2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım ne zor günler geçiriosun en huzurlu olman gereken günlerde. bu adamlar ne kadar uydum akıllı olur ve bu kaynanlarda niye bu kadar çirkef olurlar ki. bırak oğlun mutlu olsun sende onun mutluluğuyla huzur bul. ayyy çok fena sinir oldum çok yakınım olan biri senin yaşadıklarını yaşadı çok zor günler geçirdi anlayabiliorum seni. keşke uzaklaşabilseniz k.v. den başka bi şehire felan gidebilseniz. bütün kötü düşünceleri kayınvalidenin kendi ayağına dolansın inş. allah selamet versin kocana da kv denede. amin

Dilcaaaaa mesaj kutuna bak hayatım:))

canım bu halinle gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun dediğin gibi bende hamilelerin duasına çok inanırım bak burada birsürü hamilenin duası seninle inşallah yakında aydınlığa kavuşursun eşinin gözündeki o perde kaybolur doğruları görmeye başlar dualarımız seninle....

Kızlar benim de duanıza ihtiyacım var ben ediyorum ediyorum durduramıyorum sabah 8 de eşimle kavga ettim işi yüzünden o saatten beri ağlıyorum, duramıyorum, 2 sigara içtim, elletim gözlerim ayaklarım şişti ve başım davul gibi. Susmak istiyorum susamıyorum. Bebeğime bişey olacak korkuyorum

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
kilosu çok iyi. kardeşimin arkadaşı doğum yaptı 36. haftasında 2300 doğmuştu onun kızı
seninki daha küçük olmasına rağmen kilosu çok iyi.

çok acil ve karar vermek için düşünüp araştırmak zorunda olacağın çok fazla şey yok
bunları bir yerden hemen alabilirsin. benim de eksiklerim var.
bi de belirsizliğim var mesela. memlekete gideceğim. birçok şeyi götüreceğim eeeee bi de bunun geri gelmesi var ona canım sıkılıyor.
senin listenin yanına çizgi çektim benim de onlar yok.
diyabetin erken doğuma neden olacağını bilmiyordum. geçmiş olsun

kralkaya yaşadığın şeyler çok üzücü. ama sen güçlü olduğunu düşünüyorsun en önemlisi bu
umarım eşin bir an önce olanların farkına varır.

neden stres ediosun kendine ki cnm bide sigara içmişsin stres değil sigaradan zarar vericen bebeğine aman ha sakın içme bi daha hepimiz zaman içinde sorun yaşıoruz eşlerimizle veya çevre faktörü ama bebeklerimiz için katlanmak zorundayız tmm mı ağlamak çözüm değil akşam salim kafayla eşinle konuşursun

kızçeler ya bnm loğusa terliğine ihtiyacım var bi kırmızı bi beyaz nasıl bişey almalıyım aldığımız setin içlerinde terliği yoktu nasıl bişey alacağımıda blmiorum varmı fikir verebilicek olan bu gidişle 2 tane parmak arası alıcam kırmızı ve beyaz onları götürücem :)

sevibebeyi merak ediorum baya. oraya gitcektim bugün ama yorgunum ya. elim kolum kalkmıyor. dün pazara gittim. terlik vs. ıvır zıvır alırım en azından dedim ama alamadım mesela. düzgün bişi görmedim. bu arada hastaneye nasıl terlik gider ki bilmiorum.

ıvır zıvır kaldı ya bunları almak daha zor sanki. insanın gözünden kaçıo. uff ben bugün baya depresifim galiba. düşüncelerimi bile toparlayıp derdimi anlatamıyorum.

işte herkes gezmeye gitti. bi kısmı emirgan bi kısmı bursa. bende gzmek istiyorum. çok bunaldım. çokk.

canım napıosun. eşimin işi yüzünden bi kere bende sinir krizi geçirdim kendime hakim olamadım ama sigara falan naptın sen. boşver herşey gelio geçio. o anki sinirimiz kalıo sadece. biraz da abartıoruz sanırım hormonlardan. susma, içinde kalmasın. burda dök içini rahatlatıor :)

bende dün terlik baktım nasıl bişi alacağımı bilemedim.

migrostan alışveriş yapan kimdi?

bişiler istiorum ama markete gitmeye eriniorum. hem dalin deterjan da alırdım. kaç saate gelior. kargo ücreti gibi bişi oluyor mu

civile gidip detarjan alıp bebeğin eşyalarını mı yıkasam ya. ama istediğim gibi bi hurç alamadım. gene tozlancak

canım cuma günü bime vakumlu poşetlerden gelicek 7 lisi 20 lira ben onlardan almayı düşünüyorum hem kokusu filan herşeyi içinde kalıyo tozlanma olayıda yok düşünürsen eğer al bence ...

Canım benim dualarım seninle. allah bütün sıkıntılarını giderir inşallh. Sen bol bol dua et duaların kabul olacaktır sadece zamanı gelmesi lazım.

canım cuma günü bime vakumlu poşetlerden gelicek 7 lisi 20 lira ben onlardan almayı düşünüyorum hem kokusu filan herşeyi içinde kalıyo tozlanma olayıda yok düşünürsen eğer al bence ...

evde var onlardan. ben hiç memnun kalmadım onlardan ya.

canım ben böyle bişey alıcam aynen bende senin gibi nasıl bişey olur diye düşünürken bnları buldum netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…