bebişkom fena dil gerçekçiyimuyanık olmak zorundayız, hayat acımasız sa ben napimmmmmmmmmmmmmm
erkekler hamile kadının ayrı psikolojisi olduğunu anlamıor bence. eşim geçenlerde bana ne dior biliomusunuz.. benim gergin olmam lazım sen niye gerginsinhamile olan o sanki. işinden dolayı stresi varmış güya
zeyno senn aldığın terlik kumaş mı
Her halinle seviyoruz seni :))
Benim hamileliğimin ilk aylarında hiç bir değişikliğim belirtim yoktu, hamile gibi değildim ama eşim ben den beter hamileydi, her akşam midem bulanıyor, başım dönüyor, başım ağrıyor, belim ağrıyor demeye başlamıştı.. Bir gün yeter artık dedim.. Ama tam olarak anlamasını hiç bir zaman beklemiyorum.. Şimdilerdeyse ağırlaştığım ve karnım artık burnuma değdiği için aklı başına geldi gibi.. Ama sanki biraz geç kaldı bugün yarın doğurucam zaten :)
Ben terliği otel terliği gibi olanlardan zeyyynonun aldığına benzer bir şey almayı düşünüyorum ama fiyat olarak daha uygunları var, kullan at olanları falan var onlara bakarım carrefour da varmış sanırım.. Annem bir yerde bulmuş alırım dedi..
ne bilim hep tırstım son anda vzgeçtim. bi önceki vazgeçişimde karttan alışveriş yapmaktan korktum da vazgeçtim.
bugün ya sebzeler iyi gelmezse diye korktum :)
gerçi geçen kayınvalidemin aldığı şeylerde çok kötüydü. yarısı çöp oldu gitti.
zeyno senn aldığın terlik kumaş mı
kargo ne kadar burda, üye olmaya üşendim yaa
Her halinle seviyoruz seni :))
Ben terliği otel terliği gibi olanlardan zeyyynonun aldığına benzer bir şey almayı düşünüyorum ama fiyat olarak daha uygunları var, kullan at olanları falan var onlara bakarım carrefour da varmış sanırım.. Annem bir yerde bulmuş alırım dedi..
benim eşimde de bunlar vardı. aşermesi de benden çokaldığım kuruyemişleri de hemen tüketior. bi yandan kızıyorum ben onları çocuk için alıyorum diye. bi yandan da kıyamıyorum. yazık yesin
terlik için alternatifleri bekliyorum.
minikus müsait olduğun bi zamanda listeni de yollar mısın bana. eksikler konusunda kafam karışık. hatta diğer arkadaşlardan da bekliorum liste. son aldıklarıma alacaklarıma bakim.
Ya benim eşim de öyle çocuk gibi akşam yemekten sonra mutlaka ıvır zıvır bir şeyler yiyecek, kendi aldıkları biterse benimkilere sarıyor :)
Ben evin için de gecenin bir yarısı bir parça çikolata için kavga ettiğimizi biliyorum :)) Herkes hakkını yesinmiş tamam ben de sevmem ama oğlun istiyor diyorum :))
Ben sırf o seviyor diye evde sürekli sütlü tatlılar yapıyorum..
Ben biraz fazla kilo aldım son zamanlarda o yüzden ıvır zıvırı kesip meyveye sardırdım.
Hastane çantasına koyduklarımı göndereyim yoksa tüm aldıklarımımı istersin canım, hemen yazmaya başlıyayım..
Slm canlarım. Geçmişi oku oku ancak bitirdim. Doğum yapanları görünce heyecanlandım. Rüyamda ben de doğum için yatıyordum. Ayy çok heyecanlıydım. Gerçek gibi. Limonaağacı gözün aydın hayatım. Allah analı babalı uzun ömürlü versin inşallah. Geçmişten aklımda kalanlara kısaca cevap verip birazda dertleneceğim. Benim 2. hamileleiğim 1 ay öncede sütüm geldi. İlk hamileleiğimde de erken gelmişti. Göğüslerim sert değil bayağı bayağı yumuşak. Çünkü sütün tamamı gelmedi. Allahın izniyle doğumla birlikte öyle bir şişecek gibi memişler bunlar benim mi diyeceksiniz:))) Telaş yapmayın yani. Benim ilk hamileleiğimden çatlaklarım var hafif. Bında henüz oluşmadı. Banyodan banyoya ıslak tenime bebe yağı uyguluyorum yağlı güreşçiler gibi oluyorum sonra karın ve bel bölgeme bir sıkımlık Mustela Krem uyguluyorum. Candan can çıkıyor arkadaşlar çatlayıversin ne yapalım.:))
Gelelim derdime sıkıntıma. Kayınvalidem malum cadaolozun pisliğin ta kıendisi kıskançlıktan kalp krizi geçirecek nerdeyse. Gelmiyorum gitmiyorum diye daha da kuduruyor. Ben hamile kaldım diye tırnağımı geçirdim sanmamalıymışım doğumumu bekliyorlarmış büyük bir patlama yaşatacaklarmış bana. Eşim onun 1 lafına bakarmış beni baoşatacakmış çocuğumu da yurt dışına kaçıracaklarmış Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım hatırlatma amaçlı söylüyorum kYın validem ilk kardeşinin kızını almış eşime öle bayıla. Sonra onu boşatmış. Sıra bana gelmiş hayatım. Eşim öküzü sesini şimdilik çıkarmıyor o da doğumumu bekliyormuş güya. Allah a havale ettim böyle hesap yamış ya Rabbim onlara ince ince hesap yapmayı gösterir inşallah. Anne yok ben de baba yok ilgilenen arayan soran yok. Eşim de zaten ilgi alaka yok. Hiç birşey paylaşamıyorum sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu. Çook üzülüyorum. Üstünü başını herşeyini aldım zaten bir iğne alanda soranda yok. Beşiğği uyku seti filan kaldı onu da öküze söyledim bakarız dedi 2 hafta geçti ses soluk yok. 4 gündür kayınpederim başımda kaynanam attı başıma özellikle eziyet edecek ya... Kendisi geziyor aklınca ben arayıp sormuyorum diye beni cezalandırıyor. Kayınpederim 87 yaşında. İiydir hastır ama yaşlı işte. Ocağın üstinde ne bulursa tencereden yiyor yediği kaşığıda geri çekmeceye atıyor, yemek bıçağı ile ayak tırnaklarını kesiyor, banyodaki diş macun koyma kabını diş koyma kabı yapmış, delireceğim çıldıracağım Allah günah yazmasın midem ağzımda kahvaltıda burnunu siliyor elişni ağzına sokup dişlerini temizliyor( Daha neler neler ... Dün köye kadar gittiler geri gelecekler bugün inşallah eviğne geçer. Dün heryeri dezenfekte ettim öldüm kızlar canım çıktı yaaaa. Hamlamışım sağ kasığımda ağrı var. Kadın alıyorum normalde ama bunlar gidene kadar almak istemiyorum. Halıları yıkamaya gönderip kadın alacağım. Ne olur dua edin bana. Çok mutsuzum çooookkkk (( Hepinizi seviyorum sık sık yazamıyorum iş güç koşturmaca ilşte... Allah a emanet olun....
Ya benim eşim de öyle çocuk gibi akşam yemekten sonra mutlaka ıvır zıvır bir şeyler yiyecek, kendi aldıkları biterse benimkilere sarıyor :)
Ben evin için de gecenin bir yarısı bir parça çikolata için kavga ettiğimizi biliyorum :)) Herkes hakkını yesinmiş tamam ben de sevmem ama oğlun istiyor diyorum :))
Ben sırf o seviyor diye evde sürekli sütlü tatlılar yapıyorum..
Ben biraz fazla kilo aldım son zamanlarda o yüzden ıvır zıvırı kesip meyveye sardırdım..
Hastane çantasına koyduklarımı göndereyim yoksa tüm aldıklarımımı istersin canım, hemen yazmaya başlıyayım..
Merhaba hanımlar
ilk bebişlerimiz gelmiş bile çok heycanlandım çok az kaldı panikledim
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı, çok şükür herley yolundaymış erken doğum riskini atlatmışız bundan sonra doğsada bir problem olmucakmış bu habere çok sevindik
benim kızın keyfi yerindeydi bol bol tepişip duruyordu keyfini bekliyoruz şimdide zaman geçmek bilmez
benim minnoş kızım 35+1 de 3050kg 50cm idi
azcık tospili tospili önden gidiyoruz bakalım maşallah ona
doğurmadan görmeden inanmam
doğum konusunda ise normalden korktuğumu kendime güvenemediğimi belirttim doktorumda benim ne istediğimin önemli olduğunu söyledi
ama bir tarih konuşmadık sanırım kalabildiği kadar kalsın diyecektir
haftaya yine kontrolümüz var sık takip etmesi gerekiyormuş bizi
nst yede bu sefer girmedim çünkü kasılma yönünden daha rahattım
orda sıkıntıdan patlamak istemedim işime gelmedi
bizden şimdilik haberler bu kadar
Zizigo - Binlerce Ayakkabı, Yüzlerce Marka - Ücretsiz Kargo da var canım markası muya fiyatı 60 tl biraz tuzlu ama çarşıda filan buluruz pazarlıkla daha uygun fiyata alınır bende renk konusunda kararsız kaldım geceliğim somon rengi pijama takımım kırmızı ama ilk geceliği giyeceğim hastaneden çıkarken kırmızı pijamalarımı giyerim diye düşünüyorum
demin mideme yakın feci bi ağrı oldu. sonra oğlumun tekmeleri geldi. döndümü acaba? bu sefer tekme mi , yumruk mu artık her neyse baya yukarda
loğusashopta var bitane buldum ama acele etmiycem pahalıymış brz bi terliğe göre
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=118
Bebeğin hastane çantası için;
1 takım uzun kollu ayaklı tulum (battaniyesi, eldiveni, şapkası)
3-4 takım çıtçıtlı body kısa kollu (battaniye, eldiven, şapka, çorap, ayaklı alt, üst zıbın)
1 adet süslü battaniye (hastaneden çıkarken belki kullanırım)
1 adet omuz bezi
2 adet küçük havlu
6-7 adet ağız bezi
3-4 adet mama önlüğü (Kusarsa diye, önlüğü değiştirmek daha kolay)
1 paket prima yenidoğan
1 paket kullan at alt değiştirme bezi
1 paket unibaby ıslak pamuk
1 paket pamuk
Burun aspiratörü
Tırnak makası, törpü
Küçük boy şampuan, krem (Ne olur ne olmaz diye eğitimde hediye edilen minik boyları koydum)
Pişik önleyici krem
Bir de bebek çarşafı ya da kundak gibi bir şey eklemek istiyorum..
Ben doğumu Çapa'da yapacağım için her şeyi götürüyorum ama özel hastaneler bebeğin ilk kıyafetlerini vs karşılıyorlar..
Bir de benim evim hastaneye çok uzak eksik bir şey için gidip gelemem diye aklıma geleni koyuyorum..
hastahaneye uyar mı ki bu terlik? ben de alamadım bir türlü ya.
kızlar tıklayıp izlermisiniz daha önce normal dogum yapmamış arkadaşlar bakarmısınız ne kadar sakin bi dogum korkmayın yani
​ĞеÑеменноÑÑÑ 40 Ğ½ĞµĞ´ĞµĞ»Ñ - YouTube
maşallah tostosuna :) ne güzel 3 kiloya varmış yavru hayırlısıyla vaktiyle gelsin inş cnm
i
slm canım yaşadıkların gercekten çok agır heleki hamile insan zor kaldırır.böyle insanlara allah ıslah eylesin.kendime yapılmış gibi çook üzüldüm.sakın canını sıkma sen bol dua et.ve iş yaparken bile salavat getir.ben öyle rahatlıyorum
benim kaynanamda 1 aydır yanımda ama bana 10 yıl gibi geldi.herşeye karışıyor aldıgıma sattıgıma .daha hastane çantamı bile hazırlayamadım onun yüzünden.hatta terligim eksik cantama alayım dedim kendi dışarıda giydigi terligi yıkayalımda koyalım dedi uyuz oldum
en önemliside dogum için çektigimiz kredi vardı 1500 tl.
hanfendi emekli olması için 35 milyar eşim cekip üstünede dogum parasını verip anasını emekli yaptı.
bende para gitmesin masraf olmnasın diye devlette dogum yapmayı düşünürken.allah korusun şuan bile acil bi durum olsa doguma gitsem elde avuçta para kalmadı üstüne üstelik 5 yıl kredide cekemioruz.dogum parasını alırken insan utanır ya derki size lazım der vs bende dünden beri sinir kusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?