2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bebişkom fena dil gerçekçiyim uyanık olmak zorundayız, hayat acımasız sa ben napimmmmmmmmmmmmmm

Her halinle seviyoruz seni :))

erkekler hamile kadının ayrı psikolojisi olduğunu anlamıor bence. eşim geçenlerde bana ne dior biliomusunuz.. benim gergin olmam lazım sen niye gerginsin hamile olan o sanki. işinden dolayı stresi varmış güya

Benim hamileliğimin ilk aylarında hiç bir değişikliğim belirtim yoktu, hamile gibi değildim ama eşim ben den beter hamileydi, her akşam midem bulanıyor, başım dönüyor, başım ağrıyor, belim ağrıyor demeye başlamıştı.. Bir gün yeter artık dedim.. Ama tam olarak anlamasını hiç bir zaman beklemiyorum.. Şimdilerdeyse ağırlaştığım ve karnım artık burnuma değdiği için aklı başına geldi gibi.. Ama sanki biraz geç kaldı bugün yarın doğurucam zaten :)

zeyno senn aldığın terlik kumaş mı

Ben terliği otel terliği gibi olanlardan zeyyynonun aldığına benzer bir şey almayı düşünüyorum ama fiyat olarak daha uygunları var, kullan at olanları falan var onlara bakarım carrefour da varmış sanırım.. Annem bir yerde bulmuş alırım dedi..

benim eşimde de bunlar vardı. aşermesi de benden çok aldığım kuruyemişleri de hemen tüketior. bi yandan kızıyorum ben onları çocuk için alıyorum diye. bi yandan da kıyamıyorum. yazık yesin

terlik için alternatifleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
minikus müsait olduğun bi zamanda listeni de yollar mısın bana. eksikler konusunda kafam karışık. hatta diğer arkadaşlardan da bekliorum liste. son aldıklarıma alacaklarıma bakim.

canım korkulacak bişi yok, herşey çok iyi seçilerek geliyor.. korkam tatlım yaa kart kullanmak her genç kızın başına geliyor

zeyno senn aldığın terlik kumaş mı

canım bez gibi üstü altıda normal terlik,, rahat bişi

kargo ne kadar burda, üye olmaya üşendim yaa

nakliye ücreti yok canım, galiba 50 tl altına 2,5 lira gibi küçük bir rakam alıyorlarmış, benim alışverişler genellikle hiç 50 tl nin altında olmuyor da

evet canım heryerde daha uygunları da bulunabilir. bende sizi seviyoree

demin mideme yakın feci bi ağrı oldu. sonra oğlumun tekmeleri geldi. döndümü acaba? bu sefer tekme mi , yumruk mu artık her neyse baya yukarda

Ya benim eşim de öyle çocuk gibi akşam yemekten sonra mutlaka ıvır zıvır bir şeyler yiyecek, kendi aldıkları biterse benimkilere sarıyor :)
Ben evin için de gecenin bir yarısı bir parça çikolata için kavga ettiğimizi biliyorum :)) Herkes hakkını yesinmiş tamam ben de sevmem ama oğlun istiyor diyorum :))
Ben sırf o seviyor diye evde sürekli sütlü tatlılar yapıyorum..
Ben biraz fazla kilo aldım son zamanlarda o yüzden ıvır zıvırı kesip meyveye sardırdım..

minikus müsait olduğun bi zamanda listeni de yollar mısın bana. eksikler konusunda kafam karışık. hatta diğer arkadaşlardan da bekliorum liste. son aldıklarıma alacaklarıma bakim.

Hastane çantasına koyduklarımı göndereyim yoksa tüm aldıklarımımı istersin canım, hemen yazmaya başlıyayım..

yeni foto bekliyoruz o zaaman canım

ben de ekliycem akşama

slm canım yaşadıkların gercekten çok agır heleki hamile insan zor kaldırır.böyle insanlara allah ıslah eylesin.kendime yapılmış gibi çook üzüldüm.sakın canını sıkma sen bol dua et.ve iş yaparken bile salavat getir.ben öyle rahatlıyorum
benim kaynanamda 1 aydır yanımda ama bana 10 yıl gibi geldi.herşeye karışıyor aldıgıma sattıgıma .daha hastane çantamı bile hazırlayamadım onun yüzünden.hatta terligim eksik cantama alayım dedim kendi dışarıda giydigi terligi yıkayalımda koyalım dedi uyuz oldum

en önemliside dogum için çektigimiz kredi vardı 1500 tl.
hanfendi emekli olması için 35 milyar eşim cekip üstünede dogum parasını verip anasını emekli yaptı.
bende para gitmesin masraf olmnasın diye devlette dogum yapmayı düşünürken.allah korusun şuan bile acil bi durum olsa doguma gitsem elde avuçta para kalmadı üstüne üstelik 5 yıl kredide cekemioruz.dogum parasını alırken insan utanır ya derki size lazım der vs bende dünden beri sinir kusuyorum

tüm aldıkların daha makbul olur :)

Bebeğin hastane çantası için;

1 takım uzun kollu ayaklı tulum (battaniyesi, eldiveni, şapkası)
3-4 takım çıtçıtlı body kısa kollu (battaniye, eldiven, şapka, çorap, ayaklı alt, üst zıbın)
1 adet süslü battaniye (hastaneden çıkarken belki kullanırım)
1 adet omuz bezi
2 adet küçük havlu
6-7 adet ağız bezi
3-4 adet mama önlüğü (Kusarsa diye, önlüğü değiştirmek daha kolay)
1 paket prima yenidoğan
1 paket kullan at alt değiştirme bezi
1 paket unibaby ıslak pamuk
1 paket pamuk
Burun aspiratörü
Tırnak makası, törpü
Küçük boy şampuan, krem (Ne olur ne olmaz diye eğitimde hediye edilen minik boyları koydum)
Pişik önleyici krem
Mama kaşığı ve mama kabı (Küçük boy olanlardan yenidoğan için ilaç verilmesi gerekebilir diye)

Bir de bebek çarşafı ya da kundak gibi bir şey eklemek istiyorum..

Ben doğumu Çapa'da yapacağım için her şeyi götürüyorum ama özel hastaneler bebeğin ilk kıyafetlerini vs karşılıyorlar..
Bir de benim evim hastaneye çok uzak eksik bir şey için gidip gelemem diye aklıma geleni koyuyorum..

Son düzenleme:

maşallah tostosuna :) ne güzel 3 kiloya varmış yavru hayırlısıyla vaktiyle gelsin inş cnm

sağol tatlım :)bnmde bir takımım kırmızı süslü püslü bişey biri mavili bebekli falan 2side sabahlıklı maviyi ilk giyicem oğluşumuda maviş giydiricez ilk annesiyle aynı olsun die sonrakinide kırmızı giyicem kısmetse o an gözüm görürse pijama fln :)
demin mideme yakın feci bi ağrı oldu. sonra oğlumun tekmeleri geldi. döndümü acaba? bu sefer tekme mi , yumruk mu artık her neyse baya yukarda

inş dönmüştür cnm ama 33. haftadan snra pek dönmezmiş yeri daraldığı için bnm önceden ters idi döndü allaha şkr son kontrolde sordum doktora ters dönebilir mi yine ddm bi ihtimal tabi ama zor dedi kafa aşağıda yerleşmiş dedi dönmez büyük ihtimalle dedi

Kızlar okuyorum da yazdıklarınızı bu dertler herkeste var galiba....Biz evlenşrken hiç yardımı olmadı eşimin tarafının onların ucak parasına kadar biz verdik hem de bizim tarafta ki dügüne gelmeleri için.Şimdi ocaktan itibaren ayda 600 lira gönderyiorlar ya da ben öyle biliyorum.. Arada sırada babası para da ister 250 300. Ki bizim hala 50 bin borcumuz var ve cocuk da geliyor..Kendi hem sigara hem alkol kullandıgı için yetmiyor tabi parası.Sinir oluyorum eşim de istediginde gönderiyor... Sevgimi zaten kaybettim de saygımı da kaybedicem ondan korkuyorum... Düşündükçe sinir oluyorum...Şunu da biz alalım demediler... Bebek dogunca bile bir şey yapacaklarını sanmam

çok mu kıyafet var canım :18:
tırnak makası filan lazım olur mu ilk etapta :44:
kendin için neler koydun?

Kendi çantam için;

1 takım pijama
1 gecelik (1 tane daha eklemeyi düşünüyorum, sabahlıkta eklenecek)
Terlik (Otel tipi olanlardan alınacak)
Loğusa tacı
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Göğüs pompası
Süt saklama kabı( biberon olanlardan ayrıca biberon almadım)
Hasta pedi
Büyük ve kalın ped
Fotoğraf mak.
Şarj cihazı
Toka
El aynası
Makyaj çantası
3 adet emzirme sütyeni
2 adet loğusa çamaşırı
Diş fırçası, ağız çalkalama suyu
Emzirme önlüğü

Bunlar da vicdan yok merhamet yok en önemlisi de Allah korkusu yok hayatım. Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…