canım yigeninde erkekmiydi.genelde erkek bebeklerde görülürmüşte
bana riskli demediler ama internettende yazılar okuyorum sezeeraynla dogum olması gerekiyor flan yazıyor ama hiç bi doktor sezeryandan bahsetmedi
kızlar doğum iznine ayrılırken nasıl bir dilekçe yazıyoruz, ayrılanlar, yazanlar!!
okula kızlardan yollamıştım raporu dilekçe de yazılması gerekiyor kendisi gelsn demişler
uygulama farklı herhalde ben 32 haftalık raporu verdim muhasebeye sadece o kadar..37. hafta oluncada rapor vereceksin dedi..sadece doğum yaptıktan sonra doğum parası için dilekçe yazacakmısızz..onun dısında bi işlemden bahsetmediler..ayrıca bebeğe kendi üstünden bakılsın istiyosan bebğin kimlik fotokopisini istiyorlar bizde
demek ki farklı , evde yazıp götürüym dedim
okulda 5 dk bile durmak istemiyorum ya
internetten bakınıyorum da bişey göremedm işe yarar
zeynooo korkutma kız şimdiden kızımı ne o öyle gazap mazap naz anne ne cadı kaynanaya verdin beni diyor
demek ki farklı , evde yazıp götürüym dedim
okulda 5 dk bile durmak istemiyorum ya
internetten bakınıyorum da bişey göremedm işe yarar
emekli sandığından yararlanıyorsun dimi sende canım
evet canım emekli sandığı
okul olduğu için irdeliyolardır ya[/QU
mantklı olabilir ama benim öğretmen arkadaşımdan dilekçe falan istememişler
ben de öğretmenim ama benden istemediler dilekçe. sadece hastaneden aldığım rapor yeterli demişti müdür. ya benim müdürüm dilekçe istemeyi unuttu ya da senin müdür fazlada evrak istiyor.
iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
senmi? benmi?
bişey alim biriyle paylaşim ki genelde annem çok yapıo bunu
alma etme ya çocuğa çok kıyefete gerek yok çok çabuk büyyolar
tamam abartmıorum cidden abarttığımı düşünmüorum olması gereken kadar ama çıplakmı kalcak bu çocuk bişeyde giymicekmi?
yada nasıl dogum yapcaksın?
normal diorum ay nasıl yapcaksın korkmuomusun şöle böle
ya korkmuorum benim vücudum bunu yapmasını bilio ona göre programlanmış ama bu insanlar yüzünden son anda panik olmaktan korkuorum....
ha isim konusu ben bebeğimin isminin ''TUTKU''olmasını çok istiodum
o kız ismi nasıl isim o öle şudur budur vazgeçtim ama hala bazen tutku diye seviorum(((
bu kadar tepki şimdiden gördüyse ilerde napcak diye vazgeçtim
evet erkek yeğenimcanım yigeninde erkekmiydi.genelde erkek bebeklerde görülürmüşte
Sen bir de bana sor o elbiseleri gördükçe nasıl içimin eridiğinikızı olcaklar bakarmısınız ne kadar güzeller ah kızım olsaydı neler alırdım
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.507063139354074.1073741841.454984427895279&type=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?