- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
senin sadece 3 haftan kaldı
ay heeyecanlı mısın kuzum ya
beşik nasıl aldın?
ya ben kraftın park yatağını almıştım ya hani şimdide şu mink sallanan tahta beşikler var ya, onlardan alasım var ya
daha eve gelmedi yatak, geri alırlar mı acaba? orda istediklerimden yoktu çünkü değişsek
CREST AHŞAP BEŞİK GittiGidiyor'da 82623699 şunlardan işte
eşim de kızdı da belli etmedi, kendin konuş halledebilrsen benlik sorun yok dedi
cokk tsk ederim canimm cok sagol benim korkumda zaten bu heran gelebilir gibi suan belirtiler fln dun baya baya sanci cekiyormus gibi oldum ama tabi gercek sanciyi bildigim icin endise etmedim yalanci sancilar yani bunlar ama artik cok agrili ve cok fazla olmaya basladi( insallah birazcik daha bekler kizim en azindan su evin isini bitirimde öyle gelsin daha cantamiz bile tam hazir olmadi ya off ben hic bukadar agir olmazdim boyle seylerde hemen cabukcak bitirirdim bu defa uzattimda uzattim simdide korku sarmaya basladi canim sanada cok gecmis olsun akintin olmus tmm bilmiyorum o yuzden yazmadim ama galiba bu dönemlerde de akinti olmasi normal sayilabiliyor :)) sen yinede doktoruna danis en kisa zamanda
Günaydın kızlarr. Benim kabuslardan uyana uyana sabah yürüyüşüm yine yalan oldu beni de duş paklar bu kadar terleme nedir yaa
bende bu beşikten aldım canım çok tatlı duruyor
kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?
kızlar 34. haftamdayım yaklaşık 1 aydır göğüslerim eskisi kadar acımıyor sızlamıyor. dokununca çok az sızlıyor. sütle alakalı bi sorun mu oldu acaba?
slm kızlar. herkese güzel sağlıklı bir gün dilerim
haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. 2-3 haftaya doğumlar başlar herhalde :18::18::18::18:
ben çok duygusalım bu aralar. hamile olduğumuzu öğrendiğimiz günler daha dün gibi zaman ne çabuk geçtiiisayılı günümüz kaldı... hayata bakışımız fikirlerimiz önceliklerimiz nasıl da değişti başımızdan neler geçtii...
bakalım ilk doğumu kim yapacak hikayesini yazacak... çok heyecanlanıyorum yaw
kızlar benim eşim kız çocuk istiyordu deli gibi hatta bebişin erkek olduğunu duyunca 3-4 gün uzaklaşmıştı benden.:26: şimdi tekmeler yumruklar belirgin ya akşamları yapışık oturuyoruzsürekli eli karnımda dr umuzda cd verdi bilgisayara kaydettik her gün izliyoruz 8-10 kere eşim öyle değişti ki kızlar demek ki evladın kızı erkeği olmuyormuş. annem geçen gün eşime dedi ki "oğlum bak hıdrellez geliyor çok istiyorsan senin için dua edeyim ikinci çocuğun kız olsun diye" eşimin cevabı :" gerek yok ben oğlumu prenseslere değişmem" benim tepkim şok oldum... aralarında müthiş bi bağ oluştu şimdiden. oğlum tepiniyor tepiniyor eşim gelip elini koyunca sakinleşiyor:44: kaç kere denedik hep aynı şey oluyor... geceleri masaj yapıyor, konuşuyor, beni şikayet ediyor anlayacağınız benim pabuçlar şimdiden damda :26: doğunca da ben sadece emzireceğim gazdı uykuydu hepsi eşime ait oooh. en azından 2,5 - 3 ay yaz tatilinde
bu arada ben 10 gündür evdeyim kızlar. doğum iznim başladı. ufak ufak hazırlık yapıyorum kendimi fazla yormadan. yarım sa ütü bir sa dinlenme şeklindebi sıkıntım yok çok şükür. akşam üstü yürüyüş yapıyorum. bol bol su içiyorum. 12 kilo aldım ama halaa alyansımı takabiliyorum. ayakkabılarımda da hiiç sıkma yok ödem olmadı yaniii. sizde bol su için kızlar. her derde deva.
çok konuşmuşuum kusuruma bakmayın
kendinize ve bebişlerinize çooook iyi bakın
öpüldünüüüz
canım benmm dikkat et kendinee az kaldıı seninn ben senin yerine daha çok heyecanlandımm keşke bende 36 olsammm
3 hafta sonra benim doğumum var Allah'ın izniyle.Zaman ne kadar çabuk geçti inanamıyorum. Keseyi görmek için gittiğim gün daha dün gibi. Şimdi 3 hafta sonra miniğimi koklayacağım inşallah.
Ben 13 kilo aldım. Yarın 36. haftama giriyorum. Ellerim hiç şişmedi, bende alyansımı hala takıyorum ama ayaklarım epey şiş. Daha doğrusu bileklerim.
Karnımsa 4 günde feci şekilde büyüdü. 4 gündür görüşmediğim eltim dün akşam beni görünce ''şimdi hamile olmuşsun işte, nasıl büyümüş karnın 4 günde''didi.
Eşimden de hayatımın en güzel iltifatını aldım akşam pijamalarımı giyerken.Karnımı havaalanına benzeterek takdirimi kazandı kendileri.
Zamana bende inanamıyorum bazen çok hızlı geçmiş gibi geliyor bazende olması gerekenden yavaş.Anne baba olmaya çoktan hazırız belki ama yinede düşünüyorum arada bebeğimi karnımda taşıdığım bugünleri çok özlicem.
Bir hafta görmediğim bir arkadaşım bile söylüyor büyümüşsünüz diye biz galiba farkına varamıyoruz.
1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızı olan arkadaşım var canım. Hep der; evladını kucağına almak öpmek koklamak müthiş ama karnımda olduğu zamanlar kadar müthiş değil. Sırf o duyguyu hissedebilmek için 5 tane doğurabilirim diye.
Bu çok özel bir bağ bencede. Sağ tarafımdan çıkarttığı minicik ayağını severken bile ağlayasım geliyor benim. Kucağıma alınca nasıl hissederim kendimi düşünemiyorum.
Ben bugün ağlayacak yer arıyorum niye ki acaba.
1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızı olan arkadaşım var canım. Hep der; evladını kucağına almak öpmek koklamak müthiş ama karnımda olduğu zamanlar kadar müthiş değil. Sırf o duyguyu hissedebilmek için 5 tane doğurabilirim diye.
Bu çok özel bir bağ bencede. Sağ tarafımdan çıkarttığı minicik ayağını severken bile ağlayasım geliyor benim. Kucağıma alınca nasıl hissederim kendimi düşünemiyorum.
sanki birazdan sol tarafımdan bir bacak çıkacak gibi
delecek gibi geriniyo mu, kalk ne işin var bilgisaayar başında mı diyo tortillam
son 3 gündür inanılmaz hareketli, sanki bi yerimden delik açacak ya kızlar
normal mi acaba, benmle aynı haftada olanlarda var mı böle bi durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?