2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim ev kayınvalide ile aynı bahçede 50m mesafe ,sabahtan başlıyorum akşam yatmaya kadar neredeyse 20-30 kere git gel yapıyorum
şimdi annemdeyim annemde olunca ayaklarım şişiyor senin tabirinle fil ayağı gibi oluyor zaten 40 numara giyiyorum
yani şunu anladım tek çare yürüyüş hareket ev içindeki hareket yetersiz geliyor
şimdiye kadar hiç böle sorun yaşamadım hep dikkatimi çekiyor anneme gelince ayaklarım davul gibi oluyor
tuz fazla tüketmem zaten

kızlar aklıma takılan bi mesele var :44:iki gündür erkenden uykum geliyor uyuyorum ve sabahları da yine çok erken saatlerde ağlayarak uyanıyorum:26: dün eşim uyandırdı sesime uyanmış bağıra bağıra ağlıyodun hayırdır korkuttun beni dedi bi baktım gözler ıslak kıpıkırmızı olmuş,bugünde kendim uyandım ağlama sesime :26: rüyalarımı da hatırlıyorum iki gündür aynı senaryo sahneler farklı.eşime kızıyorum ve annem doğuma yanıma gelmeyeceğini tek doğum yapacağımı söylüyor :26: bugün de böyle ağlayarak uyanınca sinirlerim boşaldı oturdum ağladım hüngür hüngür

bize de bunun çok benzerini dedesi aldı :) aylardır kurulu bebişi bekliyor :) çok yer kaplıyor ama inşallah kullanışlı olur. benim ki de 1 yaşına kadar... otomatik sallanıyor, şarkı mp3 falan dinleniyor. baya fonksiyonlu yani.

kızlar ya çok etkisinde kaldım maşallah herkeşleer çatır çatır doğuruyor
rüyamda sancılanıyodum bi uyandım neredeyse yarım saat uyuyamadım oturdum kendimi dinlemeye başladım
bizimki bi tepik attı karnım zonkladı galiba ona uyandım sancı sandım
allahtan annemdeydim kociş yoktu ,yoksa o heyecanla evde olsaydım kocişi uyandırırdım goo tooooo hastane

doğum yapan anneler hadi ya ewinize yuvamıza dönün meraktayız nasıl bi duygu yaşıyosunuz rabbim evlatlarınızı analı babalı büyütsün inşallah
şimdi hergünümüz heyecanla geçecek sabahları uyanacaz doğru kk' ya acaba doğuran oldumu diye

günlerdir oğlum sakin sakin takılıyordu bu sabah saat 6 da acıyla uyandım. uyku sersemi anlamıyorum sancı mı acı mı noluyor diye. meğer sağıma dönmüşüm o da ittirip duruyormuş ama artık canım yanmış :) soluma döndüm yine oynadı oynadı ayağını boşluğuma bir dayadı, elimle baktım resmen ayağını tuttum çok garipti :) genelde popoyu fırlatır dışarı bizim ki bu sefer esner gibi ayaklarını ittire ittire uyandı sanırım :) en hareketli olduğu saatler zaten sabahın köründe oluyor. sanırım doğduğunda da öyle olacak :) uyuyamadık 1 saat kadar. sonra babamız işe gidince yattık uyuduk oğluşumla :)

bana öyle geliyor ki hazirana kimse kalmıycak mayısta toplu geliş yapcak bebişler bende iyice kaptırdım kendimi mayıs sonu bekliyorum oğlumu ona da diyorum hadi oğlum son bir ay haziranı sakın bekleme ikinci merakımda acaba kime neye benzicek tosunum

​benim ogluş pek bi hareketsiz bugün takıntı yaptım şimdi ya

Canım çikolata taktiğini dene, muzlu süt iç, azıcık da konuş karnını sev, sıcaktan tembelleşmiş olabilir, hem uyuyor belki çocuk rahatsız etme şaka bir yana takma kuruntu yapma arada böyle yapıyorlar keyfi ne zaman isterse oynayacaktır içini ferah tut

Benim bebeğim de sabah ezanından sonra başlıyor faaliyetlere. Gece de üşenmiyor hoş. Akşam ilerleyince o da hareketlere gaz veriyor. Doğduğunda da böyle olursa uyku yok bize

Benim bebeğim de sabah ezanından sonra başlıyor faaliyetlere. Gece de üşenmiyor hoş. Akşam ilerleyince o da hareketlere gaz veriyor. Doğduğunda da böyle olursa uyku yok bize

aynen canım. eğer namaza kalkar azıcık da su içersem kesin başlıyor tekmeler. gün içinde öyle olmuyor ama sakin sakin takılıyor yerinde. çok nazladık biz bu bebişleri çoookkkkk :)

Ah yaaa nedir bu son aylarda çektiklerimiz, uykular bile haram. Biliyorsun çoğumuzda kabuslar var bu ara, ben de birkaç kere ağlayarak uyandım. Bunlar bizim bilinçaltına ittiğimiz endişelerimiz, korkularımız ve aslında içten içe düşündüklerimizle alakalı bence. Mesela ben geçen sabah masmavi bir deniz gördüm ama içinde olmadığım için hüngür hüngür ağlayarak 'ama ben bu sene sadece 4 kez yüzdüüüüüm' diyordum, uyandığımda da ağlıyordum bi süre dahaa ağladım. Ama şu da var ki ben uyanık hayatımda şu an yüzmeyi çok özledim ve deli gibi yüzmek istiyorum. Muhtemelen yansıma işte, az kaldı geçecek bu günler sen soğuk bi suyla yüzünü yıka aç bütün camları essin şöyle oooh kendine gel arkadaşım :2:

ayyy vallla öylemi olacak ne hiç hesapta olmayanlar bile doğuruyor darısı bizlerin başınaaa

bende ailemden uzaktayım annem gelicek inş doğuma ve ağladığım rüyalarım hep annemin gelmeyeceği haberini aldığım rüyalarsanırım dediğin gibi bilinçaltı canım ve özlemler..aylar oldu ailemi görmeyeli böyle bi dönemi yapayalnız geçirdim sanırım hormonların da katkısıyla şimdi çıkıyor acısı ne yapalım sabır çoğu gitti azı kaldı..

ayyy vallla öylemi olacak ne hiç hesapta olmayanlar bile doğuruyor darısı bizlerin başınaaa

ne olacağımız meçhul bence gelişimini tamamlayan çıksın gelsin beklemesin içerde vakit geçtikçe depresif haller başgösteriyor bebişler gelsin ki kendimize gelelim dimi ama

Bence bir doktora sor. gögüsler ile oynamak erken doğumu tetikliyor diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum

deseha ve süreyya yı pek çıkaramadım :26: onları da tebrik ederim, eskiler denler sanırım sağlıkla büyüsünler inşş

benimde dün ve bugun olmak üzere ayaklarım şişti baya:44: sanırım son ayda normal artık, :44:

desehaayı tebrik ediyorum
ikizlerle birlikte şimdiden 4 bebişimiz oldu Allah hepsine sağlık sıhhat versin

yaaa bu doğum haberlerini aldıkça hepimizi telaş sardı:18::18::18::18::18: bende dünden beri eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.yıkamaya ütülemeye hiç ara vermeden devam:18::18::18: hafta sonuna kadar biter inşallah sonrada ev temizliği 10 gün içinde herşey bitmiş olur. geriye 30-35 günüm kalıyor inşallah oğlum sürpriz yapmaz. bugüne kadar hiç sancım olmadı :44: hafif kasılmalar dışında :44:
herkesi öptüüük
ikinci bi emre kadar kimse doğurmasın haaaaa

ay cok tatlı maşşallahhh yanaklara bak sarkık sarkık yerim ben onuuu

pozuda bi hoş hayırdır ne oldu ne çekiyosunuz gibi durmuş çok şeker canım çekti yanaklarını maşşallahh

uyar gitsin senin canından kıymetlimi valla bizimde üst komşudan sesler geliyodu sabah 8 gece 11 yöneticiyi aradı eşim söyledi o da uyarmış biraz cevizimiz vardıda onları kırıyoduk demiş:26: e kırında kırmanında saati var neyse kesildi sesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…