2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben daha pijamalarımı yıkamadım yaaaa

canım ya ilk anne sen oldun demek ki
Tebrikler
Darısı hayırlısıyla bize inşallah
Dualarımız seninle herşey yoluna girer, sütün için bol bol süt yapıcı çaylardan iç, stres de yapma gelmicek mi diye
ayyyy hemen pijamalarımı atıyım ya makinaya, en azından benm çantam hazır olsun, cuma da tortillamınkileri yıkarım napiimm çünkü yarın misafirim gelcek
Kızlar kendi pijamalarınızı hangi programa attınız, kısa programa atıyım diyorum ben ??

kızlar, herhangi bi sorunu var mıydı limonagacın?
yani plezenta previa gibi, yada herhangi başka bi sorun erken doğumu tetiklicek olan?
bilen var mı?
yoksa çok sıradan, normal doğumu bekleyen bi hamiş miydi?

aa biri mi doğurdu haziran annelerinin ilk doğumumu oldu :) hayırlı uğurlu olsun sanırım iyimiş çok sevindim küvede heralde tez zamanda kucağına alırsın inş

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

canım allah analı babalı büyütsün.
sizinki büyük sürpriz yapmış.
bizde bebişlerimizi kucağımıza alabilsek, özledik artık

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

Amanın ilk doğum hayırlı olsun Allah sağlıkla güzellikle büyütmeyi kısmet etsin inşallah..
Ben azcık panik oldum yalnız ya
Ben daha 35.haftamda 13 mayısta Türkiyeye gideceğim de evi toparlıcam oğluşuma oda yapcam bir sürü eksik var oyyy
Dua edin kızlar burada gelmeye kalkarsa oğlum naparız bilmiyorum
Eşimi de uyandırdım kalk kalk haziran annesi doğum yapmış diye bir garip oldu o da az kaldı sanırım artık..

İlk bebeğimiz doğmuş..Limonagac gözün aydın canım.

Artık hazırlıklı olmalıyız demekki..Benim daha çantam hazır değil

Herkeste bı heyecan bı panık ayy :))
Canım anladıgım kadarıyla ucakla gıdıceksın alıyo mu ucaklar o haftada? Benım de ıst.a gıtme ıhtımalım vardı sorduk thy na 32 den sonra almıyoruz dedıler

kızlar biberon alırken ne tercih ettiniz ben dr browns ile avent arasında kaldım ama dr browns yatıo aklıma kolik önleyici imiş hem bu hafta o tür eksikleride alıcam ama bilemedim ya kaç tane biberon almak lazım

biberonu ve emziği sen bebeğe teklif edebiliyorsun, aslında seçimi o yapıyor.
bazen sen bir marka alıyorsun, bi bakıyorsun kabul etmiyor :)

biberon almayan bebek de çok zor. o yüzden biberonu kolay kabul edebileceği bir şey seç derim.
avent'in natural serisindeki biberonların başlığı aynı anne memesi gibi mesela.
ucu yumuşak ama içe hiç çökme yapmıyor. kolik için valfli bir sistemi var.
havayı bebeğin midesine değil biberona yolluyor, çok etkili. bebeğin eli kolayca karayabilir, öyle de bi şekli var.

bence avent ama sen bilirsin canım, iyice bak araştır.

Easy jetten aldık canım bileti
Azcık dolmuş gibiymiş uçakları ama başka şansımız yoktu hem aktarmasız direk Antalyaya uçuyor hem 35. haftanın sonuna kadar kabul ediyor.
Yalnız benim canımı sıkan bir durum var şimdi benim 34. Haftada olduğum yazıyor altta ama normalde 33+lardayım uçuştada 35+1 oluyorum
Doktoruma da sordum rapor aldım hatta 35.haftanın içindedir diye doğumu şu tarihtedir diye ama yine de kuşku kaldı içimde ben şuan hangi haftanın içindeyim arkadaşlar?

şuan 34 ün içindesinn canım, 33 bitmiş benm bildiğim kadaryla böyle ama :18:

Ben banyo filesi aldım.

dokorun raporu verdiyse canım sıkıntı olcağını sanmıyorum ben ya
belki onlar 35+ lı rakamlar bittiğinde 35. haftayı bitti sayıyolardır

İnşallah dediğin gibidir
Doktor ayrı bir rahat biz diyoruz ki gitmeden 1-2 gün önce gelelim muayene edin nolur nolmaz
diyor ne gerrek var bugün geldiniz işte oturduk eğlendik güle güle gidin artık korkmayın zaten uçakta falan bir sorun olursa easy jet acil iniş yapar bir yerlere tabi bu inişin tazminatını da size yükler güzel güzel ödersiniz paniğe gerek yok yani şaka gibi adam:)
Dua edin inşallah kazasız belasız yurda bir dönelim..

aaa şok geçirdim vallahi..canım gözün aydın ,Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin..2250 gr iyi bi kilo 34 hafta için çabuk toparlanır inşallah..

Ben banyo filesi aldım.

ben de file alayım diye düşündüm, file alıyorum o zaman

canım ederiz dua inşalllah sağ salim, kazasız belasız belasız bi an önce varırsınnn
hiç telaş yapma, bol bol dua oku ucuş boyunca

günaydın annişler koçişlerde evde bugün malum tatil olunca.
inşallah iyisinizidr ben daha dogurmadım erken dogum riske ragmen hala ogluş beklior şükür

maşalla maşallah.allah anneli babalı büyütsün.topiğimizin ilk bebeğide doğmuş.çok güzel bir duygu ya.bize de bastı heyecan.allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…