Deme canım ya ne yapacağım o zaman ben bir şey desem valla ikiside alınır annemde alınır biraz alıngandır kendisi
Kayınvalidemi hiç demiyorum zaten bebek gibi aynı.gerçi o alınsada umrumda olmaz banane.ama anneme üzülürüm işte
Doğru ya büyüyecekler demi küçülenleri ne yapacağız peki hemen kaldıracakmıyız dolaptan çekmeceden
Ben kıyamam kaldırmaya onları
herkese iyi geceler
tahmin edebilyiorum haliyle alinirlarr. ozaman sende kirilmayacaklari sekilde uyarmaya calissan doktor boyle dedi fln diyee ama onuda derlerki doktor bizde dahami iyi bilcekhimmm birak istedikleir gibi yapsinlar sonra sen firsatini bulunca cikarirsinn
valla isin zor hem annen hem kayinvaliden ikisi ayni anda basinda olcaklar. ikisi birde insallah birbirine iddaya is yapmazlar. ay canim kusur abakma moralini bozmak gibi olmasin :44:
evet canim ne yazikii kuculenler kalkacakk dolaptan ikinci bebek icin yada bir baskasinin ihtiyaci icin cikarilacakk tekrar:26:
valla bende oyleydim kizimin kiyafetlerini kaldirdikca icim eriyordu
Kız valla kapışmazlarsa iyi bir şey annem olgun kadındır ama neticede oda insan nefsi var belki zoruna gider kadının
ne yapacaksam ben allah yardımcım olsun lohusalık sıcak bide onlar bakalım asıl çekeceim
Dediğin gibi onlar görmeden çıkartırım
Evet hurçlayıp bazanın altına gönderilecek desene
evet öyle canim o da insan ne kadar olgun olsada belki bir yerde dayanamiyacakk( allah sanada annenede peygamber sabri versin canimm insallah kayin validen cok kalmaz erken gider bir sorun yasanmaz insallahh.
malesef canim öyle olcakk artik nereye kaldirsan
Zeyno hayırdır bu saatte ne geziyorsun gece wcye uyandında uykun mu kaçtı
uykum yok onu arıyorum
2 gündür uyuyamıyorum sıkıntı basıyor, dönemiyorum yatakta, w.c den çıkamıyorum, ayaklarım şiş zonkluyor
hiç iyi degilim yaaa
nasil isteren canim ama zeynoda gelmis bakk benimde hem uykum var hemde yok bugunTALIAA bizde yatalımmı bebişkom
20 gün kalacakmış
Amin canım benim
uykum yok onu arıyorum
2 gündür uyuyamıyorum sıkıntı basıyor, dönemiyorum yatakta, w.c den çıkamıyorum, ayaklarım şiş zonkluyor
hiç iyi degilim yaaa
Kız tam benim şikayetlerimi saydın varya yemin ederim yatakta dönmek için destek almam lazım benim
sen evine geçtin mi k.validengildemisiniz hala?
Ayaklarına soğuk suyu dene tuzlu suda beklet ben bugün denedim çok faydasını gördüm bide diktim ayaklarımı yukarı
bekledim kaç dakika biraz biraz indi
nasil isteren canim ama zeynoda gelmis bakk benimde hem uykum var hemde yok bugun
himmm cok sayilmazz tmm bebisin dogcagi zamana denk gelmiyordur insallah annenle arasinda biraz zaman farki olsun o zaamn cok zor olmaz :))
hosgeldin canimm ahha ahh bu saate herkes ayni sayilirr suan bana bir sicak bastii sormaa ter icinde kaldim havalarda cok sicak degil haLBUKI.(( azu kaldi birazcik daha dayanacak canim sabirr sabirr
nasil isteren canim ama zeynoda gelmis bakk benimde hem uykum var hemde yok bugun
hosgeldin canimm ahha ahh bu saate herkes ayni sayilirr suan bana bir sicak bastii sormaa ter icinde kaldim havalarda cok sicak degil haLBUKI.(( azu kaldi birazcik daha dayanacak canim sabirr sabirr
evet canım salı günü geldim yarın sabah evime geçicem.
soguk suyu az önce yaptım bakalım nolcak :44: yatakta dönmek kabus gibiii yaa, kaplumbaga gibi sırt üstü düşünce dönebilmek için çırpınıyorum
bide içim sıkılıyor patlıcak gibiyim,biz bu havalarda böle olduk yaza denk gelseydik nolurduk diye şükrediyorum şu an
Banada tuzlu soğuk suyu TALIAA söyledi yaptımda biraz indi fosaldı ayaklarım
eşimde masaj yaptı sağolsun.
Aman evine geç valla off bu halinle rahat edebiliyor musun ki?
En rahatı kendi evi insanın valla ohh
Aynen ya bide içim yanıyorki su içiyorum oda kesmiyor sendede var mı iç yangını
Canım doğumdan önce 5 gün doğumdan sonrada 15 gün kalacakmış tabi annemle çakışıyorlar
bana ne diyor biliyormusun ben geldiğimde kadın tut uğraşamam öyle evini temizlemekle yemek yapmakla diyor
tam kontes ya deli mi ne Allah'ım Yarabbim kadın tutulacak ne var ki anlamadım:44::26:
hoşbulduk hayatım
ya hamilelik ne zormuş gercekten önceden birinin hamile oldugunu duymamla dogurdugunu duymam arasında bir kaç hafta varmış gibi gelirdi
biraz sıkılmaya başladım galibaahayırlısıyla kucagımıza alsaydık iyiydiii
canım aslında ben kalmak için gelmemiştim öylesine ugradım sözde, çok ısrar edilince iyi bari bir kaç gün kalim oldu,
yoksa tabiki insanın kendi evi yatagı gibi olmuyor
içim yanmaz mıı, gazoza dayandım ben gene
hem vicdanım sızlıyor hemde kusura bakma oğlum benimkide can sende beni biraz iddare et diye pazarlık yapıyorum yüzsüz yüzsüz doğmamış bebegimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?