evet canim olasi,ama ne guzel esin birakip tedbirini almis bizimkide her mactan sonra kucuk sakatliklarla geliyor ama soylim bakalim ne dicek zannimca etkilenmicek
hakkaten canim valla erkek milletinin topu ayni baksana.benimkide 32 yasinda 40 ta jubile yapsa 8 yilda az degil be yaa
evet cnm bıraktı çünkü öyle bir durum olursa onu affetmemin biraz zor olacağını ve her defasında bunun dırdırını yapacağımı bildiğinden çekindi,bıraktı.Birde bizim burda ailelerimizden kimse yok yanımızda öyle bir durumda hastaneye yetiştirmek için kimsemiz yok,arkadaşlar fln var illaki götürürler ama yinede o duruma düşmeyi istemedi sanırım... sende söyle bakalım belki etkilenir :)
Aynen valla benim tişörtleri giyindim göğsümden aşağı geçmedi inemedi aşağı bir türlü
En iyisi eşimin tişörtünü giyineyim dedim.oda tam oldu bana
Ay canım gözün aydın artık iyice hasret giderirsinizkızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Ohh ohhh ne mutlu sana hadi gözün aydn şekerimkızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Aman millete ne bakıyorsun sen hiçte ikizlik karnın yok normal hamile karnı işte 8. aydasın hatırlatırım şimdi şişmeyecekte ne zaman şişecekbeni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
İnanamıyorum yandım ben o zaman.Allahtan sezeryan olacak benimkiherkesin ağrı eşiği farklı sonuçta.o zaman iyiki sen normal doğurmayacaksın diyelim:)arkadaş 80 çıktığında hiçbirşey hissetmiyormuş:)
ağzım hiç boş kalmıyor yahu sürekli bir şeyler yeme halindeyim
şekerim var ama hiç dikkat edemiyorum canlar :26:
zaten ağzım kuruyup durduğunda anlıyorum ki şekerim yine çıktı
buna rağmen işim gücüm dondurma tatlı bilmemne
Çok fena bir ağırlık çöktü üstüme nazar değdi galiba bana fena uykum geldi gibi:26:
Ay canım gözün aydın artık iyice hasret giderirsinizbidaha da yollama otursun dizinin dibinde benim kociş de 3 günde bir gececi o bile yetiyo bana öyle özlüyorum ki bu gece de yok yarın akşam gelecek
hayret gece kuşu değilmiydin sen bacım:)
Canım benim kalple ilgili sıkıntım var ve normal doğum yapmam beni riske atmak demek oluyor. Sezeryandan korkmuyorum ben enteresan şekilde. Arkadaşlarım ve iki eltim sezeryan sonrası 3. Gün fellik fellik geziyorlardı. Zorluğu biraz kişinin canının ne kadar tatlı olduğuyla alakalı.maşallah yiğit beye :) büyümüş epeyce annesi 3200 3300 ile gidersin doğuma sende haftası ile uyumlu minnakın suyun iyiyse neden normal düşünmüosun tatlım ?Bebek dediğim kiloda da doğarsa rahat doğurursun bi ıkınmada dışarda allahn iznyle sezaryen bakımı çok önemli iyi bakabilirler mi acaba?Onuda blmiorum iyi bakılırsan sorun olmaz allah korusun açılır fln emzirirken sıkıntı oluyomuş raat edemiomuşsun die duydum pozisyonu nasıl bebişin kafa aşağıdamı yukarıda mı o da önemli tabi doğum anında dönen bile var((((BEN)))
Sorma bende anlamadım ki.Dökülüyor valla her yerim azıcık okuyun üfleyin bana
hoşgeldin canım
bence kocacına okut kendini
eşlerin okuması iyi gelirmiş diye duymuştum
beni kocacım bir kaç günde bir okur
gözlerimden yaşlar iner bazen esnemekten
acayip ferahlarım o zaman dene bence
tatlım bana kalsa işe bile yollamicam adamı
çok mutluyum ama inşallah sonunda gelecek evimin direği
mutluluktan üçüncü dondurmayı yedim demin
Canım benim kalple ilgili sıkıntım var ve normal doğum yapmam beni riske atmak demek oluyor. Sezeryandan korkmuyorum ben enteresan şekilde. Arkadaşlarım ve iki eltim sezeryan sonrası 3. Gün fellik fellik geziyorlardı. Zorluğu biraz kişinin canının ne kadar tatlı olduğuyla alakalı.
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?