loğusashopta var bitane buldum ama acele etmiycem pahalıymış brz bi terliğe göre
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=118
Kızlar 34. Haftamızda oğlum bize sürpriz yaptı bu sabah doğum yaptım epidural sezeryan oldum çok rahattı oğlum şimdi küvezde ama gitgide kilo alacak inş dualarınızı eksik etmeyin
bunlarda güzelmiş cnm site ismi atar mısın mümkünse bi bakayım bende zaman az terliksiz kalmim bide
Kızlar benim de duanıza ihtiyacım var ben ediyorum ediyorum durduramıyorum sabah 8 de eşimle kavga ettim işi yüzünden o saatten beri ağlıyorum, duramıyorum, 2 sigara içtim, elletim gözlerim ayaklarım şişti ve başım davul gibi. Susmak istiyorum susamıyorum. Bebeğime bişey olacak korkuyorum
migrostan alışveriş yapan kimdi?
bişiler istiorum ama markete gitmeye eriniorum. hem dalin deterjan da alırdım. kaç saate gelior. kargo ücreti gibi bişi oluyor mu
canım napıosun. eşimin işi yüzünden bi kere bende sinir krizi geçirdim kendime hakim olamadım ama sigara falan naptın sen. boşver herşey gelio geçio. o anki sinirimiz kalıo sadece. biraz da abartıoruz sanırım hormonlardan. susma, içinde kalmasın. burda dök içini rahatlatıor :)
bu o içtigin 2 sigara içinbiraz sakin olun noluyor kızlar yaaa
insan kavgada eder tartışırda dünyanın sonu mu yaniii... niye hemen bu derecelere geliyosunuz.. biraz geniş olun lütfen yaaa
bendim canım hatta sana link yazdım, incele diye hiç bakmamışsın bile
MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim
al tekrar yazdım, nakliye ücreti yok, bebek bölümünden yukarıda yazdıgın eksiklerini bile burdan alabilirsin
tüm kk arkadaşlarıma iyi geceler,çok uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuduğum oldu benim gebeliğim 5 haftadan itibaren sıkıntılı başladı 5.haftada küçükbir kanama geçirdim(hatırlatmak için yazdım sonradan katılan aarkadaşlar içinde küçük bilgi) rapor aldım 8. haftada ağar bir kanama geçirip hastanede yattım daha sonra rapor heyet raporu derken 32 haftayı doldurupdoğum iznine ayrıldım tabiii sadece istiraat etmedim altıma sürgü sürüldü yataktan kalkamazken 13. haftada dünyadaki en değerli varlığım aşkım sevgilim arkadaşım canım babamı kaybettim acıma acı katıldı haftalarca kendime gelemedim 27 haftamda canım dostum alt kat komşumu kaybettim çok gençti ikinci bir darbe birsüre ölüm korkusu yaşadım.Çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim sancılar beni hiç bırakmadı ilaç manyağıoldum her hafta takipteydim cuma günü dr 4 saat ara ile nidilat aldığım halde sancımın yüksesekolduğunu söyledi 3 saatte bir alıp ve hale pragestana devam günde iki kezde endol alacaksın dedi dün geceden beri rahatsızım bugün dr aradım gel dedi saat 4 gibi geldim yatışım yapıldı sancım çok fazla önceki doğumum sezaryan olduğu için dikişlerim atmasından korktu ve birazda açıklığım var şimdi geleli sadede yarın 8.30 bebeği dünyaya gelecek inşallah allhım hayırlısını versin dualarınızı bekliyorum bu arada şeker hastasıyım korkumuz büyük umarım kızıma kavuşurum...
yok baktım. üye de oldum. sepete bişiler atıp atıp duruyorum ama hep vazgeçiorum sonrakaç saatte gelior :)
bendim canım hatta sana link yazdım, incele diye hiç bakmamışsın bile
MİGROS SANAL MARKET - İsteyin Getirelim
al tekrar yazdım, nakliye ücreti yok, bebek bölümünden yukarıda yazdıgın eksiklerini bile burdan alabilirsin
Gelelim derdime sıkıntıma. Kayınvalidem malum cadaolozun pisliğin ta kıendisi kıskançlıktan kalp krizi geçirecek nerdeyse. Gelmiyorum gitmiyorum diye daha da kuduruyor. Ben hamile kaldım diye tırnağımı geçirdim sanmamalıymışım doğumumu bekliyorlarmış büyük bir patlama yaşatacaklarmış bana. Eşim onun 1 lafına bakarmış beni baoşatacakmış çocuğumu da yurt dışına kaçıracaklarmış Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım hatırlatma amaçlı söylüyorum kYın validem ilk kardeşinin kızını almış eşime öle bayıla. Sonra onu boşatmış. Sıra bana gelmiş hayatım. Eşim öküzü sesini şimdilik çıkarmıyor o da doğumumu bekliyormuş güya. Allah a havale ettim böyle hesap yamış ya Rabbim onlara ince ince hesap yapmayı gösterir inşallah. Anne yok ben de baba yok ilgilenen arayan soran yok. Eşim de zaten ilgi alaka yok. Hiç birşey paylaşamıyorum sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu. Çook üzülüyorum. Üstünü başını herşeyini aldım zaten bir iğne alanda soranda yok. Beşiğği uyku seti filan kaldı onu da öküze söyledim bakarız dedi 2 hafta geçti ses soluk yok. 4 gündür kayınpederim başımda kaynanam attı başıma özellikle eziyet edecek ya... Kendisi geziyor aklınca ben arayıp sormuyorum diye beni cezalandırıyor. Kayınpederim 87 yaşında. İiydir hastır ama yaşlı işte. Ocağın üstinde ne bulursa tencereden yiyor yediği kaşığıda geri çekmeceye atıyor, yemek bıçağı ile ayak tırnaklarını kesiyor, banyodaki diş macun koyma kabını diş koyma kabı yapmış, delireceğim çıldıracağım Allah günah yazmasın midem ağzımda kahvaltıda burnunu siliyor elişni ağzına sokup dişlerini temizliyor( Daha neler neler ... Dün köye kadar gittiler geri gelecekler bugün inşallah eviğne geçer. Dün heryeri dezenfekte ettim öldüm kızlar canım çıktı yaaaa. Hamlamışım sağ kasığımda ağrı var. Kadın alıyorum normalde ama bunlar gidene kadar almak istemiyorum. Halıları yıkamaya gönderip kadın alacağım. Ne olur dua edin bana. Çok mutsuzum çooookkkk (( Hepinizi seviyorum sık sık yazamıyorum iş güç koşturmaca ilşte... Allah a emanet olun....
canım ya sen olanlara ragmen hala çok seviyorsun eşiniiinş oda dedigin gibi düzelir, ne diyimm sende kendince haklısın sonuçta ne yaşadıgını sen daha iyi biliyorsun.
o zaman sende kaynananı kendi taktikleriyle vurmaya çalış, sinsi ol biraz, eşinin yanında farklı, eşin olmadıgında farklı ol.. yani işi biraz belden aşagı vur, hakediyorlar çünküü
mesela eşin annesini korudugunda aaa öylemi canım hiç farketmedim yanlış bişi söledigimi, bir dahaki sefere dikkatli olurum deönce eşini kazan sonra k.v deni gömeriz
Kızlar benim de duanıza ihtiyacım var ben ediyorum ediyorum durduramıyorum sabah 8 de eşimle kavga ettim işi yüzünden o saatten beri ağlıyorum, duramıyorum, 2 sigara içtim, elletim gözlerim ayaklarım şişti ve başım davul gibi. Susmak istiyorum susamıyorum. Bebeğime bişey olacak korkuyorum
niye vazgeçiyorsunsepetini tamamladıktan sonra bölgesel kapasiteden saat aralıgını kendin seçebiliyorsun
anacım fiyatlar da çok iyiymiş, şmdi sipariş veriyoruz ne zaman geliyorrr?
sen kayınvaldende misin hala zeyyyno?
Zeyyyno'nun hain planlarına katılıyorum :)) Gerçekten işe yarıyor..
Çok fenasın :)))
Valla arkadaşım Allah kolaylık versin sabır versin diyorum, bu tür sorunları yaşamak hamileyken çok zor biraz bencil olmak ve tavrını ciddi bir şekilde koymak gerekiyor..
Ben hamile halimle evi bile terk ettim, çok üzüldüm, sıkıntı çektim ama şimdi bir şeyler toparlanmış gibi.. Belki de eşimin kafasına dank etmesi için böyle bir aksiyon gerekiyordu yani ciddi bir tehlike görmedikçe umursamaz oluyorlar, farkında olmuyorlar..
Ben sana aynısını yap demiyorum çünkü öylesi de zor.. Sadece biraz bencil ve umursamaz olmak bu tür durumlarda işe yarıyor..
Maddi olarak bağımlı da değilsin, alışverişine doğumuna odaklan, öyle kolay değil çocukları kaçırmak yuva yıkmak, şimdi bunlara takılma bence..
Ama şuna da katılıyorum tavrını koy..
Zeyyyno'nun hain planlarına katılıyorum :)) Gerçekten işe yarıyor..
Mesela şimdi eşim beni ailesiyle ilgili hiç bir şey için zorlayamıyor, gerçi onların diğer yüzü de ortaya çıktı.. Anlatsam roman olur :)
Üzme kendini böyle bir silkelen çık bir alış veriş yap, kendini şımart boş vakitlerinde dondurma ye iyi geliyor ciddiyim :)
Mutlu ve nazlı bir kadın olmayı dene...
Çok fenasın :)))
Ben bu eşlerin kafalarını birbirine vurup süresiz çin işkencesi yapmak istiyorum, sadist taraflarım ortaya çıkıyor..
Rahatlayacaksan biraz ağlamak iyi geliyor ama fazlasına izin verme, çık hava al kendine gel..
Hamile bir kadını alttan alamayıp, nazlatamayanlara şaşırıyorum..
Sonra çocuklar niye annelerine böyle düşkün diyorlar, daha doğmadan babanın agresifliğiyle, sinirli ses tonuyla, kavgacılığıyla ve anlayışsızlığıyla tanışıyorlar..
Ben eşime hep söylüyorum, oğluna kendini, kendin tanıtıyorsun her hal ve harekatına dikkat et diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?