dondurma demeyin yahuu
her lafını dyusumda dolaptan cıkarıp yıyesım gelıyor
dun zaten fazla kaçırdım
ben hayatımda bu kadar dondurmaya meyveye duskun oldugumu bılmem
bı hamıle kaldım
yeme alışkanlıklarım degıstı
algıda maras usulü oyle nefıs ki
bi oturuşta koca kutuyu bıtırebılırım
offfff...
kılo sorunum yok amaa
bu kadar seker coook zararlı
dıkkatlı olmalıyım
topikteki dondurma laflarına kulaklarımı tıkamalıyım.. :))))))))))
Canım benim hiç üzülme. Ben 60 ile hamile kaldım sabah tartıldım 79
Benim bile kilo vermek için umudum var.
inşllh canm bende aynı şeyi düşünüp rahatlamaya çalışıyorum arkadaş olcaklar inşşlh annelerine
demi bayııyorum bende çııtır annelere
inşllh bizde öyle oluruz
bi topikte onun için açar birlikte veririz kiloları
Bencede süper bir fikir hemen bir topik açalım. Haziran anneleri ve doğum sonrası kilolardan kurtulma. Ben kendimi şimdiden hazırlıyorum doğumdan sonra 20 kilo vermem lazımTekrardan 60 kiloda çıtır bi anne olmak istiyorum
Bide şu dondurma olmazsa. Bu arada karar verdim dondurmadan vazgeçemiyorsam başka bir yol bulmalıyım. evde kendi dondurmamı kendim yapacağım. İçinede şekeri çok az koyacağım. Böylece hem serinlerim, hem bol süt tüketmiş olurum hemde diyetimi bozmam. Hatta yarın deneyeceğim. Biraz dondurulmuş vişnem var. Güzel olursa sizede haber veririm
alla alla ilk defa duyuyorum çok garip ama çokta güzel bişey arada serce parmagını gıdıkla bide
Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)
Boyun kaç canım benim 1.68 yusyuvarlak bişi oldum yaa
Canım benim hiç üzülme. Ben 60 ile hamile kaldım sabah tartıldım 79
Benim bile kilo vermek için umudum var.
Benimde 170. Eşim benimle alay ediyor
Şişko oldun biraz az ye az diyor
Maraş usulüne ben de bayılıyorum yaaa onların küçük kapta olanları var onlardan alıyorum ben büyük olanı alsam hepsini bitiririm bi de bu ara petit beurre e taktımBen zaten severdim böyle şeyleri de şimdi doyamıyorum...Amaaa hamileliğimin basından beri bi bardak kola ancak içmişimdir o konuda nasıl sabırlıyım anlamadım bundan sonra da içmicem inş...Bir de selülitlerim çoğaldı çooookk hareketsizlikten galiba :S
Maraş usulüne ben de bayılıyorum yaaa onların küçük kapta olanları var onlardan alıyorum ben büyük olanı alsam hepsini bitiririm bi de bu ara petit beurre e taktımBen zaten severdim böyle şeyleri de şimdi doyamıyorum...Amaaa hamileliğimin basından beri bi bardak kola ancak içmişimdir o konuda nasıl sabırlıyım anlamadım bundan sonra da içmicem inş...Bir de selülitlerim çoğaldı çooookk hareketsizlikten galiba :S
Ben senden 8 kilo daha fazlayım bi de beni düşüüünnnn(
Neyse inş verebiliriz önemli olan o...
Eşim bana da öyle diyorr...Valla kendisi maşallah boylu poslu fit ve yakışıklıdır beni begenmeyecek diye de korkmuyor degilim(
Zor oluyor valla. Bugün bitti desek 5 işgünü daha çalışacağım sonra evimde dinlenmek istiyorum. Bebeğimin hazırlıklarıyla ilgilenirim hiç yoktan
Ben de mi küçüklerinden alsam acaba..
Hiç görmedim, bi dahakine bakıyim..
keremcik ben dondurmaya da son 1,5 aydır basladım, ondan onc ekatkı maddelı zararlı dıye yemıyordum ama
havalar ısınmaya basladıkca dayanamadım
kola da 2 hafta oncesıne dek hıc ıcmemıstım
yıne dayanamadım azcık ıctım o zaman
kı normalde de eve kola hıc almayız ama bazen mısafırler ıcın alınca
arada kacıyor, bence kararın gayet yerınde olmus, dogumdan sonra da ıcme
cok zararlı asıtlı ıcecekler
sanırım sonlara yaklastıkca
azıcık kemerlerı gevsettık
bazı yasakları deler olduk
mesela kahve ıcmemek ıcın kendımı coook zor tutuyorum
ben 12 kılo aldım 58,5 um su an
58 az gelebılır amaa benım ıcın cok
boyum 1.59
pufffffffffffff
Ben mi yanlış hesapladım. 72 ile hamile kaldın şuan 87 = 15 kilo
ben ise 60 ile hamile şuan 79= 19 kilo
Ama canım işte sen su an 79sun ben 87 !!!
Şimdi anladım
Gerçi benim 1 ayım. Bir 5 kilo daha alırım
Sormayin ya benim oglan simdiden cok inatci cikti artik kuzuma suan bulundugu pozisyon ne kadar rahat geldiyse istarla ordan ayrilmiyor bilse döndügün de oda bende daha rahat edecegiz.. Taliaacim onu ben söylemistim sana hayatim babamiz ayak ucundan konusmaydi falan neler denedik hic birine tepki vermedi insallah döner ben umudumu kaybettim oda su acidan oglum normale göre büyük ve haftasi ilerde zor olur biraz...
aaaaa ne kadar ilginc yaaa cok sasirdimm bunuda ilk defa duydum bendeGününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymusoyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik
hosgeldin canim seni göremiyorduk uzun zamandirr. cok gecmis olsun insallah gercekte hic bir sorun yoktur yanilma olmustur uzme kendini bozma moralini hemen dua et sende bol bol bizlerde eksiz etmeyiz insallah dualarimi :))nasılsınız canlarım benim sizi çok özledim sizi ya moralim çok bozuk benim dün doktora gittim bebeğimin bağırsağında su göründü ayrıntılıya girdik doktor tıkanıklık olsa aşağıda su olmaz dedi yarın gene gircez dua edin ne olur başına böyle birşey gelen var mı
kızlar aranıza katılamıyorum ama hep aklımdasınız sizleri çok özledim herkes iyidir umarım bu arada kızım olacak uzun zamandır nete giremediğim için yazıyorum prensesim geliyor inşallah öpüyorum sizleri...
masalahhh okadar kilolu bebegide dogurmak kolay degill.kızlar bu arada biz şafak sayıyoruz ama erkek bebekler 41.haftayıda dolduruyor söyleyeyim benim arkadaşımın bebegi 41.haftayıda doldurdu öyle sancısı başladı ve bebegi 4200 gr dogmuştu.kanne karnında durdukça bebek saglıklı oluyor.büüyük bebegin bakımıda kolay oluyor maaşallah 2 aylık bebek gibi duruyordu.ama küçük bebegin bakımı zor oluyor keşke sezeryan olcak arkadaşlar gününüzü erteleseniz daha iyi olur
cidden bende göremiyorum onu uzun zamandir insallah iyidirrr dogum fln yapmamistir daha :))kızlar bu arada hkn2013 nickli arkadaştan haberiniz varmı.uzun zamandır göremiorm.oda sezeryan olcaktı acaba dogummu ettide giremiyor
Hhosgeldin canim saol iyiz sen nasilsin. evet canim 3 annemiz dogum yaptii biri ikiz dogum yaptii yani toplamda 4 bebegimiz oldu :)))nasılsınız hanımlar, ne zamandır giremedim herşey yolundadır inş. topiğimizden bebeğini kucağına alan var mı rüyamda gördüm.. erken doğum yapmıştı topicten biri hatırlamıyorum..
gün saydıkça sabırsızlanıyorum gelseler artık yaa :)
Kızlar bu ayak şişliğine bir çare:26:bilen varsa yazsın çok kötü ayaklarım fil ayağı gibi
bileğim ayağımla birleşti neredeyse
tuzluda yemiyorum çok dikkat ediyorum hamur işini tamamen çıkardım mutfaktan
arada bir beyaz ekmek kaçıyor ama olsun o kadarda
Ne yapabilirim?eşim akşam bebe yağıyla masaj yaptı ama hala tık yok
Çok acıyor bide sizinkide mi böyle? tarif ettiğim gibimi?
Aynen ben de öyle olacagını düşünüyorum 90ları mı görecegim yaniii Aman Allahhııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?