2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba haziran anneleri aranıza gec olsada katılmak istedim..öncelikle herkese kalan günlerini sağlıkla geçirmelerini bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim..ben subat 2009 annesiydim şimdi haziran 2013 anneliğine terfi ediyorum:)) 4 yaşında bir kızım var.Allah nasip ederse şimdi birde oğlum olacak.

Slm canlarım. Geçmişi oku oku ancak bitirdim. Doğum yapanları görünce heyecanlandım. Rüyamda ben de doğum için yatıyordum. Ayy çok heyecanlıydım. Gerçek gibi. Limonaağacı gözün aydın hayatım. Allah analı babalı uzun ömürlü versin inşallah. Geçmişten aklımda kalanlara kısaca cevap verip birazda dertleneceğim. Benim 2. hamileleiğim 1 ay öncede sütüm geldi. İlk hamileleiğimde de erken gelmişti. Göğüslerim sert değil bayağı bayağı yumuşak. Çünkü sütün tamamı gelmedi. Allahın izniyle doğumla birlikte öyle bir şişecek gibi memişler bunlar benim mi diyeceksiniz:))) Telaş yapmayın yani. Benim ilk hamileleiğimden çatlaklarım var hafif. Bında henüz oluşmadı. Banyodan banyoya ıslak tenime bebe yağı uyguluyorum yağlı güreşçiler gibi oluyorum sonra karın ve bel bölgeme bir sıkımlık Mustela Krem uyguluyorum. Candan can çıkıyor arkadaşlar çatlayıversin ne yapalım.:))

Gelelim derdime sıkıntıma. Kayınvalidem malum cadaolozun pisliğin ta kıendisi kıskançlıktan kalp krizi geçirecek nerdeyse. Gelmiyorum gitmiyorum diye daha da kuduruyor. Ben hamile kaldım diye tırnağımı geçirdim sanmamalıymışım doğumumu bekliyorlarmış büyük bir patlama yaşatacaklarmış bana. Eşim onun 1 lafına bakarmış beni baoşatacakmış çocuğumu da yurt dışına kaçıracaklarmış Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım hatırlatma amaçlı söylüyorum kYın validem ilk kardeşinin kızını almış eşime öle bayıla. Sonra onu boşatmış. Sıra bana gelmiş hayatım. Eşim öküzü sesini şimdilik çıkarmıyor o da doğumumu bekliyormuş güya. Allah a havale ettim böyle hesap yamış ya Rabbim onlara ince ince hesap yapmayı gösterir inşallah. Anne yok ben de baba yok ilgilenen arayan soran yok. Eşim de zaten ilgi alaka yok. Hiç birşey paylaşamıyorum sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu. Çook üzülüyorum. Üstünü başını herşeyini aldım zaten bir iğne alanda soranda yok. Beşiğği uyku seti filan kaldı onu da öküze söyledim bakarız dedi 2 hafta geçti ses soluk yok. 4 gündür kayınpederim başımda kaynanam attı başıma özellikle eziyet edecek ya... Kendisi geziyor aklınca ben arayıp sormuyorum diye beni cezalandırıyor. Kayınpederim 87 yaşında. İiydir hastır ama yaşlı işte. Ocağın üstinde ne bulursa tencereden yiyor yediği kaşığıda geri çekmeceye atıyor, yemek bıçağı ile ayak tırnaklarını kesiyor, banyodaki diş macun koyma kabını diş koyma kabı yapmış, delireceğim çıldıracağım Allah günah yazmasın midem ağzımda kahvaltıda burnunu siliyor elişni ağzına sokup dişlerini temizliyor( Daha neler neler ... Dün köye kadar gittiler geri gelecekler bugün inşallah eviğne geçer. Dün heryeri dezenfekte ettim öldüm kızlar canım çıktı yaaaa. Hamlamışım sağ kasığımda ağrı var. Kadın alıyorum normalde ama bunlar gidene kadar almak istemiyorum. Halıları yıkamaya gönderip kadın alacağım. Ne olur dua edin bana. Çok mutsuzum çooookkkk(( Hepinizi seviyorum sık sık yazamıyorum iş güç koşturmaca ilşte... Allah a emanet olun....

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı olsun canım bebeğinle,eşinle bir ömür boyu sağlık mutluluk dilerim ,dualarımız seninle

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

Çok duygulandım yalnız şu an ben. Başladı mı haziran anneleri.

Rabbim analı babalı büyütsün canım. İlk haziran annemiz sen oldun.

Bebeğinin kilosu çok iyi maşallah.
Doktorum 2 kilodan sonra sıkıntı yok demişti. Hemencecik toparlar tosuncuk olur annesi minnoşun.

limonagaç tebrik ederim canım gözün aydın.ilk annemiz olarak kutluyorum seni.darısı başımıza artık.bebiş içinse hiç strest yapma benim alt komşum 1300gr dogdu 1 hafta küvezde durdu anne istiyosa kalmayadabiliyormuş şimdi tosun gibi.
Sütün içinse canım hac hurması varya o hurma çok süt yapıyormuş bilgine hem yemeside sevap hemde süt mucizesiymiş.

off bu ne arkadaşım ya.Daha okurken cinlerim tepeme geldi. Rabbim yar ve yardımcın olsun..Allah ıslah etsin o kadınıda

bu arada yarın dogum yapacak kim kızlar ben bayagı şeyler kaçırmışım ya.kusura bakmayın fazla giremiyorum girsemde gecmişi okuyamıyorum
malum kaynanam söyleniyor tık tık bilgisayar başından kalkmıyosun diye laf söylüyo

( ben sessiz seyircilerdenim ama hepinizi tanıyorum nerdeyse artık ) ayyy canımm allah sana sabır versin walla ben o kaynanayı varya parçalarım benim basımda olsa günahsa günah susma sende içine bişi atma walla kocanın kanına girmeye çalıs sende o mu öyle yapan bir söyle iki söyle kocanın kanına gir allah ından bulsun emii

canım yaa allah sabır versin ve tez zaman ferahlatsın seni inşallah yaşadıkların kolay diil ama inşallah giderler sende hemen temizliğe kalkışıp bide öyle yorma kendini yat dinlen bikaç gün kafanı toparla

Amin inşallah canım . Kocamı etkilemek mümkün değil adam 42 yaşında öyle bir kalıba oturtturmuş ki onu yapmaz bunu yapmaz falan filan. bizimki de o rollere göre oynuyor bıktım artık canımdan bezdim. Aramaz sormaz ilgilenmez bir güzel söz söylemez . Bbekten hiç bahsedemem aldıklarımı görmedi daha. Yıkadım ütüledim yerleştirdim . Arkadaşlarım gelince açıp gösteriyorum heyecanımı paylaşıyorum. Ama kocama gösteremedim daha. RABBİME SIĞINIYORUM HEP....Bir de sizlere......

Amanınnnnn ilk bebişimiz gelmiş cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah, oğluşun büyük sürpriz yapmış size sabah sabah okuyunca inan kalbim güm güm etti, inşallah bebişin çabucak toparlar ve kuvezden de çıkar . Canım bize müsait olduğunda ayrıntılı anlat herşeyi olurmu hepimiz merak ediyoruz. senin herşey normalmiydi yoksa erken doğum riskin mi vardı ?
Canım geçmiş olsun tekrar bebişinde okadar zayıf değil üzme sakın kendini bu konuda çabucak serpilir inşallah....

oy maşallah ilk bebek gelmiş bile
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün,inş biran önce bebiş kendini toplar ve küvezden çıkar,annesinin sütü de hemencecik artar

tebriker allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin ayyyy doğum haberini görünce o kadar çok heyecanlandımkii anlatamam bizlerinde demekki heran hersey olabilir aman allah ım benim daha çantam bile hazır değil bugün hemen onu halletmem lazım

walla tatlım diyecek söz bulamıyorum ama kesinlikle içine atma derdini daha kötü olursun kimsenin lafının altında kalma sen allah büyüktür

canım hem hayırlı hem de geçmiş olsun. tebrik ediyorum. Allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı bizlerinde başına hayırlı vakitte...

benim dün kontrolüm vardı. raporumu aldım. iznimi başlatmış durumdayım.cuma son kez çalışıcam. kızım 2050 gr olmuş boyuda 41 cm. doktor kemik gelişimine baktığımda 2 hafta geriden geldiğini söyledi. şunu yap bunu yap demedi. genetik olduğundan ve türk ırkının genel yapısının bu şekilde olduğundan bahsetti. sizlerdede böyle bir durumla karşılaşan var mı? endişelenecek bir durum var mı acaba? ??

canım okurken bile kanım çekildiii allah sana sabır versinn,

ben herzaman şuna inanıyorum, kişi kendi kıymetini bilmedigi sürece kimse bilmez.. onun için sen her zaman önce ben demelisin (hakedenler karşısında)

yapmak yada yaşamak istemedigin hiç birseyi yaşamak zorunda degilsin bu kadar şeye ne için kim için katlanıyorsun önce bunu gözden geçirmelisin..

kıymet bilmeyen bir eş için mii ?? her zaman söylüyorum, siz kendiniz oldugunuz sürece mutlu olabilirsiniz.. lütfen kararlı bir şekilde eşinle konuşup bu duruma katlanmak istemedigini söyle, hatta çek restini... ne hali varsa görsünn (kusura bakma çok sinir oldum eşine)

Canım o kadın nasıl bir insan yaa hatta insan denmez ona hiç hamile kadına bunlar yapılırmı okurken ağlaya ağlaya okudum sinirlerim boşaldı, o kocan nasıl koca senin hamile olduğunu bilmiyomu bi ilgiye muhtaç olduğunu bilmiyomu ya da sen evlenirken kocanı hiç mi tanımadan evlendiN. Allah onlara akıl versin ya da sadece kocana akıl versin ve gerçekleri görsün yuvasının neresi olduğunu anlasın, kocasının öyle pis olduğunu bile bile başına eziyet için bırakmış ALLAH nasıl biliyosa öyle yapsın onları sana yaptıkları burunlarından fitil fitil gelsin , bebeğin doğduktan sonra da sakın sakın gösterme bile ,ne demek çocuğu yurt dışına kaçıracaklarmış kim onlar yaaa , hatta git savcılığa şikayet dilekçesinde bulun çocuğumu kaçırmkala tehdit ediyolar diye, hem senin imzalı izin kağıdın olmadan sınır kapılarından falan da geçiremezler bebeği o eskiden di filmlerde kaldı sen de susma elinden geleni ardına koyma canavar kılıklı insanlara karşı ve kocanı da al karşına bunları anlat konuş ağla sızla biraz aklını kullan bişeyler yap seni hiç mi sevmiyo bu adam

Ah bitanem ben nasıl sinir oluyorum anlatamam. Neler yaşatıyor . Neye tutunacağımı şaşırdım defalarca konuştum. Anlamıyor restini çekiyor. Bana düşkünlüğü yok hiç bir anlamda. Ne yapacağım bilmiyorum. Aslında çok güçlü bir insanımdır. Neler yaşadım neler. Ama bekliyorum sevgiyi tüketmesini bekliyorum Bekara karı boşamak kolaydır derler boşanmışa daha kolay ben bunu daha önce yaptım yine yaparım ama bir babasız çocuk daha büyütmek istemiyorum. Bbek doğunca değişir diyorlar umut dünyası işte((

canım boşver k.valideyi. duymamazlıktan gel onu. evlatlarına odaklan. eşinle de bu ara kayınvalidenin inadına iyi ol. hiç onların topuna gitme.

birde bu durumlarda kayınvalide taktikleri ile gitmek ii oluyor.

ben eşimle zor şartlarda evlenmiştim, kayınvalidemle oturmam gerekiordu. hiç oturmam diye düşünmedim. kadında çok iyiydi bana. çok iyi anlaşıorduk. evlenir evlenmez değişti tabi. hatta nişandan sonra değişmeye başladı. daha 1 haftalık anca evliyiz , aşırı kıskandı. oğlu gelince sesini değiştiriordu, hasta ve mutsuz gibi davranıyordu. oğlu da annesi yatana kadar onla ilgilenirdi. sarılır öpüşüp koklaşırlardı. yeni evli onlar ben kayınvalide gibi olurdum.

aileminde onayı yoktu evlenmeme, kimseye bişi diyememiştim. ilk 1 aydan sonra patladım tabi. cadaloz bişi oldum. sonra kayınvalide tekniklerini denedim.

tutuyor valla. onun gibi davranınca eşler de yola geliyor bence. alışmışlar kaç yıldır annelerinin tavırlarına.

normalde ben dışarda , yada başkalarının yanında çok samimi olmam eşimle. ama sonra kayınvalide tekniği gereği eşimle salonda kayınvalidenin yanında baya samimi olmaya başladım. bu sefer kayınvalide dayanamayıp gidiyordu ilk günlerin intikamı

soğuk kanlı ol. eşine de sinir oluyorsundur şimdi ama kayınvalidenin inadına onla çok iyi ol. kayınvalidenin davranışları nasılsa onu taklit et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı şeyi düşünüyorum bence sevmiyor diyorum. Seven insan böyle yapmaz çünkü. Bir de benim riskim olduğunu plsenta previadan dolayı biliyor ama hiiç umursamıyor. Dün sabah çıktı evden köye gittiler dün yola çıkarken aradı sadece peşinden 2 kez ben aradım vardınız mı dönecek misiniz diye. Şu saat oldu aramadı. İnsan merak etmez mi yok işte etmiyor önemsemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…