2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ya sen olanlara ragmen hala çok seviyorsun eşinii inş oda dedigin gibi düzelir, ne diyimm sende kendince haklısın sonuçta ne yaşadıgını sen daha iyi biliyorsun.

o zaman sende kaynananı kendi taktikleriyle vurmaya çalış, sinsi ol biraz, eşinin yanında farklı, eşin olmadıgında farklı ol.. yani işi biraz belden aşagı vur, hakediyorlar çünküü

mesela eşin annesini korudugunda aaa öylemi canım hiç farketmedim yanlış bişi söledigimi, bir dahaki sefere dikkatli olurum de önce eşini kazan sonra k.v deni gömeriz

offffffff diyecek bişey bulamıyorum, zaten diğer arkadaşlarda benim düşündüğüm herşeyi söylemişler canım çok sıkıldı haline cnm yaaa Allah yardımcın olsun, bebek doğsun bi duruma bak ozaman bi değişme olmaz ise çocuğunu da umursamazsa artık o işkenceyi sürdürmenin bi anlamı kalmamıştır... Eger ekonomik gücün varsa dayanmazsın zaten ama öbür türlüyse offff çok zor bi durum yaa dışardan konuşmak çok kolay Cnm Allah yardımcın olsun da kaynanan isteklerine ulaşamasın....

Ekonumik özgürlüğüm çok şükür var hayatım öğretmenim . Rabbim hamilenin duasını kabul eder derler bugün bir sürü dua aldım. Eminim Rabbim feraha çıkaracak beni inşallah...

aman ya nasıl insanlar bunlar anlamıyorum. benim okurken b,le midem kalktı sen ise aynı evin içindeymişsin Allahım sana sabırlar versin eşinede akıl fikir versin tez zamanda. baba olunca değişir derler ve inşallah bu sizin için geçerli olur yoksa sevgisiz gergin bir ortamda çocuk büyütmek zor olucaktır.
sen doğacak bebişine sarıl varsın aldıklarını görmesin sen o heyecanı yaşıyosun ya o yeter.
siz yavrunla birbirinize yetersiniz.

canım ya, kıyamam, okurken delirdim ben de
hadi kayınvaldenden çekiyosun kocan niye böle davranıyor ya
neden o çirkef annesine uyuyoooooo
bi kere dili de yanmış aslında, durumun nasıl farkında değil?
senin yaptığn ne var da ben ona göstercem diyor ki onu anlamıyorum canım

eşin bebeği istemiyo muydu canım?
neden o da heyecanlı deil, ne olursa olsun onun da parçası ya, nasıl böle duyarsız
ilk evliliğinden var mı çocuğu eşinin?
senin kızına nasıl davranıyolar canım, sıkıntı yok değil mi?

canım annesinin yanında ya, annesi dolduruyodur onu, sen sıkıntı etme bugünler de gecicek, bebeğini kucağına alıcaksın hayrlısıyla, onların bu kadar sert tepkileri neden sana karşıııı
bişeyler mi yaşadınız kavga filan mı ettnz sözlü kayınvaldenle

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

aanaaaaaaaaa ben ben neler kaçırmışım beee
müthiş heyecan bastı:18:
öncelikle çokkk büyük geçmiş olsun tatlım rabbim bundan sonra sağlık sıhat versin
hayırlı uğurlu sağlıklı sıhatlı büyüt yavrunu inşallah canım benim darısı bizlerin başına
bebişin bian önce toparlanır inşallah oğluşunun fotolarını koy yaa noluurr ayyy ne cahilliğimin kusuruna bakma çok meraktayıım

canım haftan da güzel, bebeğin kilosu da.
daha ne olsun..
500-600 gram dogan bebekler var, onlar bıle yasama tutunuyor
hııc korkma
gozun aydın olsun
dogum hıkayenı topiğimize yazmayı unutma
ben senın ıcın haber olarak yazdım topiğe ama tüm detaylarıyla sen de yazarsan çok sevınırız.

http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri.html

dogum hıkayelerı topik linkimiz burda...
bebısın de son durumunu yazarsan sevınırız
tekrar tebrıkler
afferın sana, bızı unutmayıp hemen haberdar ettıgın ıcın.. :))

Son düzenleme:

Onun da 1 oğlu var. Kızıma çok iyi davranıyor Allah var şimdi hakkını yiyemem. Bbeği de istedi benden daha çok istediğini söyledi. Benimsetilmiş roller yüzünden bu şekilde davrandığını düşünüyorum ben bir çıkmazdayım ki sorma....

kızlar hiç dışarı çıkasım yok. evde de canım sıkılıor. iş yapasım da yok.

alacak listeme bakıorum acil şeylerde yok gibi sanki. evin temizliği ve çanta hazırlama daha önemli gibi. ama çantamı hazırlayamam daha. deterjan almadım.

birde alacak çok şeyim varmış gibi gelior. ama listede o kadar çok yok anlamadım. karar veremiorum nerden başlayayım ne yapayım die. sadece stres yapıyorum.

eksik listem şunlar:

*pijama yada gecelik (bir pijama aldım ama ince iç belli edior, hemde yedek lazım birde)
* bebek nevresim takımı (ikea dan almıştım ama çarşafı yok onun)
*lastikli bebek çarşafı
*kenar koruyucusu (şu limango da satılan tekrar satışa girerse bana haber verin lütfen)
* sünger bebeği yıkamak için
*puset yada anakucağı
*sabun
*hasta bezi
*iç çamaşırı
*penye battaniye
*ıslak mendil , pamuk
*bebek törpüsü (tırnak makasını set olarak alcaktım. satıcı gerek yok bu daha kullanışlı dedi. ama törpü de lazımmış)
*kendime alez, bebek alezi
*tek kullanımlık kilot
*göğüs kremi
*terlik
* kapı süsü
* tülbent

Kızlar merak edenlere diyabetim vardı insülin kullanıyodum erken doğum olabilecek bişeydi ama bu kadar erken beklemiyorduk hiçbişeyimi yıkamamıştım çantam hazır değildi pat diye oldu ama şükür gayet iyiyim tek isteğim sütüm olması ve oğlancığın dolması sizlerede en az benimki kadar kolay doğumlar inş

geçmiş olsun cnm o zaman senin sağlığında önemli sezaryenle doğur hiç farketmio normaldede tonla dikiş atıolarmış zaten tırstım bnde brz şu ara
sessız sessız takıp edıorum sızı. cok yorgunum.

doğumdan sonra hemen karın iniyor mu. ben normal pijama almak ıstıorum yedeklerı. lohusa pijamasının bi artısını görmedm henüz

hemen inmiyor o loğusa sürecinden snra 40 gün snrası iniyormuş loğusa pijmaları iyi cnm ya yüksek bel rahatsızlıkta vermio ona göre tasarlamışlar özellikle sezaryen olacaklar için çok iyi bence

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

oyy çok heyecanlandım şmdi ben canım bnm hayırlı olsun bebeğin hiç önemi yok küvezde olsun sütünü bol ver çabucak büyür yavru rabbim ne zaman nasip etmişse o zaman geliyolar sağlıklı olsunlar yeter dualarımız sizinle
ah yavrum bnm ya yine iyi kiloda doğmuş cnm bebeğin son 2 ayda kilo aldığını varsayarsak kilosu yine iyi üzülme sakın ufak die çnkü gerçekten değil sağlıklıysa sorun yok boza içmeni öneririm yengeme çok süt yapmıştı

pijamalar yeni zaten kısa yıkamaya al cnım oluyor ya 29 dklık fln 30da yıka çok sıktırma at ipe kurusun ütülersin oldu btti işte güneşlide hava zaten

de browns aldım cnm valla en iyisi o gibi geldi kolik önleyici beğenmezse oğlum başka alırız artık :)

ufff okuyunca dumur oldum açıkçası.Soluksuz okudum desem yeridir.İşin zor hani ailesi afedersin b.k olsa eşin iyi olsa neyse dicem ama eşinde onlara uyuyo sanırım streste yapıosundur sen şmdi epeyce bebeği olumsuz etkilemese bari boşatacağı yere neden almışlar öyle deseydin öyle kolaymıymış boşanmak donuna kdr alırım deseydin allah yardımcın olsun gerçekten

hadi hayırlı olsun inşallah. Rabbim hayırlı, sağlıklı etsin yavrunu :) sen kapıyı açtın tamam artık biz de bir bir dökülürüz :) doğum hikayeni bekliyoruz...

annesinin dolduruşundan o şekilde davranıyor bence. annesinin dolduruşundan etkilenmemesi için ne olursa olsun sen eşine iyi ve sabırlı davran. hatırladığım kadarıyla önceden aranız çok iyiydi. 2. evliliğinde mutluluğu yakaladım falan demiştin sanki. öle hatırlıorum. erkeklerin kapasitesi dar. basit varlıklar :) ona göre davran sende. o da anlayacaktır yakında.

sabretmek , sinir olmamak zor ama dayan. zaten sana hamile hamile bunları yapan insanlar çeker cezalarını birgün elbet.

zor günler geçirmişsin inşallah herşeyi kolay atlatırsın. sanırım şu saatlerde artık evladın kucağındadır :) Allah nazarlardan saklasın. hayırlı, sağlıklı olsun bebeğin inşallah

ben birden çok stres oldum kızlar ya bakıorumda çoğunuz 36. haftadasınız bnm daha var ama korku sardı beni brden 36 olanlar allah yardımcınız olsun az kalmış sizin gerçekten hazırlıklarınızı tamamlayın mtlaka bebişler sürpriz yapabilir

Ekonumik özgürlüğüm çok şükür var hayatım öğretmenim . Rabbim hamilenin duasını kabul eder derler bugün bir sürü dua aldım. Eminim Rabbim feraha çıkaracak beni inşallah...
Cnm çok sevindim öğretmen olmana gerçekten , yazarken ezan okunuyodu birdaha dua ettim herşeyin düzelmesi için cnm, kendini mutlu edecek bişeyler bul bukadar stres bebeğide üzer etkiler ....

Hepsini izledim cnm çok saol

civile gidip detarjan alıp bebeğin eşyalarını mı yıkasam ya. ama istediğim gibi bi hurç alamadım. gene tozlancak

Topiğimizin ilk bebeğine kocaman maşallah canım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıkla hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…