Gece ve sabaha karşı pembe pembe su geldi doktorumu aradım hastaneye geldik apartopar aldılar 9 da doğdu 2250 doğdu maalesef sütüm çok yok sürekli gelsin diye sağıyorum biraz acı veriyo eğer hekiminiz iyiyse epidural sezeryanı tavsiye ederim arkadaşlar bu arada uyku tutmadı hastane odasından yazıyorum
evet canimm baska reklam cikiyor burda :)) ben bunun farkinda oldugum icin gündüz hic sormamistim ne kili ne fatmagülü diyeAllah Allah yurt dışında olanlara başka reklam mı gözüküyor hımm mantıklı aslında
Anaa bende cahil cüvelek 19-20 yaşında bir şey zannettim ama benimle yaşıtmış
Aaa olmaz ki öyle ama ne görgüsüzlük annesi kızmıyormuymuş hiç uyarmıyormuymuş
benim annem olsa büyüdüm evlendim demez saçımı çeker kızar bana valla
Allah yardımcınız olsun Talıaa cahille uğraşmak çok çoook zor gerçekten
Kardeşin içinde zor sizin içinde.ama hadi siz ikinci plandasınız.Olan kardeşine oluyor
Gece ve sabaha karşı pembe pembe su geldi doktorumu aradım hastaneye geldik apartopar aldılar 9 da doğdu 2250 doğdu maalesef sütüm çok yok sürekli gelsin diye sağıyorum biraz acı veriyo eğer hekiminiz iyiyse epidural sezeryanı tavsiye ederim arkadaşlar bu arada uyku tutmadı hastane odasından yazıyorum
Canım yok yok kilosu gayet iyi bence sıkma canını ben 36. haftamdayım daha dün gittik bizimki 2.5 kgydi
2.500 olunca mı çıkaracaklar küvezden?Solunumu felan nasıl yutkunması felan
ay çok soru sordum kusura bakma çok merak ettim
İnşallah bol bol sütün olur
Ay benim uyklum geldi bide iyice sıkıştırıyor bu kız beni
Hadi Talıaa ben çıkıyorum bacım öptüm seni
sende yarın bir güzel dinlen annenin tuzağına düşme gene
Bak Talıaa sende şahitsin tiwik çıktı gitti haber vermeden
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?