saol canimm iyi cok sükür bebisim 3 kilo kadar olmus gerci tmm kilosunda soylemedi ben sordum onada bakamam dedii ama tahmini 3 kilo olmus dediicok nazli bir bebek olcak ancka beni dogunca glrun diye inat ediyorr yuzunun yarisini eliyle kapatmis yarisini glrebiliyorum glzunu ama tmm iyi degil 3d oldugu icin göruntu gayet netti bu defaa malesef kizim inatci cikti yine
artik dogmasini beliyecez baska care yok :))
ayy sorma canim sigorta artik hic biseyi karsilamiyor dogru duzgun bu yuzdende doktotlarin huyu suyu degistii ugrasilarmi hic oylee siz diyorsunuzda ben sasiriyorunm git yemek ye gel diyezaten ben cikiolata yiyip gidiorum herzaman karnimida doyuruoyrum doktora girene kadar kipr kipr olan kiz aleti glrdumu kose bucak sakliyor kendisini
ay sorma annem cagirdi gel yardim et diyee bende sandim giderim annem yaptirmaz dedim ama nerdeeee 3 kilo hamur yogurmus dger kadinlar cok yavss yapamiyorlar annemde tek basina yapamaz ee mecbur is basa dustuubende gider hazir mantiya konarrimdemistim hayal olduu birde halayip pufladikca yanimdaki kadin rahatsiz oluyor ikide bir laf sokuyor insana
sinirim bozulduu
kızlar ya bugün komşu teyzeler bizi bahçeye çağırdı biraz oturduk ama çok fena yanmışız ellerim yüzüm kıpkırmızı ve çok acıyo :26: bi fikriniz var mı ne yapsam ne kullansam acısı geçer? aşırı beyazım ve yanınca çok yanıyorum yüzümün su topladığını bilirim yani..ama bilmiyodum güneşin o derece yakacak hale geldiğini
ilk bebişimiz geliyor haatüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
Kızlar sizdede çıkıyormu sayfanızda reklam
FATMAGÜL Nasıl kurtuldu diye kıllı kıllı bu ne ya iğrenç midem bulandı vallahide billahi de:120:
Önümüzdeki haftalarda mı bence önümüzdeki hafta et siparişi.annen yardım eder demi sana temizlik işinde vsaynen 2 iş günüm kaldı valla.haftaya bende artık başlarım yavaş yavaş işlere.artık beşiğimide sipariş ederim önümüzdeki haftalarda:)allah muhafaza es kaza erken doğum yapsam yandım valla:)
Yok anacım o masaj aleti hiç eşinin dokunuşları gibi olur muKociş gece mesaisindebi masaj yapanım yok ama titreşim veren masaj aletim var , dmin sırtıma tuttım ehhhh işte kocam gibi olurmu hiç altı üstü titreşim veriyo işte
ay allah seni iyi etsin emi ne güldüm
muhabbete katılmak istiyorum ama göz kapaklarım izin vermiyor.hepinize iyi geceler hanımlar Allah rahatlık versin... rüyanızda bebişlerinizi görüüüüüüüün
Amin canım valla.Ohh sen sıyırdın desene bu sene hadi minnoşun sayesinde
Ohh ohh haberler güzel bende gündüz girdim baktım haber yoktu senden dedim hastane dönüşü kesin bir yerlere gittiler alışveriş felan yapmıştır dedim içimden
ama tutmadıAman bacım mantı bükmek neyine senin.Ben olsam annemi ekerdim valla aman bananeeee
Senin kızda fena valla baksana şimdiden nazlanıyor.maşallah bu arada her şey yolunda
Evet canım zor şimdi işten geldi akşam yarın gene gidecek sabah namazı çıkar herhalde yarın gece kaça kadar gelmez bilmiorum
Ohhh ohhh canım tadını çıkar valla annenle babanla kardeşinle iyi vakit geçirmeler sana.bencede yollama anneni
bu hafta son desene
aynen canim cok terbiyelimi olcak yoksa ne olcak kestiremiyorum simdidenneyse kızın çok terbiyeli olacak demekkiutanıyor annesi çekmeyin ulen diyor:)neyse 3-4 haftaya kucağında zaten inşelleh sen bol bol fotoğrafını çekersin artık.neyse mantıdada yorulmuşsun ama yerkende güzel olur.afiyet olsun canım.
Önümüzdeki haftalarda mı bence önümüzdeki hafta et siparişi.annen yardım eder demi sana temizlik işinde vs
Allah korusun canım vaktinde gelsin inş sağlıcakla
Yok anacım o masaj aleti hiç eşinin dokunuşları gibi olur mu
Bu sanal olmuş
Kız öyle değil mi pislik bide sırıtmış sarı dişleriyle kör olmayasıca
muhabbete katılmak istiyorum ama göz kapaklarım izin vermiyor.hepinize iyi geceler hanımlar Allah rahatlık versin... rüyanızda bebişlerinizi görüüüüüüüün
hu huu iyi geceler kızlar..
merveeeeeeeeeeeee bebişkommm ben geldimmben yokken arkamdan atıp tutmak heee
huhuhuuuuuu hosgeldin canim nasilsinn aa senin bu saate uykun yokmuu:26: saka sakaa.
hu huu iyi geceler kızlar..
merveeeeeeeeeeeee bebişkommm ben geldimmben yokken arkamdan atıp tutmak heee
şu misafir telaşı çıksın halletcem inşallah beşiğini.canım annemin ayağında sinir sıkışması var son günlerde dahada şiddetlenmiş.ameliyat diyorlar ama annem torunum doğsun daha sonra olucam diyor.kıyamam şimdi ona iş güç yaptırmaya.temizlikçi alıcaktım zaten.belki 1 gün değil 2 gün üstüste alırım hallederim işleri.ay siz nasıl her gece dayanıyorsunuz böyle oturmaya.benim hem fena uykum geldi hemde kızım git yat artık anne diye tepip duruyor.ben kaçıyorum o yüzden.herkese iyi geceler......
Hoşgeldin canım ama ben arkandan atıp tutmadımki
İyigeceler cnm Allah rahatlık versin...
Kızlar muhabbet süper ama benim sırtım belim çok ağrıyo ve ayaklarım yine balon oldu bilgisayarın karşısında oturmaktan, o yüzden bizde kızımla yatmaya gidiyoruz hepinize iyigeceler çok yazmayın sabah okuması zor oluyo
canım şaka yaptımm, üzülme lütfennn
süper o halde varmisin bu gece kopmayaasaol bebişimm hoşbuldummbende çok şaşkınım ama bu kez hiç uykum yok
İyigeceler cnm Allah rahatlık versin...
Kızlar muhabbet süper ama benim sırtım belim çok ağrıyo ve ayaklarım yine balon oldu bilgisayarın karşısında oturmaktan, o yüzden bizde kızımla yatmaya gidiyoruz hepinize iyigeceler çok yazmayın sabah okuması zor oluyo
saol cnm güya planim öyleydi gezcektim birazz gerci gezdim ama cok fazla bakamadim. bir dahada zor cikairm artik disari
kiz bilseydim ekerdim ama annem bana fazla yaptirmaz halimi biliyor dedim normalda bile zor katlanirim bu isebel sorumum var hemen agrir bu haklde hic kiyamaz dedik ama annemin bir yaninin bana kaynanalik yaptigin i hesaba katmadim ay sorma pek nazlii ciktii bir dgosun hele ben sorcam onaa parmaginda oynatmak neymis bizii.
ay canim senin esinde calisiyormus yarin allah yardimcisi olsun cok cokkk kolayliklar versin insallahh:)))
aynen canim cok terbiyelimi olcak yoksa ne olcak kestiremiyorum simdidenabiisiyle aplasi cok sever foto cektirmeyii bu sevmiyecekmi simdii neyse deidigin gibi bende bebekken bol bol cekerim buyuunce artik bakariz caresine.
sorma yorulomak ne kelime canim resmen doguruyorum sandimm bildigin ( yani pardon yakinda bilecegin) sanci cektim canimmm dinlenincede gecmeseydi hastaneye gitcektik artik. mantida afiyetle gitmedi malesef sanci cekerken yemek yeek cok zor oluyor
süper o halde varmisin bu gece kopmayaaay bunu dedim yine ellektirikler kopmasinda
iyi geceler cnaim yat dinlen sana yorulmak yasakk ben rahatim laptop olunca sorun olmuyor masa ustu olsa bende oturamam uzun sure:26:iyi geceler canim allah rahatlik versinnn kendine be kizina iyi bak bol bol dinlen yarin bir isle ugrasma sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?