2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar birde bişi dicem. benim katıldığım bi tefriciye topiği vardı. bizimde doğumlar yaklaşıor. kolay ve hayırlı doğum için niyet ederek, doğum sırasına göre okusak ya. tabi onun için ayrı topik açarız ama katılmak isteyen olur mu

Yarın 1 mayıs güya herkese tatil
Olan benim kocama oldu öfff görevliymiş yarın
cnm bizim şubede de ben hariç herkes görevli, ben de kızım sayesinde tatilim kocana kolay gelsin yarın çok yorucu bir gün olacak onun için, Allah yardımcıları olsun tüm polislerin...

Ay canım demek topiğimizin ilk bebeği geliyo çok heyecanlandım, çok zor günler geçirmişsin umarım yarın herşey güzel geçer ve bebişini sağ salim kucağına alırsın, onu bizim yerimize de kokla öp umarım bütün sıkıntılarını aklından alıp götürür bebişin cnm Allah kurtarsın şimdiden geçmiş olsun...

slm kizlar biz geldik nasilsinizz bugun gecmsi okumayi gözum yemedi:26: ara ara bakmaya calisacam ama yinede ne olmus ne bitmis merak ederim sonra bizim bugun kontrolumuz vardii sabahin 7 de kalkip 9 da dustuk yollaraa bir kac isim vardi onlari halletim sonra da doktorumuza gittik nts fln girdik sancim fln cikmadi muayne olduk onlarda gayet iydii hersey normal dedi 3 d icin tekrar ve son kez bakildii ama yine herzamanki gibi eli yuzundeydii bakmadii ekrara
acemiperiydi sanirimonun bebiside ayni sekilde ypamisti gecen gun aleti tutunca yuzunu kapatiyor cekince aciyor yuzunuu bunlarin anlasmismi ne dedim icimdenn bir resim bari ver dedim olmaz dedii ayrintilida ancak onu veriyoruz parali yoksa dedii
bende neyse zaten ne kaldiki doguma dedim ciktim. sonra birza alisveris yapalim dedik pijama fln baktim bir tane aldim evdede var 2 tane sanirim yeter bu kadarii insallah bir aksilik cikmazsa yeterli oluyor :))) annem aradi ben ben gezerken manti dolduruyorlar yardima gel dedii (insallah caninizz cekmez baska turlu anlatamzdim )(( bir iki saat gezdikten sonra annemlere gectim saatlerce mantiyla ugras belim koptuu iyicee eve geldgimde pestilim cikmistii ama bir iki saat sanci cektim asiri derece kraplar girdi ben digerlerinde hic boyle agrilar cekmedim yaa ( bildigin sanci baslangici gibi agrilar girdii sicak su torbasi koydum belime uzandim koltuga bir saat uyumusum kendime geldim agrilairmda hafiflemistii . eger gecmeseydi hastanede bulurdum kendimi bu gece o kadar cok agrim olduu neyse canlar cok uzattim bizden bukadarr bugunluk. haa bu arada kasilmalari cok olanlar sicak su torbasini belinize koymayi deneyin gercekten agrilari aliyorr bana cok iyi gedli bu 2. yapisim oldu :)))

Yarın 1 mayıs güya herkese tatil
Olan benim kocama oldu öfff görevliymiş yarın

polis olmak zor iş valla.allah yardımccumada izne çıkıyorum.ohhh benden iyisi yok vallaısı olsun eşinin.bende tatilim yarın.annem babam kız ve erkek kardeşim geliyorlar.pazar gününe kadar kalacaklar.belki annemi yollamam bile bir süre.

Kızlar sizdede çıkıyormu sayfanızda reklam
FATMAGÜL Nasıl kurtuldu diye kıllı kıllı bu ne ya iğrenç midem bulandı vallahide billahi de:120:

talıaa hoş geldin cnm, gözün aydın bebiş de iyiymiş ama senin kızın da pek çekingen çıktı yüzünü saklamış yine artık doğumda görücen neye benzediğini , ben de göremiyorum kızımın yüzünü, bizim hastanenin ultrasonları siyah beyaz ve çok puslu, doktor nasıl anlıyosa artık şurası ağzı burnu diyo ben de benzetmeye çalışıyorum..

taliaa bence senin doktorunda bir problem var.kaçtır bir görüntü alamadı ya.yollmıyo mu seni git tatlı bişeyler ye yarım saat sonra gel demiyor mu
neyse kontrolün sorunsuz geçmiş çok şükür.bu arada senin neyine mantı bükmek bu halinle.dikkat etmelisin kendine daha çok.artık sizin günleriniz sayılı şurda.

Canım İnşallah sağ salim bir şekilde yarın yavrunu kucağına alırsın.Babacığın için başın sağolsun Allah rahmet eylesin

afiyet şeker olsun canım, bebişine yarasın
Mervecim seninde mi üstünde ağırlık var ben de bugün pek bi uyuşuğum uykuluyummmmm

Çok fena ağırlık çöktü hemde.eşime masaj yaptırdım okudu üfledi biraz rahatladım gibi sanki
sende eşine masaj yaptır kız

FATMAGÜL Nasıl kurtuldu diye kıllı kıllı bu ne ya iğrenç midem bulandı vallahide billahi de:120:
Ayyy şimdi ben yazacaktım ne ğrenç reklam o öyle ben ona bakmadan yazmaa çalışıyorum deminden beri ıyyyk :120:

sağol canı şimdi tekrarnts ye bağlayacaklar şimdilik hoşçakalın

canimya cok sey yasamissin öncelikle basin sagolsun allah rahmet eylesin babana ve arkadasina cok zor bir durum allah sabir versin sizede bol bol (
rabbim bir yandan alirken bir yandanda veriyor iste:)) allah bebegine uzun hayirli ömur nasip etsin insallahhh ayy cokta heyecanlandim ilk bebis senden gelyiorr hemde 1 mayisda masallaahh rabbim hayirli dogumlar nasip etsin kucagin sagsaglim almak kismet olsun dogum hikayenide en kisa zamanda bizlerle paylasirsin insallah :))

benımkısı daha mı buyk neekg den kaynaklı snaıırm suanda 10 kg almıs bulunmaktayımdaa
cok guselsınız cok sukur
gozun aydın cnm benımm

ramazanda oruç tutmayı düşünmeyin zaten annişler,normalde bile emzirince deli gibi susanıyormuş..bol bol su içicez ki bebişe de süt olsun yazık bebişlerimize..bize de tabii
oruc tutamıyoruz hnm larr hem lohusalıgımız bıtmıyor hemd eo sıcaklarda bol sut olsun dıye bol su vb ıcecekler tuketmemız gerekk yoksam bebegımızın hakına gırerız mazallahh:18:

bende dun esıımn tsortunu gıydımde yattım benımkı ler gobısımı acıkda bırakıyordaa artıkınnn genıs genıs kocısden takılıyorz paşamla artıkınnn

kendımı gorur gıbıyım bacaklar sıfır gobıss almıs basını gıdıyor cok sukur ama bende gogusde var sekerr
kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
bende ıkı kutu var bırı wii marka dıgerını hatırlamıyorum ama bayagı gusel geen ark.bırıne verdım sutyene yapıstırmalıkı aymasın dıye bılgıdın ped gıbıı

ayyy evet demin çıktı o ne be :83:
fatmagül de böyle bir şey olsaydı kurtulurdu kesin ıyyk :120:

Amin canım valla.Ohh sen sıyırdın desene bu sene hadi minnoşun sayesinde
Ohh ohh haberler güzel bende gündüz girdim baktım haber yoktu senden dedim hastane dönüşü kesin bir yerlere gittiler alışveriş felan yapmıştır dedim içimden
ama tutmadı Aman bacım mantı bükmek neyine senin.Ben olsam annemi ekerdim valla aman bananeeee
Senin kızda fena valla baksana şimdiden nazlanıyor.maşallah bu arada her şey yolunda

Evet canım zor şimdi işten geldi akşam yarın gene gidecek sabah namazı çıkar herhalde yarın gece kaça kadar gelmez bilmiorum
Ohhh ohhh canım tadını çıkar valla annenle babanla kardeşinle iyi vakit geçirmeler sana.bencede yollama anneni
bu hafta son desene

Ayyy şimdi ben yazacaktım ne ğrenç reklam o öyle ben ona bakmadan yazmaa çalışıyorum deminden beri ıyyyk :120:

ay bende de var ne biçim reklam o ya
ben o tarafı elimle kapatıp okuyorum:120::120::120::120:

ayyy evet demin çıktı o ne be :83:
fatmagül de böyle bir şey olsaydı kurtulurdu kesin ıyyk :120:

Valla yönetime yazarım ben birazdan bu ne biçim reklam yazık bize
FATMAgülde kaşlarını almayı bilmişte o koltukaltı ne öyle belik örüp ucuna boncuk taksaydı bari

aynen 2 iş günüm kaldı valla.haftaya bende artık başlarım yavaş yavaş işlere.artık beşiğimide sipariş ederim önümüzdeki haftalarda:)allah muhafaza es kaza erken doğum yapsam yandım valla:)

Çok fena ağırlık çöktü hemde.eşime masaj yaptırdım okudu üfledi biraz rahatladım gibi sanki
sende eşine masaj yaptır kız

Kociş gece mesaisinde bi masaj yapanım yok ama titreşim veren masaj aletim var , dmin sırtıma tuttım ehhhh işte kocam gibi olurmu hiç altı üstü titreşim veriyo işte

saol canimm iyi cok sükür bebisim 3 kilo kadar olmus gerci tmm kilosunda soylemedi ben sordum onada bakamam dedii ama tahmini 3 kilo olmus dedii cok nazli bir bebek olcak ancka beni dogunca glrun diye inat ediyorr yuzunun yarisini eliyle kapatmis yarisini glrebiliyorum glzunu ama tmm iyi degil 3d oldugu icin göruntu gayet netti bu defaa malesef kizim inatci cikti yine
artik dogmasini beliyecez baska care yok :))

ayy sorma canim sigorta artik hic biseyi karsilamiyor dogru duzgun bu yuzdende doktotlarin huyu suyu degistii ugrasilarmi hic oylee siz diyorsunuzda ben sasiriyorunm git yemek ye gel diye zaten ben cikiolata yiyip gidiorum herzaman karnimida doyuruoyrum doktora girene kadar kipr kipr olan kiz aleti glrdumu kose bucak sakliyor kendisini
ay sorma annem cagirdi gel yardim et diyee bende sandim giderim annem yaptirmaz dedim ama nerdeeee 3 kilo hamur yogurmus dger kadinlar cok yavss yapamiyorlar annemde tek basina yapamaz ee mecbur is basa dustuu bende gider hazir mantiya konarrimdemistim hayal olduu birde halayip pufladikca yanimdaki kadin rahatsiz oluyor ikide bir laf sokuyor insana
sinirim bozulduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…