2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canını sıkma hemen bi doktora daha görün
o kadar yanıltıcı oluyoki bu kilolar
dogum hıkayelerine bi bak beklenen kilo ile bebeklerin dogum kilolaları o kadar farklıki
ayrıca bebeişler cook hızlı kilo alıyolar biraz dikkat etsen hemen farkeder inanıyorum kendinide bebeginide üzme canm benm Allah cok büyük Rabbim korusun yavrularımı

Canım lütfen başka bir doktora git bir de.. inanki çok hatalı ölçümler oluyor. ayrıca ölçümleri doğru bile olsa hiç korkma bir başka doktora daha git o da alınsın derse alsınlar çünkü benim arkadaşım 38.haftada 1800 gr doğum yaptı bebeği küveze bile girmedi sadece biraz bakımı zor ona da çare çok... sen yeter ki üzme kendini çok daha fazla etkilenir bebeğin.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme nolur canım..

selam kızlar işlerden dolayı pek giremiorum umarım herkes iyidir

canım benim bu kadar yıpratma kendini herkesin dediği gibi ultrason aletleri yanıltıcı oluyo bu kilo konusunda. aynı ultrasonda farklı dr baksın farklı ölçüm alabiliolar okadar yani. sen bol bol dua et içini ferah tutmaya çalışki bebeğin strese girmesin. rabbim yardımcın olsun. endişeni anlayabiliorum ama inşallah hepimizin dualarıyla bebişin kilo almaya başlıcak sende boşuna üzülmüşüm diceksin sonunda

canım artık ağlama.. sen moralini iyi tut ki bebişin de iyi olsun. Ben de bulgurun bebeğe kilo yaptığını duymuştum, onu yemeye çalış. Farklı yemekler varsa onları da araştır.
En son ihtimal olarak benim düşündüğüm, artık büyüdü bebişlerimiz, doğsa da çok iyi bakılacaklarına eminim. Kendime de hep bunu anlatıyorum.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bebişin bir dahaki ölçümde daha iyi çıkar canım

canım dualarımız seninle sen hiç merak etme prensesin kilo alacaktır ultrason aletlerinde çok değişiyor değerler aynı hastanede bile çok fark ediyor inş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alacaksın yeter ki sen moralini yüksek tut güzel kızını da kendini de üzme annesi

teşekkür ederim kızlar sağolasınız...

canım yaa bebeğini besleyen damarları ölçtüler mi senin[/QUOTE]
evet canım bugün yaptı doktorum dopler kan akışı gayet iyi şu anda

kızlar allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim biz doğu görevi dolayısıyla erzincandayız bir tane özel hastane var bende ona gidiyorum gidebileceğim başka doktor yok maalesef aslında doktorum iyi biri çapa mezunu recep hasın öğrencilerinden güveniyorum ama olanaklar kısıtlı maalesef benim kız kardeşim yeni doğan yoğun bakım hemşiresi ve eşide yenidoğan yoğunbakım doktoru onlar da araştırıyorlar bakalım en ufak bir risk olursa ist gelmeye çalışıcam artık ...

canım ya kıyamam sakın aglayıp strest yapma çünkü benim alt komşum bebegini 1300 gram dogurdu 1 hafta küvezde kaldı oda cigerleri gelişşsin diye.bak ne güzel doktorun verdigi ciger geliştirici igneyi 24 saat arayla 2 tüpü birden vuruyorlar bende vurundum.çünkü bebek dogunca küveze girmesi gerekmiyo o igneyi vurununca.
sakın ama sakın kilosu düşük diye korkma.bu arada doktorunuda begenmedim seni çok korkutmuş başka bi doktora gidip muayene olmanı tavsiye ediyorum.bana da doktorun biri rahmini yumurtalıgını alcaz demişti allahtan başka doktora gittimde kadınlık hormonlarımı kurtardım ve allaha şükür hamile kaldım.yani ben hemen başka doktora git derim

Nolur üzülme. Ben 1750 gr doğmuştum resmen el kadarmışım. Demekki çıtı pıtı bir kız olacak. Başka sağlık sorunu yoksa inşallah hiç bişey olmaz. Elinden geldi kadar beslemeye çalış. Omega 6 ve 3 içeren balık yağlarından alıp içebilirsin. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.

müthiş bi aptallık çöküyor insanın üstüne banada dr. doğum tarihi verince aptal gibi oldum ağlasammı gülsemmi bilemedim
sanki bebiş hiç doğmayacakmış gibi geliyodu galiba birden duyunca afalladım

Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone
Kızlar dogumdan sonra böyle zayıflamayı planlıyorum Bir bakın

ben doğumdan önce bu videolarla (kızlar arasında) LESLİE TEYZE İLE 8-9 kg vermiştim
bebişten vakit kalacakmı bilmeeeeeeeemmm

canını sıkma canım benim herşey olacağına varır damar yollarında bi sıkıntı yok ise
beslenmene çok dikkat et bütün işini bırak ye iç yaat
et ve et ürünleri
baklagiller özellikle arkadaşlarda söylemiş bulgur hergün yiyebilirsen ye
süt ve süt ürünleri
muz,marul,tahin pekmez,ceviz,yumurta bunları düzenli tüket göreceksin kızçen o kadar kilo alacakki bu sefer doktar sen bunu doğuramazsın diyecek

kesinlikle canim vücudumuz da kimbilir daha bilmedigimiz neler var ama hic aklima gelmezdi bende duyunca sasirdim cok esimde yanimdaydi doktor bize bu terapiyi söyle yap böyle yap diyor esimde cikmis evin icin de giymek icin ayakkabi alalim sana diyor ( serce parmagimi saga sola vurmayayim diye ) doktor esimin yüzüne dönüp tuaf tuaf bakti bunu söyleyince nede olsa kendi canindan kanindan benim kocis hemen onu düsünmüs kiyamadi oglusuna

canim morale ihtiyacin var suan senin ruh halin de cok cok önemli lütfen bunu unutma elini karnina koy bol bol dua oku daha 2 gün önce 30. haftasin da 970 gram dogan bir bebegi izlemistim tv de cocuk günden güne iyiye gidiyor sadece nefes alma sorunu vardi seninkisi yaklasik 2 kilo oldugu halde neden alalim demis doktorun anlamadim , onu da gectim benim kuzenin 3. bebegine belden asagisi özürlü dediler kiz israrla yinede dogurucam olsun allahtan geliyor diye bekledi ve dogumdan sonra bebekte özür falan yoktu simdi 3-4 yasin da yerinde duramiyor cocuk... bence kesinlikle bebegi alma konusun da izin verme baska doktorlara da görün..

canim dönecegini hic zannetmiyorum cünkü hamileligim boyunca ayaklari hep göbegimin altinda sirtini da sagima tüm gücüyle yaslayip durdu ve hala da böyle.. olurda dönmüs olsa bile normal dogum benim icin cok cok zor olur oglusum masallah simdiden 2660 gram olmus henüz 5 haftasi var tamam sezeryandan korkuyorum falan ama belkide böylesi daha saglikli olucak ikimiz icinde herseyin hayirlisi

maşallah 4 bebeğimiz var şimdiden demek.. Allah analı babalı büyütsün inş. Sağlıklı sırhatli büyüsünler..

Dondurma demişsiniz kızlar madoda kiloluk dondurma satılıyor maraştan geliyor.. ben ondan alıyorum fazla katkı maddesi yok diye biliyorum.. çok şekere yüklendim mi gözlerim bulanık görmeye baygınlık hali geçirmeye başlıyorum.. çok özledim doya doya tatlı yemeği bende.. 15 kilo aldım ama doğumdan sonra kilo vermesem diye dua ediyorum.. şimdi 60 kiloyum 170 boyum anca topladım kendimi..

cnm üzülme inş. sorun olmaz kızlarda demiş bulgur pekmez diye ben bulguru çok tüketiyorum ondan sanırım bizim bebek toplu.. dene sende .. ne küçük bebekler var büyüyüp topaç gibi oluyorlar.. inş. sorunsuz gelir bebişin..

Melinnazcım kendini de kızını da üzme. Allahın izniyle bizim de dualarımızla bir süre daha senînle kalırsa artık doğsa bile tehlike sınırlarında bir kilosu yokki. Bnm bi arkadaşım 83 yılındaki hastane koşullarıyla 1500 gr iken yaşatılabilmiş şimdi gayet ssapasağlam ayakta.. Sen üzülme herşey güzel olur inşallah

kızlar sabahtan beri bilgisayarın başında bu böbrek büyümesini arşatırıyorum aglıyorum cünkü ben 2 li ve 3 lü testlerin hiç birini yaptırmamıştım.böbrek büyümesi genelde down sedromlu bebeklerde olurmuş. başka forumlarda baktım down sedromlu doganlar varmış böbregi büyük olup.şuan o kadar kötüyümki bu durumu kimseyle paylaşamıyorum.eşime en ufak bişey desem sen paniksin diye kızıyor kaynanam dersen dalga geciyor.
hani derlerya kolunda altın bilezigin olsun diye calışan bi bayan olsaydım kimseye minnet etmez kendim doktora giderdim.
eşimin gelmesini bekliorum araştırma hastanesine gidelim diye rica etcem ama biliorum şonuç olumsuz olcak.

işte bunları yaptım bolero bitince eklerim

maşallah ya bu beceri değilde nedirrrr, ben oğluma bir tane yelek öreyim dedim pek modellide değil, sadece omuz kısmında delikler açılacak onuda beceremedim delik yerine geldiğimde komşuya gidip soruyorum delik aç diye bi deliği beceremedim yani ama azimliyim doğurana kadar bir yelek öreceğim

Melinnaz canım yaa üzülme,pekmez ye özellikle keçi boynuzu pekmezi bi de kuru incirle ceviz.inşallah kuzun kilo alır üzülmee canımm yaa

kızlar selamlar ne zamandır yazamadım girip okuyup çıkıodum.bebişlerimiz gelmeye başlamış hayırlısıyla.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.kuzucuklarımızı bi an önce kucağımıza almamızı kısmet etsin inş. Rabbim

size bi sorum olacak kızlar.kasılmalardan bahsediyordunuz.bende daha ilk defa akşam öyle birşey oldu ama anlamadım sizinki gibi mi?
sanki rahmimi içten bir el tutup sıkıo 3-5 sn sonra bırakıyor ama karnımda sertleşme falan yok,sadece tutumun olduğu hizada ama içten. dün akşam 3-4 kere oldu,az önce de 1 kere. normal mi sizce?:44:

aaa çok ilginçmiş ilk defa duydum

canım idrar yolu enfeksiyonun idrar testinde mi çıktı yoksa muayne oldun mu vajinadan?

Yanıyorum ben ya.. Bu sıcakta bir de iş yapmaya çalışıyorum.. Akşam olsun artık

canım ben de bi okula kadar gttm geldim, Ankara yanıyoo resmen, sana hayranım, nasıl dayanıyosun ve hala çalışabiliyosunnn

ahhhh ahhh hem sıcak hem hamilelik bide üzerine ders çalışmam gerekiyor

ne için ders çalışıyosun canım, açık öğretim mi okuyosun?

canım bak bisürü hamiş senin için dua ediyor
sen hiç sıkma canını, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah
sen yeter ki kızlar yazdığı beslenme önerilerine uy, hepsi gerçekten çok besleyici
baştan beri iyi besleniyo muydun?
dualarımız seninle ve minnak prensesinle

canım sen çok paniksin gerçekten
kötü düşünme ne olur
neden testlerini yaptrmadın bu arada?
hepimiz Rabbim ne yazmışsa onu yaşamıyo muyuz, onu yaşamayacak mıyız...
sen kalbini temiz tut, bol bol dua et...

canım ikili test zamanım gecmişti zaten.üçlü testide eşim istemedi boşver dedi herşeyiyle bizim evladımız .bişey cıkarsa aldırtcazmı sanki dedi bende haklısın dedim öyle yaptırmamıştım.
Rabbime emanet yavrum inşallah bi sorun yoktur ve düzelir.

bende çok yalnız hissettim bugün çok ağlayasım geldi ama ağlamadım tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…