Kızlar bu ayak şişliğine bir çare:26:bilen varsa yazsın çok kötü ayaklarım fil ayağı gibi
bileğim ayağımla birleşti neredeyse
tuzluda yemiyorum çok dikkat ediyorum hamur işini tamamen çıkardım mutfaktan
arada bir beyaz ekmek kaçıyor ama olsun o kadarda
Ne yapabilirim?eşim akşam bebe yağıyla masaj yaptı ama hala tık yok
Çok acıyor bide sizinkide mi böyle? tarif ettiğim gibimi?
biz de aldık canım resmini ekledim, kullanışlı olacağını düşünüyorum kendi kendine de sallanıyor..iş yaparken falan yanımda olur oğluşum diye düşünüyorum..tek kötü yanı 1 yaşına kadar kullanılabiliyor..Eki Görüntüle 700533
kızlar ya çok etkisinde kaldım maşallah herkeşleer çatır çatır doğuruyor
rüyamda sancılanıyodum bi uyandım neredeyse yarım saat uyuyamadım oturdum kendimi dinlemeye başladım
bizimki bi tepik attı karnım zonkladı galiba ona uyandım sancı sandım
allahtan annemdeydim kociş yoktu ,yoksa o heyecanla evde olsaydım kocişi uyandırırdım goo tooooo hastane
doğum yapan anneler hadi ya ewinize yuvamıza dönün meraktayız nasıl bi duygu yaşıyosunuz rabbim evlatlarınızı analı babalı büyütsün inşallah
şimdi hergünümüz heyecanla geçecek sabahları uyanacaz doğru kk' ya acaba doğuran oldumu diye
​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum ama deseha sabah 9'da ikizlerini doğurmuşş
Benim bebeğim de sabah ezanından sonra başlıyor faaliyetlere. Gece de üşenmiyor hoş. Akşam ilerleyince o da hareketlere gaz veriyor. Doğduğunda da böyle olursa uyku yok bizegünlerdir oğlum sakin sakin takılıyordu bu sabah saat 6 da acıyla uyandım. uyku sersemi anlamıyorum sancı mı acı mı noluyor diye. meğer sağıma dönmüşüm o da ittirip duruyormuş ama artık canım yanmış :) soluma döndüm yine oynadı oynadı ayağını boşluğuma bir dayadı, elimle baktım resmen ayağını tuttum çok garipti :) genelde popoyu fırlatır dışarı bizim ki bu sefer esner gibi ayaklarını ittire ittire uyandı sanırım :) en hareketli olduğu saatler zaten sabahın köründe oluyor. sanırım doğduğunda da öyle olacak :) uyuyamadık 1 saat kadar. sonra babamız işe gidince yattık uyuduk oğluşumla :)
Benim bebeğim de sabah ezanından sonra başlıyor faaliyetlere. Gece de üşenmiyor hoş. Akşam ilerleyince o da hareketlere gaz veriyor. Doğduğunda da böyle olursa uyku yok bize
kızlar aklıma takılan bi mesele var :44:iki gündür erkenden uykum geliyor uyuyorum ve sabahları da yine çok erken saatlerde ağlayarak uyanıyorum:26: dün eşim uyandırdı sesime uyanmış bağıra bağıra ağlıyodun hayırdır korkuttun beni dedi bi baktım gözler ıslak kıpıkırmızı olmuş,bugünde kendim uyandım ağlama sesime :26: rüyalarımı da hatırlıyorum iki gündür aynı senaryo sahneler farklı.eşime kızıyorum ve annem doğuma yanıma gelmeyeceğini tek doğum yapacağımı söylüyor :26: bugün de böyle ağlayarak uyanınca sinirlerim boşaldı oturdum ağladım hüngür hüngür
bana öyle geliyor ki hazirana kimse kalmıycak mayısta toplu geliş yapcak bebişlerBende iyice kaptırdım kendimi mayıs sonu bekliyorum oğlumu ona da diyorum hadi oğlum son bir ay haziranı sakın bekleme Ikinci merakımda acaba kime neye benzicek tosunum
Ah yaaa nedir bu son aylarda çektiklerimiz, uykular bile haram. Biliyorsun çoğumuzda kabuslar var bu ara, ben de birkaç kere ağlayarak uyandım. Bunlar bizim bilinçaltına ittiğimiz endişelerimiz, korkularımız ve aslında içten içe düşündüklerimizle alakalı bence. Mesela ben geçen sabah masmavi bir deniz gördüm ama içinde olmadığım için hüngür hüngür ağlayarak 'ama ben bu sene sadece 4 kez yüzdüüüüüm' diyordum, uyandığımda da ağlıyordum bi süre dahaa ağladım. Ama şu da var ki ben uyanık hayatımda şu an yüzmeyi çok özledim ve deli gibi yüzmek istiyorum. Muhtemelen yansıma işte, az kaldı geçecek bu günler sen soğuk bi suyla yüzünü yıka aç bütün camları essin şöyle oooh kendine gel arkadaşım :2:
ayyy vallla öylemi olacak ne hiç hesapta olmayanlar bile doğuruyor darısı bizlerin başınaaa
kızlarr benm göğüslerimin ucu yok , o yüzden şundan almıştım
şimdi azcık oynayım dedim, ucu çıksın diyee
acıyo ya, o iç kıısmın dışarı çıkması lazım komple bebeğin emebilmesi için
o da beni çok zorlucakk, böle her akşam yapsam etkili olur mu acaba
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
Eki Görüntüle 700361 Eki Görüntüle 700362
bugün kontrolden geldik teyzelermisafirim vardı anca girebildim zayıf oğluşumun tombik tavşan yanaklarını iri gözlerini büzdüğü ağzını paylaşayım dedim ne derdi varsa artık somurtmuş oturuyodu yer annesi onun sarkık yanaklarını tavşanım benim bugüne kadar bir hafta önde giden minnoşum şimdi iki hafta geride çıktı ama dert etmiyorum sancım yok suyu normal sağlıkla gelsin de beslerim ben onu 2500 gramız 47 cm boyumuz var haftaya da nst ye gircez az kaldı artık
Eki Görüntüle 700361 Eki Görüntüle 700362
Canım işte benim yumuşak huyluluğum valla diyorum kötü olmayayım diye ama artık yavaş yavaş çileden çıkacağım yaz geldi bde heryeri açmaya başladık artık
hele hamileliğimin ilk ayları çok zor geçmişti benim.kaç kere ağlattılar beni bu gürültü ses yüzünden
Hakkıma girdiler valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?