saka mervik saka küsmedim,ama merak ettim dün seni bi karisiklik oldu zaar iyi muhabbetler arkadaslar arada gelip satasip gidiyorum merveye affola
özür dilenecek birseyde yok mervikim varsa hakkim helal olsun tabi sende helal et
Allah seni davul etmesin emi yüreğime indirecektin
Helal olsun tabi o nasıl laf
aa ask olsun affedilecke birsey yok aramizda yerin var herzaman hosgledinjnn :)))saka mervik saka küsmedim,ama merak ettim dün seni bi karisiklik oldu zaar iyi muhabbetler arkadaslar arada gelip satasip gidiyorum merveye affola
özür dilenecek birseyde yok mervikim varsa hakkim helal olsun tabi sende helal et
Yok canım anlatabilirsin.Aaa valla içime doğmuş benim
Eee sevineceklerine niye tartışıyorlarki kardeşinde keşke üzmese gelininizi hamile hamile
Malum dahada hassaslaşıyor insan
Anlat anlat dinlerim ben:1.
bende tanisayim burdakilerle bari gidip geliyorum..
anne degilim daha ama cok istiyorum..hayirlisiyla INSALLAH...
23 yasima girecegim evliyim,yurt disinda yasiyorum
sen onu bosver su fatmagulun killarini goremedim yadikkat etmedim hic
aa ask olsun affedilecke birsey yok aramizda yerin var herzaman hosgledinjnn :)))
evet icine dogmus bende sasirdim yazini okuyuncatemiz kalplisin nede olsa canimm.
yaa caniom kardesim degil uzen karisi ortaligi karistiyorr hic yok yere gerekksiz seylerden kavga cikariyor
önce oyle olmasa hamilelim hassasiyeti diyecemde ben adamimi biliyorum diyecem birsey yokki(
yinede söyledim kardesime hamile o ustune gitme diyee ama karsindaki durduk yere satasiyormus o da tabiki tahammul edemiyor .
tanisalim canimm gerci biz snei nerdeyse taniyoruz yaama resmi bir tanismamis olmadi bugune kadar.
yurt disinda nerde kaliyorsun bende almanyada kaliyorum33 yasindayim 3. bebisimi bekliyorumm hayirlisi olursa..
insallah rabbim sanada kismet eder anne olmayii en kiisa zamanda seninde olurr yanlis hatirlamiyorsam gencelerde bir suphen vardi olmamis anladigim kadariyla simdi :)) kismet canim hayirlisini nasip etsin rabbim hepimizee :)))
Kızım görmeyen kalmadı sitede milletin midesi ayakta bu daha görmemiş yaa
Talıaa gelininiz kaç yaşında pek olgun oturaklı biri değil sanırsam:26:aa ask olsun affedilecke birsey yok aramizda yerin var herzaman hosgledinjnn :)))
evet icine dogmus bende sasirdim yazini okuyuncatemiz kalplisin nede olsa canimm.
yaa caniom kardesim degil uzen karisi ortaligi karistiyorr hic yok yere gerekksiz seylerden kavga cikariyor
önce oyle olmasa hamilelim hassasiyeti diyecemde ben adamimi biliyorum diyecem birsey yokki(
yinede söyledim kardesime hamile o ustune gitme diyee ama karsindaki durduk yere satasiyormus o da tabiki tahammul edemiyor .
tanisalim canimm gerci biz snei nerdeyse taniyoruz yaama resmi bir tanismamis olmadi bugune kadar.
yurt disinda nerde kaliyorsun bende almanyada kaliyorum33 yasindayim 3. bebisimi bekliyorumm hayirlisi olursa..
insallah rabbim sanada kismet eder anne olmayii en kiisa zamanda seninde olurr yanlis hatirlamiyorsam gencelerde bir suphen vardi olmamis anladigim kadariyla simdi :)) kismet canim hayirlisini nasip etsin rabbim hepimizee :)))
yaa kacirmisim tuh tuh bulamadimda yaaa
Kız benimki yukarıda hala yarın fotosunu ekleyeyim unutturmada bana tamammı:26: Ona göre yorum yaparsın
bende bazen adım attıkça çişim gelmiş gibi hissediyorum gidiyorum wcye yok demekki baskı yapıyor idrar torbama
İki hafta mı:18::18:
Kız aslında var ya bazen bu büyüklerin söylediğide tutuyor hee tecrübeli oluyor onlar
Mesela esra bugün eklemiş fotosunu benimki onun karnına göre yukarıda gibi
bide herkesin rahim yapısı farklı tabi
seninki yeni döndu canim zaten benimde 3.4 gundur asagiya inmis durumda doktor hic biseyy demedi mall: bende unutum sormayii(( idrar torbasina baski yapiyordur canim birde asagiya insin bak wcyi mesken tutuyorsun resmenn
evet 2 hafta sonra gelir fln diylorum ben ama yok yok benim kiz okadarda beklemiyecem bunu bugun bir kez daha anladimm
ay esranin fotosunu glrmedim gecmise bakamadim bugunn. bir ara bakcam ama mutlaka :))
sende ekle kesin unutmaa okee bende ekleyim firsat bulup unutmazsam birde siz bakin inmismi diyee
ama ben anliyorum göbek deligimin 3 parmak ustunde artik tekmeleri okadarcik bile yok önce baya bir yukardaydi tekmelerii
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
kiz o reklam bendede gözukhyor bosuna arama tweety yurt disinda olanlarda farkli reklamlar cikiyorKızım görmeyen kalmadı sitede milletin midesi ayakta bu daha görmemiş yaa
amin canimm insallallah sanada en kisa zamanda nasip etsinn :))cok tessekur ederimmmsitenin her yerinde geziyorum arada buraya damliyorum
almanyada degilim ama komsuyuz3. MASALLAH ALLAH SAGLIKLA KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
AMIN INSALLAH benim suphem her zaman var
25 yasinda canimm hatta gecti galiba ama bir görsen cocuktan daha cocuk benim kiz ondan daha olgun davraniyor,Talıaa gelininiz kaç yaşında pek olgun oturaklı biri değil sanırsam:26:
Bide ilk hamileliği mi bu?Yinede siz öğütleyin kardeşinizi
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
kiz o reklam bendede gözukhyor bosuna arama tweety yurt disinda olanlarda farkli reklamlar cikiyor
amin canimm insallallah sanada en kisa zamanda nasip etsinn :))
komsu derken hangi tarafimdan komsu olyuirsun canimm
25 yasinda canimm hatta gecti galiba ama bir görsen cocuktan daha cocuk benim kiz ondan daha olgun davraniyor,
görsen bu nasil gelin dersin onuda birakk bu nasil bir kadin dersinn cocuk gibi davranislarii her gittikleri arkadaslarinda kavga etmeleri tartismalari eksik olmuyormus. anneside diyormuski cevre edinin arkadas toplayin kendize diye. kardesimde demis senin kizin huyunu anlayan 2 sefere kabul etmyior bizii istemiyorlar demisseeeee gittikleri yerde kiskanclik kavgasi cikarisa karsindaki bayna ne der ne dusunur diye aklina getirmezse tabiki bir daha kabul etmez kimse
kiz o reklam bendede gözukhyor bosuna arama tweety yurt disinda olanlarda farkli reklamlar cikiyor
amin canimm insallallah sanada en kisa zamanda nasip etsinn :))
komsu derken hangi tarafimdan komsu olyuirsun canimm
25 yasinda canimm hatta gecti galiba ama bir görsen cocuktan daha cocuk benim kiz ondan daha olgun davraniyor,
görsen bu nasil gelin dersin onuda birakk bu nasil bir kadin dersinn cocuk gibi davranislarii her gittikleri arkadaslarinda kavga etmeleri tartismalari eksik olmuyormus. anneside diyormuski cevre edinin arkadas toplayin kendize diye. kardesimde demis senin kizin huyunu anlayan 2 sefere kabul etmyior bizii istemiyorlar demisseeeee gittikleri yerde kiskanclik kavgasi cikarisa karsindaki bayna ne der ne dusunur diye aklina getirmezse tabiki bir daha kabul etmez kimse
AMIN
sinir komsulardan ama ne tarafa dusuyoruz bilmiyorum
ay sansa bak keske bende ciksaydi o reklam
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-4052.html
Canım esranın göbüşü bu sayfada en aşağıda tıkla bak istersen seninkide mi böyle
Bizim minnoş daha yeni döndü dur bakalımüst tarafım biraz daha rahatladı
zaten dediğin gibi 3 gündür felanda hıçkırığını kasıklarımın orada hissediyorum
aaaaaaaaaa cok sasirdim sok oldummm yaaa canimmm tebrik ederimmm allah bagislasin oglunu insallah en kisa zamanda küvezdende cikarr . kac kilo dogdu canim insallah kendisini en kisa zamanda toplar. emmeye basladimi canim ay ne cok soru sordum artik mazur gör topigin ilk annesi oldun bildigimiz kadariyla hayirli ugurlu olsun tekrar.. yarinda 2.bebis gelcek insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?