2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Şimdi anladım
Gerçi benim 1 ayım. Bir 5 kilo daha alırım

İnşş İnşşşş :)))))

Kızlar ben çok kötüyüm 2 saattir ağlıyorum bugün kontrolümüz vardı kızım çok az kilo almış eğer böyle giderse almamız lazım dedi doktorumuz daha 1900 gr çok küçük 3 günde bir takip edilecek her an alabilirler yavrumu çok korkuyorum ben ona çok bekleyerek kavuştum ona bişey olursa ne yaparım ne olur dua edin bize olur mu buna çok ihtiyacımız var içim yanıyor resmen bir bilseniz... çiğer geliştirici iğne verdi doktorumuz onu yaptıracağız.... dualarınızı bekliyoruz ne olur ona bişey olmasın

Aaaa hergün yeni bişey öğreniyorum ve hayretim bir kat daha artıyor.Saol canım paylaşımın için çok faydalı oldu.önemsemediğim serçe parmağımı gözümden sakınırım bundan sonra :)

ben de öyle düşündüm ama sakınan göze de çöp batar ya çarpa çarpa gezerim artık haberim olmasa iyiydi

Sana bol bol dua edeceğim. sonuç ne olursa olsun şunu unutma. Verende Allah alanda O olacaktır. Rabbim sana merhamet eder inşlh. Yavrunu sağ salim kucağına almayı nasib eder. İçinii ferah tut. Stresin bebeği etkilemesin. Mutlu olmana ihtiyacı var.

Herkesciklere hayırlı cumalar bütün dilekleriniz kabul olsun canlarım.Bugün bnm için güzel bi gün gerçi güne kötü başladım peynirli yumurta yaptım uyanıp bu bnm oğlan nedense peyniride yumurtayıda hep kusturuyo anası kılıklı sevmio demek ki.KUstuktan snra brz daha babamızın yanına girdik uyuduk telefonum odada kalmış annem görümcem abim tam 28 cevapsız arama eşim tesadüfen odaya gtmese yine görmiycez yani.Annem ağlıo kadın telefonda bi yandan da azarlıo tabi görümcem aynı şekilde meğerse hepsini annem ayağa kaldırmış doğurdu kesin bu söylemiolar die neyseki arayı düzelttik abim gelip alıcak bgn annişime gidiorum yineç.Yrn bebiş mevlüdü ertesi günde söz var kuzenimin onun için geçiyorum annemlere adam eninde sonunda boşıycak beni gitmede diyemio sıkılıorum die garibim ama olsun bgn onlara yarn bize gtmemde gerek.Bizde durumlar böyle kalkalım cicilerimizi koyalım çantamıza gideceğim bebek mevlüdünede elbise aldım kız bebiş kendisi elbiseside bu yavrunun içine bide badi ayarlıycam

bilmiodum bu yöntemi inş döner cnm ya kolay bi doğum yaparsın senin minik çok iri sürpriz edebilir :) hazırlıklı ol emi valiz fln dursun kenarda bende öbr hafta hazırlayıp koyucam artık kenara korkuorum heran çıkacak şeyimden die

bendeçamaşır yıkama filesi almadım cnm ya normal yıkıycam kıyafetleri dalin sıvı sabunda aldım mis gibi olsunlar :) yutmaz filesiz yıkasan bile sorun olacağını düşünmüorum bnmde öbr hafta kısmetse yıkama yerleştirme hazırlıkları sıfırlarız inş görümcemde aradı sağolsun annemle gelicekler evimi silicekler camlar fln leş oldu resmen ben caddede oturuorum bide bazen kapıorum bezi snra otur oturduğun yere diorum yüzmüşüz kuyruğuna gelmişiz allah korusun yapsınlar 7 aydır kendim yapıorum işimi ama artık çok zorlanıorum
Maşallah tosununa benimki 36. haftasında 2300 kilo çirozum benim
yine 3 kilo doğar annesi çiroz deme :) rahat doğurursun hem bu tamamen doktor söylemesi banada çok alma kilo dedi 32de 1800 idi 3200 fln doğar ddi ben az diyince kızdı dedi sezaryen olursun daha çok büyük doğarsa bnde mantıklı buldum ufak olsun rahat doğsunlar

bunu bende düşündüm bikaç gün önce sezaryeni doktor neden belirliyor ki bnm yengem 37. haftada sezaryen oldu oğluş 3850 doğdu doktor 41 e kdr bekleseydik 4500 olurdu dedi e manyak doktor kalsın işte çocuk kadın ıkınarak çıkarmıycak ya fazla uğraş verir diye erkenden alıolar bebeği çok sinir bozucu sezaryende zaten risk yok bebeği en azından 39a kdr tutsalar ne iyi olur en azından gelişir bebeler

oh hadi gözün aydın seninde tatlım :) annişler geliyor ne güzel onları başımızdan eksik etmesin rabbim bizde anne olucaz o zaman herhalde daha iyi anlıycaz anneliğin kıymetini onlarsız boş gibi herşey

ah bu hamilelik insanı agresif edio neyseki gerçeklik payı 0 cnm eşinede kızma rüya işte hep bu bebeler yüzünden :)

oyh maşallah tontona :) çok büyümüş annesi sen doğurmaya hazırlıklı ol artık :) dkkt et artık kendine bolca yürüyüş yapman gerek hayırlı doğumlar cnm
oyh dondurma neyse ki tam mandıralara yakın yaşadığım biyerdeyim mandıra sütünden çok güzel dondurma yapıyolar bizim burda :) hem besleyici hem zararsız bende son 15 gündr bolca yemeye başladım dondurmacı sezonu açınca bnm oğlanda çok seviyo sadece sadesinden yiyorum azıyo içerde sıpa :)

benim yakınımda oldu doğunca bakcaz duruma göre ameliyat ya da en iyi ihtimal ilaçla düzelir dediler böbreğindeki parlaklık ve büyümeden dolayı down sendromundan da şüphelendiler o da erkek bebekti kızcağız hamileliği boyunca rahat edemedi bebek doğunca muayene ettiler hiçbirşeyi yoktu ya yanlış teşhis ya da kendiliğinden geçmiş dediler şimdi bebek 3 aylık ama kız rahat edemiyo ikide bir doktora gidiyolar bebek çok sağlıklı maşallah bu aralar çok duyuyorum erkek bebeklerde hiçbirinde daha sorun çıkmadı bence idrar birikmesinden kaynaklı bişey doğsun bi çişlerini yapsınlar sonra kesin sonuca bakın şimdiden paniklemeyin bence stres bebeğe daha zararlı

melinnaz, önceki haftalardan beri mi geriden geliyor yoksa son hafta mı boyle oldu?
benım de hepn kılosunu farklı hesapladıkları ıcın canım sıkılıyordu
oncekı hafta 1700 olctu doktor
ben az degıl mı dedım, kı haftasına gore 2 kılo olmalıydı
yok mok dedı
ben 1 hafta sonra dayanamadım bı daha gıttım
tekrar olcturdum, 2300 cıktı
yanı yanlıs olcmustu oncekı hafta
yok bılgısyara oyle hesaplamış bılmem ne

sende genel bır durum mu yoksa sadece bu ay mı?
sadece bu aysa baska yerde de olctur, derım
hemen umutsuzluga kapılma

Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine meleğin sağlıcakla gelir inşallah. Kötü düşünme. Yediklerine biraz daha dikkat et. Bebişin sağlıcakla büyüsün içerde ondan sonra gelsin inşallah

ağlamak sanada yavrunada daha çok zarar verecektir cnm.SAkın ağlama ultrason ölçümleri kesinlikle yanılıyor en son ihtimal alsalar bile bebişin kilosu yine de iyi tutabildiğin kdr tut onu en azından 2500 olacaktır dualarımız seninle rabbimin dediği olur bebeğin kçk değil ama emin ol nisan annelerine girip baksan anlarsın ne demek istediğimi kız bebekler son haftalarda çok kilo alırmış özellikle yemeni arttır sen bol süt iç pekmez ye brz daha toplar kendini yavru rabbim yardımcın olsun dualarımız senle ve yavrunla

herkese slm hayirli cumalarr nasilsiniz arkadaslar bugun dgum olmamis cok sukurr insaalh göremediklerimizdede olmamistir :))
bizim biraz islerimiz suan cikmamiz lazim gecmisi oku oku ancak bitirdik:)) görusuz sonra kendinize iyi bakinn hoscakalinn

birde devlet hastaneleri iyi ölçmüyor çok yakınımda ve kendimde aynısı oldu ordan biliyorum çok iyi bir hastaneye gitmeli ileri düzeyde ultrason olmalı yada en garantisi renkli orda çok inceliyorlar

Canım üzme kendini ağlayınca daha kötü oluyor.
Bol bol pekmez iç kırmızı et ye bak inşallah nasıl kilo alıyor. Kötüyü düşünmemeye çalış hatta olmadı başka bi doktora git cihazlar arası fark ediyor diyorlar.
Dua et bol bol ve ferahlamaya çalış biraz üzülme lütfen biz de dua ederiz herşey yolunda gider inşallah

canım cok geçmiş olsunn inş bi sorun olmazzz sağlıcakla kavusursun yavruna..benimde bebğim çok zayıftı ilk başta ben çok üzülmüştüm küçük olcak diye 1hafta hep bulgur tükettim yarım kilo almıştı bebeğim..mesela sütlü çorba yaptım bulgurla,yeşil mercimekli bulgur pilavı yedim bunun yanında sürekli kilo yapıcı kuruyemiş falan yedimm..3 günde sende bunları denemelisin canım belki faydası olur

canimmm aglama nolurr kizinida kendinide üzmee lütfennn. sakin almalairnada hemen izin vermee baska doktorlara hastaneye gitt baskalairda baksin yanilma payii yuksek olabilyior kilo konusnda biliyorsun hemen bozma moralini.. sen yedilerine dikkat ediyormusunn
pekmez fln yemeye caliss canim bol bol su ic kuru yemis fln yee haa sana yazcaktim bende hurma konsunda sekeri yukseltiyormu diye kac kez denedim ben hurmayi cokca yedigim halde sekeirm yukselmedi normal ciktii sende yemeye caliss bl bol birazcik sekeri dusune bence su aralar fazla yukselmedikce sorun yok zatenn:))
SENIN ICIN BOL BOL DUA EDECEGIM SU MUBAREK GUNDE INSALLAH BEBISINI SAGSAGLIM KUCAGINA ALMAK KISMET OLURR
UMUDUUNU KAYBTEME SAKINN :))) SENDE ELINI KARNINA KOYUP BILDGIIN BUTUN DUALARI OKUMAYA CALIS::

bu ay olan bişey değil zaten hep kilo geriden geliyordu artık bu haftadan sonra kilo almazsa beklemeye gerek yok diyor doktorumuz

birde devlet hastaneleri iyi ölçmüyor çok yakınımda ve kendimde aynısı oldu ordan biliyorum çok iyi bir hastaneye gitmeli ileri düzeyde ultrason olmalı yada en garantisi renkli orda çok inceliyorlar

teşekkür ederim kızlar sağolasınız...

melinnaz,
Kendini üzmemeye çalış, stresten ötürü bir mayıs annesi 34 haftalık doğum yapmış. Bebeğinide üzme, besleyici şeyler ye uzan soluna yat, ne kadar dursa kardır ama doğsada Allaha emanet hiç canını sıkma. Rabbim biliyordur onun gününü hesabını, tevekkül et dua et canım, ende edicem sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…