2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bgn göğüslerim öyle bir sızlıyor ki birde şeffaf su geliyor hep ay inş sütte gelir böyle güzelce arttı bnm akıntının miktarı bazen duştan çıkıorum akıyor korkmuyorda değilim doğurucammı ne diorum evham edip :s mayıs annelerini okudum tırstım zaten neyse gidip brz oğlumla güzellik uykusuna yatalım uykuda büyütürmüş yavruları :)

Mervem annen gerçekten eli öpülesi bir kadınmış, hayırlı bir insanmış ama ben bunları okudukça üzülüyorum..
Yani olan annenin gençliğine oldu, o kadar çekti şimdi deden altınlar serse yoluna annenin giden gençliği yerine gelmez..
Her şey yerinde zamanında güzel.. Sen iyiysen mutlaka gün gelip devran dönüyor..

merve hurca bebeğin temizleyip ütülediğim kıyafetleri koyacağım.

minikuss liste için teşekkürler. benim aklıma gelmeyen şeyler var listende. onları da ekliyeceğim

Anladım canikom ama gerek varmı ki?:26:
Valla b-annem geldiğinde 32. haftamdaydım işleri yaptı gitti
bebeğin kıyafetlerinide hallettik.ne bir gram toz var nede kokuları gitmiş her gün kontrol ediyorum
Öyle hurca felanda koymadım.sen nereye yerleştirmeyi düşünüyorsun bebeğin kıyafetlerini
Şifoniyerine mi yerleştirecektin.bence artık başlaman lazım.toz olup sanki ne tozu olacak
Ev içinde aynısı geçerli dip köşe harika temizlk yaptı annem bahar temizliğim 4 hafta geçti üstünden
Hala mis gibi evim valla arada bir süpürüyorum viledalaıyorum o kadar ee tabi birazda düzenli kullanıyorum evi

Evet canım sağolasın.Annem işte sessiz ve olgun bir kadındı her daim şimdi hala öyle
Benimde evliliğimde sorun oldu ilk yılımda k.validemlerle ilgili gram hanımefendiiliğini bozmadı
Şimdi iyikide öyle yapmış diyorum ben.Tabi olan gençliğine oldu hastalıklara düştü
Ama hayat bu.yaşanacak şeyler varmış
Şimdi böyle gelinler yok valla.K.validem hemen bana bir şey desin hakaret etsin cırlıyorum eşimin üstüne
Sabır ne gezer bizlerde

evet canım malesef hep sessiz kalıyorum ben anca kendimi yer bittim yada kafamda kendi kendime konuşurum ama karşımdakine konuşamam bide sırf eşime sevgimden saygımdan ses etmiyorum çünkü eşim benim anneme o kadar yakın davranıyoki haksızlık yapmak istemiyorum
bide taa almanyadan kalkmış gelmilş misafir diyorum
işin garip yanı zaten benim için gelmedi büyük oglumu konyaya anneme yolluyycaktım yollatmadılar o geldi bakmaya.benim ailemle fazla samimi degiller ve benimde gitmemi istemiyolar sırf oglumu göndermeyeyim diye inadına geldi.oysa kendi annem hazırlanmıştı dogıuma gelmeye

merve hurca bebeğin temizleyip ütülediğim kıyafetleri koyacağım.

minikuss liste için teşekkürler. benim aklıma gelmeyen şeyler var listende. onları da ekliyeceğim

İşe yaramasına sevindim, bütün aldıklarımın listesini de eklerim gerçi hala ufak tefek eksiğim var ama çoğunluk hazır..
Bu arada ben hastane çıkışını set olarak almadım canım, çıt çıtlı bodylere uygun zıbın ve alt aldım ayaklı ve ayaksız, kendim takımladım daha kullanışlı oldu hepsini birbiriyle uydurabiliyorum..

1 tane hastane çıkışı hediye gelmişti o da 0-4 aylık ölçüsünde çok büyüktü o yüzden bir kenara ayırdım..

Ayrıca Civil de sepetlere bak 3-5 Tl ye tek parçalar var, eldiven şapka çok uygun fiyatlara.. ayaksız olanlar için de çorap aldım

Canım ya sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.Oda misafirse misafirliğini bilsin canım
Bide niye öyle diyorsun ki?Eminim annenler eşini el üstünde tutuyorlardır.Eşinde onlara karşı elbette saygısızlık yapmak istemiyordur yani karşılıklı
Oysa k.validen sana öyle mi yapıyor.Bence onunla bunu kıyaslama.vicdan yapmış oluyorsun
Annen gelmeyecek mi şimdi doğuma:26:

Doğru diyorsun, benim annem de öyle biz çektik siz çekmeyin kıvamında..
Benim annem de yaşadıkları yüzünden şeker hastası oldu, felç geçirdi..
Hala bir gram kendini düşünmez varsa yoksa çocukları ve doğacak torunu..
Öyle heyecanlı ki, doğuma yakın ona gitmeme, doğumdan sonra onda kalacak olmama çok seviniyor.. Ben de biraz da onun için kendi düzenimi bırakıp onun yanına gidicem..

Ben kaçıyorum kızlar akşama gelecek benimkiler yemek yapmaya gidiyorum dualarınızı bekliyorum kardeşler:)))

kayınvalidem ne zaman giderse annem o zman gelcek.ne zaman gidecegide belli degil soramıyorumda ama bence bayramıda gecirir öyle gider diye tahmin ediyorum.annem kaynanam gitmeden gelmez cünkü dünürler görüşmüyorlar
eşimin ailesi bana takı diye 10 bilezigi formaliteden takmışlar birinden 1 saatligine ödünç alıp.sette görümcemin setiymiş.
yani beni ve ailemi kandırdıkları için takı yüzünden arada sogukluk oldu. :26:

benim bulunduğum semt çok tozlu, evde cadde kenarı. toz oluyor dolaptaki kıyafetler, çekmecedekiler....

canım yalnız değilsin, ben de deli gibi kabuslar gördüm
ama alıştım artık, yadırgamıyorum, doğurana kadar görcez sanırım...

canım sen ne düşünüyosun kullanışlılık konusunda?

canım bende baya araştırdım bebeğin uslu olursa 1 yaşına kadar yatıranlar var bu beşikte ama çok kıpırdarsa hemen dönmeye başlarsa 4-5 ay anca kullanılıyormuş,park yataklara pek içim ısınmadığı için bunu aldım, zaten 3. ayında falan oda yapacağım oğluma, yatABİLDİĞİ KADAR bu beşiğe yatar yatamayacağı zamanda odasına geçiririm oğlumu,odasıda yatak odama uzak olmadığı için 6. ayından sonra odasına geçirmekte sakınca görmüyorum, şimdilik böyle düşndüm bakalım bizim yaramaz planlarımıza uyacakmı

durumlarımız çok benziyo canım, işte ben de 3-4 aya kadar zaten oda alıcam, park yatağı da ödedik de henüz eve gelmedi ama baştan beri hep soğuktum ya, yine içim ısınmadı
off arayıp ne deym şmdi, kocam bu konuda beni yalnız bıraktı, halledebilrsen hallet dedi , geri alırlar mı

kızlar hastane cantanıza gaz damlasıda almayı unutmayın benim oglan dogdugunda cok gazlıydı dogdugu ilk gün damla vermeye başladık.hatta gecen gün eşime söyledim bir kaç tane alıp koyalım dolaba diye

Soke oldum bu nasıl bir tezgahtir ya şeytanın aklına gelmez dedikleri cinsten..esinle severek mi evlenmistiniz canım o biliyor muymus bu durumu?

Bayrama kadar mı ayyy Allah yardımcın olsun
Canım size oyun oynamış bunlar resmen bu nasıl iş ya
Eşin bir şey demedi mi sen bir şey demedin mi bu oyuna

benimde içim ısınmıyordu ama şimdi şimdi ısındı. benimki park yatak değil ama artık daha sıcak bakıyorum. sen oda yapacakmışsın zaten. bence pişman olmazsın. biryere giderken de kullanırsın

senin göbisi gördüm canim ama seninkisi ne güzel benimkine göre daha kücük ben de farkindayim aslin da göbegimin gercekten büyük oldugunun hem gercekten son zamanlarimiz sayilmazmi sunun surasin da ne kaldi canim sende annene bakip bozma sinirini bosver

tatlim cok genislememissin dedigin bu sahis tam 20 kilo almis bulunmakta aslin da biliyormusun göbegim sadece önden ciksa neyse ama benim göbekle birlikte yanlar da cikti insallah dedigin gibi hemen formuma dönerim ama hic sanmiyorum 20 kiloyu hemen verebilecegime

aslinda vücudum cokta esnektir ama durup surup son aylar da birden büyüdü böyle senin göbisle karsilastirdigim zaman benimki bana cok kaba geliyor ahhh canim keske saga sola atarak gezebilsem penguen gibi yürüyorum birak saga sola atmayi cok agir geliyor artik hafif otururken bile bacaklarima degiyor benim göbis

tesekkürr ederim hayatim bende oturdugum da bacaklarima degiyor göbegim minicik bile öne egilsem kaburgalarim batiyor benimki hala yukarda dönmedi birtürlü onun da etkisi var tabi yani oturmak benim icin artik tarih oldu resmen ben ne corap nede ayakkabi giyemiyorum dedigin gibi karnim cok sikisiyor kocam evde olunca o giydiriyor mecbur olmazsa da corap falan giymeden geziyorum ne yapayim sende cok fazla egilip zorlama kendini bu haftalar da egilmek hic iyi egil yere birsey düstügün de bile birakin almayin almak zorundaysaniz da cömelir vaziyette alin egilmeyin yaziyor cogu yerde
Aman millete ne bakıyorsun sen hiçte ikizlik karnın yok normal hamile karnı işte 8. aydasın hatırlatırım şimdi şişmeyecekte ne zaman şişecek

dimi mervercigiim daha 1 ay var önümz de biraz daha siserse göbegimin altindan kaldirarak yürümek zorun da kalacagim kesin bacaklara carpmasin diye.. :) ne yapalim artik esimin arkadasinin da dedigi gibi hic cekinme utanma elimi belime koyup gururla gezip dolasicaz artik

ya bitanem ne kadar nazli kizin var ya simdiden baksana bir göstermedi kendini annesine bilmem bundan sonra bir daha düsünrmüsün ama eger son hamileliginse digerlerin de büyük ihtimal yapamadin bunda da kizcen kendini göstermedi icinde kalicak canim vallahi yaa dogunca yüzünü kapattigi o parmaklarini tek tek isir cadinin....
hamile hamile mantiyla ugrasmana ne demeli hele canim evdeki kapi pencereyi kocisine sildiriyorsun yorulmamak icin gidip saatlerce mantiylami ugrasiyorsun birde mervenin dedigi gibi keske hic gitmeseydin bir bahane bulsaydin bak sonra sancisindan duramiyorsun iste o an degil ama illaki acisini sonradan cikartiyor bu isler..

kendımı gorur gıbıyım bacaklar sıfır gobıss almıs basını gıdıyor cok sukur ama bende gogusde var sekerr

benim gögüsler kendimi bildim bileli 75 di canim simdi 80 giyiyorum artik bakalim dogumdan sonra da büyür heral de daha.. artik bir an önce dogursak vallahi ya göbis biryandan catlaklar biryandan aldi basini gidiyor hakikaten

ayy masallahh esracimin göbisi kocamann gercektenn tee önden bakinca dusmus gibi duruyor ama yandan baya yukarda duruyor yarin bir kiyaslama yapim bakim aynisimi ama benimki daha kucuk ve asgaida duruyor galibaa

gördügün gibi canim sende düsmüs gibi duruyor dedin bana da öyle geliyordu zaten hep disardan birisi gördügü zaman hemen farkeder farki önden bakinca gercekten cok asagi da duruyor hani oglusum da hala dönmedi niye böyle hic bilmiyorum bu sebebten dolayi günde 5-6 defa sanci giriyor göbegimin altina doktora göre bebk cok büyük ve bu yüzden kaynaklaniyormus yarin hem kilosu boyuna bakicaklar hemde döndermeye calisacaklar bakalim iste.. buara da sürekli senin dogurdugun geliyor gözümün önüne bak daha yüzünü bile görmedim ama ciddiyim son 2 gündür sürekli doguracagini düsünüp duruyorum sancilarin da sik olmaya baslamis bu aralar dikkat et kendine bu 2 hafta icin de gelicek gibi geliyor bana hayirlisi bakalim

arkadasim cok kizdim sana hepimiz esimizle iyi kötü kücük büyük sorunlar yasiyoruz sen o iki sigarayi bir sinirle oturup ictin ama yazik bebisin icer de ne taklalar atti kimbilir keske hic icmeseydin sonradan sende pisman olmussundur eminim biranlik üzüntüyle olmus ama lütfen bundan sonra daha dikkatli ol canim senin ictigin sigarayla kaldi esinin veya baskasinin ruhu duymadi yazik annesi lütfen bebegini düsün her ne olursa olsun onun suan bütün dünyasi sensin hersey senin sesin hareketlerin kisacasi senden ibaret yazik kuzum benim,, sende üzmemeye calis kendini lütfen tartismaya neden olacak durumlar da birak üsteleme sunun surasin da son haftalarimiz kaldi allahin izniyle bebeginizi kucaginiza almanizla birlikte sorun herneyse düzelir insallah

benimde içim ısınmıyordu ama şimdi şimdi ısındı. benimki park yatak değil ama artık daha sıcak bakıyorum. sen oda yapacakmışsın zaten. bence pişman olmazsın. biryere giderken de kullanırsın

Canım seninle beşiklerimiz aynıydı demi neden için ısınmamıştı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…