2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Biliyorum hehe duygu sömürüsü yaptım

süper o halde varmisin bu gece kopmayaaay bunu dedim yine ellektirikler kopmasinda

ben gecelere akmak istiyorum ama geceler beni kabul etmiyor yadırgıyor galiba bu kez eşim dikildi tepeme hadi uyucaz diye,
ya sen yat diyorum.. yok yaaa sen napcaksınn diyor şu an kendisini boğasım var

ben gecelere akmak istiyorum ama geceler beni kabul etmiyor yadırgıyor galiba bu kez eşim dikildi tepeme hadi uyucaz diye,

Aman bir günde bensiz gir yatağa kocacım de başından sepetle

Aman bir günde bensiz gir yatağa kocacım de başından sepetle

şu an agır trip attım kendisine,
uyuz oldum bu saatte agzını burnunu dağıtıcam

neyse canım öptüm hepinizi iyi geceler

Son düzenleme:

Tamam canım neyse eşin belki sana romantik dakikalar yaşatacak bu kadar ısrar ettiğine göre
İiy geceler öpüldün mucx Allah'a emanet ol

Ohh eşimin yarınki öğlen yemeğide hazır mis gibi yaptım geldim

ay canlar kusura bakmayin yazamadim annemle tlf da konusuyorduk uzun surdu birazz :))

yok canim kalmaz icimde dogunca görurum insallah kiz ne ihlamasii baya bildigin tisliyordumm ahliyor vahliyordum yanimdaki kadin rahatsiz oldu kalk bir dolas diyor ne tisliyorsun diyorr sanki bilerek yapyiorum ya

hee anladim canimm bende onu yapiyorum arada hatta suanda yapiyorum artik kucagima alip yazamiyorum bende cok zor oluyor kizimda tepniyor itiriyor zatenn duscek diye korkuyorum bazen ahh ahh sorma agrilar hic eksk olmuyor artik hayirlisiyla dogsalarda rahatlasakk yuz ustu yatsak artikk cok özledim yaaa. neyse canim allah rahatlk versin sana iyi gecelerr..
aaaa derdi neymis acaba bu saatee romantik takilmak istemistir kesin alismistir canim sensiz yatmak zor geliyordurr ama zamanla alisiyorlar merak etme yarin bebekte oldumu alda disari cik baska yerde uyut derler

aman sakin ol elini hakim ol agzini brunu dagitmaya kalkma sen hamilesin unutmaa hadi bakalim siz romantik romantik takilinn kocislee iyi geceler canim allah rahatlik versin hoscakalinnn.. bizde seni ve bebisini öpüyoirz byee

Ohh eşimin yarınki öğlen yemeğide hazır mis gibi yaptım geldim

ohhh ohh yinee neler döktürdün bakalimm marifetli hanimm allah yardimcisi olsun esinin yarin rabbim kolayliklar nasip etsinn insallahhh

ne gitmesi ayol ordaydim ben

Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba hatta dedim içimden nereye kaçtı bu pır diye
Yada öbür gece mi olmuştu böyle bir şey
kız kusura bakma hakkını helal et eğer kırıldıysan özür dilerim valla:26:

Ne konuştunuz annenle bu saatte yarın sana mı gelecek sen mi ona gideceksin
Senin evli erkek kardeşin türkiyede değil mi canım yoksa ordamıydı?
Sağol canım işte dolapta ne var ne yok yaptık bir şeyler

Ne konuştunuz annenle bu saatte yarın sana mı gelecek sen mi ona gideceksin
Senin evli erkek kardeşin türkiyede değil mi canım yoksa ordamıydı?
Sağol canım işte dolapta ne var ne yok yaptık bir şeyler

yok canim gelme gitme isi degil ama labinemi dogdu senin nee kardesimi konustukk
yok turkiyede degil burda ama baska sehirde kalyior birza uzak bize. :)))
esi hamile kalmis onunda 7 haftalik fln olmuss ama gel görkp geri zekalilar herzmanki gibi kavga etmeye devam ediyorlarmiss is yerine gitmiss karsini annesiyle hic yoktan kavga cikarmislar druduk yerde kizda salak anneside baska salak yaa
ee bizimkide onlardan eksik kalir yeri yok zaten olsa adam gibi gecinirlerr. aman neyse kafani sisirmeyim bu saate seninde:)))

küstüm kizim bida konusma benle by

merviskoo sana birsey sorcamm senin bebiste asagiya indimi iyice yani göbegin asagida duruyormu? gerci senin bebis yeni dönduu belki daha vardir onun zamanii :)) benimki baya indi asagiya ya yukardna bakinca 5.6 aylik hamile gibi glzukuyor karnim
birde cok fena rahmime baski yapiyorr cikacak gibi oluyor suann bilee bugun annemlerde dedi inmis göbisin senin kiz 2 hafta bile durmaz belki dediler

saka mervik saka küsmedim,ama merak ettim dün seni bi karisiklik oldu zaar iyi muhabbetler arkadaslar arada gelip satasip gidiyorum merveye affola
özür dilenecek birseyde yok mervikim varsa hakkim helal olsun tabi sende helal et

Yok canım anlatabilirsin.Aaa valla içime doğmuş benim
Eee sevineceklerine niye tartışıyorlarki kardeşinde keşke üzmese gelininizi hamile hamile
Malum dahada hassaslaşıyor insan
Anlat anlat dinlerim ben:1.

bende tanisayim burdakilerle bari gidip geliyorum..
anne degilim daha ama cok istiyorum..hayirlisiyla INSALLAH...
23 yasima girecegim evliyim,yurt disinda yasiyorum

Kız benimki yukarıda hala yarın fotosunu ekleyeyim unutturmada bana tamammı:26: Ona göre yorum yaparsın
bende bazen adım attıkça çişim gelmiş gibi hissediyorum gidiyorum wcye yok demekki baskı yapıyor idrar torbama
İki hafta mı:18::18:
Kız aslında var ya bazen bu büyüklerin söylediğide tutuyor hee tecrübeli oluyor onlar
Mesela esra bugün eklemiş fotosunu benimki onun karnına göre yukarıda gibi
bide herkesin rahim yapısı farklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…