Şimdi anladım
Gerçi benim 1 ayım. Bir 5 kilo daha alırım
Ben hiç kasmıyorum. Çevremde doğuma +30 ile girenler var. Şuan taş bebek gibiler. Sadece doğumdan sonra dikkat etmek lazım. Hesaplarıma göre doğumdan sonra 8 kilo giderse benim geriye kalıyor +15 kilo fazlam. Vucudum sıkılaşsın diye bol bol spor + bol su (ben çok az su içtim hamileliğim boyunca sütüm çok olsun diye mecbur bol su içeceğim)+ diyet kahvaltılık gevrek (accayip tok tutuyor)
ile 4-5 aya veririm fazlalıklarımı.
Zaten kilolarımızı bir ayda almadık ki doğumdan sonra 1 ayda verelim. geç olsun güç olmasın
Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)
Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
Gününüz güzel olsun insallah dün burda söylemeyi unuttum eminim cogumuz bunu hic bilmiyoruz bana hastaneden bebegin dönmesi icin verdikleri terapi sirasin da ögrendim bebegimizin vücudumuz da bizimle baglantili oldugu sinir ayak serce parmagimizdaymis yani serce parmagini biryere carpsak bebegin de cani yanarmis tek hissettigi nokta buymusoyüzden her aksam serce parmagima verdikleri seyi yapistirip yakiyorum cok hafif parmagim da yaniyor o esnada oglusum hissedip dönme ihtimali yüksekmis bakalim artik
Kızlar
hafta sonu annem geliyo artık yıkama yerleştırme işini halledicez Allahın izniyle
ben çamaşır yıkama filesi almadım
yıkayan tecrübeli arkadaşlar yazabilirler mi
filesiz yıkasam çamaşır makinem yutarmı oglumun eldivenlerini çoraplarını:26:
yine 3 kilo doğar annesi çiroz deme :) rahat doğurursun hem bu tamamen doktor söylemesi banada çok alma kilo dedi 32de 1800 idi 3200 fln doğar ddi ben az diyince kızdı dedi sezaryen olursun daha çok büyük doğarsa bnde mantıklı buldum ufak olsun rahat doğsunlarMaşallah tosununabenimki 36. haftasında 2300 kilo çirozum benim
kızlar bu arada biz şafak sayıyoruz ama erkek bebekler 41.haftayıda dolduruyor söyleyeyim benim arkadaşımın bebegi 41.haftayıda doldurdu öyle sancısı başladı ve bebegi 4200 gr dogmuştu.kanne karnında durdukça bebek saglıklı oluyor.büüyük bebegin bakımıda kolay oluyor maaşallah 2 aylık bebek gibi duruyordu.ama küçük bebegin bakımı zor oluyor keşke sezeryan olcak arkadaşlar gününüzü erteleseniz daha iyi olur
hayırlı cumalar annişler! benim annişim geliyor bugün inşallah, haftasonu bebişin odasını ,eşyalarını yerleştiricez yardım edicek sağolsun çook mutluyum gideyim pasta börek yapayım annişime güzel günler sizeee
herkese selammmmmmmmmmmmmm,
sabah eşime çoooook sinirli uyandım. çünkü rüyamda burcu esmersoyla yemek yiyordu. starbuckstayız ben kasada kahve alıyorum. burcu geliyor. güya eşimi tanıyormuş. eşim de diyor sen eve git ben gelirim. sonra birlikte yemek yiyorlar, 1 saat geçiyor sesi çıkmıyor. iki kere arıyorum açmıyor. sonra eve geliyor ve ben adama tokat atıyorummmmmmmmm anammmm nasıl rüyaydı. bak hala sinirliyim...
oyh maşallah tontona :) çok büyümüş annesi sen doğurmaya hazırlıklı ol artık :) dkkt et artık kendine bolca yürüyüş yapman gerek hayırlı doğumlar cnmMerhaba kızlarr nasılsınız kontrolümüz vardı bizim doktorla bu gün kızım 3060 kg olmuş :) maşallh pek hareketli 19 mayıstan sonra bekleyebiliriz artık dedi şuanda doğsa bır sakıncası yok bizim için dedi. Idrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım antibiyotik kullanmaya başladık yoksa erken doğuma neden olabilir dedi bu gün son günüm iş yerinde doğum iznime ayrılıyorum kızlarr bir yanım buruk bır yanım mutlu o kadar karsık ki duygularım size anlatamam annem sabah ne kadar duygusuzsun dedi bana halbuki alakası yok bir tuhafım sadece :44:
oyh dondurma neyse ki tam mandıralara yakın yaşadığım biyerdeyim mandıra sütünden çok güzel dondurma yapıyolar bizim burda :) hem besleyici hem zararsız bende son 15 gündr bolca yemeye başladım dondurmacı sezonu açınca bnm oğlanda çok seviyo sadece sadesinden yiyorum azıyo içerde sıpa :)dondurma demeyin yahuu
her lafını dyusumda dolaptan cıkarıp yıyesım gelıyor
dun zaten fazla kaçırdım
ben hayatımda bu kadar dondurmaya meyveye duskun oldugumu bılmem
bı hamıle kaldım
yeme alışkanlıklarım degıstı
algıda maras usulü oyle nefıs ki
bi oturuşta koca kutuyu bıtırebılırım
offfff...
kılo sorunum yok amaa
bu kadar seker coook zararlı
dıkkatlı olmalıyım
topikteki dondurma laflarına kulaklarımı tıkamalıyım.. :))))))))))
dogum yaklaştıkça bu böbrek büyümesi işi gercekten beni düşündürmeye başladı.artık dogumu degil dogumdan sonra olcakları düşünmeye başladım
kızlar hiç cevrenizde flan aynı durumda olup bebegi sonradan nasıl tedavi oldular bilginiz varmı
Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine meleğin sağlıcakla gelir inşallah. Kötü düşünme. Yediklerine biraz daha dikkat et. Bebişin sağlıcakla büyüsün içerde ondan sonra gelsin inşallahKızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın
birde devlet hastaneleri iyi ölçmüyor çok yakınımda ve kendimde aynısı oldu ordan biliyorum çok iyi bir hastaneye gitmeli ileri düzeyde ultrason olmalı yada en garantisi renkli orda çok inceliyorlarmelinnaz, önceki haftalardan beri mi geriden geliyor yoksa son hafta mı boyle oldu?
benım de hepn kılosunu farklı hesapladıkları ıcın canım sıkılıyordu
oncekı hafta 1700 olctu doktor
ben az degıl mı dedım, kı haftasına gore 2 kılo olmalıydı
yok mok dedı
ben 1 hafta sonra dayanamadım bı daha gıttım
tekrar olcturdum, 2300 cıktı
yanı yanlıs olcmustu oncekı hafta
yok bılgısyara oyle hesaplamış bılmem ne
sende genel bır durum mu yoksa sadece bu ay mı?
sadece bu aysa baska yerde de olctur, derım
hemen umutsuzluga kapılma
bu ay olan bişey değil zaten hep kilo geriden geliyordu artık bu haftadan sonra kilo almazsa beklemeye gerek yok diyor doktorumuzmelinnaz, önceki haftalardan beri mi geriden geliyor yoksa son hafta mı boyle oldu?
benım de hepn kılosunu farklı hesapladıkları ıcın canım sıkılıyordu
oncekı hafta 1700 olctu doktor
ben az degıl mı dedım, kı haftasına gore 2 kılo olmalıydı
yok mok dedı
ben 1 hafta sonra dayanamadım bı daha gıttım
tekrar olcturdum, 2300 cıktı
yanı yanlıs olcmustu oncekı hafta
yok bılgısyara oyle hesaplamış bılmem ne
sende genel bır durum mu yoksa sadece bu ay mı?
sadece bu aysa baska yerde de olctur, derım
hemen umutsuzluga kapılma
Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine meleğin sağlıcakla gelir inşallah. Kötü düşünme. Yediklerine biraz daha dikkat et. Bebişin sağlıcakla büyüsün içerde ondan sonra gelsin inşallah
ağlamak sanada yavrunada daha çok zarar verecektir cnm.SAkın ağlama ultrason ölçümleri kesinlikle yanılıyor en son ihtimal alsalar bile bebişin kilosu yine de iyi tutabildiğin kdr tut onu en azından 2500 olacaktır dualarımız seninle rabbimin dediği olur bebeğin kçk değil ama emin ol nisan annelerine girip baksan anlarsın ne demek istediğimi kız bebekler son haftalarda çok kilo alırmış özellikle yemeni arttır sen bol süt iç pekmez ye brz daha toplar kendini yavru rabbim yardımcın olsun dualarımız senle ve yavrunla
birde devlet hastaneleri iyi ölçmüyor çok yakınımda ve kendimde aynısı oldu ordan biliyorum çok iyi bir hastaneye gitmeli ileri düzeyde ultrason olmalı yada en garantisi renkli orda çok inceliyorlar
Canım üzme kendini ağlayınca daha kötü oluyor.
Bol bol pekmez iç kırmızı et ye bak inşallah nasıl kilo alıyor. Kötüyü düşünmemeye çalış hatta olmadı başka bi doktora git cihazlar arası fark ediyor diyorlar.
Dua et bol bol ve ferahlamaya çalış biraz üzülme lütfen biz de dua ederiz herşey yolunda gider inşallah
canım cok geçmiş olsunn inş bi sorun olmazzz sağlıcakla kavusursun yavruna..benimde bebğim çok zayıftı ilk başta ben çok üzülmüştüm küçük olcak diye 1hafta hep bulgur tükettim yarım kilo almıştı bebeğim..mesela sütlü çorba yaptım bulgurla,yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim bunun yanında sürekli kilo yapıcı kuruyemiş falan yedimm..3 günde sende bunları denemelisin canım belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?