2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet canim olasi,ama ne guzel esin birakip tedbirini almis bizimkide her mactan sonra kucuk sakatliklarla geliyor ama soylim bakalim ne dicek zannimca etkilenmicek

evet cnm bıraktı çünkü öyle bir durum olursa onu affetmemin biraz zor olacağını ve her defasında bunun dırdırını yapacağımı bildiğinden çekindi,bıraktı. Birde bizim burda ailelerimizden kimse yok yanımızda öyle bir durumda hastaneye yetiştirmek için kimsemiz yok,arkadaşlar fln var illaki götürürler ama yinede o duruma düşmeyi istemedi sanırım... sende söyle bakalım belki etkilenir :)

bizimde ayni canim isimiz dolayisiyla bizde gurbetellerdeyiz.illaki bulunur hastaneye goturecek birileri ama ayni sey degil kesinlikle,soylim bakalim belki etkilenir.:44:

Bugün ara ara girdim cepten geçmişi okumaya çalıştım işyerinde falan ama tansiyonum çok düşüktü hep fazla okuyamadan başım döndü bıraktımsizi de çok merak ettim ama geçmişi de bitiremedim cevap da yazamadım hiç halim yok dün hastaneden serum sayesinde çıktım bugün mecburen işe gitmek çok koydu, zaten kağnı hızıyla yürüdüm otobüse binerken canım çıktı bacağımı kaldırmak otobüse ilk adımı atmak ölüm ama kociş anlamıyo yavaş yavaş git gel işe diyo, dayanabiliyosan diyo dayanamıyorum desem diyoki şuan öyle aşırı sancıların varmı diye soruyo yok deyince o zaman yavaş yavaş işe gidersin , kadar çalışsan kar doğum sonrası için diyo , - e be en de öyle düşünüyorum ama işe gidecek gücüm yok, işe gittim bugün hep oturdum yorulmadım ama ayaklarım ayakkabıyı yırtıp çıkacak kadar şişti sızlayıp durdu, bacaklarım salık kaldığından ayaklar eller şişti... İşyerindeki herkes sen çok ağırlaştın yürüyemiyosun bile neden ayrılmıyosun diyolar herkese ayrı bi dert anlatıyorum sıkıldım ağlayasım var doğum sonrası iznimin ne kadar az kalacağını düşünmekten elim kolum bağlanıyo miğdeme vuruyo stresim... bugün işten çıkınca eve geldim 7ye kadar uyudum çok iyi geldi uyumak vücudum dinlendi, kızıcım da rahat ettirmıyo annesinin sağ tarafını ittiriyo da ittiriyo ordan yırtıp çıkacak sanki, baya baya acıtıyo, ben de onu seviyorum sıvazlıyorum sonra bırakıyo ittirmeyi zillim şimdiden annesinden ilgi bekliyo onunla ilgilenince sıkıntımı unutuyorum.
Herkes evini temizlemiş ben bir haftadır elleyemıyorum hiç bişeyi evin her yeri her tarafta , gerçi kardeşim bugün evi süpürmüş ama toplamamış e erkek çocuğu bukadar yaptığı da kar tabi...
yarın 1 Mayıs bütün arkadaşlarım görevli ama ben tatilmişim bugün en sevindiğim haber buydu kızlar yarın geç kalkıcam , kuruyan 3 makinelik çamaşırı katlayıp yerlerine koyucam ve oturma odasındaki mobilyaların tozunu alıcam ve gün boyu dinlenicem keşke her hafta içi böyle bir gün tatil olsa geçen hafta da 23 nisan da tatildim çok iyi olmuştu.
Bu arada bebişlerini gören arkadaşlar hepinizi tebrik ederim yavrucaklar büyüyüp serpiliyolar maşallah gözünüz aydın canlarım gvn1907 ve mikailesra Kızlar göbüşler çok güzel gözüküyo ne kaa tatlılar öyle, benim de kocaman oldu bir haftadır daha da büyüdü göğüs kafesim sıkışıyo resmen , artık çoraplarımı giyerken acayip zorlanıyorum eğilirken karnımın içi acıyo inşallah bebişe zarar vermiyorumdur yataktan kalkmak da çok zor kaplumbağa gibiyim sırt üstü kalsam kalkamayacak gibi oluyorum

Aynen valla benim tişörtleri giyindim göğsümden aşağı geçmedi inemedi aşağı bir türlü
En iyisi eşimin tişörtünü giyineyim dedim.oda tam oldu bana

Bugün eve geldim sıcaktan bayılmış bir haldeydim tşörtlerimi bazanın altından çıkartmadığımı hatırladım ve eşimin tarafını açtım dolapta c onun tşörtlerinden birini giydim ohhh bee dedim göbüşe de rahat rahat oldu artık evde onları giycem
kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Ay canım gözün aydın artık iyice hasret giderirsiniz bidaha da yollama otursun dizinin dibinde benim kociş de 3 günde bir gececi o bile yetiyo bana öyle özlüyorum ki bu gece de yok yarın akşam gelecek

Gün boyunca yazamamanın acısını çıkardım heralde

kızlaaaar kocam perşembe günü geliyor allah ın izniyle sevinçten ölüyorum şu an
:78::92::93::94::98::118::119::124:
Ohh ohhh ne mutlu sana hadi gözün aydn şekerim
Aman millete ne bakıyorsun sen hiçte ikizlik karnın yok normal hamile karnı işte 8. aydasın hatırlatırım şimdi şişmeyecekte ne zaman şişecek
herkesin ağrı eşiği farklı sonuçta.o zaman iyiki sen normal doğurmayacaksın diyelim:)arkadaş 80 çıktığında hiçbirşey hissetmiyormuş:)
İnanamıyorum yandım ben o zaman.Allahtan sezeryan olacak benimki

Al bendende o kadar dün tartıldım hastanede 80 kilo geldim tabi kahvaltımı yapıp gitmiştim
Ama ödemde var tabi elim ayağım öyle bir şiş ki off sıcaklarda hiç çekilmiyor

Çok fena bir ağırlık çöktü üstüme nazar değdi galiba bana fena uykum geldi gibi:26:

Ay canım gözün aydın artık iyice hasret giderirsiniz bidaha da yollama otursun dizinin dibinde benim kociş de 3 günde bir gececi o bile yetiyo bana öyle özlüyorum ki bu gece de yok yarın akşam gelecek

tatlım bana kalsa işe bile yollamicam adamı
çok mutluyum ama inşallah sonunda gelecek evimin direği
mutluluktan üçüncü dondurmayı yedim demin

Canım benim kalple ilgili sıkıntım var ve normal doğum yapmam beni riske atmak demek oluyor. Sezeryandan korkmuyorum ben enteresan şekilde. Arkadaşlarım ve iki eltim sezeryan sonrası 3. Gün fellik fellik geziyorlardı. Zorluğu biraz kişinin canının ne kadar tatlı olduğuyla alakalı. Yoksa bebeğim doğum pozisyonunda normal doğum için gayet uygun.

Son düzenleme:
Sorma bende anlamadım ki.Dökülüyor valla her yerim azıcık okuyun üfleyin bana

hoşgeldin canım
bence kocacına okut kendini
eşlerin okuması iyi gelirmiş diye duymuştum
beni kocacım bir kaç günde bir okur
gözlerimden yaşlar iner bazen esnemekten
acayip ferahlarım o zaman dene bence

hoşgeldin canım
bence kocacına okut kendini
eşlerin okuması iyi gelirmiş diye duymuştum
beni kocacım bir kaç günde bir okur
gözlerimden yaşlar iner bazen esnemekten
acayip ferahlarım o zaman dene bence

Hoşbulduk bebişkom
Valla yüreğime bir taş oturdu sanki göz kapağımı kaldıramıyorum
Oda güya dersin başına oturdu
Söyleyeyimde okusun bana azıcık

tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...

sessız sessız takıp edıorum sızı. cok yorgunum.

doğumdan sonra hemen karın iniyor mu. ben normal pijama almak ıstıorum yedeklerı. lohusa pijamasının bi artısını görmedm henüz

tatlım bana kalsa işe bile yollamicam adamı
çok mutluyum ama inşallah sonunda gelecek evimin direği
mutluluktan üçüncü dondurmayı yedim demin

afiyet şeker olsun canım, bebişine yarasın
Mervecim seninde mi üstünde ağırlık var ben de bugün pek bi uyuşuğum uykuluyummmmm

Yarın 1 mayıs güya herkese tatil
Olan benim kocama oldu öfff görevliymiş yarın

bende sezeryandan korkuodum ama az önce bi topik okudum. kadının normal doğumdan olan dikişleri 2 ay boyunca düşmemiş. bundan daha çok tırstım. orda olcağına dikiş karnımda mı olsa acaba .

dikişsiz yolu yok mu ya. tırsarım ben öle şeylerden:18:

yakınların için üzüldüm . Allah rahmet eylesin. çok zor şeyler yaşamışsın. Allah sabır versin. bebeğin geliyormuş hayırlı olsun. sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inş.

oyyy haziran annesiyken mayısın ilk gününde anne mi olacaksınallah kurtarsın arkadaşım.çok sıkıntı çekmişsin ama yarın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.allah yardımcın olsun.doğum hikayenide yazarsın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…