2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

seninde uykun yok galibaa

eniştenin totosunda pireler uçuşuyor şu an fosuur fosur yatıyorr

seninde uykun yok galibaa

eniştenin totosunda pireler uçuşuyor şu an fosuur fosur yatıyorr

hehe enişte normal olanı yapıyorda işte
canım bende pes ediyorum artık
soğuk yatağıma gidiyorum yalnız başıma
benim eşimde çalışıyor nöbetçi bu gece

hehe enişte normal olanı yapıyorda işte
canım bende pes ediyorum artık
soğuk yatağıma gidiyorum yalnız başıma
benim eşimde çalışıyor nöbetçi bu gece

iyi bari napalım sende gittt bir başıma bırakın beni buralarda

allah eşine kolaylık versin, polis olmak zor.. sanada iyi geceler canım

zeynom hadi uçtum ben canım sıkıştım iyice alttan üstten
İyi sabahlar mı diyeyim iyi geceler mi dileyeyim sana karar veremedim

Kasilma karninin sertlesmesi yani o an nst sanci gosteriyor agrili degilse ve sik araliklarla olmuyorsa panik yapmiyoruz ama rutin araliklarla sik sik o sertlesme olursa en yakin hastanede nst yaptirabilirsin.Bende bugun girdim bir tanesinde %100e yakin sanci yani kasilma olmus tabi agri hissetmiyorum.
Bana doktorum surekli izne ayrilmalisin yoksa bu gidisle is yerinden dogumhaneye geleceksin dedi sat tarihime gore daha cok var ya 40. Haftada dogurursam bebegime aktaracagim haftalari yemis olucam,Bebek buyume hizina gore 3 haziranda dogurucam bebegin kilosu 2800 cikti ama bebek plesanta sicak kanli oldugundan ona yapistirirmis kendini bu yuzden olcu saglikli degilmis en iyi ihtimalle 2600 kg civarindaymis 34. Haftanin basindayim 2600 insallah diyetle normal seyrine oturur.

Sormayin ya benim oglan simdiden cok inatci cikti artik kuzuma suan bulundugu pozisyon ne kadar rahat geldiyse istarla ordan ayrilmiyor bilse döndügün de oda bende daha rahat edecegiz.. Taliaacim onu ben söylemistim sana hayatim babamiz ayak ucundan konusmaydi falan neler denedik hic birine tepki vermedi insallah döner ben umudumu kaybettim oda su acidan oglum normale göre büyük ve haftasi ilerde zor olur biraz...

Gününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymus oyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik

cumanız mübarek olsun
hepimiz için hayırlı uğurlu geçsin inşallah

Kızlar
hafta sonu annem geliyo artık yıkama yerleştırme işini halledicez Allahın izniyle
ben çamaşır yıkama filesi almadım
yıkayan tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi
filesiz yıkasam çamaşır makinem yutarmı oglumun eldivenlerini çoraplarını:26:

canım doktorlar benim oglumdada böbrek 1 böbreginin büyüdügünü söylediler.ilk başta korktum sonra başka bi doktor erkek bebeklerde anne karnında tam çişlerini yapamadıkları için idrarda büyüyor dedi ama bebek dogunca emdikçe çişini yaptıkça küçülecegini söyledi.bende panik oldum bak şimdi sen yazınca.
her doktor farklı söylüyor bi doktorun dedigi başka bi doktorun dedigini tutmuyor.
canım sana dogumdan sonra nasıl bi tedavi uygulayacaklarmış peki?

ben hiç eldiven almadım. zaten üstleri kendinden eldivenli. Ayrıca mümkün olduğunca bebeğin ellerini açık bırakın diyorlar. Bebek elleri ile öğreniyormuş eldiven takınca strese giriyormuş. Yerim ben onun stresini Ama minnacık çoraplarını makinam yutmadı. Belkide şans eseri yutmadı. hepsini beyaz bir tülbente koy tülbentide torba gibi bağlarsan çamaşır filesi işini görür bence. Zaten tertemizler maksat tozu gitsin

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah dün okudum hep ama yorum yapamadım aslında akşam tam yapıyodum kociş geldi bilgisayarı aldı elimden , peşine bir tartışma peşine de bilgisayarı kapattı yazdıklarımı yollayamadan hepsi gitti sonra da canım sıkkın olduğundan bidaha da yazmadım ama okadar güzel haberler vardı ki dün sizin sayenizde moralim tekrar düzeldi
butunduamvesenam fotolara bayıldım gerçekten çok zarifsin ve çok tatlı bir hamişsin , yaşı da hiç mi hiç göstermiyosun inşallah bizde senin gibi olabiliriz, maşallah yıldızlar gibi çıkmışsın, sahile de bayıldım çok güzel... yeni doğan 4 bebişimize de maşallah diyorum annelerine de geçmiş olsun Ay çok heyecanlı yaa doğumlar başladı inanamıyorum daha dün gibi yeni hamile olduğumu öğrendiğim günleri hatırlıyorum şimdi sırt üstü kaldığımda ters dönmüş kaplumbağa gibiyim kızım uyuyo hala sabahları geç kalkıyoruz uyandırmak istiyorum ama uyanmıyo zilli anası gibi uykucu olacak heralde...
Minikuss ben korsemi aldım biraz acelemi ettim acaba benimki külotlu olandan karın bölgesini kaplıyo KOMPEDAN dan aldım 15tl idi en üst kenarında silikon vardı kaymayı engelleyici inşallah kaymaz, beni gördün ben sizden kilolu olduğum için kendi şuanki kilomdan bir beden küçük almam gerekliymiş ordaki kız öyle dedi bakalım işe yarayacakmı bide benim evde termal zayıflama kemerim var onu da sarabilirim karnıma artık hangisi rahatıma gelirse
buarada herkesin aldığı cicileri beğendim çok güzeller ama artık çok geçmişte kaldığı için alıntı yapamadım, şimdi geceden buyana merve ve talıaa hanımlar ne kaynatmış bir bakayım gelicem hemen...

Maşallah tosununa benimki 36. haftasında 2300 kilo çirozum benim

ben ilk oglumdada almamıştım bundada almadım mini programa atıyorum valla hiç yutmadı bence file gereksiz diye düşünüyorum

alla alla ilk defa duyuyorum çok garip ama çokta güzel bişey arada serce parmagını gıdıkla bide

benimde dün karnım çok sertti ve adet olcakmşım gibi karmım agrıdı bence hastaneye gitsem kesin sancı cıkardı.cünkü 29 haftalıkken minik minik sancıların çıkıo demişti doktor.kızlar o agrılar kasılmalar olmazsa rahmimiz acılmazmış yani noröal dogum yapacaklar için güzel bi durum ama sezeryan yapcak arkadaşlar önemsemeli bu konuyu derim

Kızlar günaydın;

Dün korse konusu konuşulmuştu.Bende almaya niyetliydim.Biraz önce tesadüfen saat 10:00 da bietcek bir kampanya buldum ve apar topar aldım. Son 10 dk ama almak isteyen arkadaşlar belki beğenip alabilirler.Ayrıca emzirme sütyeni atlet vs çok güzel ürünler var.Ben tabi korse ile yetinmeyip bir sürü şey aldığım için baya zarara girdim.

Linklerini veriyorum ama açamazsanız Clubboon da Sistina kampanyası;

http://www.clubboon.com/item/index/cd/1225540

http://www.clubboon.com/item/index/cd/1225705

günaydın kızlar hayırlı cumalar
maaşallah gecmişi aclıktan okuyamadım kahvaltıdan sonra okurum bayagı kaynatmışınız
gece benide uyku tutmamıştı girmeyi cok istiyorum ama bilgisayarlı odada kayınvalidem yatıyor size katılamıyorum

Gece kuşları sizi ne çok kaynatmışsınız. Bugün çok güzel bir enerjiyle geldim işe ama sabah sabah delirtecekler beni. Ya zaten bir haftam kaldı ne koparırsak kar mantığıyla absürt işleri bana atmanın alemi var mı, zaten elimde yetişmesi gereken işler var, hamile kadına yapılır mı bu

İşleri bitirince dönücem inşallah

Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)

Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)

nasılsınız canlarım benim sizi çok özledim sizi ya moralim çok bozuk benim dün doktora gittim bebeğimin bağırsağında su göründü ayrıntılıya girdik doktor tıkanıklık olsa aşağıda su olmaz dedi yarın gene gircez dua edin ne olur başına böyle birşey gelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…