isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor
aynı versiyondan bi tane bende var:))maçta geldi ve maçı açtırdı tvde banavallaha inanması güç ama senin yazını okurken benim çok düşünceli kocamda basket maçına gitmek için son hazırlıklarını yapıyordu:)sen top peşinde koşarken bigün doğurucam diyorum.gece 12 de falan gelir artık.
Dogurmak degil ki mesele. Isten geldigimden beri yalnizim evde. Hafiften korkmaya ve cokca sikilmaya basladim.Ilgi istiyorumayy daha 1 ayim varmis dogurmazmisim da sudan bahaneler
huylu huyundan vazgecmiyor canim.bugune kadar hic karismamistim mudahale etmemistim ama bugun gitme dedim,gitti ne diim artik azcik empati ilgi beklentimiz
benimki başından beri giremem deyip duruyo ben çok istiyorum ve ısrarediyorum.hatta onun gelmediği bi kontrol sonrası kandırdım drla konuştum sende girceksin doğuma diye çok kızdı bensiz niye konuşuyosun diye.sanırım sonrasında benim tepkimdem dolayı gircem fln demeye başladı ama şuan çok saçma gelmeye başladı bana.benim zorumla yanmda olcaksa hiç olmasın istemiyorum.artık bu konuyu hiç açmıycam ama çok kırgınım ona bu konuda(ben de onu yalnız bırakıcam bana ihtiyacı olduğunda çok kötü alcam intikamımı ama kararlıyım.
ne güzel yaa sizin hastanelerinizde eşlere de izin var niye benimkinde yok
ben de doğururken kocam yanımda olsun istiyorum
önceden istemem diye düşünüyodum eşimi ama bu ara bahsi geçtiçe hevesleniyorum
ama malesef benm hastanemde de izin yok
neyse bakalım hayırlısı
bende hepsini vermicektim önce temiz halılarımda vardı arasında ama
adamlar halıları almaya gelince verdim hepsini bi sudan geçsin dedim
en azından aklımda kalmasın
bence sende ver gitsin tertemiz eve gelsin kuzucun sonrasında epey rahat ederiz inşşşlh
ayy daha 1 ayim varmis dogurmazmisim da sudan bahaneler
ahaha sen hangi hastaneye gidiodun
bi tanede bende var mrk etme her pazartesi halı sahada 1.30da gelio gece 12 1 maç yapıo sinir oluorum lafta sokuorum bi bu eğlencem var dio bişey diyemiorum napim
aynı versiyondan bi tane bende var:))maçta geldi ve maçı açtırdı tvde bana(
geçen hafta her akşam dışardaydı benim kocam.çoğunda da halı saha maçındaydı.bi de ilgi bekliyo benden eve gelince.hata abarttı geçen gün arkadaşlarıyla içmiş ve beni arıyo açmadım teli.biliyorum arabayla onu almamı istiycek.eve geldi bi de sitem ediyo açmıyosun teli fln diye.nasıl i mantık va bu adamda anlaamıyorum valla.o benim peşimde koşturcağına benden ona şoförlük yapmamı bekliyo!!!
avcılar hospitala gidiorum cnm
seninkide oklavalıkmış hanibunlara bebekleri olunca azcık ayar çekmek lazım galiba:)
aynı versiyondan bi tane bende var:))maçta geldi ve maçı açtırdı tvde bana(
geçen hafta her akşam dışardaydı benim kocam.çoğunda da halı saha maçındaydı.bi de ilgi bekliyo benden eve gelince.hata abarttı geçen gün arkadaşlarıyla içmiş ve beni arıyo açmadım teli.biliyorum arabayla onu almamı istiycek.eve geldi bi de sitem ediyo açmıyosun teli fln diye.nasıl i mantık va bu adamda anlaamıyorum valla.o benim peşimde koşturcağına benden ona şoförlük yapmamı bekliyo!!!
isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor
Dogurmak degil ki mesele. Isten geldigimden beri yalnizim evde. Hafiften korkmaya ve cokca sikilmaya basladim.Ilgi istiyorum
hem de ne oklavalık:)))beklemedeyim ama istesem ayarın alasını veririm ama ne kadar abartcak diye merakla sabrediyorum.toptan acısını çıkarcam o anı bekliyorum.
iste bugune kadar arkalarini topla idare et guclu kadin ol,isticekler tabi.biz cok yuz vermisiz galiba bunlara
banada kayınvalidem mayıs sonuna kalmaz dogurursun deyip duruyo
diyorum anne vaktinde gelsin insallah, erken oluyo o zaman diye
yok beklemez ilk cocuk erken gelir diyo, temizligide o yuzden yaptırdı, gec kalmayalım heran olabilir diyo
kötü niyetinden değil biliyorum ama tuhaf hissediyo insan
hayırlı vakitte gelsin insallah kuzular
Cnm benm bizimkide 3-4 hafta öncesine kadar böyleydi...Geçenlerde arkadaşı anlatmış... Adam maç yaparken ayağını kırıyor,eşide son aylarında hamile... bir hafta sonra aniden sancılanıyor,herkes koştur koştur hastaneye yetiştirmeye çalışıyor kadını,adamı evde bırakıyorlar o aceleyle.... kötü bir tecrübe olmuş onlar için. Bizimkide bu olaydan snra tırstı bıraktı artık top oynamayı,nolur nolmaz diye
Cnm benm bizimkide 3-4 hafta öncesine kadar böyleydi...Geçenlerde arkadaşı anlatmış... Adam maç yaparken ayağını kırıyor,eşide son aylarında hamile... bir hafta sonra aniden sancılanıyor,herkes koştur koştur hastaneye yetiştirmeye çalışıyor kadını,adamı evde bırakıyorlar o aceleyle.... kötü bir tecrübe olmuş onlar için. Bizimkide bu olaydan snra tırstı bıraktı artık top oynamayı,nolur nolmaz diye
kızlar bizde ne çekmişiz be
meğer herkes ne dertliymiş.benim kocam 36 yaşında artık 3-5 yıla istesede bu tarz etkinliklere katılamayacak diyorum sesimi çıkarmıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?