendine senin minik prenses her an gelebilir :)
Bende de var bu sanci durumu bir iki haftadir hic kolay degil.. Zaten rahat bir uyku pozisyonu bulamayip uyku düzeninden oldugumuz, wc trafigi yetmiyor gibi birde sancilar var

Günaydın herkese. Ben de dün geceyi telefondan okudum dün bütün gün çok kasılmam oldu.
Sana noldu taliacım çok geçmiş olsun
tsk ederim canim saoll sanada cok gecmis olsun zaman kisaldikca kasilamlar cogalmaya basladi galiba (

benimde büyük oglumdan kalma mevlüt takımı var 3 sene önceki moda olan buydu sizce güzelmiki degilse alırım yenisini.
işte abisinin mevlütlügü
MASALLALLAH canim oglun cok tatlii allah bagislasin. mevlid kiyafetide cok guzel bende evde varken yenisinede gerek yok iksininde erkek olmasinin avantajida bu olsa gerek :))))

cok sagol canimm dikkat etmek malesef kolay olmuyor artik sanirim benim bebis asagi indi dün o yuzden baya sancim oldu iki gundurde sag kalcamin alt kismi agriyor sanki cikmis gibi ( ayaga kalkmak yatmak artik mumkun gibi gözukmuyor gece hic uyuyamadim bizde malesef.((

TEMIZLIK dün kisisel temizligimi bitirdim cok sükür icim rahat suan artik tertemiz olduk :))
ev temizliginide bir bitirebilsem guya bugun esimle mutfak dolabini silkcektik adam isten geldi kahvaltiyi bitirmeden geri ise gitti sinir oldum ya benim ev temizligim bu gidisle hic bitmeyecem galiba
bende kalkim da bari hic degilse cocuklarin dolabini duzenleyim kisliklari ayirim bir kenara

çok şükür hiç böyle derdim olmadı birşey sorucam orayı kuru bırakıyormusnuz benim tek yaptıuğım bu bunu yaptım yapalı da hiç olmadı enfeksiyon felan

Kokusuz canim benimkisi de.. Son iki gündür kendimi asiri yordum bugün de birden görünce biraz tereddüt ettim..
Ondan da olmuş olabilir cnm , evet hemen hemen hepimizde akıntı var, hamilelikte akıntı çok normal bişey cnm kanlı yada pembemsi lekeli gelmedikten sonra herşey yolunda . Arkadaşlar sirkeli su demişler benim doktorumda önerdi her banyoda banyodan çıkmadan bir maşrapa suya bir kapak sirke koy onunla genital bölgeni yıka dedi bana , bu enfeksiyon oluşumunu engellermiş ben de unutmazsam her banyoda yapıyorum tabi en son oraya değilde bacağıma gelen sirkeli suyu yıkıyorum kokmasın diye

yok cnm çok ooo ben bir maşrapa suya bir şişe kapağı sirke döküyorum yada bir yemek kaşığı olarak düşünebilirsin bu ölçüyü bana doktorum söyledi, ben her banyodan çıkarken genital bölgeyi bu şekil yıkıyorum...

Merhaba hanımlar
uzun zamandır giremedim okuyup çıktım genellikle
yavaş yavaş minikler yoklamaya başlamış

benim miniğimde sağolsun erkenden gelmeye kalktı aslında bu sebepten giremedim
geçen hafta alışveriş dönüşü hafif ağrılar hissettim akşamı doktora gittik, nst de doğum başlangıcı kasılma ve sancılar çıktı
apar topar hastaneye yatırıldım durdurulması için serum,iğne ilaç derken aptala döndüm

çok şükür 1 haftadır evdeyim tabiki sürekli yatış halde
bu hafta içi yine kontroldeydim yine kasılmalarım çıktı ama doktorum evde dinlen artık bebek gelişti gayet sağlıklı durdurmucam dedi
ama ne kadar durursa içerde kar, tabi bu durum ne kdar sürecek bilmiyoruz
ara ara kasılmalar devam ediyor ama bizim zilli hala kıpır kıpır
bakalım keyfi ne zaman çıkmak isticek şimdiden parmağında oynatıyor:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…