- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Off canım ya ben senin durumuna çok üzülüyorum valla okuyunca bile canım sıkıldı.
Aklıma annem geldi şu k.pederi ile yazdıklarını okuyunca.Benim dedeme annem bakıyor
Senelerce eziyet ettiler anneme babaannemde dedemde.Hepsine ben şahitim.Babamda çok saftı hep inanırdı onlara onların sözüne uyardı
Gelirdi annemin üstüne yürürdü çok huzursuzduk.Annem sustu hep fedakarlık yaptı.Allah görüyor elbet dedi
İlahi adalet hiç şaşmaz bunu unutma eden muhakkak bulur.Babaannem öldü şimdi dedem kaldı.Dedem alzaymır hastası oldu
Çok çok kötü durumu anlatamam.Şİmdi anneme muhtaç oldu.o evlerinden kovdukları seni boşatacağım dedikleri anneme muhtaç oldu
Afedersin şimdi krize giriyor tanımıyor kimseyi büyük abdestini alıyor yerlere sürüyor.Tabi annem temizliyor of bile demeden
ama kendine gelince o kadar çok utanıyormuş ki annemden.Anneme neler diyormuş ne dualar ediyormuş
Sende sabret canım ilahi adalet er yada geç yerini bulur.O K.validene hiiçbir yorum yapmıyorum Allah ıslah etsin
Çok üzüldüm inan ki gözlerim doldu yazdıklarını okuyunca.Rabbim sana kolaylık versin.Eşinede akıl us versin
Hurcu ne yapacaksın ki onu anlamadım:26::26:
merve hurca bebeğin temizleyip ütülediğim kıyafetleri koyacağım.
minikuss liste için teşekkürler. benim aklıma gelmeyen şeyler var listende. onları da ekliyeceğim
Mervem annen gerçekten eli öpülesi bir kadınmış, hayırlı bir insanmış ama ben bunları okudukça üzülüyorum..
Yani olan annenin gençliğine oldu, o kadar çekti şimdi deden altınlar serse yoluna annenin giden gençliği yerine gelmez..
Her şey yerinde zamanında güzel.. Sen iyiysen mutlaka gün gelip devran dönüyor..
Ay canım kusura bakma ama senin bu k.validene çok sinir oluyorum valla tekrar kusura bakma off içim şişti valla
Bu ne ya ona neymişki senin hastane çantandan aldığın gecelikten terlikten
Neden bu kadar taviz veriyorsun.O konuşsun konuşsun dursun.ben bildiğimin birinden geri kalmam
Aldığımı alırım sattığımı satarım.Sen niye tepkisiz kalıyorsun:26:
merve hurca bebeğin temizleyip ütülediğim kıyafetleri koyacağım.
minikuss liste için teşekkürler. benim aklıma gelmeyen şeyler var listende. onları da ekliyeceğim
evet canım malesef hep sessiz kalıyorum ben anca kendimi yer bittim yada kafamda kendi kendime konuşurum ama karşımdakine konuşamam bide sırf eşime sevgimden saygımdan ses etmiyorum çünkü eşim benim anneme o kadar yakın davranıyoki haksızlık yapmak istemiyorum
bide taa almanyadan kalkmış gelmilş misafir diyorum
işin garip yanı zaten benim için gelmedi büyük oglumu konyaya anneme yolluyycaktım yollatmadılar o geldi bakmaya.benim ailemle fazla samimi degiller ve benimde gitmemi istemiyolar sırf oglumu göndermeyeyim diye inadına geldi.oysa kendi annem hazırlanmıştı dogıuma gelmeye
Evet canım sağolasın.Annem işte sessiz ve olgun bir kadındı her daim şimdi hala öyle
Benimde evliliğimde sorun oldu ilk yılımda k.validemlerle ilgili gram hanımefendiiliğini bozmadı
Şimdi iyikide öyle yapmış diyorum ben.Tabi olan gençliğine oldu hastalıklara düştü
Ama hayat bu.yaşanacak şeyler varmış
Şimdi böyle gelinler yok valla.K.validem hemen bana bir şey desin hakaret etsin cırlıyorum eşimin üstüne
Sabır ne gezer bizlerde
Canım ya sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.Oda misafirse misafirliğini bilsin canım
Bide niye öyle diyorsun ki?Eminim annenler eşini el üstünde tutuyorlardır.Eşinde onlara karşı elbette saygısızlık yapmak istemiyordur yani karşılıklı
Oysa k.validen sana öyle mi yapıyor.Bence onunla bunu kıyaslama.vicdan yapmış oluyorsun
Annen gelmeyecek mi şimdi doğuma:26:
Anladım canikom ama gerek varmı ki?:26:
Valla b-annem geldiğinde 32. haftamdaydım işleri yaptı gitti
bebeğin kıyafetlerinide hallettik.ne bir gram toz var nede kokuları gitmiş her gün kontrol ediyorum
Öyle hurca felanda koymadım.sen nereye yerleştirmeyi düşünüyorsun bebeğin kıyafetlerini
Şifoniyerine mi yerleştirecektin.bence artık başlaman lazım.toz olup sanki ne tozu olacak
Ev içinde aynısı geçerli dip köşe harika temizlk yaptı annem bahar temizliğim 4 hafta geçti üstünden
Hala mis gibi evim valla arada bir süpürüyorum viledalaıyorum o kadar ee tabi birazda düzenli kullanıyorum evi
canım yalnız değilsin, ben de deli gibi kabuslar gördüm
ama alıştım artık, yadırgamıyorum, doğurana kadar görcez sanırım...
canım sen ne düşünüyosun kullanışlılık konusunda?
canım bende baya araştırdım bebeğin uslu olursa 1 yaşına kadar yatıranlar var bu beşikte ama çok kıpırdarsa hemen dönmeye başlarsa 4-5 ay anca kullanılıyormuş,park yataklara pek içim ısınmadığı için bunu aldım, zaten 3. ayında falan oda yapacağım oğluma, yatABİLDİĞİ KADAR bu beşiğe yatar yatamayacağı zamanda odasına geçiririm oğlumu,odasıda yatak odama uzak olmadığı için 6. ayından sonra odasına geçirmekte sakınca görmüyorum, şimdilik böyle düşndüm bakalım bizim yaramaz planlarımıza uyacakmı
kayınvalidem ne zaman giderse annem o zman gelcek.ne zaman gidecegide belli degil soramıyorumda ama bence bayramıda gecirir öyle gider diye tahmin ediyorum.annem kaynanam gitmeden gelmez cünkü dünürler görüşmüyorlar
eşimin ailesi bana takı diye 10 bilezigi formaliteden takmışlar birinden 1 saatligine ödünç alıp.sette görümcemin setiymiş.
yani beni ve ailemi kandırdıkları için takı yüzünden arada sogukluk oldu. :26:
kayınvalidem ne zaman giderse annem o zman gelcek.ne zaman gidecegide belli degil soramıyorumda ama bence bayramıda gecirir öyle gider diye tahmin ediyorum.annem kaynanam gitmeden gelmez cünkü dünürler görüşmüyorlar
eşimin ailesi bana takı diye 10 bilezigi formaliteden takmışlar birinden 1 saatligine ödünç alıp.sette görümcemin setiymiş.
yani beni ve ailemi kandırdıkları için takı yüzünden arada sogukluk oldu. :26:
durumlarımız çok benziyo canım, işte ben de 3-4 aya kadar zaten oda alıcam, park yatağı da ödedik de henüz eve gelmedi ama baştan beri hep soğuktum ya, yine içim ısınmadı
off arayıp ne deym şmdi, kocam bu konuda beni yalnız bıraktı, halledebilrsen hallet dedi , geri alırlar mı
hiç üzülme, takılma, geçenlerde ben de yükledim fotomu sırf bu yüzden bana da öyle diyorlar, benim göbek de aynen öyle duruyor, herkes bakıyor başka, bi de annem bile senin son zamanların hee söylim sana deyip sinirimi bozuyor.. görmicez duymicaz boşver
Canım sende maaşAllah şu varki sen çok genişlememişsin yani kalça tarafın çok büyümemiş bu yüzden karnın büyük görünüyor yani genişlesen mecbur karnında genişleyecek ve bu kadar sivrilmeyecek. Ama bence bu güzel bi durum çünkü doğumdan sonra hemen formuna dönebilirsin bence
maşallah cnm boşver desinler oh at göbüşü bi sağa bi sola :) aynı zamanlardayız bnm senden ufak mesela senin karnın dar demek bebiş fırlamış dışarı yavrucak bnm çok genişmiş doktor 5 ayda minicik karnım varda ayva kdrdı :)
gvn1907 ve mikailesra Kızlar göbüşler çok güzel gözüküyo ne kaa tatlılar öyle, benim de kocaman oldu bir haftadır daha da büyüdü göğüs kafesim sıkışıyo resmen , artık çoraplarımı giyerken acayip zorlanıyorum eğilirken karnımın içi acıyo inşallah bebişe zarar vermiyorumduryataktan kalkmak da çok zor kaplumbağa gibiyim sırt üstü kalsam kalkamayacak gibi oluyorum
Aman millete ne bakıyorsun sen hiçte ikizlik karnın yok normal hamile karnı işte 8. aydasın hatırlatırım şimdi şişmeyecekte ne zaman şişecek
slm kizlar biz geldik nasilsinizz bugun gecmsi okumayi gözum yemedi:26: ara ara bakmaya calisacam ama yinede ne olmus ne bitmis merak ederim sonrabizim bugun kontrolumuz vardii sabahin 7 de kalkip 9 da dustuk yollaraa bir kac isim vardi onlari halletim sonra da doktorumuza gittik nts fln girdik sancim fln cikmadi muayne olduk onlarda gayet iydii hersey normal dedi 3 d icin tekrar ve son kez bakildii ama yine herzamanki gibi eli yuzundeydii bakmadii ekrara
acemiperiydi sanirimonun bebiside ayni sekilde ypamisti gecen gun aleti tutunca yuzunu kapatiyor cekince aciyor yuzunuubunlarin anlasmismi ne dedim icimdenn bir resim bari ver dedim olmaz dedii ayrintilida ancak onu veriyoruz parali yoksa dedii
bende neyse zaten ne kaldiki doguma dedim ciktim. sonra birza alisveris yapalim dedik pijama fln baktim bir tane aldim evdede var 2 tane sanirim yeter bu kadarii insallah bir aksilik cikmazsa yeterli oluyor :))) annem aradi ben ben gezerken manti dolduruyorlar yardima gel dedii (insallah caninizz cekmez baska turlu anlatamzdim )(( bir iki saat gezdikten sonra annemlere gectim saatlerce mantiyla ugras belim koptuu iyicee eve geldgimde pestilim cikmistii ama bir iki saat sanci cektim asiri derece kraplar girdi ben digerlerinde hic boyle agrilar cekmedim yaa ( bildigin sanci baslangici gibi agrilar girdii sicak su torbasi koydum belime uzandim koltuga bir saat uyumusum kendime geldim agrilairmda hafiflemistii . eger gecmeseydi hastanede bulurdum kendimi bu gece o kadar cok agrim olduu neyse canlar cok uzattim bizden bukadarr bugunluk. haa bu arada kasilmalari cok olanlar sicak su torbasini belinize koymayi deneyin gercekten agrilari aliyorr bana cok iyi gedli bu 2. yapisim oldu :)))
kendımı gorur gıbıyım bacaklar sıfır gobıss almıs basını gıdıyor cok sukur ama bende gogusde var sekerr
ayy masallahh esracimin göbisi kocamann gercektenn tee önden bakinca dusmus gibi duruyor ama yandan baya yukarda duruyor yarin bir kiyaslama yapim bakim aynisimi ama benimki daha kucuk ve asgaida duruyor galibaa
Kızlar benim de duanıza ihtiyacım var ben ediyorum ediyorum durduramıyorum sabah 8 de eşimle kavga ettim işi yüzünden o saatten beri ağlıyorum, duramıyorum, 2 sigara içtim, elletim gözlerim ayaklarım şişti ve başım davul gibi. Susmak istiyorum susamıyorum. Bebeğime bişey olacak korkuyorum
benimde içim ısınmıyordu ama şimdi şimdi ısındı. benimki park yatak değil ama artık daha sıcak bakıyorum. sen oda yapacakmışsın zaten. bence pişman olmazsın. biryere giderken de kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?