2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

36 ya kadar dönebilir diye okumuştum ben netten

minikus benim bebekliğimden kalma kundağı bulduk annemle. ilk zamanlar kendi bebeğime onu kullancam

maşallah nasıl doğurdu o çocuğu öyle hiç gık demeden
Allah her isteyene böyle doğum nasip etsin
benim kendime güvenim yok çıkartamam o kadar bebeği
hemde benden fazla kızım karnımda tepki verdi benden daha korktu sanırım çıkış sebebiyle

korkuyorum ama izlicemmmmm

korkunun ecele faydası yok
eger izlediysen farketmişndir kadın nekadar sakin.
bende çok sakindim aglamak bagırmak haykırmak sacma sadece bebege zarar veririsin
derin nefea lıp verdikçe bide ıkındıkça bu kadar kolayyy

nasıl güzel bi duygudur bu allahm bizede nasip etsin bian önce nasılsa tombiş maşallah yavruya ya nasıl vıyaklıo yirim :)

izledim ya, ağladımmmm
maşallah kadına, gıkı çıkmadı, bebek de ne tatlı dimi, kocaman olmuş artık içerde
kadının ilk değildir ama dimi, yoksa bu kadar rahat doğuramazdı yaa

canım senin dogumunda aynı böyle olcak işte farklı degil yani
bende böyle dogurdum ne varki
size tek tavsiyem panik yapıp bagırmayın sakin olun olayı akşına bırakın
aedrsiniz hiç kabız olmadınızmı kabız oldugunuzu düşünün ve ıkınarak ittirmeye calışın bu kadar basit.bebek dogup çıktıgında aglamak serbest ama bende aglamıştım çünkü ama sevinçten

mayıs annelerinin doğum hikayelerine girdim orda bi tablo yapmışlar ne kdr erken doğmuş bebekler 1 ay öncesinden neredeyse minikte doğmuş çoğu ikizler hele ah yavrularım inş annelerinin sütü vardırda çabucak ele getirir bebeleri rabbim gününde doğum versin sabırsızlanıoruz ama beklemek gerek kızlar elbet doğucaklar vaktiyle gelsinler inş 41 hafta çekerim valla :) ztn doktorda çekebilir dedi erkek bebekler 15 gün geç geliomuş çoğu zaman

çok mu kıyafet var canım :18:
tırnak makası filan lazım olur mu ilk etapta :44:
kendin için neler koydun?

Evet kıyafet biraz fazla koydum hastaneden anneme geçeceğim için fazlasını orada kullanırım dedim...
Annemle beraber hazırladık, yedek al boş ver valizi sen taşımayacaksın zaten eksik olmasın fazlası olsun dedi..

Tırnakları doğunca uzun oluyor, eğer hemen kesebilirsek eldivenleri pek kullanmak istemiyorum..
Ayrıca hastaneden bebeğime bir şey kullanılsın istemiyorum lazım olur diye koydum yer kaplamıyor sonuçta..

Off canım ya ben senin durumuna çok üzülüyorum valla okuyunca bile canım sıkıldı.
Aklıma annem geldi şu k.pederi ile yazdıklarını okuyunca.Benim dedeme annem bakıyor
Senelerce eziyet ettiler anneme babaannemde dedemde.Hepsine ben şahitim.Babamda çok saftı hep inanırdı onlara onların sözüne uyardı
Gelirdi annemin üstüne yürürdü çok huzursuzduk.Annem sustu hep fedakarlık yaptı.Allah görüyor elbet dedi
İlahi adalet hiç şaşmaz bunu unutma eden muhakkak bulur.Babaannem öldü şimdi dedem kaldı.Dedem alzaymır hastası oldu
Çok çok kötü durumu anlatamam.Şİmdi anneme muhtaç oldu.o evlerinden kovdukları seni boşatacağım dedikleri anneme muhtaç oldu
Afedersin şimdi krize giriyor tanımıyor kimseyi büyük abdestini alıyor yerlere sürüyor.Tabi annem temizliyor of bile demeden
ama kendine gelince o kadar çok utanıyormuş ki annemden.Anneme neler diyormuş ne dualar ediyormuş
Sende sabret canım ilahi adalet er yada geç yerini bulur.O K.validene hiiçbir yorum yapmıyorum Allah ıslah etsin
Çok üzüldüm inan ki gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca.Rabbim sana kolaylık versin.Eşinede akıl us versin
civile gidip detarjan alıp bebeğin eşyalarını mı yıkasam ya. ama istediğim gibi bi hurç alamadım. gene tozlancak

Hurcu ne yapacaksın ki onu anlamadım:26::26:

kayınvalidemde bana eşimin kundağını verdi. Kendi yapmış el işi çok tatlı. Bende ilk gün bebeğimi o kundağa koymayı düşünüyorum. Babası gibi olur inşlh

Hehe K.validem banada verdi ilk bu kundağa sarılacak dedi
Bende geri kalırmıyım hemen anneme söyledim annemde saklıyormuş benim ilk kundağımı
Bu geldiğinde getirdi benimki pembiş eşiminki maviş bakalım hangimizinkini saracağız kavga çıkmazsa iyi bir şey

minikus benim bebekliğimden kalma kundağı bulduk annemle. ilk zamanlar kendi bebeğime onu kullancam

Ben de Joker'de buldum 24,00 TL gibi fiyatı vardı zarf gibi kundak.. Ben pek bilmiyorum kundak işini ama çok sıkmadan sadece elini kolunu tutacak şekilde kundaklamak bebeğide rahatlatıyormuş.. Ben de almayı düşünüyorum..

Kendim için eksik olanlar;
göğüs kalkanı (göğüs yarası, çatlağından çok korkuyorum)
Sabahlık
Terlik
Korse(mümkünse doğumdan hemen sonra giymek istiyorum)
1 adet gecelik
Çorap
Deodorant
Kolonya
Hastaneden çıkış kıyafeti
Tarak
Meme ucu temizliği için mendiller
Rezene çayı (Gaz için)
Kirliler için çöp poşeti

bunların bir kısmı var evde ama daha çantama eklemedim.. Bir kısmı da alınacak..

Ay canım kusura bakma ama senin bu k.validene çok sinir oluyorum valla tekrar kusura bakma off içim şişti valla
Bu ne ya ona neymişki senin hastane çantandan aldığın gecelikten terlikten
Neden bu kadar taviz veriyorsun.O konuşsun konuşsun dursun.ben bildiğimin birinden geri kalmam
Aldığımı alırım sattığımı satarım.Sen niye tepkisiz kalıyorsun:26:

merve hurca bebeğin temizleyip ütülediğim kıyafetleri koyacağım.

minikuss liste için teşekkürler. benim aklıma gelmeyen şeyler var listende. onları da ekliyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…