okula gideym bari ya kalkıp
nasıl da tembelim, nasıl da hep yatasım var, yatıp telefonumda oyun oynamak istiyorum
hava çok sıcak ankarada
kendimi iyi hissedersem ordan kızçeme çorap almaya giderm , daha bizim de hiç çorabımız yok
bide tac alcam tortillama ne güzel taçlar var ya benm kızçemin de olmalı
hatta bulursam takım alcam bi ona bi bana
gelnce buraya eklerm teteler, hoşçakalın, mutlu kalın
ben gelesiye güzel haberler biriksin hadi
aynen bende büyük oglumdad cok hevesliydim .buda erkek oldugunu duydugumda yıkılmıştım kız hayalim vardı hep cicili bicili giysin diye
kız bebekleri gördümmü dayanamıyorum içim gidio gercekten.erkege standart kot ve gömlek
sabah eşime çoooook sinirli uyandım. çünkü rüyamda burcu esmersoyla yemek yiyordu. starbuckstayız ben kasada kahve alıyorum. burcu geliyor. güya eşimi tanıyormuş. eşim de diyor sen eve git ben gelirim. sonra birlikte yemek yiyorlar, 1 saat geçiyor sesi çıkmıyor. iki kere arıyorum açmıyor. sonra eve geliyor ve ben adama tokat atıyorummmmmmmmm anammmm nasıl rüyaydı. bak hala sinirliyim...
Merhaba kızlarr nasılsınız kontrolümüz vardı bizim doktorla bu gün kızım 3060 kg olmuş :) maşallh pek hareketli 19 mayıstan sonra bekleyebiliriz artık dedi şuanda doğsa bır sakıncası yok bizim için dedi. Idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım antibiyotik kullanmaya başladık yoksa erken doğuma neden olabilir dedi bu gün son günüm iş yerinde doğum iznime ayrılıyorum kızlarr bir yanım buruk bır yanım mutlu o kadar karsık ki duygularım size anlatamam annem sabah ne kadar duygusuzsun dedi bana halbuki alakası yok bir tuhafım sadece :44:
puffff garip bigün bugun çook sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum ama tek başıma bişey anlamıyorum
kimse yok burda görüşebileceğim
ailem uzakta çook yanlız hissediyorum şu an kendimiiiiii
sıkıntıdan koltuk sildim
topikte sessiz sankiiiiii
puffff garip bigün bugun çook sıkıldım dışarı çıkmak istiyorum ama tek başıma bişey anlamıyorum
kimse yok burda görüşebileceğim
ailem uzakta çook yanlız hissediyorum şu an kendimiiiiii
sıkıntıdan koltuk sildim
topikte sessiz sankiiiiii
sanırım aynı durumdayızzzz..ben izmirdeyim ailem istanbulda eşimin ailesi denizlide..32 haftadan sonra çalışabilir aldım sırf bu yüzden evde skılılırım diye
sanırım aynı durumdayızzzz..ben izmirdeyim ailem istanbulda eşimin ailesi denizlide..32 haftadan sonra çalışabilir aldım sırf bu yüzden evde skılılırım diye
benm ailemde uzakda
eşimin ailesi burda ama
kimseyi tanımıyorum burda normalde takılmıyodum bu kadar ama bugun yapcak bişey bulamayınca zoruma gitti yanlız olmak
çabucak verirriz kilolaları kuzularımız sağlıkla gelsinler inşşlh da
en buyuk sıkıntım sıkılışmak olcak sanırım dogumdan sonra
zaten hamile kalmadan öncede onun için çabalıyodum
bol bol spor yapcaz artık
benm ailemde uzakda
eşimin ailesi burda ama
kimseyi tanımıyorum burda normalde takılmıyodum bu kadar ama bugun yapcak bişey bulamayınca zoruma gitti yanlız olmak
bebeklerimiz olunca inş hiç sıkılmayacağız canım yaaa..uyusalar bile muhtemelen ilk 6 ay onları uyurken bile izlemekle gececekk:)
çabucak verirriz kilolaları kuzularımız sağlıkla gelsinler inşşlh da
en buyuk sıkıntım sıkılışmak olcak sanırım dogumdan sonra
zaten hamile kalmadan öncede onun için çabalıyodum
bol bol spor yapcaz artık
Ben zaten 72 ile hamile kaldım şu an 87 oldum çok moralim bozuluoyr kiloya cokkk müsait bi yapım var napıcam bilemiyorum...Hayalimde hep şöyyyle incecik ve güzel bi anne olmaktır yani
benm ailemde uzakda
eşimin ailesi burda ama
Allah yardımcınız olsun valla bu sıcakta çalışmaya çalışmak hepsinden zor sanırım
Ben zaten 72 ile hamile kaldım şu an 87 oldum çok moralim bozuluoyr kiloya cokkk müsait bi yapım var napıcam bilemiyorum...Hayalimde hep şöyyyle incecik ve güzel bi anne olmaktır yani
dondurma demeyin yahuu
her lafını dyusumda dolaptan cıkarıp yıyesım gelıyor
dun zaten fazla kaçırdım
ben hayatımda bu kadar dondurmaya meyveye duskun oldugumu bılmem
bı hamıle kaldım
yeme alışkanlıklarım degıstı
algıda maras usulü oyle nefıs ki
bi oturuşta koca kutuyu bıtırebılırım
offfff...
kılo sorunum yok amaa
bu kadar seker coook zararlı
dıkkatlı olmalıyım
topikteki dondurma laflarına kulaklarımı tıkamalıyım.. :))))))))))
Zor oluyor valla. Bugün bitti desek 5 işgünü daha çalışacağım sonra evimde dinlenmek istiyorum. Bebeğimin hazırlıklarıyla ilgilenirim hiç yoktan[/QUOTE]
canım yaa sat tarihin hangi gündü senin özel olmazsa merak ettimde