maşallah tostosuna :) ne güzel 3 kiloya varmış yavru hayırlısıyla vaktiyle gelsin inş cnm
sağol tatlım :)bnmde bir takımım kırmızı süslü püslü bişey biri mavili bebekli falan 2side sabahlıklı maviyi ilk giyicem oğluşumuda maviş giydiricez ilk annesiyle aynı olsun die sonrakinide kırmızı giyicem kısmetse o an gözüm görürse pijama fln :)
inş dönmüştür cnm ama 33. haftadan snra pek dönmezmiş yeri daraldığı için bnm önceden ters idi döndü allaha şkr son kontrolde sordum doktora ters dönebilir mi yine ddm bi ihtimal tabi ama zor dedi kafa aşağıda yerleşmiş dedi dönmez büyük ihtimalle dedi
kızlar tıklayıp izlermisiniz daha önce normal dogum yapmamış arkadaşlar bakarmısınız ne kadar sakin bi dogum korkmayın yani
​ĞеÑеменноÑ�ÑÑ 40 Ğ½ĞµĞ´ĞµĞ»Ñ - YouTube
kızlar tıklayıp izlermisiniz daha önce normal dogum yapmamış arkadaşlar bakarmısınız ne kadar sakin bi dogum korkmayın yani
​ĞеÑеменноÑÑÑ 40 Ğ½ĞµĞ´ĞµĞ»Ñ - YouTube
36 ya kadar dönebilir diye okumuştum ben netten
korkuyorum ama izlicemmmmm
nasıl güzel bi duygudur bu allahm bizede nasip etsin bian önce nasılsa tombiş maşallah yavruya ya nasıl vıyaklıo yirim :)
korkunun ecele faydası yok
eger izlediysen farketmişndir kadın nekadar sakin.
bende çok sakindim aglamak bagırmak haykırmak sacma sadece bebege zarar veririsin
derin nefea lıp verdikçe bide ıkındıkça bu kadar kolayyy
maşallah nasıl doğurdu o çocuğu öyle hiç gık demeden
Allah her isteyene böyle doğum nasip etsin
benim kendime güvenim yok çıkartamam o kadar bebeği
hemde benden fazla kızım karnımda tepki verdi benden daha korktu sanırım çıkış sebebiyle
çok mu kıyafet var canım :18:
tırnak makası filan lazım olur mu ilk etapta :44:
kendin için neler koydun?
minikus benim bebekliğimden kalma kundağı bulduk annemle. ilk zamanlar kendi bebeğime onu kullancam
Off canım ya ben senin durumuna çok üzülüyorum valla okuyunca bile canım sıkıldı.Slm canlarım. Geçmişi oku oku ancak bitirdim. Doğum yapanları görünce heyecanlandım. Rüyamda ben de doğum için yatıyordum. Ayy çok heyecanlıydım. Gerçek gibi. Limonaağacı gözün aydın hayatım. Allah analı babalı uzun ömürlü versin inşallah. Geçmişten aklımda kalanlara kısaca cevap verip birazda dertleneceğim. Benim 2. hamileleiğim 1 ay öncede sütüm geldi. İlk hamileleiğimde de erken gelmişti. Göğüslerim sert değil bayağı bayağı yumuşak. Çünkü sütün tamamı gelmedi. Allahın izniyle doğumla birlikte öyle bir şişecek gibi memişler bunlar benim mi diyeceksiniz:))) Telaş yapmayın yani. Benim ilk hamileleiğimden çatlaklarım var hafif. Bında henüz oluşmadı. Banyodan banyoya ıslak tenime bebe yağı uyguluyorum yağlı güreşçiler gibi oluyorum sonra karın ve bel bölgeme bir sıkımlık Mustela Krem uyguluyorum. Candan can çıkıyor arkadaşlar çatlayıversin ne yapalım.:))
Gelelim derdime sıkıntıma. Kayınvalidem malum cadaolozun pisliğin ta kıendisi kıskançlıktan kalp krizi geçirecek nerdeyse. Gelmiyorum gitmiyorum diye daha da kuduruyor. Ben hamile kaldım diye tırnağımı geçirdim sanmamalıymışım doğumumu bekliyorlarmış büyük bir patlama yaşatacaklarmış bana. Eşim onun 1 lafına bakarmış beni baoşatacakmış çocuğumu da yurt dışına kaçıracaklarmış Ben 2 yıl önce 2. evliliğimi yaptım hatırlatma amaçlı söylüyorum kYın validem ilk kardeşinin kızını almış eşime öle bayıla. Sonra onu boşatmış. Sıra bana gelmiş hayatım. Eşim öküzü sesini şimdilik çıkarmıyor o da doğumumu bekliyormuş güya. Allah a havale ettim böyle hesap yamış ya Rabbim onlara ince ince hesap yapmayı gösterir inşallah. Anne yok ben de baba yok ilgilenen arayan soran yok. Eşim de zaten ilgi alaka yok. Hiç birşey paylaşamıyorum sanki başkasından yaptım ben bu çocuğu. Çook üzülüyorum. Üstünü başını herşeyini aldım zaten bir iğne alanda soranda yok. Beşiğği uyku seti filan kaldı onu da öküze söyledim bakarız dedi 2 hafta geçti ses soluk yok. 4 gündür kayınpederim başımda kaynanam attı başıma özellikle eziyet edecek ya... Kendisi geziyor aklınca ben arayıp sormuyorum diye beni cezalandırıyor. Kayınpederim 87 yaşında. İiydir hastır ama yaşlı işte. Ocağın üstinde ne bulursa tencereden yiyor yediği kaşığıda geri çekmeceye atıyor, yemek bıçağı ile ayak tırnaklarını kesiyor, banyodaki diş macun koyma kabını diş koyma kabı yapmış, delireceğim çıldıracağım Allah günah yazmasın midem ağzımda kahvaltıda burnunu siliyor elişni ağzına sokup dişlerini temizliyor( Daha neler neler ... Dün köye kadar gittiler geri gelecekler bugün inşallah eviğne geçer. Dün heryeri dezenfekte ettim öldüm kızlar canım çıktı yaaaa. Hamlamışım sağ kasığımda ağrı var. Kadın alıyorum normalde ama bunlar gidene kadar almak istemiyorum. Halıları yıkamaya gönderip kadın alacağım. Ne olur dua edin bana. Çok mutsuzum çooookkkk (( Hepinizi seviyorum sık sık yazamıyorum iş güç koşturmaca ilşte... Allah a emanet olun....
civile gidip detarjan alıp bebeğin eşyalarını mı yıkasam ya. ama istediğim gibi bi hurç alamadım. gene tozlancak
kayınvalidemde bana eşimin kundağını verdi. Kendi yapmış el işi çok tatlı. Bende ilk gün bebeğimi o kundağa koymayı düşünüyorum. Babası gibi olur inşlh
minikus benim bebekliğimden kalma kundağı bulduk annemle. ilk zamanlar kendi bebeğime onu kullancam
Kendi çantam için;
1 takım pijama
1 gecelik (1 tane daha eklemeyi düşünüyorum, sabahlıkta eklenecek)
Terlik (Otel tipi olanlardan alınacak)
Loğusa tacı
Göğüs kremi
Göğüs pedi
Göğüs pompası
Süt saklama kabı( biberon olanlardan ayrıca biberon almadım)
Hasta pedi
Büyük ve kalın ped
Fotoğraf mak.
Şarj cihazı
Toka
El aynası
Makyaj çantası
3 adet emzirme sütyeni
2 adet loğusa çamaşırı
Diş fırçası, ağız çalkalama suyu
Emzirme önlüğü
slm canım yaşadıkların gercekten çok agır heleki hamile insan zor kaldırır.böyle insanlara allah ıslah eylesin.kendime yapılmış gibi çook üzüldüm.sakın canını sıkma sen bol dua et.ve iş yaparken bile salavat getir.ben öyle rahatlıyorum
benim kaynanamda 1 aydır yanımda ama bana 10 yıl gibi geldi.herşeye karışıyor aldıgıma sattıgıma .daha hastane çantamı bile hazırlayamadım onun yüzünden.hatta terligim eksik cantama alayım dedim kendi dışarıda giydigi terligi yıkayalımda koyalım dedi uyuz oldum
en önemliside dogum için çektigimiz kredi vardı 1500 tl.
hanfendi emekli olması için 35 milyar eşim cekip üstünede dogum parasını verip anasını emekli yaptı.
bende para gitmesin masraf olmnasın diye devlette dogum yapmayı düşünürken.allah korusun şuan bile acil bi durum olsa doguma gitsem elde avuçta para kalmadı üstüne üstelik 5 yıl kredide cekemioruz.dogum parasını alırken insan utanır ya derki size lazım der vs bende dünden beri sinir kusuyorum
izledim ya, ağladımmmm
maşallah kadına, gıkı çıkmadı, bebek de ne tatlı dimi, kocaman olmuş artık içerde
kadının ilk değildir ama dimi, yoksa bu kadar rahat doğuramazdı yaa[/QU
benim ilkti ve yaşımda o zaman 21 di.ve cookta zayıftım.ilkmiş ikinciymiş farketmiyor
Off canım ya ben senin durumuna çok üzülüyorum valla okuyunca bile canım sıkıldı.
Aklıma annem geldi şu k.pederi ile yazdıklarını okuyunca.Benim dedeme annem bakıyor
Senelerce eziyet ettiler anneme babaannemde dedemde.Hepsine ben şahitim.Babamda çok saftı hep inanırdı onlara onların sözüne uyardı
Gelirdi annemin üstüne yürürdü çok huzursuzduk.Annem sustu hep fedakarlık yaptı.Allah görüyor elbet dedi
İlahi adalet hiç şaşmaz bunu unutma eden muhakkak bulur.Babaannem öldü şimdi dedem kaldı.Dedem alzaymır hastası oldu
Çok çok kötü durumu anlatamam.Şİmdi anneme muhtaç oldu.o evlerinden kovdukları seni boşatacağım dedikleri anneme muhtaç oldu
Afedersin şimdi krize giriyor tanımıyor kimseyi büyük abdestini alıyor yerlere sürüyor.Tabi annem temizliyor of bile demeden
ama kendine gelince o kadar çok utanıyormuş ki annemden.Anneme neler diyormuş ne dualar ediyormuş
Sende sabret canım ilahi adalet er yada geç yerini bulur.O K.validene hiiçbir yorum yapmıyorum Allah ıslah etsin
Çok üzüldüm inan ki gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca.Rabbim sana kolaylık versin.Eşinede akıl us versin
Ya canım benim sağol hayatım. İyi ki siz varsınız yoksa ne yapardım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?