kızlar alakasız olucak belki ama kararsız kaldım göğüs pedinizi hangi marka aldınız hastane çantamda bi o kaldı eksiğim:)
canım bende aynı şekilde topuklarım çok agrıyo üstüne basamıyorum belimde agrıyor ve sag kasıgım felaket agrıyor
ben bugün hiç ayakta duırmadım bence son haftalardan kaynaklanıyor
benimde çok ağrım var. özellikle geceleri çok kötü oluyorum. Ne sağda ne solda yatabiliyorum. Geceleri sıcak basıyor ter basıyor. En az dört kere ya suya ya lavaboya uyanıyorum
aaa cnm döndümü senin minik ters idi en son konuşuoduk kendinden mi dönmüş yoksa dediklerimi uygulamış mııydın sen mrk ettim
Ben chicco dan annem de motherccare den almış. Chicco nunkiler tek tek ambalajlı, mothercareden alınanlar değil. Gerisini kullanınca anlıycaz artık.
canım pazartesi gttm ya dönmüş, ben hiç anlamadım valla
yok bişey de yapmadım
Kızlar 2013 Haziran Anneleri'nin Doğum Hikayeleri topiğini ilgilenebilecek bir arkadaş açsa ne güzel olur :) Nisan 2013 annelerinin doğum hikayelerinin tablosu çok güzel olmuş öyle bir şey yapılsa süper olmaz mı?Ben ilgilenemem diye sorumluluğu almak istemiyorum yapabilecek bir arkadaş var mı?
Amaann amann sen gel o ağrıları bana sor ahh ahhgeçmişi okuyamadan yazıyorum umraım herkes iyidir dün çok fena rahatsızlandım bir haftadır ciddi agrılarım vardı diyafram bölgemde ve aynı hizalarda sırtımda ara sıra iyi oluyodum ama agrı gelince dayanamıyodum resmen ter atıyodum dün iyice kötüleştim acile gittik gitmez olsaydık nstye girdim ultrasona girdim idrar testi kan testi yapıldı hiç bi şey yok dediler eve gönderdiler bugun yine kötüyüm nasıl iş anlamadım kızlar benim gibi agrıları yaşayan var mı çözümünüz yok mu çok fena oluyorum her an agrı gelicek diye tetikte bekliyorum bu arada oglum 2300 gr olmuş çok şükür başınıda aşagıya dönüvermiş acil önerilerinizi bekliyorum kızlar bu durumu yaşayanlarbide fibrinojen denen şey çok yüksek çıktı 634 gibi bi sayı o nedendir acaba pıhtıyla ilgiliymişte off bilemedimm:26:
Evet ya bende merak ettim bayaHully nerelerdesin canımm
annen nasıl, umarım iyisinizdir, sesin çıkmıyor hiç
izne ayrılcaktın , ayrılınca alışverişe mi kaptrdın kendini naptın
Varmı haberi olan kızlar hully den?
canım yoramam zaten ya, yani zaten yorgunum
bi çay demler kahvaltılık hazırlarım, bide telefonla börek sipariş vercem napim
belki bi iki çeşit de onlar getirir dediğin gibi, getrmeseler de bu yeter zaten.
Gözünaydın :) en azından biraz daha rahatlamışsındır...
Beni de çağırsana kahvaltıya valla elim boş gelmem ne seviyorsan ondan getiririm
Bulaşıklarıda beraber yıkarız söz
canım valla bişey getrmene gerek yok, bisürü kahvaltılık çıkarırız, bide su böreği sölicemmm, ohh yanına da açık çay
daha ne olsun, sen yeter ki gel
çağrdım hadi gel gel gel gel
Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedimcok kötü sancim da basladi
Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedimcok kötü sancim da basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?