2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet bencede yapma hem cok üzülür hemde bir daha birsey almazzz begenmiyorsun degistiriyorsun diyee
eger baska istedigin birsey varsa baska zaman iyi haline denk getirip aldirabilirsinn

TAlıa canım tam soracağım soruları sen yazmışsın ve cevap vermişsin yani nasıl oluyor diye soracaktım
eminim hiçbirinin sevigisi diğerinden üstün değildir.annem hep öyle der ayırt edememki sizleri hepinizde benişm canımsınız der
Bakalım hele şunu sağ salim kucağıma alayımda biz ikinciyide tüp bebek düşündüğümüz için yaşımız geçmeden onuda deneyelim diyoruz
Olursa olur olmazsada rabbim sağlık uzun ömür versin minnoşuma
Canım çok kusuyordum o yüzden işte 7 kilo felan vermiştim.
bide ben hala karanlıkta oturuyorum biliyor musun? gebeliğimin başında tiksindim ışıktan hala açamıyorum
bide aynı anda hem tv hem bilgisayarda yapamıyoyorum hemen başım dönüyor midem bulanıyor
sence bunlar doğumdan sonra geçer mi?

bugün hiç bişey yapmadım.
sonra eşimle dışarı çıktık sinemaya gittik. bu Imax sinemalar var bilirsiniz belki. ses ve bas çok yüksek oluyor. bebiş korkuyormudur?
bu 2. gidişim ama bugün iyice terdirgin oldum. doğuma kadar gitmem gidemem de zaten. 9 gün sonra rezene kaçar memlekete.

bu arada dagi de iki ürün alana ikincisi %50 indirimli
olmasına rağmen gecelik sabahlık takımı 100 tl oluyor nasıl iş anlamadım. 100 tl altında galiba geceli sabahlık alamayacağım ben:26:

aynen canim ikisinde sevgisi ayni yerleri ayni ikisinde ayirt edemem simdi birtane daha kizim gelcek onu digerlerinden ustun tutamam tutmamamda gerek sagliklari ve ruh halleri icin :))

insallah nasip edeR canim ikinciyiide hatta 3. 4. de olurrrabbim buyutur tabiki ozaman sen arayi fazla acmamaya bak ben ikinciye hamile kaldigimda kizim 1.5 yasindayii :))) o yuzden zor gelmisti birde caslyirdum ben kizimla hic ilgilenemiyordum daha dogrusu kizima doyamadan bir bebek daha gelmesi beni cok uzmustuu ama ikisinide esit sevmeye calisinca sorun ortadan kalktii :))
yaa insallah gecer o sorunlarr bazi hyular kalici olabiliyormuss insallah degisir canim :))

Ayy bakalım nasıl olacak ya ilk kucağına aldığında ne hissediyorsun bu benim yavrum mu derim eminim
Çok duygulanırım ağlarım herhalde anlatsana azıcık kız sen tecrübelisin bu konuda

aklıma sorular geliyor ya emziremezsem mememi tutmazsa ya altını güzel değiştiremezsem gibi saçma sorular işte..

Bakalım önce kim doğuracak sen mi ben mi?
bakalimm bakalim kim doguracak kizz snein zaten gunun belli degilmiss sezryan olcasin sen ya hem senin haftanda benimkinden önde gidoyrduu yinede belli olmaz dimii heran hersey olabilir hayirlisi olsun canim nasip kismett

canim azetn onlarin ortami suan cok gurultuu sakin sessiz bir yerde degilki onlar bizim ic organlarimizin sesii kalp atisiimiz onlara cok guclu duyuluyor ayrica disaridaki seslerr de eklenince zaten o sinemadaki yuksek sesten daha cok gurultulu oluyor:)) KORKMAMISTI YANI ENDISELENME;

ama ben gecengun birsey denedim hem cok hosuma gitti guldum hemde cok uzuldum. kizim totosunu dikmisti karnim bir tarafina bende elimde hafifi vurdum hemen cekti digr tarafa gectii tekrar yaptim yine aynisini yaptii ay cok hosuma gitti ama canida acidimi acaba diyer uzldum:26:

Yok canım senin bebek daha önde galiba kilo konusunda çünkü sen en son gittiğinde tahmini 3 kgyi bulduğunu söylemişti doktorun bizimki daha 2.5 kg
benim normal doğum 31 mayıs gözüküyor
sezeryanda 21 mayıstan sonra karar vereceğim dedi doktor bakalım ne zaman olursa bu gittiğimizde kesinleşir
Kız belli olmaz bu bebeleirn işi

kiz bunu yasamayinca anlamiyorsunn ki ba ben sana anlatim ilk dogum animi ama korkmak tirsam yok oke:26:

önce anlatimmi anlatmayimi onu soylee ondan sonra

kiz bunu yasamayinca anlamiyorsunn ki ba ben sana anlatim ilk dogum animi ama korkmak tirsam yok oke:26:

önce anlatimmi anlatmayimi onu soylee ondan sonra

Doğru valla anlatılmaz yaşanır
Uykun gemediyse anlat canım ne korkması amann ben hiç korkmam valla

himm bak bu dogruu ama daha önce haftan benden önce gdiyordu onu demistim benn
tabiki belli olmazz ama benim tahminim o zamana kalmiyacak en azindan benimki kalmiyacka sanci ve agrilarim cok olmaya basladii

Doğru valla anlatılmaz yaşanır
Uykun gemediyse anlat canım ne korkması amann ben hiç korkmam valla
herseyi bastan anlatim heyecan olsun birazz
benim esim turkiyedeydi ozamanlar daha getirememistim daha dogrusu hemen hamile kalinca calisamadim ve calisamayicada esimi getiremedim ben annemlerin yaninda kaliyorum. ramazan ayindaydik ben orucumu tutuyordum normal ogun aksam hafif agrilairm basladii annemler sahura kalktilar ben tabi hic uyumadigim halde annneme sahura kalkamiyacagimi iyi olmadiigmi soyledim sabah iyi olursam sahursuz tutarim demistim. ama o gece bitmeyi bilmdi sabahta doktorda randevum var. neyse sabah oldu ben uykusuz bir gece gecirdim annemi cagirdim annem hastayim dedi ozaman kalk seni doktora gltrum benimde randevum var birazda agrilairm var dedim annem caktirmadi bana hemen kalkti beni bosver senin doktora gidelim hemen dedii bekleme ranvedu saatini dedi. neyse biz otobuse bindik yarim saat bir yol gittik ama ben bildigin sanci cekiyorum
doktora gittikk hemen hastaneye gidin dedi bebek kesin gelir bugun dedii bende tamam oke dedim neyle gideceksinioz ambulans cagiralimmi dedi ben yooo gerek yok dedim otobusle giderizz
bindik otobuse 45 dk bi yol daha gittikk hastaneye dogum haneye gittimm nts ye bakildi flnn ultrasyon fln derkenn kac saat gecti bilmiyorum ben ogun doguracam diye bekliyorumm neyse tmm dediler sana bir oda ayarladik orada kalirsin dediler odamiza gectik ama bizde ne hastane cantasi var ne pijama var hci birsey yok ev uzak annemde git gel yapamaz o saaten sonra
o gun gece oldu tabiki annem yanimda kaldi ben sancilarlar kivraniyorum bebek gelmiyorr uyku uyuyamiyorum sabah oldu yien bebek yok aksam oldu yine yok artik yalvardim hemsirelerie sezeryan yapin yada agrilarimi kesin birza uyuyum ben 2 gundur uyku uyumadim bir kac kez igneyle uyutular acilma olmuyorr sezeryanda yapmiyorlarr cunku bebek dogum haznesine yerlsmiss yapamayz diyorlarr sancin zaten var acilmasini bekliyecez baska caremiz yok dediler. neyse bir gece daha bitti hatta bir gun daha bittii aksam oldu surekli tabi ben ntsye girip cikiyorum sonra beni kuvete yatirdilar ilacli acilmayi sagliyormuss rahmi yumusatiyormuss fln filan iste zaten cok dinleyemiyorum onlari agridan: banyoda acilmam baya olmus hemen dogum haneye gectim tabiki ciplaktim birde nasil dondum sancilarim siklastii arada sancilar kesilince uykuya dalyiorum nasil oluyor biliyormusun sanki saatlerce uyumus gibi hissediyorum kendimi bir bakyorum en fazla 2 dk uyumusum ebe ilgileniyor dogum yaptiracam guya olmadi yaptiraamdi doktoru cagirdii bi muddet o ugrasti oda yaptiramadii en son prf geldii saatlerce ugrastilarr cikmiyor bebekk karnimin ustunden bastiriyor koluyla bebek ciksin diyee itiriyorr aagiyaa ama nasil biri bayan biri erkek doktotun prf erkek
en son gucuyle bastiriyorr o yoruluyor dgeri geciyor o yoruluyor digeri geciyorr byolece baya bir ugrastilarrr ben sanciyi artik hic hissetmyiordum bilee tek dusndugum bebek ciksin bir an önce bebekte umrumda olmamaya basldi artik. bebek kafasini cikartamadigi icin vakumlama yapildii ve tabi birde kesik atildii en sonunda gece 00.03 gösteriyorduki saat bizimki aglamaya basladii ortaligi yikiyorduu sonra hemen kundaga sarip kucagima verdilerr sesini hemen kstii ve kocaman gözlerini acmis inanirmisin gözlerini gözumun icine dikmis bakiyordu masmavi gözleri vardii birde yeni dogan bebegin göz rengi belli olmaz derler
ozaman iste ne agrilari hatirliyorsun nee sancilarii bu benim bebegimmi diyorsun ne guzel bir mucize diyorsun bir kac dk önce icinde olan bir bebek simdi kucagindaa cok guzel bir duyduu tarifi yok en cota kizimin gözlerimin icine masum masuk bakmasi beni cok etkilemistii sanki bana okadar cok cektirdigi icin uzuntusunu dile getirmeye calsiyordu

ayy cok uzattim dimii kendimi kaptirmisim o gunklere kusura bakmayinn:26::26::26:

haa bu arada o gece kizimi hci emzirmdim hemsirelerde birsey demedi ancka ertesi sabah emzirdim sanirim karni toktu ve cok yorgun oldugu icin oda butun gece uyumustu bende uyumustum rahat rahat 3 gecelik uykusuzktan sonra:))

Son düzenleme:
Taliaa aynı duyguları 3.kez yasayacaksın..ne mutlu..
Ins saglikla yavruna kavustugun bu dogum hikayenide dinleyecegiz..
Demek ambulans istemedin, otobuse bindin hı.. ilahi taliaa..sancıyla nasıl reddettin cnm
Ee hastane cantanda yokmus yaninda nasil oldu

aminn canimmm insallahh hepimiz yasayacagizz bebislerimizi sag saglim kucagimiza alcagiz insallah :))
yaa canim bilmiyorumki o zamanki cahil cesaretimi desek artik yoksa hemen dogmayacagini hissetmekmi desem bilemedim.
taksiye flnda vercek parada yoktu cebimizde maleseff sanirim boyle seylerden istememistim
canim hastan cantam evde hazirdii zaten beklyiorduu bebis dogunca burda ciplak kalmiyorr hastaneden giydiriliyor cikana kadarda herseyini karsiliyorlar bezi mamasi giysi sadece anne icin gerekli ihtiyaclar lazim bize birde bebisi hastaneden ciakrtikrken lazim bebege. kardesimi aramistik ogun hemen isten cikinca eve ugrayip alip gelmisti cantami bende pijamasiz kalmamistim yoksa hastanden onu vermiyorlar ancak tek giyecegim sey ameliyat önlugu galiba onuda giymistim ya kardesim gelen kadar

Uyumaya gitmistir..bende onu pış pışlamaya gelmistim zatiii

Taliaaa37.haftayi gosteriyor takvimimiz.. cok şükür bugunleree..

evet bencede uyumaya gitmistir bizde gitsekmi acaba artik seninde 37 olmus ayni dogum tarihimizz 36+1 olduk cok sukurrr bugunlere hamd olsun

asesulfamm canim bende cikiyorum artik baya uykum geldii cok gec oldu saat sana iyi geceler dilyiorum allahb rahatlik versin deliksiz uykular insallah hepimizee :))

yaa yanlis hatirlamiyorum ben seni uzun zamandir görrmuyordum galiba senmi gdiyordun yoksa denkmi gelmiyorduk:44:
iyisin dimi bebisinler bir sorun yasamiyorsun :))

yarin okuruum artik cevabni canim kusura bakma gözleirm kapaniyorum hoscakalll:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…