2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Of ya bugün ne kadar çok konuşmuşsunuz hepsini okumak istiyorum ama olmuyor mevzuları okuyamadım ama bazı arkadaşların eşinin aileleriyle sıkıntısı var sanırım çok üzülüyorum ben böyle şeylere ne kadar düşüncesizler...Allah yardımcınız olsun

canım bende aynı şekilde topuklarım çok agrıyo üstüne basamıyorum belimde agrıyor ve sag kasıgım felaket agrıyor
ben bugün hiç ayakta duırmadım bence son haftalardan kaynaklanıyor

Benimde çok ağrım var. Özellikle geceleri çok kötü oluyorum. ne sağda ne solda yatabiliyorum. Geceleri sıcak basıyor ter basıyor. En az dört kere ya suya ya lavaboya uyanıyorum

agrısı olan arkadaşlar eger kapınızda şahsi arabanız varsa en yakın devlet hastanesine acil bölümüne gidip dogum hane de nts ye girip muane olabilirsiniz.böyle agrılar için özele para vermeyin.devlet derseki evet sancınız başlamış yada bebegin kalp atıları yavaş diye kendi doktorunuza atlar giderseniz hemen.
inanın kapımda arabam olsun gezme amaçlı atlar agrımı bi muayene ettirir nts ye girer gelirim hatta eşimede söyledim keşke arabamız olsAYDI DİYE.OLMAYINCA MİNÜBÜSE BİN İN TEKRAR TAKSİYE BİN EZİYET GELİYO BANA .HEM HERKESİNDE HABERİ OLUYO.

benimde çok ağrım var. özellikle geceleri çok kötü oluyorum. Ne sağda ne solda yatabiliyorum. Geceleri sıcak basıyor ter basıyor. En az dört kere ya suya ya lavaboya uyanıyorum

bana doktorum bol bol ılık duşa gir dedi. Soluna yatıp iki bacagının arasına yastık koy uuzan dedi ama yatarkende agrıyo her yerim.napalım artık az kaldı az daha dişimizi sıkalım

Merabalar kızlar uzun zamandır ben de yazamadım umarım herkes iyidir, artık izne ayrılmak istiyorum iş çok yoruyor bıktım ya bi de birlikte çalışan arkadaşlarımızın çenelerine de tahammül edemez oldum sabahtan akşama kadar çen çen inş hayırlısıyla 37 ye bi gelsem, vajinamda ağrılar yaşıyorum bu aralar bi de gece uykularım çok kalitesizleşti normal şeylerdir herhalde artık az kaldı

bu topik açılalı aylar olsu ysmc
bugün de ilk dogumunu yapan lımonagaci ndan rıca ettım oraya detaylı eklemesı ıcın
topiğin ilk sayfasındna lınkı bulabılırsın

Amaann amann sen gel o ağrıları bana sor ahh ahh
Ben neler çekiyorum o ağrılardan.bende kaç kere doktora sordum muayene etti aynen bir şey çıkmadı normal dedi
Mecburen çekeceğiz.başka çaresi yok.bazen ağlatacak derecede oluyor kaburgalarım batıyor resmen etim acıyor aynı hizada sırtıma vuruyor
Öyle olunca ben bazen dizlerimin üstüne oturuoyrum öne eğiliyorum iki avcum yere gelecek şekilde yani secde pozisyonundaki gibi
biraz bekliyorum o kadar çok rahatlıyorumki bir dene istersen sende
Hully nerelerdesin canımm
annen nasıl, umarım iyisinizdir, sesin çıkmıyor hiç
izne ayrılcaktın , ayrılınca alışverişe mi kaptrdın kendini naptın

Varmı haberi olan kızlar hully den?
Evet ya bende merak ettim baya
Çok hevesliydi izne ayrılacağım diye
annesininde sağlık problemleri vardı diye hatırlıyorum:26:

canım yoramam zaten ya, yani zaten yorgunum
bi çay demler kahvaltılık hazırlarım, bide telefonla börek sipariş vercem napim
belki bi iki çeşit de onlar getirir dediğin gibi, getrmeseler de bu yeter zaten.

Beni de çağırsana kahvaltıya valla elim boş gelmem ne seviyorsan ondan getiririm
Bulaşıklarıda beraber yıkarız söz

Gözünaydın :) en azından biraz daha rahatlamışsındır...

canım ben aaa dönmüş müü, hiç anlamadım iyi çok şükür o zaman yaaa filan diye sevinirkern doktor daha belli olmaz acele etme dedi , daha dönebilr dedi, hareket etmeye yürüüyüş yapmaya devam et ama dedi, ben de aksine iki gündür hiç yürüyüş yapamıyorum, çok halsizim, bugün biraz iş yapayım dedim, şmdi mutfağa gidip gelrken sol tarafına rahmimin iğne saplanıyor yine
doktor rahim zaten sol tarafa büyür, koyu kahve akıntı, yada kanlı akıntyla takip etmediği sürece korkulcak bişey değil dedi dinlen dedi, ee şmdi nasıl yürüyüş yapayım anacım, daha çok batar
valla ben anlamadım beni...
şimdide söylemesi ayıp dondurmayla kakaolu bisküvi yiyorum kızlar
kızımı görmelisiniz, kavga ediyor gibi, bi öyle dönüyor bi böyle, çıldırdııııı
tişörtün üzerinden bile belli, bayram var içerde

Beni de çağırsana kahvaltıya valla elim boş gelmem ne seviyorsan ondan getiririm
Bulaşıklarıda beraber yıkarız söz

canım valla bişey getrmene gerek yok, bisürü kahvaltılık çıkarırız, bide su böreği sölicemmm, ohh yanına da açık çay
daha ne olsun, sen yeter ki gel
çağrdım hadi gel gel gel gel

Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedim cok kötü sancim da basladi

canım valla bişey getrmene gerek yok, bisürü kahvaltılık çıkarırız, bide su böreği sölicemmm, ohh yanına da açık çay
daha ne olsun, sen yeter ki gel
çağrdım hadi gel gel gel gel

Ohhh valla yakın olsak gelirdim
Şaka bir yana aman kendini fazla yorma canım dikkat et kendine
Teşekkür edeirm davetin için

Açliktan ölüyorum en son 11 de kahvaltimla duruyorum tam 11 saattir birsey yemedim cok kötü sancim da basladi

Aaaa olur mu öyle şey neden bir şey yemiyorsun nasıl dayanıyorsun o kadar saat aç kalmaya
Hemen git bir şeyler ye lütfen
sancı hepimizde var sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…