Biliyorum heheduygu sömürüsü yaptım
süper o halde varmisin bu gece kopmayaaay bunu dedim yine ellektirikler kopmasinda
ben gecelere akmak istiyorum ama geceler beni kabul etmiyor yadırgıyor galibabu kez eşim dikildi tepeme hadi uyucaz diye,
ya sen yat diyorum..yok yaaa sen napcaksınn diyor şu an kendisini boğasım var
Aman bir günde bensiz gir yatağa kocacım de başından sepetle
şu an agır trip attım kendisine,
uyuz oldum bu saatte agzını burnunu dağıtıcam
neyse canım öptüm hepinizi iyi geceler
sende dün gittin habersiz
Aaa kız olur mu öyle şey asıl sen gittin bende cücüğün eşi felan gelmiştir dedim o yüzden çıktım gittim yattım canım belim felan çok ağrımıştı zaten:26:
yok canim kalmaz icimde dogunca görurum insallahKız seninde içinde kalacak yahu bir göremedin gitti yavru kuşun yüzünü
neyse doğunca bol bol bakarsın artık
Kız annende normal vakit olsa elbet yapılır ama hamile hamile bak üzüldüm şimdi kıymasaymış sana keşke
sende numara naz niyaz yapmayı bilmiyormusun azıcık ıhhlasaydın ya
hee anladim canimm bende onu yapiyorum arada hatta suanda yapiyorum artik kucagima alip yazamiyorum bende cok zor oluyorBendekide laptop ama kucagimda iyice ısındı bende sehpaya koydum buseferde rahatedemedim işte . Zaten dediginiz gibi nanemonluyum bugün lerde kasik agrisi sirt agrisi bacak ağrısı derken kendimi yaşlı gibi hissediyorum
Neyse tekrardan öpuldunuz
aaaa derdi neymis acaba bu saateeben gecelere akmak istiyorum ama geceler beni kabul etmiyor yadırgıyor galibabu kez eşim dikildi tepeme hadi uyucaz diye,
ya sen yat diyorum..yok yaaa sen napcaksınn diyor şu an kendisini boğasım var
aman sakin ol elini hakim ol agzini brunu dagitmaya kalkma sen hamilesin unutmaaşu an agır trip attım kendisine,
uyuz oldum bu saatte agzını burnunu dağıtıcam
neyse canım öptüm hepinizi iyi geceler
Ohh eşimin yarınki öğlen yemeğide hazır mis gibi yaptım geldim
ne gitmesi ayol ordaydim ben
Ne konuştunuz annenle bu saatte yarın sana mı gelecek sen mi ona gideceksinay canlar kusura bakmayin yazamadim annemle tlf da konusuyorduk uzun surdu birazz :))
yok canim kalmaz icimde dogunca görurum insallahkiz ne ihlamasii baya bildigin tisliyordumm ahliyor vahliyordum yanimdaki kadin rahatsiz oldu kalk bir dolas diyor ne tisliyorsun diyorr sanki bilerek yapyiorum ya
hee anladim canimm bende onu yapiyorum arada hatta suanda yapiyorum artik kucagima alip yazamiyorum bende cok zor oluyorkizimda tepniyor itiriyor zatenn duscek diye korkuyorum bazen ahh ahh sorma agrilar hic eksk olmuyor artik hayirlisiyla dogsalarda rahatlasakk yuz ustu yatsak artikk cok özledim yaaa. neyse canim allah rahatlk versin sana iyi gecelerr..
aaaa derdi neymis acaba bu saateeromantik takilmak istemistir kesin alismistir canim sensiz yatmak zor geliyordurr ama zamanla alisiyorlar merak etme yarin bebekte oldumu alda disari cik baska yerde uyut derler
aman sakin ol elini hakim ol agzini brunu dagitmaya kalkma sen hamilesin unutmaahadi bakalim siz romantik romantik takilinn kocislee iyi geceler canim allah rahatlik versin hoscakalinnn.. bizde seni ve bebisini öpüyoirz byee
ohhh ohh yinee neler döktürdün bakalimm marifetli hanimmallah yardimcisi olsun esinin yarin rabbim kolayliklar nasip etsinn insallahhh
Ne konuştunuz annenle bu saatte yarın sana mı gelecek sen mi ona gideceksin
Senin evli erkek kardeşin türkiyede değil mi canım yoksa ordamıydı?
Sağol canım işte dolapta ne var ne yok yaptık bir şeyler
Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba hatta dedim içimden nereye kaçtı bu pır diye
Yada öbür gece mi olmuştu böyle bir şey
kız kusura bakma hakkını helal et eğer kırıldıysan özür dilerim valla:26:
yok canim gelme gitme isi degil ama labinemi dogdu senin nee kardesimi konustukk
yok turkiyede degil burda ama baska sehirde kalyior birza uzak bize. :)))
esi hamile kalmis onunda 7 haftalik fln olmuss ama gel görkp geri zekalilar herzmanki gibi kavga etmeye devam ediyorlarmiss is yerine gitmiss karsini annesiyle hic yoktan kavga cikarmislar druduk yerde kizda salak anneside baska salak yaa
ee bizimkide onlardan eksik kalir yeri yok zaten olsa adam gibi gecinirlerr. aman neyse kafani sisirmeyim bu saate seninde:)))
küstüm kizim bida konusma benle by
merviskoo sana birsey sorcamm senin bebiste asagiya indimi iyice yani göbegin asagida duruyormu? gerci senin bebis yeni dönduu belki daha vardir onun zamanii :)) benimki baya indi asagiya ya yukardna bakinca 5.6 aylik hamile gibi glzukuyor karnim
birde cok fena rahmime baski yapiyorr cikacak gibi oluyor suann bileebugun annemlerde dedi inmis göbisin senin kiz 2 hafta bile durmaz belki dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?