cnm bizim şubede de ben hariç herkes görevli, ben de kızım sayesinde tatilim kocana kolay gelsin yarın çok yorucu bir gün olacak onun için, Allah yardımcıları olsun tüm polislerin...Yarın 1 mayıs güya herkese tatil
Olan benim kocama oldu öfff görevliymiş yarın
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
Yarın 1 mayıs güya herkese tatil
Olan benim kocama oldu öfff görevliymiş yarın
slm kizlar biz geldik nasilsinizz bugun gecmsi okumayi gözum yemedi:26: ara ara bakmaya calisacam ama yinede ne olmus ne bitmis merak ederim sonrabizim bugun kontrolumuz vardii sabahin 7 de kalkip 9 da dustuk yollaraa bir kac isim vardi onlari halletim sonra da doktorumuza gittik nts fln girdik sancim fln cikmadi muayne olduk onlarda gayet iydii hersey normal dedi 3 d icin tekrar ve son kez bakildii ama yine herzamanki gibi eli yuzundeydii bakmadii ekrara
acemiperiydi sanirimonun bebiside ayni sekilde ypamisti gecen gun aleti tutunca yuzunu kapatiyor cekince aciyor yuzunuubunlarin anlasmismi ne dedim icimdenn bir resim bari ver dedim olmaz dedii ayrintilida ancak onu veriyoruz parali yoksa dedii
bende neyse zaten ne kaldiki doguma dedim ciktim. sonra birza alisveris yapalim dedik pijama fln baktim bir tane aldim evdede var 2 tane sanirim yeter bu kadarii insallah bir aksilik cikmazsa yeterli oluyor :))) annem aradi ben ben gezerken manti dolduruyorlar yardima gel dedii (insallah caninizz cekmez baska turlu anlatamzdim )(( bir iki saat gezdikten sonra annemlere gectim saatlerce mantiyla ugras belim koptuu iyicee eve geldgimde pestilim cikmistii ama bir iki saat sanci cektim asiri derece kraplar girdi ben digerlerinde hic boyle agrilar cekmedim yaa ( bildigin sanci baslangici gibi agrilar girdii sicak su torbasi koydum belime uzandim koltuga bir saat uyumusum kendime geldim agrilairmda hafiflemistii . eger gecmeseydi hastanede bulurdum kendimi bu gece o kadar cok agrim olduu neyse canlar cok uzattim bizden bukadarr bugunluk. haa bu arada kasilmalari cok olanlar sicak su torbasini belinize koymayi deneyin gercekten agrilari aliyorr bana cok iyi gedli bu 2. yapisim oldu :)))
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
afiyet şeker olsun canım, bebişine yarasın
Mervecim seninde mi üstünde ağırlık var ben de bugün pek bi uyuşuğum uykuluyummmmm
Ayyy şimdi ben yazacaktım ne ğrenç reklam o öyle ben ona bakmadan yazmaa çalışıyorum deminden beri ıyyykKızlar sizdede çıkıyormu sayfanızda reklam
FATMAGÜL Nasıl kurtuldu diye kıllı kıllı bu ne ya iğrenç midem bulandı vallahide billahi de:120:
sağol canı şimdi tekrarnts ye bağlayacaklar şimdilik hoşçakalın
gozun aydın cnm benımmKizlar calisabilir raporumu aldim.doktor bir kagit hazirlamis benim siram gelmeden de asistanina imzalatmasi icin gerekli yerlere gondermis. Muayene siram gelince verdi. Sonra bebise baktik. Donmus basasgi.1945gr olmus boyunu bilmiyorum bakmam gerek. Haberler simdilik boyle
Ben de gece gündüz yanıyorum. Akşam kısa gecelikle yatayım dedim kocam kızdı hasta olucaksın diye. İyi ki yaz hamileliği geçirmedim yoksa mahvolurdum. Sıcaklara hiç gelemiyorum ben tansiyonum düşüyor, giyecek birşey de bulamıyorum, mecbur uzun kollu ve uzun boy giyiniyorum o zaman da dayanamıyorum. Ramazan da yine sıcaklara geliyor. Lohusa lohusa tutabilir miyim bilmiyorum
oruc tutamıyoruz hnm larr hem lohusalıgımız bıtmıyor hemd eo sıcaklarda bol sut olsun dıye bol su vb ıcecekler tuketmemız gerekk yoksam bebegımızın hakına gırerız mazallahh:18:ramazanda oruç tutmayı düşünmeyin zaten annişler,normalde bile emzirince deli gibi susanıyormuş..bol bol su içicez ki bebişe de süt olsun yazık bebişlerimize..bize de tabii
bende dun esıımn tsortunu gıydımde yattım benımkı ler gobısımı acıkda bırakıyordaa artıkınnn genıs genıs kocısden takılıyorz paşamla artıkınnnİnan çok güldüm çünkü bende hep eşimin tşörtlerini giymeye başladım ilk giydiğimde bu sana çok yakıştı senin olsun dedi bende zaten hepsi benim dedim şimdi kızımla değişik değişik giyiyoruz
kendımı gorur gıbıyım bacaklar sıfır gobıss almıs basını gıdıyor cok sukur ama bende gogusde var sekerrbeni kim görse ikizmi diye sorup duruyor kizlar ya normal degil cok büyük göbegin diyorlar birde önden bakinca asagi dogru düsmüs gibi ve daha büyük gözüküyormus
Eki Görüntüle 699638 Eki Görüntüle 699639
bende ıkı kutu var bırı wii marka dıgerını hatırlamıyorum ama bayagı gusel geen ark.bırıne verdım sutyene yapıstırmalıkı aymasın dıye bılgıdın ped gıbııkızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
Kızlar sizdede çıkıyormu sayfanızda reklam
FATMAGÜL Nasıl kurtuldu diye kıllı kıllı bu ne ya iğrenç midem bulandı vallahide billahi de:120:
ay bende de var ne biçim reklam o yaKızlar sizdede çıkıyormu sayfanızda reklam
Amin canım valla.Ohh sen sıyırdın desene bu sene hadi minnoşun sayesindecnm bizim şubede de ben hariç herkes görevli, ben de kızım sayesinde tatilim kocana kolay gelsin yarın çok yorucu bir gün olacak onun için, Allah yardımcıları olsun tüm polislerin...
Ay canım demek topiğimizin ilk bebeği geliyo çok heyecanlandım, çok zor günler geçirmişsin umarım yarın herşey güzel geçer ve bebişini sağ salim kucağına alırsın, onu bizim yerimize de kokla öp umarım bütün sıkıntılarını aklından alıp götürür bebişin cnm Allah kurtarsın şimdiden geçmiş olsun...
Ohh ohh haberler güzel bende gündüz girdim baktım haber yoktu senden dedim hastane dönüşü kesin bir yerlere gittiler alışveriş felan yapmıştır dedim içimdenslm kizlar biz geldik nasilsinizz bugun gecmsi okumayi gözum yemedi:26: ara ara bakmaya calisacam ama yinede ne olmus ne bitmis merak ederim sonrabizim bugun kontrolumuz vardii sabahin 7 de kalkip 9 da dustuk yollaraa bir kac isim vardi onlari halletim sonra da doktorumuza gittik nts fln girdik sancim fln cikmadi muayne olduk onlarda gayet iydii hersey normal dedi 3 d icin tekrar ve son kez bakildii ama yine herzamanki gibi eli yuzundeydii bakmadii ekrara
acemiperiydi sanirimonun bebiside ayni sekilde ypamisti gecen gun aleti tutunca yuzunu kapatiyor cekince aciyor yuzunuubunlarin anlasmismi ne dedim icimdenn bir resim bari ver dedim olmaz dedii ayrintilida ancak onu veriyoruz parali yoksa dedii
bende neyse zaten ne kaldiki doguma dedim ciktim. sonra birza alisveris yapalim dedik pijama fln baktim bir tane aldim evdede var 2 tane sanirim yeter bu kadarii insallah bir aksilik cikmazsa yeterli oluyor :))) annem aradi ben ben gezerken manti dolduruyorlar yardima gel dedii (insallah caninizz cekmez baska turlu anlatamzdim )(( bir iki saat gezdikten sonra annemlere gectim saatlerce mantiyla ugras belim koptuu iyicee eve geldgimde pestilim cikmistii ama bir iki saat sanci cektim asiri derece kraplar girdi ben digerlerinde hic boyle agrilar cekmedim yaa ( bildigin sanci baslangici gibi agrilar girdii sicak su torbasi koydum belime uzandim koltuga bir saat uyumusum kendime geldim agrilairmda hafiflemistii . eger gecmeseydi hastanede bulurdum kendimi bu gece o kadar cok agrim olduu neyse canlar cok uzattim bizden bukadarr bugunluk. haa bu arada kasilmalari cok olanlar sicak su torbasini belinize koymayi deneyin gercekten agrilari aliyorr bana cok iyi gedli bu 2. yapisim oldu :)))
polis olmak zor iş valla.allah yardımccumada izne çıkıyorum.ohhh benden iyisi yok vallaısı olsun eşinin.bende tatilim yarın.annem babam kız ve erkek kardeşim geliyorlar.pazar gününe kadar kalacaklar.belki annemi yollamam bile bir süre.
Ayyy şimdi ben yazacaktım ne ğrenç reklam o öyle ben ona bakmadan yazmaa çalışıyorum deminden beri ıyyyk:120:
ay bende de var ne biçim reklam o ya
ben o tarafı elimle kapatıp okuyorum:120::120::120::120:
ayyy evet demin çıktı o ne be :83:
fatmagül de böyle bir şey olsaydı kurtulurdu kesin ıyyk :120:
Amin canım valla.Ohh sen sıyırdın desene bu sene hadi minnoşun sayesinde
Ohh ohh haberler güzel bende gündüz girdim baktım haber yoktu senden dedim hastane dönüşü kesin bir yerlere gittiler alışveriş felan yapmıştır dedim içimden
ama tutmadıAman bacım mantı bükmek neyine senin.Ben olsam annemi ekerdim valla aman bananeeee
Senin kızda fena valla baksana şimdiden nazlanıyor.maşallah bu arada her şey yolunda
Evet canım zor şimdi işten geldi akşam yarın gene gidecek sabah namazı çıkar herhalde yarın gece kaça kadar gelmez bilmiorum
Ohhh ohhh canım tadını çıkar valla annenle babanla kardeşinle iyi vakit geçirmeler sana.bencede yollama anneni
bu hafta son desene
Çok fena ağırlık çöktü hemde.eşime masaj yaptırdım okudu üfledi biraz rahatladım gibi sanki
sende eşine masaj yaptır kız
saol canimm iyi cok sükür bebisim 3 kilo kadar olmus gerci tmm kilosunda soylemedi ben sordum onada bakamam dedii ama tahmini 3 kilo olmus dediitalıaa hoş geldin cnm, gözün aydın bebiş de iyiymiş ama senin kızın da pek çekingen çıktı yüzünü saklamış yine artık doğumda görücen neye benzediğini , ben de göremiyorum kızımın yüzünü, bizim hastanenin ultrasonları siyah beyaz ve çok puslu, doktor nasıl anlıyosa artık şurası ağzı burnu diyo ben de benzetmeye çalışıyorum..
taliaa bence senin doktorunda bir problem var.kaçtır bir görüntü alamadı ya.yollmıyo mu seni git tatlı bişeyler ye yarım saat sonra gel demiyor mu
neyse kontrolün sorunsuz geçmiş çok şükür.bu arada senin neyine mantı bükmek bu halinle.dikkat etmelisin kendine daha çok.artık sizin günleriniz sayılı şurda.
Valla yönetime yazarım ben birazdan bu ne biçim reklam yazık bize
FATMAgülde kaşlarını almayı bilmişte o koltukaltı ne öyle belik örüp ucuna boncuk taksaydı bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?