2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Maraş usulüne ben de bayılıyorum yaaa onların küçük kapta olanları var onlardan alıyorum ben büyük olanı alsam hepsini bitiririm bi de bu ara petit beurre e taktım Ben zaten severdim böyle şeyleri de şimdi doyamıyorum...Amaaa hamileliğimin basından beri bi bardak kola ancak içmişimdir o konuda nasıl sabırlıyım anlamadım bundan sonra da içmicem inş...Bir de selülitlerim çoğaldı çooookk hareketsizlikten galiba :S

alla alla ilk defa duyuyorum çok garip ama çokta güzel bişey arada serce parmagını gıdıkla bide

yetisebilirsem gidiklarim canim corabimi bile esim giydiriyor suan

Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)

bende dün hastaneye masaj falan yapicaklar döndermek icin diye gittim ama ordaki ebeyle bashekim gelip bu yöntemi anlatip birde bir zarf dolusu moxen denilen yapistirmadan verince ögrendim avrupa da cok bilindik ve uygulanan birseymis bende ilk kez duydum.. wikipedia da arastirdim biraz dogrumu diye gercekten dogruymus serce parmagimizla bebegimiz arasinda direk bir baglanti varmis cidden

Canım benim hiç üzülme. Ben 60 ile hamile kaldım sabah tartıldım 79
Benim bile kilo vermek için umudum var.

Benimde 170. Eşim benimle alay ediyor
Şişko oldun biraz az ye az diyor

Ben senden 8 kilo daha fazlayım bi de beni düşüüünnnn (
Neyse inş verebiliriz önemli olan o...
Eşim bana da öyle diyorr...Valla kendisi maşallah boylu poslu fit ve yakışıklıdır beni begenmeyecek diye de korkmuyor degilim (

Ben de mi küçüklerinden alsam acaba..
Hiç görmedim, bi dahakine bakıyim..
keremcik ben dondurmaya da son 1,5 aydır basladım, ondan onc ekatkı maddelı zararlı dıye yemıyordum ama
havalar ısınmaya basladıkca dayanamadım
kola da 2 hafta oncesıne dek hıc ıcmemıstım
yıne dayanamadım azcık ıctım o zaman
kı normalde de eve kola hıc almayız ama bazen mısafırler ıcın alınca
arada kacıyor, bence kararın gayet yerınde olmus, dogumdan sonra da ıcme
cok zararlı asıtlı ıcecekler
sanırım sonlara yaklastıkca
azıcık kemerlerı gevsettık
bazı yasakları deler olduk
mesela kahve ıcmemek ıcın kendımı coook zor tutuyorum

ben 12 kılo aldım 58,5 um su an
58 az gelebılır amaa benım ıcın cok
boyum 1.59
pufffffffffffff

aaaa çok ayıp öyle deme :26:
selülit değil onlar bacak gamzesi

Ben mi yanlış hesapladım. 72 ile hamile kaldın şuan 87 = 15 kilo
ben ise 60 ile hamile şuan 79= 19 kilo

Zor oluyor valla. Bugün bitti desek 5 işgünü daha çalışacağım sonra evimde dinlenmek istiyorum. Bebeğimin hazırlıklarıyla ilgilenirim hiç yoktan

canım yaa sat tarihin hangi gündü senin özel olmazsa merak ettimde[/QUOTE]

25 ağustos

Canım böyle yuvarlak kapaklı küçük kaplarda sışı mavi bi bak sen..
Ben içtim az önce nescafe Valla bebeklerimize bunların zararı cok mu oluyor gercekten... Ben bi de antalyadayım nasıl sıcak şimdiden düşünün ( İçim yanıyor..
Halil Sezainin yanıgıııınnnn varrrrr içiiiiiimmmmmdeee diye söylediği şarkı da kendimi buluyorum

Kızlar bu vazelin çok işe yaradı. Aranızda burnu tıkanıp kuruyan ve hatta kanayan varsa mutlaka deneyin derim. İki gündür elhamdülillah rahat ettim. Neydi o öyle resmen Çeşme gibi kan geliyordu burnumdan. İnşallah başka bir sorun yaşamam. Biran önce doktorum tatilden dönsede içim rahat etse. Hem çok alıştım hemde beni ve durumumu çok iyi bilen biri. Ondan başkasına güvenmiyorum. Zaten Haziran'dan önce doğurmak istemiyorum. Hem işim açısından hemde bebeğin bakımı daha kolay olur diye Haziran'a kadar doğmasın istiyorum. Biliyosunuz benim asistanımda hamileydi. o doğum iznine ayrıldı. malum iş sahiplerine izin yok. ben doğurana kadar çalışmak zorundayım. yeni bir asistan aldım oda hiçbirşey bilmiyor. bir yandan ona işi öğretmeye çalışıyorum bir yandanda bütün işi ben yapıyorum. İnşallah Haziran'a kadar öğrenir. aslında çalışmaktan şikayetçide değilim. zaman çok hızlı geçiyor böyle ama artık çok yorulmaya başladım. En azından eve erken gelip yatmak istiyorum. Hayırlısı olsun artık bir şekilde üstesinden gelicez inşallah.
Yine kayınvalidelerden şikayet var. Aslında halinize şükredin en azından yabancı sayılırlar ya benim gibi kendi ailenizden olsaydı şikayetiniz. Neyse açmayalım kutuyu söylemeyelim kötüyü

Son düzenleyen: Moderatör:
valla okuya okuya canm çekti gidimde dondurma alim hemen
sohbeti koyulaştırın hemen geliyorummmm

dimi bir bilse hemen döner ama iste okadarini bilemiyorlar maleseff insallah sen umudunu kaybtemeden bekle hera dönebilir ..
heee olabilirr hafizam cok zayifladi bu hamilelikte ne yazikki cok seiyi dogru hatirlayamiyorum (((

aaaaa ne kadar ilginc yaaa cok sasirdimm bunuda ilk defa duydum bende önceki gün doktorlar prgamini izliyordum ordaki sunucu doktor serce parmagini allah sehbaya carpalim diye yaratmis galiba demistii surekli bir yerlere carpip duruyoruz hic bir ise yaramiyorlar baska demistii. dememmki rabbim en önemli görevi oan verms halbuikii

hosgeldin canim seni göremiyorduk uzun zamandirr. cok gecmis olsun insallah gercekte hic bir sorun yoktur yanilma olmustur uzme kendini bozma moralini hemen dua et sende bol bol bizlerde eksiz etmeyiz insallah dualarimi :))

sende hosgeldin canim gözun aydin kizn olmcakmis allah bagislasin insallah kucagina almak kismet olurr. yanlis hatirlaqmyiorsum sen esin görevinden dolayi almanyada kaliyordun turkiyeye gidecektinuz döndunmu :)) insallah baskasiyla karistirmadim ama nikinden dolayi oyle aklimda kalmis :))

masalahhh okadar kilolu bebegide dogurmak kolay degill.
sezeryan olcaklar gununu ertelemelerini bende isterdim ama cogu mecbur kalliyor ne yazikki riski oldugunu icin yalniz riski olmayanlar sanci basladigi anda sezeryana girebilseler ne guzel olurduu :)))

kızlar bu arada hkn2013 nickli arkadaştan haberiniz varmı.uzun zamandır göremiorm.oda sezeryan olcaktı acaba dogummu ettide giremiyor
cidden bende göremiyorum onu uzun zamandir insallah iyidirrr dogum fln yapmamistir daha :))

Hhosgeldin canim saol iyiz sen nasilsin. evet canim 3 annemiz dogum yaptii biri ikiz dogum yaptii yani toplamda 4 bebegimiz oldu :)))

cnm aynı şikayet bende de var üstelik ben bu güne kadar 6 kilo aldım ayağıma bakarsan 20 kilo almışım gibi, alkol ve buz iyi geliyor şöyle bir yarım saat falan alkollü bezle sarmak veya buz koymak

Aynen ben de öyle olacagını düşünüyorum 90ları mı görecegim yaniii Aman Allahhııımmm

Ben hiç kasmıyorum. Çevremde doğuma +30 ile girenler var. Şuan taş bebek gibiler. Sadece doğumdan sonra dikkat etmek lazım. Hesaplarıma göre doğumdan sonra 8 kilo giderse benim geriye kalıyor +15 kilo fazlam. Vucudum sıkılaşsın diye bol bol spor + bol su (ben çok az su içtim hamileliğim boyunca sütüm çok olsun diye mecbur bol su içeceğim)+ diyet kahvaltılık gevrek (accayip tok tutuyor)
ile 4-5 aya veririm fazlalıklarımı.

Zaten kilolarımızı bir ayda almadık ki doğumdan sonra 1 ayda verelim. geç olsun güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…