Vay be eşinde has adammış vallabenimkini öldürsen bu cümleyi kuramaz tırsak tavşan
Enişteye saygılar
Hadi canım sanada allah rahatlık versin öpüldün görüşürz
Yok canım işi hallettim geldim
seninde uykun yok galibaa
eniştenin totosunda pireler uçuşuyorşu an fosuur fosur yatıyorr
heheenişte normal olanı yapıyorda işte
canım bende pes ediyorum artık
soğuk yatağıma gidiyorum yalnız başıma
benim eşimde çalışıyor nöbetçi bu gece
herkese iyi akşamlar kızlar bugün nts ye girdim yine ağrım çıktı dr da biraz korkutucu konuştu bi ağrın olursa hiç bekleme gel dedi yatarak dinlen dedi.nts de ağrı çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyorum aynı durumu yaşayan var mı?Bu konuda sizin doktorunuz bilgi verdi mi? yani bu hissedilmeyen ağrı ne olunca ortaya çıkıyo bebeğin hareket etmesi esnasında mı yada karnımız bazen çok sert oluyor o anda mı oluyor acaba çok merak ediyorum?bugün dr ada soramadım yoğunluktan devlet hastanesi olduğu için iki üç kişiyi birden alıyolar odaya. Özel hastaneye de gidiyorum kendi dr.umada sorcam ama kontrolüme 10 gün var daha.
Kızlar biliyorsunuz ben bebeğimde çıkan sorunlardan kaynaklı Çapa'ya gidip geliyordum kontrollere..
Bebeğimde ki böbrek büyümesi için doğum sonrası kontrole karar verildiği için aslında ben istediğim hastanede doğum yapabiliyorum ama özelde sezeryana alırlar korkusuyla Çapa'ya devam ediyordum..
Ben artık ciddi bir şekilde ağırlaştım her hafta Maltepe'den Çapa'ya kontrole gidip gelmek çok zor oluyor..
Doğum başladığında Çapa'ya yetişememek gibi endişelerim var..
Ve diğer alternatifim Kartal Umut hastanesi ama bu hastaneyle ilgili pek bilgim yok..
Bilenler, tecrübe edenler, hastane hakkında iyi kötü bir şeyler duyan var mı?
Bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, ben hastaneyi daha önce gezmiştim odalar falan fena değil ama önemli olan başka şeyler de var..
Kızlar
hafta sonu annem geliyo artık yıkama yerleştırme işini halledicez Allahın izniyle
ben çamaşır yıkama filesi almadım
yıkayan tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi
filesiz yıkasam çamaşır makinem yutarmı oglumun eldivenlerini çoraplarını:26:
Kasilma karninin sertlesmesi yani o an nst sanci gosteriyor agrili degilse ve sik araliklarla olmuyorsa panik yapmiyoruz ama rutin araliklarla sik sik o sertlesme olursa en yakin hastanede nst yaptirabilirsin.Bende bugun girdim bir tanesinde %100e yakin sanci yani kasilma olmus tabi agri hissetmiyorum.
Bana doktorum surekli izne ayrilmalisin yoksa bu gidisle is yerinden dogumhaneye geleceksin dedisat tarihime gore daha cok var ya 40. Haftada dogurursam bebegime aktaracagim haftalari yemis olucam,Bebek buyume hizina gore 3 haziranda dogurucam bebegin kilosu 2800 cikti ama bebek plesanta sicak kanli oldugundan ona yapistirirmis kendini bu yuzden olcu saglikli degilmis en iyi ihtimalle 2600 kg civarindaymis 34. Haftanin basindayim 2600 insallah diyetle normal seyrine oturur.
Kızlar
hafta sonu annem geliyo artık yıkama yerleştırme işini halledicez Allahın izniyle
ben çamaşır yıkama filesi almadım
yıkayan tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi
filesiz yıkasam çamaşır makinem yutarmı oglumun eldivenlerini çoraplarını:26:
Gününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymusoyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik
Kasilma karninin sertlesmesi yani o an nst sanci gosteriyor agrili degilse ve sik araliklarla olmuyorsa panik yapmiyoruz ama rutin araliklarla sik sik o sertlesme olursa en yakin hastanede nst yaptirabilirsin.Bende bugun girdim bir tanesinde %100e yakin sanci yani kasilma olmus tabi agri hissetmiyorum.
Bana doktorum surekli izne ayrilmalisin yoksa bu gidisle is yerinden dogumhaneye geleceksin dedisat tarihime gore daha cok var ya 40. Haftada dogurursam bebegime aktaracagim haftalari yemis olucam,Bebek buyume hizina gore 3 haziranda dogurucam bebegin kilosu 2800 cikti ama bebek plesanta sicak kanli oldugundan ona yapistirirmis kendini bu yuzden olcu saglikli degilmis en iyi ihtimalle 2600 kg civarindaymis 34. Haftanin basindayim 2600 insallah diyetle normal seyrine oturur.
Gününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymusoyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik
Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?