2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende bu beşikten aldım canım çok tatlı duruyor

Günaydın kızlar,

Bugüne de sorunsuz başladık çok şükür ve oğlumla işimize geldik.Evde olan arkadaşlara da özeniyorum biyerde.Az kaldı deyip kendimi teskin ediyorum napim artık.Yarın 1 Mayıs ve tatilllBirgün birgündüür ondan sonra kaldı 7 gün

günaydın kızlarrr kaç gündür giremiyorummm kardeşim burda işe daldıkkk unuttuk bebişimin eşyalarını yıkadımm hastane çantamı hazırladımm dolaplarımın içlerini topladım bebeğimin yatağını yerleştirdimmm çok iş yaptık çokkkk yarında yardımcılar gelicek büyük temizlikk varrr yarından sonra içim rahatttt inşallahhh...
geçimişi okuyamadımm ne olup bitiyo çok uzak kaldım yaaa...

kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?

canım benmm dikkat et kendinee az kaldıı seninn ben senin yerine daha çok heyecanlandımm keşke bende 36 olsammm

slm kızlar. herkese güzel sağlıklı bir gün dilerim
haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. 2-3 haftaya doğumlar başlar herhalde :18::18::18::18:
ben çok duygusalım bu aralar. hamile olduğumuzu öğrendiğimiz günler daha dün gibi zaman ne çabuk geçtiii sayılı günümüz kaldı... hayata bakışımız fikirlerimiz önceliklerimiz nasıl da değişti başımızdan neler geçtii...
bakalım ilk doğumu kim yapacak hikayesini yazacak... çok heyecanlanıyorum yaw

kızlar benim eşim kız çocuk istiyordu deli gibi hatta bebişin erkek olduğunu duyunca 3-4 gün uzaklaşmıştı benden.:26: şimdi tekmeler yumruklar belirgin ya akşamları yapışık oturuyoruz sürekli eli karnımda dr umuzda cd verdi bilgisayara kaydettik her gün izliyoruz 8-10 kere eşim öyle değişti ki kızlar demek ki evladın kızı erkeği olmuyormuş. annem geçen gün eşime dedi ki "oğlum bak hıdrellez geliyor çok istiyorsan senin için dua edeyim ikinci çocuğun kız olsun diye" eşimin cevabı :" gerek yok ben oğlumu prenseslere değişmem" benim tepkim şok oldum... aralarında müthiş bi bağ oluştu şimdiden. oğlum tepiniyor tepiniyor eşim gelip elini koyunca sakinleşiyor:44: kaç kere denedik hep aynı şey oluyor... geceleri masaj yapıyor, konuşuyor, beni şikayet ediyor anlayacağınız benim pabuçlar şimdiden damda :26: doğunca da ben sadece emzireceğim gazdı uykuydu hepsi eşime ait oooh. en azından 2,5 - 3 ay yaz tatilinde

bu arada ben 10 gündür evdeyim kızlar. doğum iznim başladı. ufak ufak hazırlık yapıyorum kendimi fazla yormadan. yarım sa ütü bir sa dinlenme şeklinde bi sıkıntım yok çok şükür. akşam üstü yürüyüş yapıyorum. bol bol su içiyorum. 12 kilo aldım ama halaa alyansımı takabiliyorum. ayakkabılarımda da hiiç sıkma yok ödem olmadı yaniii. sizde bol su için kızlar. her derde deva.

çok konuşmuşuum kusuruma bakmayın

kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın
öpüldünüüüz

Günaydın kızlarr. Benim kabuslardan uyana uyana sabah yürüyüşüm yine yalan oldu beni de duş paklar bu kadar terleme nedir yaa

canım yalnız değilsin, ben de deli gibi kabuslar gördüm
ama alıştım artık, yadırgamıyorum, doğurana kadar görcez sanırım...
bende bu beşikten aldım canım çok tatlı duruyor

canım sen ne düşünüyosun kullanışlılık konusunda?

kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?

takılma canım ya, sorun olcağını sanmıyorum, benm hiç acıma, sızılama, büyüme olmadı, neredeyse 8 aylık hamiş sayılırız artık dimi ama ben umutluyum son zamanlardan problem olarak görünce, kafaya takınca kesnlkle sorun oluyo gerçekten

Son düzenleme:

yok canımm onunla alakası yokturr içini rahatt ttut doğumdan sonra bol bol sütün olucak bakda gör...

tatlım benim ilk dört ay hassasiyet oldu sonra hafifledi. sütüm de var. pompayı denerken geldi çünkü :26: zaten göğsümden hep süt kokusu geliyor. sakın endişelenme. ben bi dergide okudum sütü olmayan kadın yoktur oranı çok düşük 1000 de bir. süt gelmemesinin tek sebebi strestir. sakın sıkıntı stres yapma. dedim ya benim çook uzun zamandır aşırı hassasiyet yok göğüslerimde. 3-4 haftadır hiç acı hissetmiyorum diyebilirim hatta...

çok teşekkürler cevaplarınız için ama ne biliim eskiden daha dolu hissediyordum. ama kafaya takmamak gerekli doğru diyorsunuz. stres yüzünden sütü kesilebiliyormuş. sağ sağlim, sağlıklı sıhatli bi kucağımıza alsak inşallah. ne zormuş anne olmak.

evet hassasiyet bende de azaldı hatta biraz da küçüldü gögüslerim diyebilirim.İnşallah olmaz süt problemimiz.

3 hafta sonra benim doğumum var Allah'ın izniyle. Zaman ne kadar çabuk geçti inanamıyorum. Keseyi görmek için gittiğim gün daha dün gibi. Şimdi 3 hafta sonra miniğimi koklayacağım inşallah.

Ben 13 kilo aldım. Yarın 36. haftama giriyorum. Ellerim hiç şişmedi, bende alyansımı hala takıyorum ama ayaklarım epey şiş. Daha doğrusu bileklerim.

Karnımsa 4 günde feci şekilde büyüdü. 4 gündür görüşmediğim eltim dün akşam beni görünce ''şimdi hamile olmuşsun işte, nasıl büyümüş karnın 4 günde'' didi.

Eşimden de hayatımın en güzel iltifatını aldım akşam pijamalarımı giyerken. Karnımı havaalanına benzeterek takdirimi kazandı kendileri.

günaydin kizlar ve minisleri nasilsinizz bakalimm biz birazdan doktora gitcez gerci ranvedu saatimize daha var ama daha önce halletmemiz gereken islerimiz var yani yiNe yorulacaz bugun (( doktordan tflla okurum yazdiklarini ama cevap yazmak copk zor oldugu icin tlfla yazamiyorumm o yuzden benim ismimi alta görüpte cevap yazmadigim icin kizmayin :26:grs canlar sonra öpüyoruz hepinizi :))

canım benmm dikkat et kendinee az kaldıı seninn ben senin yerine daha çok heyecanlandımm keşke bende 36 olsammm

saol canim benimm ay evet az kaldii baya ama seninde az kalmis cok yok aramizda :)) merak etme gecer bu gunlerdee insallahh
sanada kolay gelsin canim :)))

sanki birazdan sol tarafımdan bir bacak çıkacak gibi
delecek gibi geriniyo mu, kalk ne işin var bilgisaayar başında mı diyo tortillam
son 3 gündür inanılmaz hareketli, sanki bi yerimden delik açacak ya kızlar
normal mi acaba, benmle aynı haftada olanlarda var mı böle bi durum?

Zamana bende inanamıyorum bazen çok hızlı geçmiş gibi geliyor bazende olması gerekenden yavaş.Anne baba olmaya çoktan hazırız belki ama yinede düşünüyorum arada bebeğimi karnımda taşıdığım bugünleri çok özlicem.
Bir hafta görmediğim bir arkadaşım bile söylüyor büyümüşsünüz diye biz galiba farkına varamıyoruz.

1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızı olan arkadaşım var canım. Hep der; evladını kucağına almak öpmek koklamak müthiş ama karnımda olduğu zamanlar kadar müthiş değil. Sırf o duyguyu hissedebilmek için 5 tane doğurabilirim diye.

Bu çok özel bir bağ bencede. Sağ tarafımdan çıkarttığı minicik ayağını severken bile ağlayasım geliyor benim. Kucağıma alınca nasıl hissederim kendimi düşünemiyorum.

Ben bugün ağlayacak yer arıyorum niye ki acaba.

Son düzenleme:

son zamanlar artık canım
duygusallığı doruklarda yaşa
sanırım senn de sezeryandı dimi, tarihi kesin
hadi hayrlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıııı

Duygusallığımız artık pik yapmış durumda canım.Şimdi bu kadar severken doğduktan sonra kim bilir Ne kadar çok sevicez evlatlarımızı bilemiyorum artık.Hepsi güzel bir anı olarak kalacak inşallah. Özelliklede son 3-4 ayımızı hiç unutamayacağız galiba.

Günaydın kızlar bu hafta işyerımde son haftam cuma günü doğum iznime ayrılıyorum cuma günüaynı zamanda muayemız de var bakalım nedicek doktorumuz.36. haftanın içerisine girmiş bulunmaktayım onun vermiş olduğu bir mutluluk bır heyecan var

Bu arada sabah tan beri karnım çok acayip gerildi ve aşırı derece gaz çıkartıyorum benımle aynı seyi yaşayan varmı

var var canım. aramızda tam bir hafta var senle bazen bende diyorum şimdi delecek karnımı oğluşum diye özellikle bişey yerken bazem tabağı karnımın üstüne koyyuyorum nasıl tepiniyor diyorum elini uzatıp almak istiyor sanırım

bende duygusalım bu günlerde... şimdi sen üç hafta sonra oğlunla buluşuyorsun haa işte ağlamak için süper bi neden
yaaaa bende hep karnımda olsun istiyorum bazen ama kucağıma alıp koklamak, emzirmek falan da istiyorum. bi de benim eeen çok istediğim şey bebeğimi yıkamak yaz bebeği oluyorlar neyseki bol bol yıkarım artık
burda bi arkadaş yazmıştı kim hatırlamıyorum :44: arada bir çıkarıp sevip sevip sonra geri koysak karnımıza ne güzel olur diye. kesinlikle katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…