2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bi an önce doğursak artık ya bu ay çok zor geçecek geçiyoda
her gece kabuslarla uyanır oldum ya ewde doğuruyorum, ya hastaneye yetişemiyoruzz ufff
Uykular darmaduman zaten...
Hayırlısıyla şu bebişler bi dışarıya çıksaydı
sonrada başalayacaz
-bizimki çok gazmman sizin bebişler nasıl?,neler yapıyosunuz?,hangi gaz ilaçlarını kullanıyosunuz?...
Falan pişman bu günleri arayacaz ama napalıımm

çok nankörüz çooookkkk

canım yigeninde erkekmiydi.genelde erkek bebeklerde görülürmüşte

bana riskli demediler ama internettende yazılar okuyorum sezeeraynla dogum olması gerekiyor flan yazıyor ama hiç bi doktor sezeryandan bahsetmedi

eğer riskli bi durum olsaydı senide hemen sezaryana alırlar içini ferah tut dr lar o kadar çok inceliyolarki herseyi bizden daha pimpirikliler bu konuda bide bebeğin erkekse genellikle zaten oluyor hep ama doğumdan sonra düzeliyor çoğunlukla aklına kötü şeyler getirme hiç allah ın izniyle sağlıklı bi şekilde dünyaya gözleririni açıcak :)

Günaydınnn heyecanla bekleyen anne adayları...
Size umutlu bir şiir göndermek geldi içimden bu sabah... :))

Yaşamak güzel şey doğrusu
Üstelik hava da güzelse
Hele gücün kuvvetin yerindeyse
Elin ekmek tutmuşsa bir de
Hele tertemizse gönlün
Hele kar gibiyse alnın
Yani kendinden korkmuyorsan
Kimseden korkmuyorsan dünyada
Dostuna güveniyorsan
İyi günler bekliyorsan hele
İyi günlere inanıyorsan
Üstelik hava da güzelse
Yaşamak güzel şey
Çok güzel şey doğrusu...

Melih Cevdet Anday

slm herkese:) doğum yapan arkadaslar olmuş aramızda ama sanki çok erken değil mi korktum valla simdi ben hala 1,5 saat yolculuk yaparak işe geliyorummdahada ayrılmama 2 hafta var işten

kızlar doğum iznine ayrılırken nasıl bir dilekçe yazıyoruz, ayrılanlar, yazanlar!!
okula kızlardan yollamıştım raporu dilekçe de yazılması gerekiyor kendisi gelsn demişler

kızlar doğum iznine ayrılırken nasıl bir dilekçe yazıyoruz, ayrılanlar, yazanlar!!
okula kızlardan yollamıştım raporu dilekçe de yazılması gerekiyor kendisi gelsn demişler

uygulama farklı herhalde ben 32 haftalık raporu verdim muhasebeye sadece o kadar..37. hafta oluncada rapor vereceksin dedi..sadece doğum yaptıktan sonra doğum parası için dilekçe yazacakmısızz..onun dısında bi işlemden bahsetmediler..ayrıca bebeğe kendi üstünden bakılsın istiyosan bebğin kimlik fotokopisini istiyorlar bizde

kızlar bu arada biz şafak sayıyoruz ama erkek bebekler 41.haftayıda dolduruyor söyleyeyim benim arkadaşımın bebegi 41.haftayıda doldurdu öyle sancısı başladı ve bebegi 4200 gr dogmuştu.kanne karnında durdukça bebek saglıklı oluyor.büüyük bebegin bakımıda kolay oluyor maaşallah 2 aylık bebek gibi duruyordu.ama küçük bebegin bakımı zor oluyor keşke sezeryan olcak arkadaşlar gününüzü erteleseniz daha iyi olur

demek ki farklı , evde yazıp götürüym dedim
okulda 5 dk bile durmak istemiyorum ya
internetten bakınıyorum da bişey göremedm işe yarar

kızlar bu arada hkn2013 nickli arkadaştan haberiniz varmı.uzun zamandır göremiorm.oda sezeryan olcaktı acaba dogummu ettide giremiyor

zeynooo korkutma kız şimdiden kızımı ne o öyle gazap mazap naz anne ne cadı kaynanaya verdin beni diyor

ay nazlı kızım korkmasın, kişi kaynanasından ne görürse onu yaparmış gelinine

benim öyle dertlerim yok şükürler olsun ben sadece başıma gelseydii kötü bir gelin olurdum diye konuşuyorum işte

yoksa ben gelinlerden yanayım her zaman

demek ki farklı , evde yazıp götürüym dedim
okulda 5 dk bile durmak istemiyorum ya
internetten bakınıyorum da bişey göremedm işe yarar

ben de öğretmenim ama benden istemediler dilekçe. sadece hastaneden aldığım rapor yeterli demişti müdür. ya benim müdürüm dilekçe istemeyi unuttu ya da senin müdür fazlada evrak istiyor.

nasılsınız hanımlar, ne zamandır giremedim herşey yolundadır inş. topiğimizden bebeğini kucağına alan var mı rüyamda gördüm.. erken doğum yapmıştı topicten biri hatırlamıyorum..

gün saydıkça sabırsızlanıyorum gelseler artık yaa :)

canım çok geçmiş olsun geçmişi tam okuyamadım doğuranlar varmış valla aklıma sen geldin acaba bebişimolsunmu doğum yaptı diye aklıma geldi çok şükür sen değilmişsin dayansın bebişler bir kaç hafta daha inşallah

bende aynı dertten muzdaribim yok alma zaten çabuk büyüyorlar yok bilmemne ya bu çocuk 2 günde büyümeyecekya büyüyene kadar ne giyecek, şu ana kadar 1 hastane çıkışı 4 zıbını birde tulumu var yeri gelir 2 günde halleder çocuk bunları kirletir,birde kayınvalidem demezmi yıkama ütüleme işine yardım edrerim, yok dedim yardım edilecek bişeyi yok kaç parça şey ben yaparım kendim dedim,kendisi daha bir çorap bile almadı, oğlumun henüz hiç çorabı yok haftaya çıkıp tüm eksikleri halledeceğim inşallah,kv yi falan götürmeyeceğim gönlümce alacağım herşeyini benim ilk çocuğum yaa hevesimi kursağımda bırakıyolar, geçen gün nevresim takımı aldım yok daha erken çocuk bi doğsaydı bu kadar pahalı şeydemi yatacak yani ayyyy çıldıracaktım yaaa maddi durumlarıda çok çok iyidir ama çok cimriler istedikleri kadar cimri olsunlar bişeyde beklemiyorum zaten ama bana karışmalarına dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…