2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ay ben bu yalancı doğum sancılarını hiç sevmedim
Adet sancısı gibi aynı nasıl kasıklarım ağrıyor sızlıyor resmen

Tamam canım uğraşma boş yere yorma kendini olmuyorsa eğer sonra tekrar denersin

Kolye aldı öyle ahım şahım bir şey değil ama almış olması bile beni çok sevindirdi

cnm benim çok kolay su taşı mı çıt çıt mı ne deniliyor dediğin gibi başka bi zaman atarım

allah iyilikler versin cnm bende iyiyim çok şükür fazla yorma kendini yavaş yavaş yap diyene bak sanki be senin gibi değilim
evet kolay ama boşver bu zamandan sonra yapılmıyor oturamıyoruz bile doğduktan sonra örersin sende

Resmen kaşla göz arasında bahar temizliğini hallettin valla
tamam ekliyorum birazdan

Canım ben balık sırtına benzettim modeli biraz inceleyince basit aslında:26:

ayy çok teşekkür ederim cnm ya eğer aldığın yeri hatırlıyorsan vede kullanmadınsa değiştir cnm büyük olmasında fayda var ben şuan 85 takıyorum 90 beden aldım

Oh çok şükür canım bir dahaki kontrolün ne zaman?
sana bir müjdem var
Doğum ücretlerine zam gelmiş bizim hastaneyede tabi
Sezeryan 1400-1500 tl olmuş
hadi yaaa yuhhh ne zammıymış bu beee nekadar çok zam yapmışlar yaaa ama mecbur oraya gitcem ilk günden beri aynı hastaneye doktora gidiyorum çok alıştım ve hastaneye de güveniyorum

ayy çok teşekkür ederim cnm ya eğer aldığın yeri hatırlıyorsan vede kullanmadınsa değiştir cnm büyük olmasında fayda var ben şuan 85 takıyorum 90 beden aldım
cnm ya kullanmadım ama yıkadım yani geri almazlar neyse bu da böyle olsun zaten 1 tane almıştım , bide tam sıkı sıkı değil rahattı olur sanırım inşallah:26:

valla ne deseniz haklisiniz bende bir an hamile oldugumu unutmustumm cunku ( ama haliyi ben yikamadim canim esim yikadi bende basinda durdum su flnn tuttum annemde birza yardim etti zaten o nunda bacagi ameliyatli birsey yapamaz ikimiz esiminb basinda durduk esim yoruldugu icin bende kiyamadim guya sulari bari ben cekim dedim akilsizlik ettim iste:26:

canim malesef daha cok buyuyor memisler bende ilkinde bilmiyordum bunu kucuk gelen sutyelerle bir muddet iskence cekmistim eee tabi birde sut akmasin diye tampon fln konuluiyorr daha cok buyuk duruyor

Ay ben bu yalancı doğum sancılarını hiç sevmedim
Adet sancısı gibi aynı nasıl kasıklarım ağrıyor sızlıyor resmen
ayy sormaaa yaa ben hic digelerinde boyle sanci cekmedimm bu nasil birsey anlamdimki resmen dogum sancim basladi saniyorum bazenn galiba gercek sanci gedliginde bende anlamiyacam cok siddetlenmedikce
bugun annemde ilk defa gördu beni sancilarimlaa bana diyor ne oldu doguracakmisin yoksa sancinmi geldi diyorr bende yok biz uzun zamandir böyleyiz dedimm yok yok dedi sen sabah aksam bekle senin dogumun yakindri dedii
bugun de ruyamda uzun zamandir görmedigim tanidik kadin dogumcu vardi onu gördumm ay ben doguracakmiyim yoksaa

aminn canim hepimizin iyiligini versin insallahh ya mumkun degil son gunlelerde daha cok korkmaya basladim dogum yapcam diyee o yuzden hemen bitirmem lazim isleri esimi yakaldikca yaptiriyourm birseyler sende dikkat et kendini sakin yorma benim gibi delilik yapma

Resmen kaşla göz arasında bahar temizliğini hallettin valla
tamam ekliyorum birazdan
hehe öyle oldu canimm esimde diyor bugun iyiki dogum yapcakya butun evi temizleltti diyorr bende dedim sanki bunu her yil yapmiyorum ben ayni islri her bahar yapiyorum ama tabi onun haberii hepsinden olmadigi icin cok zor geldii ona

TALIAA bi de kendini balkondan at tam olsun deli misin kızım sen napıyon

bu isler bitmeyincee az kaldi onu yapiyordum canim valla delirdim canimm artik iyicee bunalimami girdim acaba ben
aman yok canimm bittii cok sukur artik akili uslu durmak varr.

Canım ben balık sırtına benzettim modeli biraz inceleyince basit aslında:26:
olabilir cnm incele takıldığın yerde yardımcı olurum

ayy Allah razı olsun cnm ya bende yeni bir tane aldım hiç denememiştim sen söyleyince gittim denedim şimdi tam geliyor 95 bedenmiş artık değiştirip 100 beden alırım sağol cnm ya iyi bi tane de yedek al o zaman yine onuda takarsın

o deliliği hergün bende yapıyorum kuzum dün gece görecektin kızım bı hareketliydi 1 saat durmadan hareket etti o hareket ettikçe belime sancılar girdi ordanda bacağıma vurdu artık ağladım duramıyorum bi magnezyum içtim uyku akıyor gözlerimden bacağımı kanepeye vura vura sızmışım artık ben hergü temizlik yapıyorum ama calarım ve perdelerim yıkanacak kadın tutacağım artık

ayy canim ya tek basina bu haldeyken bukadar isleri yapanlain allah yardimcisi olsun valla cok zor ben bugun haliyi yikmadim ufak tefek yardimlarim oldu sadece ama nasil yorulmusum bende hic sormaa sonradan cok pisman oluyorum agrilari cekince ama napim yapcak kimsede yok esimi yakladikca firsat buldukca yaptirmaya calsiyorumm o da tabi nede olsa erken hepsini doogru duzgun yapamiyor yada hemen yoruluyorr bikiyor ee mecbur is basa dusuyor. öyle kadin flnda tutamiyorum ben ahh ahh:50
yoksaa hemen tutarim hic önemli degill parasi fln canimizdan kiymetli degilya

Bunlar minnoşuma dün aldığım ayakkabılar

Bunuda kendime aldım lohusa terliğim

BUda eşimin çam sakızı çoban armağanı doğum hediyesi

Zam çok fazla değil mi sence neyse mecburen artık
bende hiç değiştiremem valla hem değiştirsem bile diğer hastaneler çok mu ucuz

ayy ayyy hangisinden baslasam acabaa kizcenin ayakabilar cok guzelel cokkkkk sirinnnnnnler güle güle kullansin insallahh pitis pitis yurusun icinde
senin lohuda terliginde cok kullanislii canim cok rahat göözukuyorr bende rahat bir terlik tercih ettim boylee yurumek fln cok raht oluyor :))

ayy ayyy bu nasil bir SIKLIK guzellikk esini tebrik ederim cok zevkli gercektenn kellebek gibi zarif esi ve kizi icin kelebek modeli cok guzell olmusss gule gule kullan canimm iyi günlerde takmak nasip olur her zamann insallah

ayy ne yaptın sen halı mı yıkdın bir daha sakın öyle ağır işler yapma dikkat et kendine cnm ya

çok ciciler annesi güle güle iyi günlerde giyinsin minnoşun ve sen hediye düşünmesi yeter cnm güle güle kullan

melinnaz ve pdnk sizlerle konuşamadık iyisinizdir inşallah
kızlar ben çıkıyorum oturamıyorum yine bizim kız başladı sancı veriyor bana gece yine uzun anlaşıldı dua edin bize gecelerden nefret ediyorum ya uff hayırlu geceler iyi bakın kendinize ve miniklerinize hepiniz öpüldünüz

Gerçektende Talıaa kızlar topikte anlatıyor ya yaptıklarını ben hayretle okuyorum maşallah
Ben niye böyleyim diye çok üzülüyorum sonra bugün yemek yaptım sadece nasıl yorulmuşum
üstüne 1 buçuk saat uyudum ben niye böyleyim diye üzüldüm bide
Hiç enerjim yok sen benden yine iyisin valla maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…