2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım yok yok kilosu gayet iyi bence sıkma canını ben 36. haftamdayım daha dün gittik bizimki 2.5 kgydi
2.500 olunca mı çıkaracaklar küvezden?Solunumu felan nasıl yutkunması felan
ay çok soru sordum kusura bakma çok merak ettim
İnşallah bol bol sütün olur

evet canimm baska reklam cikiyor burda :)) ben bunun farkinda oldugum icin gündüz hic sormamistim ne kili ne fatmagülü diye ayy sorma keske kücük olsa ona yol gösterirsin anlaltirsin bu anlamiyorki lafta slözden :))
sorma canim akil hocasi zaten annesi annesi yuz vermese kizi oyle olmaz benim annemde oyle bu yyasta bile glzumun yasina bakmaz ayni sekidle sacimi basimi yolaraminn aminn allah cahillee ugrastirmasin kimseyii. kardesimde kendi seciminin bedelini ödüyor

neyseki atlatmisin canim hayirlisi ile bebisini kucagina almisin insallah küvezdende cikmak nasip olur. ay ben cok heyanlandim seni okuyunca ben 2 hafta sonra baslar demistim ama sen erken davrandinn masallahh.kizinda cok zayif sayilmaz haftasina göre insallah gelisimi daha iyi olur kensini toplar . canim hurma fln yee sütü artirir hemde rahmi toparlarmiss cok saglikliymis bebisi icine :))) insallah cogalir sutun ilk gun normal yarin daha cok gelmeye baslar gerci ben sezeryan hic olmadim ama normal dogumda olye oluyorduu hatta 3. gun cogala bilyiorr ben yine normal dusunuyorum canim bir aksilik olmazsa sezeryan olmayacamm. kendini fazla yorma ayakta fazla kalma daha iklk gunden kendinide sicak tut ayaklarini özeliklee sicak tut patik fln giy varsa :))

Çok teşekkür ederim ne zaman çıkacak hiç bilmiyorum şuanda iyi gidiyo çok şükür

Ay benim uyklum geldi bide iyice sıkıştırıyor bu kız beni
Hadi Talıaa ben çıkıyorum bacım öptüm seni
sende yarın bir güzel dinlen annenin tuzağına düşme gene

Bak Talıaa sende şahitsin tiwik çıktı gitti haber vermeden

Ay benim uyklum geldi bide iyice sıkıştırıyor bu kız beni
Hadi Talıaa ben çıkıyorum bacım öptüm seni
sende yarın bir güzel dinlen annenin tuzağına düşme gene

ay sorma benimkide suan bir baski yapiyor sanki cikacak hemenn bu gidisle ilk dguran ben olurunm diuyordum ama olmadii canim iyi geceelr sana allah rahatlik versin bende yorgunum ama uykum hic gelmedii ya daha neyse birza daha kalirim ben sanirim kendine ve kizcene iyi bakk kocaman öpüyoruz sizlerr. yok canim yarin bir sii yok annem birsey yaptirmazz

kizlar yarin ben buralarda göremezsenin bilinki bende doguma gitttimm
fena baski yapmaya basladi benimkii yaa allah yardimcimiz olsun artik :)))

Ayy oku oku bıtmıyo su gecmıs beynım döndü valla :) aksam erkenden uyuyunca gece baykusa döndüm fırsaat bu fırsat geçmişi kurcalym dedim biraz vee neler gördüm doğum yapan ve yapmak uzre olan bır arkadas :) gece gece kalbım pır pır ettı valla :) topıcte maraton baslıyo artık demek kı .. Ne guzel Allah erken ve vaktınde dogan dogacak olan tüm bebıslerle saglık ve uzun omur versın ...
Kızlar dogumu kolaylastırıcı dualara baslayın derım malum ne olacagımız bellı degıl :)
Hazır uyanmısken namazımızı da kılalım sabah ugrarız yıne optuk teteler mucukkss :)

Günaydın ikinci baykuş da benim.. Yaa evet ilk doğumumuz hayırlı olsun, Allah bir an önce evinize gitmeyi nasip etsin. Bu dabah doğum yapacak olan arkadaşa da hayırlı kolay bir doğum diliyorum.. Hakkaten çok heyecanlı yaa, demek o günler geldi çattı kızlarrr!!!

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün. herşey de iyi gidiyormuş çok şükür. doktorlar herşey yolunda dediyse hiç sorun yok. inşallah en kısa zamanda evinize geçersiniz. bir arkadaşımın kızı 1750 gram doğdu, maşallah topaç gibi şimdi, çok da sağlıklı. sen besler kocaman yaparsın onu annesi :)) sütünü de sürekli sağ, sakın pes etme eminim artacaktır

sürprizlerle doluu bir gün baaşlıyor anlaşılaaan.

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

yaaaa inanmıyoruuum
ilk bebiş geldiii deseneee Allah analı babalı büyütsün. tüüm ailene ve bebişine sağlık versin tatlım. sana da geçmiş olsun
haziran annelerinin ilk bebeği 30 nisan da doğdu haa şaşkınım ve çok tırstım :18::18::18::18::18:

limonagac tebrikler rabbim sağlıklı kocaman bir ömür geçirmeyi nasip etsin..darısı başımıza artık ne diyelimm

günaydın herkese güzel anneler
uzuuun bir aradan sonra ben geldim artık daha sık takip edebileceğim sizleri çok sevinçliyim. umarım herkes iyidir.
Limonağaç doğum yapmışsın. Allahım evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeni ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
bende inanılmaz panik yaptım hala eksiklerim var izine de bu hafta sonu ayrılıcam. ne olursa olsun bu hafta eksiklerimi giderip çantamı hazırlamaya karar verdim

ya ınanmıyoruuumm
ılk annemız ve oglu limonağac dan geldı
kendı cocugum dogmuş gıbı heyecanlandım yemın ederım ya
tebrık ederım
Allah analı babalı buyutsun
saglıklı olsun kaderı guzel olsun meleğinin..
ismi ne ?
vaktın olursa doğum hıkayenı yazarmısın ? sezeryan nasıl gectı cıkınca neler yaptın hastane cantanda neler vardı neler eksıktı falan..
cok sey ıstedım dımı ya ? ama napım dayanamadım :) bıde resmını eklersen cook mutlu olurummmm

ay canım tebrik ederimmm :119::119::119:çok heyecanlandım ilk bebişimiz geldiiii demekki her an hepimiz dogurabiliriz

talia-merve yok kızlar ya ne romantizmi zaten kayınvalidemlerde kalıyoruz bir kaç gün burdayız, bir koltukta ben bir koltukta o yatacak o benim bu saatlerde uyanık olmama alışık degii, sen git yat deyince tuhafına gittii

herkese günaydın kızlar

günaydın kızlar
günaydın demek için girmiştim ama doğum haberi ile karşılaşınca kalakaldım öyleee çok heycanlandım ben şimdi bide telaşlandım

tebrik ederim canım allah sağlık versin bebeğinede sanada biran önce toparlanırsınız inş. Bir ömür mutlu olun beraber.

Son düzenleme:
limon ağacı tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. gene stres ve panik oldum ama :18::18:

bugün yorgundum alışverişi erteleyecektim. vazgeçtim ama. gidip eksikleri tamamlayayım. bu haftasonuda yıkama ve çanta işini halledeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…