2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet ya ben şimdiye kadar böle degildim, ne olduysa bu hafta oldu, çok ağırlaştım çokk

ay evet 37. haftamızı kutlayalım hadiiiii :124::119::118:

Yok anacım yeter ki bizden para çıksın bu kadın çok mutlu oluyor öyle olunca
Nedenini anladım ben zaten ilk başlarda demişti oğlumun parasını yiyemedim diye
Ne saçma demi:26: Yazık kız

Talıaa geçen bir arkadaş diyorduki doğum yapınca çok rahatlayacaksın böyle için fosalmış gibi oluyor
Bir boşluk oluyor içinde çok garip diyordu doğru demi

evet benim k.v iyi seviyorum keratayıı

bende siyah içiyordum da hully gazozu önermişti, o günden beri gazoza geçtim bende

aslında ikiside asitli içilmese daha iyi, amaaaa işteee anladın sen onu

bi senin bide kralkaya nın k. v sine saglı sollu dalasım varrr

evet ya ben şimdiye kadar böle degildim, ne olduysa bu hafta oldu, çok ağırlaştım çokk

ay evet 37. haftamızı kutlayalım hadiiiii :124::119::118:

birazcikta seni evde kalmak SIKMISTIR canim aliskin degilsin öyle butun gun evde olmaya tembelik herkes eiyi gelmiyor
tabi agirlasmakta var isin icinde birde bebisler asagiya dustuu iyice aqllah yardimcimiz olsunn artik :))

evet kutlayalimm hadi oleyyyyyyy yuppiii tebrik ederim senii de sonunda 37 oldujj

Eee bende kutlayayım o zaman
Gün gelmeden kutlanıyorsa
oleyy bende 37. haftamdayım:92::92::103::103::119::119::118::122::122::122:

Hayırr 2 gün işteeee cuma cumartesi naberr etti sana 2

Aman onunki hepten sıyrık ciddi akıl ve ruh sağlığı problemleri var o kadın tedavilik bence
Benimkide kendi çapında eğleniyor işte

kıskanmayalım pleasee

evet ciddi problemleri var bencede,,

ah bana denk gelecekti kaynana olarak sabah akşam namaza dururdu allahım sen beni zeyno nun gazabından koru diyee

evet oda var tabikiii , alışmışım tempoya sakin hayat bozdu beniiii
bende seni tebrik ederim hayatımmm

Masallah hala uyumamissiniz. Burda dokuz oldu benim coktan uykum geldi yatsiyi bekliyorum yoksa hemen yatasım var.

Durun daha 2 gününüz var 37. haftaya girmenize
yok canim bugun cuma oldu artik 35+6 olduk cumarteside 36+0 oluyor yani 37 ye girmis oluyioruzz

gercekten kayinvaliden baska bir dunyadan gelme gibi birsey ya cok sacma ne demek oglumun parasini yiyemedim cok tujaf bir kadinmis :))

cok guzel tarif etmis arkadasin dedigi gibi sanki ic organlarin cikmis bosaltilmis gibi oluyor icinn bir kac gun en cokta yatarken fln bun u hissediyorsun yuz ustu yatma korkusunu uzun sure birakamyiorsun bebiss varmis gibi hissediyorsun daha hatta karninda bebegi ararsan sasirma derim

HAhaha çok güldüm Allah iyiliğini versin canım

evet en buyuk sebebi odur bence senin icin suann birde evinde olamamak zor geliyordur:))
saol canimmm kiskananlar catlasinnn saak saka catlamasinlar darisi onlarin basina insallahh :)))

Masallah hala uyumamissiniz. Burda dokuz oldu benim coktan uykum geldi yatsiyi bekliyorum yoksa hemen yatasım var.

hosgeldinn canimm masallah orda gece oldumuu:26: allah kabul etsin simdiden canimm

HAhaha çok güldüm Allah iyiliğini versin canım

ama öyleee, bakıyorum fena cadoloz kaynanalara hep melek gibi kızlar düşüyor gelin olarak

benim gibi cadoloz kızlara da melek gibi kaynana

eşim bile kaynanama diyor ki anne allahtan zeynep seni seviyor yoksa yanmıştınn hee diyee dalga geçiyor

kizlar bende cikiyorum artik cok gc olmusss iyi geceler diliyorum herkese allah raahtlik versin bebislerinize iyi bakin öpüyoruz sizleri kocamann hoscakalinnnnn

kizlar bende cikiyorum artik cok gc olmusss iyi geceler diliyorum herkese allah raahtlik versin bebislerinize iyi bakin öpüyoruz sizleri kocamann hoscakalinnnnn

ay saat 4.13 olmuşş bari sen uyu ben beklerim buralarıı iyi gecelr tatlım

mervede kaçtı galibbaaa

Son düzenleme:
Vay be eşinde has adammış valla benimkini öldürsen bu cümleyi kuramaz tırsak tavşan
Enişteye saygılar
Hadi canım sanada allah rahatlık versin öpüldün görüşürz
ay saat 4.13 olmuşş bari sen uyu ben beklerim buralarıı iyi gecelr tatlım

mervede kaçtı galibbaaa

Yok canım işi hallettim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…