Aynen dediğin gibi kağıttan bir şey galiba terlik dediğimde
Demi yapmayayım bencede
zaten alyansımı değiştrdim yüz görümlüğünüde değiştirecektim oda arada kaynadı hamilelikti felan derken
Bunuda değiştirirsem üzülür galiba:26:
evet cok guzel raht oluyorr. canim tabiki öylee zetn birbirlerini cok kiskaniyorlarr birde ben ilgilenmesem cok uzuluyorlarr baslarda kaptirmistim kendimi bebege alisveris yapcam diyee bayaa uzulmuslerdei hep bebege aliniypr diyee simdi artik onlara alma ya basladim daha cok ilgilenmeye basladimm keyifleri yerindee cok sukurr
kaslarin neden erimistii canim yaa(( eger hemen ardindan yaparsan cok zor oluyorr ve acaba dyiorsunn artik ilk bebegimde ilgilenemiyecemmi onun sevgisini ikincimi alcak boyle sorular sorulalrr hic bitmiyorr . ama oyle olmuyor tabiki ikisinde yeri baska oluyorr yinede cok yakin olmasi iyi olmyorr buyuk olan kucugu cok kiskaiyorr
ayy canim sagiolll aman nazar fln degmez insallahhbitti zatenn baska bir is kalmadi sayiyorum artik
amann kizzz dur sakin haa senden önce ben doguracamm daha durrr sen bekleebugun ben diyorum giderim hastaneye sen duiyorsun ben doguracamm bakalim hayirlisi artikk
TAlıa canım tam soracağım soruları sen yazmışsın ve cevap vermişsin yani nasıl oluyor diye soracaktım
eminim hiçbirinin sevigisi diğerinden üstün değildir.annem hep öyle der ayırt edememki sizleri hepinizde benişm canımsınız der
Bakalım hele şunu sağ salim kucağıma alayımda biz ikinciyide tüp bebek düşündüğümüz için yaşımız geçmeden onuda deneyelim diyoruz
Olursa olur olmazsada rabbim sağlık uzun ömür versin minnoşuma
Canım çok kusuyordum o yüzden işte 7 kilo felan vermiştim.
bide ben hala karanlıkta oturuyorum biliyor musun?gebeliğimin başında tiksindim ışıktan hala açamıyorum
bide aynı anda hem tv hem bilgisayarda yapamıyoyorum hemen başım dönüyor midem bulanıyor
sence bunlar doğumdan sonra geçer mi?
aynen canim ikisinde sevgisi ayni yerleri ayni ikisinde ayirt edemem simdi birtane daha kizim gelcek onu digerlerinden ustun tutamam tutmamamda gerek sagliklari ve ruh halleri icin :))
insallah nasip edeR canim ikinciyiide hatta 3. 4. de olurrrabbim buyutur tabiki ozaman sen arayi fazla acmamaya bak ben ikinciye hamile kaldigimda kizim 1.5 yasindayii :))) o yuzden zor gelmisti birde caslyirdum ben kizimla hic ilgilenemiyordum daha dogrusu kizima doyamadan bir bebek daha gelmesi beni cok uzmustuu ama ikisinide esit sevmeye calisinca sorun ortadan kalktii :))
yaa insallah gecer o sorunlarr bazi hyular kalici olabiliyormuss insallah degisir canim :))
bakalimm bakalim kim doguracak kizz snein zaten gunun belli degilmiss sezryan olcasin sen yaBakalım önce kim doğuracak sen mi ben mi?
bugün hiç bişey yapmadım.
sonra eşimle dışarı çıktık sinemaya gittik. bu Imax sinemalar var bilirsiniz belki. ses ve bas çok yüksek oluyor. bebiş korkuyormudur?
bu 2. gidişim ama bugün iyice terdirgin oldum. doğuma kadar gitmem gidemem de zaten. 9 gün sonra rezene kaçar memlekete.
bu arada dagi de iki ürün alana ikincisi %50 indirimli
olmasına rağmen gecelik sabahlık takımı 100 tl oluyornasıl iş anlamadım. 100 tl altında galiba geceli sabahlık alamayacağım ben:26:
bakalimm bakalim kim doguracak kizz snein zaten gunun belli degilmiss sezryan olcasin sen yahem senin haftanda benimkinden önde gidoyrduu yinede belli olmaz dimii heran hersey olabilir hayirlisi olsun canim nasip kismett
canim azetn onlarin ortami suan cok gurultuu sakin sessiz bir yerde degilki onlar bizim ic organlarimizin sesii kalp atisiimiz onlara cok guclu duyuluyor ayrica disaridaki seslerr de eklenince zaten o sinemadaki yuksek sesten daha cok gurultulu oluyor:)) KORKMAMISTI YANI ENDISELENME;
ama ben gecengun birsey denedim hem cok hosuma gitti guldum hemde cok uzuldum. kizim totosunu dikmisti karnim bir tarafina bende elimde hafifi vurdum hemen cekti digr tarafa gectiitekrar yaptim yine aynisini yaptii ay cok hosuma gitti ama canida acidimi acaba diyer uzldum :26:
Ayy bakalım nasıl olacak ya ilk kucağına aldığında ne hissediyorsun bu benim yavrum mu derim eminim
Çok duygulanırım ağlarım herhalde anlatsana azıcık kız sen tecrübelisin bu konuda
aklıma sorular geliyor ya emziremezsem mememi tutmazsa ya altını güzel değiştiremezsem gibi saçma sorular işte..
kiz bunu yasamayinca anlamiyorsunn ki ba ben sana anlatim ilk dogum animi ama korkmak tirsam yok oke:26:
önce anlatimmi anlatmayimi onu soylee ondan sonra
Yok canım senin bebek daha önde galiba kilo konusunda çünkü sen en son gittiğinde tahmini 3 kgyi bulduğunu söylemişti doktorun bizimki daha 2.5 kg
benim normal doğum 31 mayıs gözüküyor
sezeryanda 21 mayıstan sonra karar vereceğim dedi doktor bakalım ne zaman olursa bu gittiğimizde kesinleşir
Kız belli olmaz bu bebeleirn işi
herseyi bastan anlatim heyecan olsun birazzDoğru valla anlatılmaz yaşanır
Uykun gemediyse anlat canım ne korkması amann ben hiç korkmam valla
Taliaa aynı duyguları 3.kez yasayacaksın..ne mutlu..
Ins saglikla yavruna kavustugun bu dogum hikayenide dinleyecegiz..
Demek ambulans istemedin, otobuse bindin hı.. ilahi taliaa..sancıyla nasıl reddettin cnm
Ee hastane cantanda yokmus yaninda nasil oldu
Merveee..ben geldimm diyee mi gittin kısss
Gel hadi gel çıkııyorumm
merveeeeeee kiz nereye kayboldunn beni ciktimi sandin acabaa:26:
Uyumaya gitmistir..bende onu pış pışlamaya gelmistim zatiii
Taliaaa37.haftayi gosteriyor takvimimiz.. cok şükür bugunleree..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?