2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor
aynı versiyondan bi tane bende var:))maçta geldi ve maçı açtırdı tvde bana(
geçen hafta her akşam dışardaydı benim kocam.çoğunda da halı saha maçındaydı.bi de ilgi bekliyo benden eve gelince.hata abarttı geçen gün arkadaşlarıyla içmiş ve beni arıyo açmadım teli.biliyorum arabayla onu almamı istiycek.eve geldi bi de sitem ediyo açmıyosun teli fln diye.nasıl i mantık va bu adamda anlaamıyorum valla.o benim peşimde koşturcağına benden ona şoförlük yapmamı bekliyo!!!

huylu huyundan vazgecmiyor canim.bugune kadar hic karismamistim mudahale etmemistim ama bugun gitme dedim,gitti ne diim artik azcik empati ilgi beklentimiz

benimki haftada 2 gün gidiyordu.ben kızınca haftada bire düşürdü:)doğuma yakın bekle gidersin diyorum.doğuruncada atacam kızını kucağına al bak bunla oyna diycem

Benimki Asyanin ilk anini kacirmak istemediginden mi giriyor bilmiyorum, valla uzmesinlerde girmesinlerde.Bence o an onu hic gozun gormeyecek dayanamiyadabilir ben erkek olsam bende girmezdim zaten profesyonel insanlar yaninda ben birsey yapamam aksine fenalasirim bunu bildigim icinde kabul etmezdim.O yuzden senin yaninda olmuyor gibi dusunup uzme kendini

ahaha sen hangi hastaneye gidiodun

ayy daha 1 ayim varmis dogurmazmisim da sudan bahaneler

banada kayınvalidem mayıs sonuna kalmaz dogurursun deyip duruyo
diyorum anne vaktinde gelsin insallah, erken oluyo o zaman diye
yok beklemez ilk cocuk erken gelir diyo, temizligide o yuzden yaptırdı, gec kalmayalım heran olabilir diyo
kötü niyetinden değil biliyorum ama tuhaf hissediyo insan
hayırlı vakitte gelsin insallah kuzular

bi tanede bende var mrk etme her pazartesi halı sahada 1.30da gelio gece 12 1 maç yapıo sinir oluorum lafta sokuorum bi bu eğlencem var dio bişey diyemiorum napim

evet aynen ayni cumleler birtek bu eglencemiz varne diim en azindan yanliz degilmisim isin tesellisi oldu kendi adima

seninkide oklavalıkmış hanibunlara bebekleri olunca azcık ayar çekmek lazım galiba:)

iste bugune kadar arkalarini topla idare et guclu kadin ol,isticekler tabi.biz cok yuz vermisiz galiba bunlara

isten kostur kostur gelip 36 haftalik hamile esini evde yanliz birakip hali saha macina yetisen dusuncesiz bir kocam var.simdide oturmus sampiyonlar ligi macini izliyor

Cnm benm bizimkide 3-4 hafta öncesine kadar böyleydi...Geçenlerde arkadaşı anlatmış... Adam maç yaparken ayağını kırıyor,eşide son aylarında hamile... bir hafta sonra aniden sancılanıyor,herkes koştur koştur hastaneye yetiştirmeye çalışıyor kadını,adamı evde bırakıyorlar o aceleyle.... kötü bir tecrübe olmuş onlar için. Bizimkide bu olaydan snra tırstı bıraktı artık top oynamayı,nolur nolmaz diye

hem de ne oklavalık:)))beklemedeyim ama istesem ayarın alasını veririm ama ne kadar abartcak diye merakla sabrediyorum.toptan acısını çıkarcam o anı bekliyorum.

iste bugune kadar arkalarini topla idare et guclu kadin ol,isticekler tabi.biz cok yuz vermisiz galiba bunlara

kızlar bizde ne çekmişiz be
meğer herkes ne dertliymiş.benim kocam 36 yaşında artık 3-5 yıla istesede bu tarz etkinliklere katılamayacak diyorum sesimi çıkarmıyorum:)

Banada ilk cocuktan sonra dogum daha kolay ve erken olabilirmis gibi geliyor.Neden acaba ilk cocuk erken gelir.

Benim ablalarimdan biri 40. Hafta bitti dogurmadi bebek kilo kaybedince sezeryan oldu, esimin kuzenin karisida 41. Haftanin sonunda oldu o yuzden en son tarihi baz aliyorum yoksa vakit hic gecmez bana

evet canim olasi,ama ne guzel esin birakip tedbirini almis bizimkide her mactan sonra kucuk sakatliklarla geliyor ama soylim bakalim ne dicek zannimca etkilenmicek

hahaha supermis tam ibretlik maca giden kocalara anlatip vazgecmeleri denenebilir.Burdan bir dizi cikar cok tatlisiniz umutsuz ev kadinlari modundayiz

kızlar bizde ne çekmişiz be
meğer herkes ne dertliymiş.benim kocam 36 yaşında artık 3-5 yıla istesede bu tarz etkinliklere katılamayacak diyorum sesimi çıkarmıyorum:)

hakkaten canim valla erkek milletinin topu ayni baksana.benimkide 32 yasinda 40 ta jubile yapsa 8 yilda az degil be yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…