2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

CAnım aklına kötü bişey getirme inş önemli bişeyi yoktur kuzunun.Doktorlar biraz fazla abartıyo bazı durumları.aynı şeyi yaşamadık ama bizim doktorumuzda çok korkutmuştu bizi geçen ay.inş sağlıklı sıhhatli alırsın yavrucuğunu kucağına.

inşallah mervecim ne kalbim ne elim kolum biryere sığıyor

dogum yaklaştıkça bu böbrek büyümesi işi gercekten beni düşündürmeye başladı.artık dogumu degil dogumdan sonra olcakları düşünmeye başladım
kızlar hiç cevrenizde flan aynı durumda olup bebegi sonradan nasıl tedavi oldular bilginiz varmı

kaçırdık
ne kadara aldın peki canım, dünkü bana da çok pahalı geldi yaa

bütünduamesanam resimler harika olmuş canım beee ,ne kadar da genc görünüyosun 41 kere maasallah size bayıldım doğrusu

canım kalbini bozma, kötü düşünme bebişe de kötü enerji yollama, bişey olcağını sanmıyorum ben de, neler atlattık, neler paylaştık, artk sona geldik, bundan sonra Rabbim sağlık versin, bebişler bi şekilde kendilerini kurtarırlar artık ben buna çok inanıyorum

kaçırdık
ne kadara aldın peki canım, dünkü bana da çok pahalı geldi yaa

Emzirme sütyeni bir tane almıştım yedek olsun diye bir tanede bu kampanyadan aldım. 11,99 TL

Korseyide 11,99 TL ye aldım.

Bende son anda farkettiğimden malesef sizleri daha erken bilgilendiremedim. Aceleden ne bulursam atmışım sepete.

çok ucuzmuş ya
neyse nasip değilmiş, ben biraz beklemedeym bakalım, elbet istediğim korseyi, umduğum fiyata bulcam

inşallah canım inşallah dün ayrıntılı ultrasondaki doktorda şaşırdı ne olur dularınızı eksik etmeyin

hayırlı cumalar annişler! benim annişim geliyor bugün inşallah, haftasonu bebişin odasını ,eşyalarını yerleştiricez yardım edicek sağolsun çook mutluyum gideyim pasta börek yapayım annişime güzel günler sizeee

Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Benim yeğenimde vardı ama doğumdan sonra kendiliğinden düzeldi. Müdahale yapılması. Zaten bir süre gözlemliyorlar, gerek varsa müdahale ediyorlar

Kızlar siz bunları yazınca ne kadar nankör olduğumu anladım Allah bana sağlıklı bir evlat vermiş, muayenelerde hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmamışım, bebek kendini göstermedi diye kendimi yiyorum. utandım kendimden

kızlar aranıza katılamıyorum ama hep aklımdasınız sizleri çok özledim herkes iyidir umarım bu arada kızım olacak uzun zamandır nete giremediğim için yazıyorum prensesim geliyor inşallah öpüyorum sizleri...

zeynooo korkutma kız şimdiden kızımı ne o öyle gazap mazap naz anne ne cadı kaynanaya verdin beni diyor

canım sanırım bebekteki böbrek büyümesinden bahsediyorsun benim yakın bi arkadsım bebğinde vardı ama onun ki çok riskliydi artık bbeğin böbreği tamamen iflas etmek üzereydi hemen sezeryana aldılar 8 aylık bile değildi sonra hastanade uzunca bi süre tedavi yaklasık 1 ay ama şimdi sadece ayda bir sanırım çocuğun idrar öreneğini gönderiyolar hiç bi sorun yok masallah şimdi 1.5 yasında ve gayet sağlıklı endişe etme bu konuda

bunu duyduktan sonra gözüm gibi bakarım artık serçe parmağıma

canım yigeninde erkekmiydi.genelde erkek bebeklerde görülürmüşte

bana riskli demediler ama internettende yazılar okuyorum sezeeraynla dogum olması gerekiyor flan yazıyor ama hiç bi doktor sezeryandan bahsetmedi

aaa çok ilginç yaa şaşırdım güzel yöntemmiş allahım daha neler neler öğrenecezz

makinen daha önce öyle bi yaramazlık yapmadıysa bişey olmaz canım ya Olmazsa minikleri elinde yıka 2 dk..

oooh gözün aydın ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…