2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aşağı inip tığ alsam bari ya. tülbent kumaşı gibi kumaş almıştık, ağız bezi, sırt bezi için. onların kenarını geçsem hiç olmazsa. çok sıkılıorum. elim kolum da kalkmıo ama

Limonağacı süpriz yapmış oğluşun maşallah ona çok şaşırdım topiğin ilk bebişi geldi Allah analı babalı büyütsün

Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin

Ne diyeceğimi bilemedim valla, okurken heyecan yaptım gözüm doldu ağladım.. Allah bağışlasın, hayırlı olsun.. Sağlıkla mutlulukla birlikte yaşamak nasip olsun..
Ne mutlusundur şimdi, doğumunda kolay olmuş maşallah.. Ayy çok özendim, görebilsek keşke bebişi, bizler de ne zamandır ilk bebeği hep birlikte bekliyoruz topikte.. En azından bir foto ekle de oradan sevelim :))

Çok sevindim, çok duygulandım bu kadar yakınız yani doğuma..

Maşallah bebeğine

bunlarda güzelmiş cnm site ismi atar mısın mümkünse bi bakayım bende zaman az terliksiz kalmim bide

Zizigo - Binlerce Ayakkabı, Yüzlerce Marka - Ücretsiz Kargo da var canım markası muya fiyatı 60 tl biraz tuzlu ama çarşıda filan buluruz pazarlıkla daha uygun fiyata alınır bende renk konusunda kararsız kaldım geceliğim somon rengi pijama takımım kırmızı ama ilk geceliği giyeceğim hastaneden çıkarken kırmızı pijamalarımı giyerim diye düşünüyorum

Son düzenleme:

bu o içtigin 2 sigara için biraz sakin olun noluyor kızlar yaaa

insan kavgada eder tartışırda dünyanın sonu mu yaniii... niye hemen bu derecelere geliyosunuz.. biraz geniş olun lütfen yaaa

migrostan alışveriş yapan kimdi?

bişiler istiorum ama markete gitmeye eriniorum. hem dalin deterjan da alırdım. kaç saate gelior. kargo ücreti gibi bişi oluyor mu

bendim canım hatta sana link yazdım, incele diye hiç bakmamışsın bile
MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim

al tekrar yazdım, nakliye ücreti yok, bebek bölümünden yukarıda yazdıgın eksiklerini bile burdan alabilirsin

ya dun bende eşimin iş toplantısı bır gunden ıkı gune cıktı dıye telefonda tartışıp ağladım
onunda benden kalır yanı yok laf yetıstırıyo anlamıyo halımden konusmuyyorum sımdı
o kadar agladım kı dun baktım bebege bunu yapmaya hakkım yok rahatlatan guzel muzıkler açtım evde dolandım bı duş aldım susabıldm sonunda
napıcaz yaa hersey batıyo artık anlamıyo kımse sankı benı

yok baktım. üye de oldum. sepete bişiler atıp atıp duruyorum ama hep vazgeçiorum sonra kaç saatte gelior :)

Kayıpların başın sağolsun, zor günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun..
Umarım sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır, bizi habersiz bırakma, minakkın fotosunu da eklersen çok seviniriz..

Son düzenleme:
karnım acıkmaya başladı. ne yemek yapim diye düşünürken " akşama ne yemek var" topiğine girdim.

herkes ne güzel çeşit çeşit yemek yapıyor ya. ben değil onları yapmak aklıma bile gelmez. ben niye böyleyim ya. bende çeşit çeşit yemek yemek istiyorum

bu arada hamur işine ve beyaz ekmeğe dikkat ediyordum. ona rağmen 3 kilo almışım gene diye saldım bu ay. beyaz ekmek de yiyorum bol bol. açma poğaça da

Valla arkadaşım Allah kolaylık versin sabır versin diyorum, bu tür sorunları yaşamak hamileyken çok zor biraz bencil olmak ve tavrını ciddi bir şekilde koymak gerekiyor..
Ben hamile halimle evi bile terk ettim, çok üzüldüm, sıkıntı çektim ama şimdi bir şeyler toparlanmış gibi.. Belki de eşimin kafasına dank etmesi için böyle bir aksiyon gerekiyordu yani ciddi bir tehlike görmedikçe umursamaz oluyorlar, farkında olmuyorlar..

Ben sana aynısını yap demiyorum çünkü öylesi de zor.. Sadece biraz bencil ve umursamaz olmak bu tür durumlarda işe yarıyor..
Maddi olarak bağımlı da değilsin, alışverişine doğumuna odaklan, öyle kolay değil çocukları kaçırmak yuva yıkmak, şimdi bunlara takılma bence..
Ama şuna da katılıyorum tavrını koy..

Zeyyyno'nun hain planlarına katılıyorum :)) Gerçekten işe yarıyor..

Mesela şimdi eşim beni ailesiyle ilgili hiç bir şey için zorlayamıyor, gerçi onların diğer yüzü de ortaya çıktı.. Anlatsam roman olur :)

Üzme kendini böyle bir silkelen çık bir alış veriş yap, kendini şımart boş vakitlerinde dondurma ye iyi geliyor ciddiyim :)
Mutlu ve nazlı bir kadın olmayı dene...

Çok fenasın :)))

Ben bu eşlerin kafalarını birbirine vurup süresiz çin işkencesi yapmak istiyorum, sadist taraflarım ortaya çıkıyor..
Rahatlayacaksan biraz ağlamak iyi geliyor ama fazlasına izin verme, çık hava al kendine gel..
Hamile bir kadını alttan alamayıp, nazlatamayanlara şaşırıyorum..
Sonra çocuklar niye annelerine böyle düşkün diyorlar, daha doğmadan babanın agresifliğiyle, sinirli ses tonuyla, kavgacılığıyla ve anlayışsızlığıyla tanışıyorlar..
Ben eşime hep söylüyorum, oğluna kendini, kendin tanıtıyorsun her hal ve harekatına dikkat et diyorum..

Merhaba hanımlar
ilk bebişlerimiz gelmiş bile çok heycanlandım çok az kaldı panikledim

dün bizimde doktor kontrolümüz vardı, çok şükür herley yolundaymış erken doğum riskini atlatmışız bundan sonra doğsada bir problem olmucakmış bu habere çok sevindik
benim kızın keyfi yerindeydi bol bol tepişip duruyordu keyfini bekliyoruz şimdide zaman geçmek bilmez

benim minnoş kızım 35+1 de 3050kg 50cm idi
azcık tospili tospili önden gidiyoruz bakalım maşallah ona
doğurmadan görmeden inanmam

doğum konusunda ise normalden korktuğumu kendime güvenemediğimi belirttim doktorumda benim ne istediğimin önemli olduğunu söyledi
ama bir tarih konuşmadık sanırım kalabildiği kadar kalsın diyecektir
haftaya yine kontrolümüz var sık takip etmesi gerekiyormuş bizi
nst yede bu sefer girmedim çünkü kasılma yönünden daha rahattım
orda sıkıntıdan patlamak istemedim işime gelmedi

bizden şimdilik haberler bu kadar

Son düzenleme:
niye vazgeçiyorsun sepetini tamamladıktan sonra bölgesel kapasiteden saat aralıgını kendin seçebiliyorsun

ne bilim hep tırstım son anda vzgeçtim. bi önceki vazgeçişimde karttan alışveriş yapmaktan korktum da vazgeçtim.

bugün ya sebzeler iyi gelmezse diye korktum :)

gerçi geçen kayınvalidemin aldığı şeylerde çok kötüydü. yarısı çöp oldu gitti.

anacım fiyatlar da çok iyiymiş, şmdi sipariş veriyoruz ne zaman geliyorrr?
sen kayınvaldende misin hala zeyyyno?

canım bak üstte sipariş işlemleri var orada bölgesel kapasiteden saat aralıgını kendin belirliyorsun ona göre o saattlerde getiriyorlar.

evet canım dün geldim, birkaç gün burda kalıcam

Zeyyyno'nun hain planlarına katılıyorum :)) Gerçekten işe yarıyor..

Çok fenasın :)))

bebişkom fena dil gerçekçiyim uyanık olmak zorundayız, hayat acımasız sa ben napimmmmmmmmmmmmmm

erkekler hamile kadının ayrı psikolojisi olduğunu anlamıor bence. eşim geçenlerde bana ne dior biliomusunuz.. benim gergin olmam lazım sen niye gerginsin hamile olan o sanki. işinden dolayı stresi varmış güya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…