Günaydın ikinci baykuş da benim.. Yaa evet ilk doğumumuz hayırlı olsun, Allah bir an önce evinize gitmeyi nasip etsin. Bu dabah doğum yapacak olan arkadaşa da hayırlı kolay bir doğum diliyorum.. Hakkaten çok heyecanlı yaa, demek o günler geldi çattı kızlarrr!!!
Gece ve sabaha karşı pembe pembe su geldi doktorumu aradım hastaneye geldik apartopar aldılar 9 da doğdu 2250 doğdu maalesef sütüm çok yok sürekli gelsin diye sağıyorum biraz acı veriyo eğer hekiminiz iyiyse epidural sezeryanı tavsiye ederim arkadaşlar bu arada uyku tutmadı hastane odasından yazıyorum
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
Amanın ilk doğum hayırlı olsun Allah sağlıkla güzellikle büyütmeyi kısmet etsin inşallah..
Ben azcık panik oldum yalnız ya
Ben daha 35.haftamda 13 mayısta Türkiyeye gideceğim de evi toparlıcam oğluşuma oda yapcam bir sürü eksik var oyyy
Dua edin kızlar burada gelmeye kalkarsa oğlum naparız bilmiyorum
Eşimi de uyandırdım kalk kalk haziran annesi doğum yapmış diye bir garip oldu o da az kaldı sanırım artık..
kızlar biberon alırken ne tercih ettiniz ben dr browns ile avent arasında kaldım ama dr browns yatıo aklıma kolik önleyici imiş hem bu hafta o tür eksikleride alıcam ama bilemedim ya kaç tane biberon almak lazım
Easy jetten aldık canım bileti
Azcık dolmuş gibiymiş uçakları ama başka şansımız yoktu hem aktarmasız direk Antalyaya uçuyor hem 35. haftanın sonuna kadar kabul ediyor.
Yalnız benim canımı sıkan bir durum var şimdi benim 34. Haftada olduğum yazıyor altta ama normalde 33+lardayım uçuştada 35+1 oluyorum
Doktoruma da sordum rapor aldım hatta 35.haftanın içindedir diye doğumu şu tarihtedir diye ama yine de kuşku kaldı içimde ben şuan hangi haftanın içindeyim arkadaşlar?
saolun kızlar yorumlar içinbende 125 lik alıyım ozaman . bu aşağıdakinden alıcam balmumu değil sanırsam bu?
Eki Görüntüle 691890
şuan 34 ün içindesinn canım, 33 bitmiş benm bildiğim kadaryla böyle ama :18:
Biz yanmışız o vakit :S
kızlar acil bi sorum var
sizler banyo küvetinin içine ne aldınız bebişi yıkamak için
minder de var file de, bide böyle bişey var
hangisi kullanışlı olur ki, şmdi alıcam da
http://www.............../urundetay/2788/2760/216320/cok-fonksiyonlu-file-ve-mindermavi
http://www.............../urundetay/2788/2760/216328/bebek-banyo-minderi bu sadece minder
http://www.............../urundetay/2788/2760/216332/bebek-banyo-filesi bu da file ?
dokorun raporu verdiyse canım sıkıntı olcağını sanmıyorum ben ya
belki onlar 35+ lı rakamlar bittiğinde 35. haftayı bitti sayıyolardır
Ben banyo filesi aldım.
İnşallah dediğin gibidir
Doktor ayrı bir rahat biz diyoruz ki gitmeden 1-2 gün önce gelelim muayene edin nolur nolmaz
diyor ne gerrek var bugün geldiniz işte oturduk eğlendik güle güle gidin artık korkmayın zaten uçakta falan bir sorun olursa easy jet acil iniş yapar bir yerlere tabi bu inişin tazminatını da size yükler güzel güzel ödersiniz paniğe gerek yok yani şaka gibi adam:)
Dua edin inşallah kazasız belasız yurda bir dönelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?